kmr inte på någon rubrik

har ena stundern suttit/legat framför tv och den andra stunden suttit fast framför datorn ;) Har verkligen tråkigt samtidigt som att jag har ont i huvudet skulle egentligen bara vilja lägga mig i sängen och dö.

skulle egentligen vilja ge någon en länkning men ingen har gissat på rätt ännu så än har ni chansen ni får gärna gissa igen elr så får ingen den ;)

puss <3

jofama by kenza

önskade att jag hade råd att köpa en skinnjacka från jofama by kenza, så sjukt snygga är dem :O
för mamma skulle aldrig lägga dem pengarna på en skinnjacka åt mig men vissa andra är ju bortskämda -.-




VINN EN LÄNKNING

Har varit i skolan fram tills kvart i två glömde helt bort bloggen idag. Efter tog jag och Miranda bussen alltid roligare att ha någon att snacka med på bussen än att sitta själv.
 
haha btw jag vaknade inte av några byggare som rev badrummet utan istället av att mamma välter en plåt soptunna typ xD


VINN EN LÄNKNING GENOM EN KOMMENTAR

Såg att det har kommit ett paket hem till mig men en sak som jag beställde för några dagar sedan tänkte att ni skulle få gissa på vad det är för något som ligger i paketet den första som gissar rätt får en länkning :)


ledtråd: Detta är något man kan ha på sig och där är två hål i den

LYCKA TILL :)

varit ute

Har precis varit ute och träffat Calle fett kallt men var länge sen jag träffat honom så rätt kul ändån :) när jag kom hem var det bara till att slänga sin in i en skit varm dusch sen stod jag där i ungefär en halv timme och värmde mig.Har precis smörjt in mig i dove loution och bytat om till myskläder ska snart sova eftersom att det är skola imorgon fett tråk men ska ändån bli kul att få träffa alla igen var ju typ en vecka sen jag träffa gänget :)

snackade med calle innan om att jag kmr vakna imon och tro att det är en jordbävning så kmr jag springandes ut där ur mitt rum i bara underkläder  och skriker jordbävning osså ser jag byggarna och säger jaha det var bara ni... sen går jag in i mitt rum och tar på mig mer kläder och känner mig jätte generad xD
tror att det lär hända om jag inte har helt fel om mig själv haha.

puss på er vi hörs imorgon <3

lär väl vakna med ett leende på läpparna när jag hör hur dem river badrummet elr nt -.- ...






bara jag som har tråk? xD










osminkad

hundpromenad ner till stranden

Jag och mamma har precis varit ute och gott en runda med hundarna ner till stranden där träffade vi familjen cervin så stod vi där och snackade ett tag hundarna sprang runt över hela stranden och jaga pinnar osv.Linn hade även med sin systemkamera och tog några fina bilder som hon skulle föra över till mig lite senare ,själv så fick jag fotta med min samsung digital kamera smått tråkigt men men.När vi väl var hemma igen kände jag knappt mina fötter var rätt kallt ute men man kände inte det när solen var uppe.

haha nu har man kanske fått bort lite fett från kroppen osså xD har nämligen lärt mig att man bränner direkt fett när man går och när man joggar bränner man först kalorier ;)
Men ska ändån hänga med pappa någon gång till gymmet denna veckan tror jag om jag orkar,svårt att övertala än själv x).


fick en fin bild i alla fall :)


sommar kläder




hade inte varit fel med denna outfiten till sommaren :)
outfit från HM


outfit gina tricot 


outfit hm

jobbiga föräldrar man kan ha på morgonen

vaknade för ett tag sedan av att mina föräldrar typ river halva badrummet pga att vi ska göra om det inte specielt kul att vakna på det viset men vad gör man.
Jag försökte somna om igen men det gick inte :/ så gick ner till köket och gjorde lite fukost sen tog jag med mig den upp och la mig under täcket med datorn i knäet och kollade på ponnyakuten.

såg precis att det är jätte fint väder ute man borde kanske inte sitta hemma hela dagen elr?


min kväll

bloggen har varit rätt tråkig idag men jag är inte på rätt humör för att bloggas direkt men jag har dock gjort det ändån. har legat framför tv under filten i soffan och kollat på A cinderella story en film som jag nästan kan börja böla till jag tkr att den är så sjukt fin. Men i alla fall nu är det inte lugnt och tyst i huset längre för nu har föräldrarna tagit sig hem igen -.-
Är rätt trött just nu och vet inte vart jag ska ta vägen skulle bara vilja lägga mig i sängen och somna men finns så mkt annat som ska göras innan man kryper ner under täcket så jag orkar inte att gå och lägga mig ännu.
imorgon är det en ny dag hoppas att det händer något imorgon annars får jag väl gå hemma och dö och se ut som ett slaffs i huet för vem orkar se bra ut om man bara ska gå hemma och kolla sig själv i speglen och tycka att man själv är snygg? jag går hellre slaffsig då.

puss..<3


päronen lämnar huset

nu lämnar päronen huset och beger sig till kalas bara jag och brorsan hemma rätt gött ;)
ska snart ta något att äta sen får jag väl hitta på något att göra

puss <3



ville ligga kvar i sängen

jajamensan nu är man vaken, ville fan bara ligga kvar i sängen hela dagen men då händer de ju typ inget.
så jag tog mig upp för sängen har ätit frukost men jag har dock inte fixat mig.

ska nu ta på mig lite kläder och borsta tänderna vi hörs sen <3

slutet på denna dagen

Efter att ha ätit en god kvällsmat som bestod av klyftpotatis med kött och sås tog jag bussen in till stan för att möta upp filip vid bussplatsen.
Sen gick vi och åt på donken elr jag åt inget men han gjorde där emot,kom in ett fyllo som började prata skit högt och snacka med alla typ fyfan vad vi flabba åt han xD
När filip hade krängt all sin mat drog vi in till pistachia och så satt vi och snacka där ett tag,kändes bra att få prata ut med någon tror nog att filip behövde det med.
efter det drog vi ut i det kalla vädret,filip försökte dra med mig till någon bänk långt borta men jag pallade inte plus att det gick inte så bra för han när det var en massa polisbilar vid oss xD haha nog om det men vi vände och tog oss till busstationen och sen åkte jag hem.

nu har jag kommit hem,såg att Anders Bagge åkte ut ur let's dance smått tråkigt
ska typ sova nu så vi hörs igen imorgon ♥


stan

ska dra in till stan nu och träffa filip så vi hörs när jag kommer hem igen ha det <3

sminkning pågår

har suttit lite med matten precis och snackat min söta tobbe. står nu och sminkar mig dock händer det ngo inget ikväll . Nu ska jag fortsätta att lyssna på musiken som dunkar i golvet och fortsätta sminka mig jag svarar på era kommmentarer lite senare puss <3

just nu spelas just a deam med nelly

nyvaken

vaknade för ett tag sedan sitter just nu och lyssnar på nör molly piper och vill att mamma ska komma in genom dörren x) hon tycker så synd om sig själv så att man får ont i öronen.
Har inte ätit frukost ännu men mamma har varit och handlat så tänkte att det var bäst att vänta så får jag fransbröd till frukost istället för några torra mackor.

nu ska jag hjälpa mamma att packa upp maten puss på er ♥



fredag imon

godnatt på er <3
äntligen fredag imorgon vi hörs då 

... puss



Pizza

har precis krängt en pizza men dela med mamma så jag var ju inte allt för onyttig ;)

är inte allt för tjock plus att jag ska ändån följa med pappa upp på gymmet något dag så hihi


lånad bild


ny duschad

efter att ha slappat framför tv hela dagens bestämde jag mig för att ta en dusch så nu har jag duschat och bytat om.

vi hörs senare ♥

Sebastian krantz

sebastian krantz

en ny låt han har skrivit


godmorgon

vaknade kl 8 som jag skrev igår tog mig ut i kylan osminkad i joggingbyxor och i min vinterjacka upp till bussplatsen och lämnade filmen till min kusin. Sen tog jag mig en macka och gick och la mig igen.
Nu har jag börjat att vakna till lite ligger dock fortfarande i sängen och myser

puss <3

sov gott

min dag börjar ta slut nu, ska bara ta bort sminket,borsta tänderna tvätta ansiktet, byta om och sen ska jag krypa ner under täcket och släcka min lampa.

Kommer gå upp vid 8 ungefär för då ska jag träffa min kusin vid  bussplatsen och ge han en film som han ska ta till skolan eftersom jag inte ska till skolan imorgon heller.

vi hörs imorgon mina underbara och söta läsare♥




by: Rebecca Malmberg



music in my heart



















videoblogg


låter jätte konstig men det är för att jag är förkyld

stylisterna

Ingen skola för mig idag men ska nog sätta mig ner och göra lite matte senare jag har precis kollat in den nya showen elr vad jag ska säga stylisterna på kanal5play.se tror att jag kommer att förtsätta följa detta programet

Någon av er som har sätt det?
om du inte har det så kan du kolla på vidoen här under.



program 1

nicholas nickleby

har precis ätit lite ska nu kolla ppå engelska filmen, har inget val vi hörs sen <3

kort skoldag

blev inte en lång skoldag för mig idag trodde att jag skulle kunna klara mig igenom hela denna dagen men det blev inte så började känna mig varm och fick näsblod helt plötsligt när jag satt och räknade matte osv osv känns bra att vara hemma nu i alla fall.

har inte mkt mer att skriva om just nu eftersom jag just nu ligger under täcket och bara tar det lugnt

<3

opps

har suttit och kollat på top model på tv till klockan 9 sen satt jag på jersey shore :D fick äntligen tv där nere för mig själv så var tvungen att ta chansen att få se på mitt efterlängtade jersey shore ju.
Glömde dock att kolla på filmen jag fått hem av en lärare :/ inte jätte bra men det löser väl sig för jag orkar inte sätta mig framför den nu.
Ska iställer borsta tänderna ta bort sminket och sätta på min söta bercelona sov t shirt sen ska jag krypa ner under täcker och bara mysa,sms med folk och till sist sova ;)

Imorgon är det en jobbig dag i skolan känner inte alls för att ta mig till skolan imorgon men vad gör man.

puss <3



ingen ny bild sorry

Hetaste låtarna just nu

Topp låtarna i min spellista just nu :)

I just had sex - akon

firework - katy perry

Angel - akon

grenade - Bruno Mars

Hold my hand - michael jackson,akon

Down on me - jeremih,50 cent

just a dream - Nelly

Dirty situation - mohombi,akon

what's my name - rihanna

Hey baby - pitbull


Dagens jag

outfit: blev en mysig klädsel som består av tights,vitt linne och en tjock tröja
humör: helt okej förutom att jag har hosta och ont i halsen
smink:  foundation,puder,eyeliner,mascara
händelse: gick till bussen när jag ser den komma jag springer allt vad jag kan och märker att det var bussen som skulle ha kommit för en kvart sen typ så jag sprang i onödan -.-


puss <3 

just nu

sitter och kollar på the wedding date på kanal 5


smink

fick en fråga från Sara som undrar om vad jag andvänder för smink tänkte ge henne ett svar här i bloggen eftersom att hon inte är den ända som frågar de

FOUNDATION
just nu andvänder jag en foundation från maybelline new york som heter pure.liquid mineral

PUDER
Jag har jag två olika puder andvänder inte båda men ibland känner jag för att andvända den andra den ena är från maxfator creme puff och den andra kmr från isadora.

MASCARA  OCH EYELINER
jag andvänder en eyeliner från isadora svart jag andvänder även en ögonfrans böjare och sen andvänder jag min mascara från maxfactor som heter xperience.

ÖGONBRYNS PENNA OCH ÖGOONSKUGGA
Min ögonbrynspenna kmr från maybelline new york och heter expression eyebrow i brun.
har en ögonskugga som kmr från isadora är i färgerna rosa,grå,lila och nästan svart i glitter är en sjukt fin ögonskugga.

LÄPPAR
jag andvänder inte så mkt på läpparna oftast tar jag bara lypsyl och ibland ett vanligt ljust rosa läppstift från åhlens elr ett läppglans från loreal paris glam shine färg 401


Dessa produkter finns både på kicks och HM










min ipod funkar inte mer :(

Hade tänkt att göra ett till inlägg igår men gick inte att logga in på blogg.se.
skulle precis gör något på ipoden osså startar den inte jag sätter den på ladning och det händer fortfarande inget -.- så vi får väl lämna in den på lagning för skärmen är helt svart och inget händer :/.
Har bytat mobil så försöker lära mig den för min andra är helt paj denna är dock rätt gammal men vad gör man.

Jag mår inte bättre idag,snart ligger hela familjen och är sjuka får hoppas att vi blir friska snart men mina planer för dagen blir ju inte av det blir tv tittande och mys istället.

puss <3


jag just nu



shhh... sleepingprogress


mår inte bättre

mår fortfarande inte bättre har precis ätit lite ligger just nu i sängen men mamma och pappas dator i knäet vet inte om jag ska försöka vila lite elr sätta på någon bra film och bara mysa elr kanske
ta ett bad i vårt badkar.

vi får se

hoppas ni mår bättre än lilla mig :/



eftersom jag inte har några bilder på denna datorn så får det bli en gammal bild som fottades för typ 2 år sen
skillnad elr hur?

2Finger Guldkors

Var inne och kollade på smycken på http://www.stylebytyra.se hittade denna snygga ringen för 129 kr jag är helt såld på den. Jag är dock ingen människa som älskar smycken men jag har börjat gilla det mer och mer nu för tiden och jag hoppas att jag bestämmer mig att köpa denna innan den tar slut.

storlek 5/6







känner mig smittad :S

märkte imorse att jag börjar känna mig sjuk :/ är nog min bror som smittat mig för mamma ligger i soffan och har blivit smittad men hoppas inte att jag blir de för då förstör det alla mina planer för helgen :/

Eftersom jag inte mår toppen kmr nog inget specielt hända blir att ta hand om mamma , gå ut med hundarna kanske osv

puss <3

lugn fredag

har inte hänt så mkt den här Fredagen men jag lever med det rätt skönt att bara ta det lugnt ibland imorgon ska jag försöka hitta någon att träffa som har tid annars blir det slapp dag, på söndag ska jag nog till marcus om inget ändras.

Jag har precis kollat på let's dance med familjen sitter nu och lyssnar på musik och chattar med folk på msn.




gammal bild på mig

Sebastian och michaela



ni känner antagligen igen dem va?
hittade denna på paows blogg på när dem sjunger :)

här är en länk till sebastian krantz blogg
http://sebastiankrantz.myshowroom.se/

idag

kom hem från skolan för ett tag sedan har helt glömt bort bloggen idag i'm sorry inte meningen drf gör jag ett inlägg nu.
Blir bara mys ikväll tror jag,se på let's dance och äta gott gott :)

ska svara på lite kommentarer nu vi hörs senare

puss ♥

varm oboy

har precis tagit mig en dusch och smörjt in mig i dove brun utan sol ligger just nu i sängen med en kopp varm oboy i handen och kollar på tv :)

villa tacka för alla söta och snälla kommentarer jag fått idag hoppas ni sover gott så hörs vi imorgon igen.

btw lär nog vara i skolan imorgon så blir inte lika bra uppdatering som idag


söt kopp va? :)


Gått en runda med hundarna

efter att ha suttit och krängt en massa pannkakor kände jag att jag behövde röra på mig lite så tog med hundarna ut en sväng blev en rätt så lång runda men solen skiner och det är ingen snö ute så man kan väl inte klaga.

några bilder från idag på Molly & Bella






 

Pannkakor

Nu ska jag gå ner och  laga lite Pannkakor och ta hand om mitt lilla barn som ligger och piper i trappan för er som inte fatta den meningen så är det min hund Molly som piper och vill att jag ska komma ner och ta hand om henne ;)


godmorgon ♥

Väcktes av mamma kl halv 7 imorse tog en iprem men märkte att det inte blev bättre så mamma lät mig stanna hemma idag från skolan.
 
ligger just nu i sängen och kollar på tv.






spanska skit -.-

Har precis försökt att lära mig spanska läxan men det går inte så bra plus att jag mår dåligt gör det inte bättre, mamma har försökt muta mig med att jag får 100 kronor om jag får 10 rätt ska försöka klara det men vetifan :S får hoppas att gud finns på min sida imorgon.

Ska snart stänga ner datorn och krypa ner under täcket.

videoklipp på Molly
bara för att jag har tråk x)


Svar

tänkte svara på några frågor från frågestunden

har du några syskon?

sv: Jag har en bror som är 18 och heter victor

vilken är din musikstil?

sv: jag gillar många olika men lyssnar ofta på R&B,hiphop och lugn musik

vad läser du?

sv: vet inte vad du menar riktigt för jag går ju inte på gymnasiet.
Men om du menar böcker så läser jag just nu egoboost.

favoritsak att blogga om?

jag vet inte riktigt. Jag gillar att jag kan skriva av mig här på bloggen skriva hur jag mår och känner mig, när något går fel har jag er,får oftast massa fina kommentarer osv

vilken är fin favorit årstid?

sv: sommar ofc ;)

gick hem

åkte till skolan med Miranda imorse bytade buss och åkte till olympia och skulle ha friidrott med mådde nt specielt bra så jag var inte med men fick ändån stå och ta tiden och höja ribban osv.
Men mådde bara sämre hela tiden så när idrotten var slut tog vi alla bussen ner till skolan och sen tog jag bussen hem pga att jag inte mådde bra. Ställde mig och väntade på bussen för den skulle komma om 3 min men nej jag stod där i ungefär en halvtimme och frös ihjäl men när bussen äntligen kom gick jag på och satt mig på 4-platsare och tog upp mina fötter på en annan stol och då börjar någon gammal gubben böla och sa till mig att ta ner fötterna -.-

Nu är jag i alla fall hemma har bytat om till mjukis kläder och har precis tagit alvedon.Molly ligger också i min säng och värmer mig men börjar bli lite jobbigt att höra henne snarka.




-.-

har precis suttit och kollat på tv ett tag mår nt jätte bra så har nt känt för att göra något annat  vi får se hur jag mår imorgon men jag ska i alla fall till skolan tror jag.Börjar med idrott kl 9 imorgon i fridrottshallen.

hoppas ni haft en bra dag vi hörs imorgon igen för nu står mamma och pappa och skriker på mig om att dem ska ha datorn och att jag ska sova och bla bla bla jag hör mest mummel i mina öron jag bryr mig nt vad dem vill.


jag och silje

kom hem för ett tag sedan,har varit en jobbig dag i skolan känner inte alls för att komma till skolan imorgon men vad har jag för val?
Man kan ju roa sig med annat än att plugga också tex som jag och Silje gjorde igår  xD





haha man får sig ett gott skratt i skolan i alla fall xD

skolan

stod och väntade på bussen i typ en kvart -.- sjukt för senad var den. Men gör ingetatt jag missade lite av matte lektionen.
Har nu haft rast i en halvtimme ska snart ha sv/so i två timmar

vi hörs senare <3


ny duschad

sitter just nu ny duschad och ren har precis sköljt av min ansiktsmask helt  sjukt så len huden blir,ska köpa hem fler för jag tycker att det funkar som det ska osv.

Hör pappa skrika på mig och säger att klockan är mkt så jag kan tyvärr inte göra ett mkt längre inlägg än så här.

Imorgon är det en tråkig lång skoldag börjar halv 9 och slutar 3 ska föröka göra ett inlägg under lunch rasten.

vi hörs ♥

duktig

nu tkr jag att jag har varit jätte duktig och gjort 22 uppg matte plua a,b och c.
sjukt mkt tänkte belöna mig själv genom att ta en varm dusch och sen andvända en ansiktsmask och bara mysa :)

vi hörs





god eftermiddag

kom hem från skolan för ett tag sedan, helt okej skoldag.
jag kmr inte svara på era frågor idag bara så ni vet jag kmr att berätta när det blir. Men glöm inte att ställa en fråga i frågestunden några inlägg ner :)

Sitter just nu vid datorn och fryser röven av mig vi har så sjukt kallt här borde kanske ta mig ett bad men ska först göra läxa lika bra att ha det gjort eller hur?
ikväll blir det kanske disco har inte bestämt om jag ska ta mig dit elr inte ännu men vi får se annars blir det en lugn kväll här hemma istället :)



vill kunna gå i shorts igen :(

bad uppdatering

var hos mina kusiner och firade dem ju sen när jag kom hem körde mamma mig till Marcus och jag har just nu kommit hem.

ska snart sova för imorgon är det skola som vanligt så sov gott :)

ställ gärna en fråga till mig i två inlägg ner :)



Kalas

Nu ska jag gå ner till mina kusiner och fira dem vi hörs när jag är hemma igen :)


FRÅGESTUND

Har precis tagit mig en dusch tänkte starta frågestunden nu

fråga vad ni vill inga frågor är dumma
Ni kommer att få svar på era frågor imorgon eftermiddag :)





imorgon händer vad?

sitter i vår sjukt sköna fåtölj med mammas dator i knäet samtidigt som jag beundrar den fina ringen jag fick av mormor idag medans musiken hörs lågt i bakgrunden från datorn.
Ville bara berätta lite snabbt om morgon dagen innan jag går och lägger mig för det är svårt att hålla ögonen öppna just nu men ska försöka att inte somna när jag berättar om vad som händer imon.

Imorgon händer:
Jag kommer att starta en liten frågestund här på bloggen imorgon bitti eftersom jag inte haft det på jätte länge och känner att ni kanske har några bra frågor att ställa till mig. Sen efter att jag ätit frukost ska jag ta en dusch och göra mig redo inför kalas för mina tvillingkusiner klockan 1 men jag lär nog vara hemma efter några timmar igen och då ska jag sätta mig ner och plugga lite sen ska jag nog bara ta det lugnt

vi hörs imorgon jag hoppas att ni besöker bloggen imorgon igen och ställer mig en vettig fråga :)



sitter och snackar skype

Blev en helt okej kvällsmat som innehöll bakaspotatis och fisk. Har precis kollat på hipp hipp rätt bra sprang upp till datorn sitter just nu och snackar skype med filip och bloggar :)

puss ♥

MTV

skulle kolla vad som fans på tv jag antog att där inte skulle vara något på 3 elr 5 så jag slog på mtv så kommer en vit ruta upp där det står något om att man inte kan kolla på det om man inte har box -.- mitt favvo kanal vafan jag trodde att jag skulle få spel alla bra program visas där ju :O jersey shore,the xeffect och tila tequila tex.


någon mer än jag som protesterar mot detta? -.-



min lördag än så länge

vaknade klockan 10 ungefär gick ner och tog mig en liten frukost och såg lite på tv sen har jag bytat om till jogging byxor och en långarmad tröja från gina och satt upp håret i en hästsvans.Och sen som vissa av er kanske läste i det förra inlägget  så försökte jag lägga in reklam på min blogg och då pajades hela bloggen men jag har nu löst det vilket känns väldigt skönt fast att jag ändån ska göra om bloggen snart :)

ska kolla runt på lite bloggar nu sen får jag väl stänga ner datorn och hitta på något annat kanske hyra film ;)

puss <3





pajad :S

skulle lägga in reklam på bloggen och då pajades min blogg jag ska försöka att fixa det men vet inte hur :/

gör ett inlägg lite senare

pause

har precis sprungit upp till datorn nu i pausen till let's dance har inte bättre för mig än att kolla på det och äta starka chips och dricka cola ;)

stod i victors gadrob (min bror) och skulle hjälpa han att hitta något som han kunde ha på sig men där fanns inte speciellt mkt kläder x) om jag hade haft pengarna hade jag klart köpt någon snygg tröja till han för han behöver de !! Men till slut blec det en grå helt okej tröja.

vi hörs senare puss ♥


härligt med Fredag

kom hem från skolan för ett tag sedan har varit en helt okej dag,mycket skratt på syslöjden vi hade sjukt kul.
ikväll blir det att se på let's dance och äta chips i think om det inte blir några andräningar vi hörs senare :)

Sjukt tråkig att den snöade igår kväll jag som vill att det ska bli sommar så fort som möjligt :(

hittade några bilder från i sommras på mamma och pappas dator eftersom jag fortfarande inte kan andvända min








cp bilder

idrott

ska ha idrott nu kvart i 9 sen ska jag ha matte,no och efter det lunch sen har vi syslöjd/träslöjd i två timmar

puss ♥




btw det kmr ett större inlägg senare jag antar att detta är rätt tråkigt inlägg


uppskattar er :)

ville bara tacka för alla fina kommentarer märkte att många av er uppskattade videoinlägget som jag lade in innan ska kanske göra det fler gånger.

sitter just nu vid Mamma och Pappas dator pga att min ström sladd till datorn har bränt upp sig själv så alltså kan jag inte ladda datorn och inga av våra andra strömsladdar passar -.-
Ska packa det sista inför skoldagen imorgon sen ska jag sova

så vi hörs imorgon :)

puss ♥

Roligt

hittade sjukt gulliga och roliga videoklipp som jag tkr att ni ska kolla in ,ni lär få er ett gott skratt :)


sjukt gulligt x)



För alla er som inte fatta i slutet så var det så att den slutade att röra på sig så vi var tvugna att stoppa in en 5 krona till x)


haha fråga mig inte x)

:(

Som jag skrev innan så har jag varit hos tandläkaren i morse det gick väl helt okej men fick ganska ont i tänderna och det har jag fortfarande som vissa kanske inte vet så har jag en vit tandställning på mina över tänder elr vad jag ska säga x) men ska snart få av den. Men efter tandläkaren körde mamma mig till skolan hade redan missat en lektion men det skadade inte mig ;). Men gick ändån till klockan tre det var sjukt svårt att hålla mig vaken på lektionerna men jag klarade det.
Nu är jag äntligen hemma igen.

Förlåt för dålig uppdatering ,det märks på kommentarerna tyvärr :/







9.20

fick följa med mamma till jobbet ett litet tag idag vi ska nu köra till tandläkaren -.- går förhoppningsvis okej men sen efter det måste jag tbx till skolan tyvärr :/

hoppas ni får en bra dag


...

Sitter just nu och kollar på jersey shore på mtv har en liten skål med popcorn bredvid mig :)

ska kolla klart på detta sen ska jag packa väskan och ta fram kläder till morgon dagen, jag slutar inte förens klockan 3 imorgon så blir nog dålig live uppdatering får göra några inlägg till er nu som kmr upp på bloggen när jag är i skolan.


första skoldagen

har haft en rätt lugn dag i skolan men är ändån sjukr trött nu när jag kommit hem vill bara lägga mig och dö i sängen men först ska jag äta något

puss ♥

tidsinställt

Nu är jullovet över och jag fick gå upp halv 7 i morse ska ha idrott nu -.- sen matte,no och efter lunch ska jag ha mentorstid sen slutar jag kvart i två :) vi hörs när jag är hemma igen från skolan


Ansiktismask

Tog en varm dusch i typ en halvtimme så sjukt skönt innan dess hade jag packat väskan så den är klar till imorgon och när jag tagit på mig mys kläder satt jag på mig en ansisktismask har precis sköljt av ansiktet nu är det lika mjukt som en barnrumpa :)
Sitter just nu och dricker en smothie jag har gjort , ska snart krypa ner under täcket och försöka sova så jag orkar att gå upp kl halv 7 imorgon :/


ajj !

Vaknade runt halv 11 imorse har ej sovit speciellt skönt. Efter att ha ätit frukost och suttit vid datorn så blir klockan 12.30 och hundarna måste ut så jag tar på mig jacka,skor och vantar sedan går jag ut med hundarna jag märker att det är sjukt halt och det tar inte lång tid innan hundarna börjar dra åt varsitt håll och jag ligger på isen -.- kommer få ett fett stort blåmärke på min höft och sen har jag ett sår på mitt knä och sjukt ont i min armbåge :(

Men jag hann inte att halka fler gånger innan jag kom in vilket var skönt, nu sitter jag framför datorn igen i myskläder ska snart äta och sen ikväll ska jag lägga mig i ett varmt bad med tända ljus osv vi hörs sen :)



min nya tröja

Före och efter bilder

Här kommer före och efter bilderna på mitt hår som ni ville se :)



Jag är dock inte helt nöjd men det är väl helt okej. Ska nog till frisören någon dag och lägga i en massa slingor i think :)



Jag andvände denna färgningen

Maxi

Har precis kommit hem från Väla har köpt en tröja och en ansiktsmask visar det sen.Nu ska jag, Moa och mamma till Maxi och köpa hårfärg :D:D

puss ♥

Nästa Väla ! ♥

NU är det Moa som gästsbloggar, jag väntar just nu på att rebecca ska bli klar sen ska vi ta bussen till väla

Kram !♥


Moa imorgon

Efter att ha varit nere hos Moa ett tag och gjort typ inget så bestämmde vi oss för att gå upp till mig så det gjorde vi.Blev att vi spelade lite wii och satt vid datorn. Vi har även bestämt att vi ska till Väla imorgon så vi tar bussen kl 10.58 in till stan och bytar sedan buss till 22 upp till väla så vi är framme vid väla ungefär 12.00 då blir det väl att äta och sen blir det shopping men tror inte att jag lär handla så mkt har snart inga pengar kvar. Men mamma har lovat att komma och hämta oss efter att hon har slutat jobbat. så ungefär vi halv 3 llär vi väl lämna väla centrum.

Ställer klockan på 9.15 i think så jag hinner upp och duscha osv jag gör antagligen ett inlägg innan jag tar bussen med Moa till väla.



Detta videoklippet är från två år tbx kanske men det var rätt gulligt :)

Till Moa

vi har just nu gäster och en liten söt valp vid namn Sacco på besök men snacka just med Moa och bestämde att vi skulle träffas hemma hos henne kvart i 5 så vi hörs igen när jag är hemma




tråkiga nyheter

vaknade runt 11 tiden satt mig och åt frukost sen hör jag hur mobilen vibrerar och ser ett tråkigt sms :/ skulle ha gått på bio med en person ikväll men personen kunde inte tyvärr.
Men får träffa den personen någon annan dag i veckan istället.

Men Fam. delander kmr hit med deras söta lilla valp och ska fika här så hela dagen är väl inte pajad.

ha en bra dag ♥

näsblod -.-

Har haft en rätt så rolig kväll började med att min ''bror'' tim kom hit på kvällen sen gick min bror och han upp till pizzerian och köpte pizza och godis men sen när dem väl kmr hem har tim glömt påsen med godis x) och victor vägrar att gå upp dit igen så i det kalla vädret drog han med mig ut ofc -.- sen när vi väl varit där och hämtat den osv så sätter dem sig ner för att äta pizza så tappar victor ut hela sin burk vitlöksås över pizzzan haha.
Efter det har vi suttit och kollat på någon blodig film.

satt precis på datorn när jag märkte att jag hade näsblod. Det har äntligen torkat men kan ju knappt andas genom näsan -.-

Detta är mitt sista inlägg för idag
puss på er



Tigerkaka

Nu ska jag ner och fika tigerkaka med mamma och victor till fika och cola till dricka i think :)


kl 13.00

lite fy skämms på mig haha hade nämligen borstat tänderna bytat om osv och lagt mig i sängen satt sedan och snacka med filip på skype hela natten tills han somnade runt halv 4 x)
så darför la jag och sov när mamma kom in och väckte mig klockan 13.00 sen gick jag ner och tvinga i mig någon macka, som vissa kanske vet så gillar inte jag att äta på morgonen men jag var rätt hungrig när jag vaknade så var tvungen att äta något.Själv kom jag med förslaget till mamma att jag kunde äta pannkakorna som vi åt igår till frukost idag men njae hon gillade nog inte den ideen så mycket.
Sitter fortfarande i mina sovkläder men ska snart ta en dusch och byta om.

puss ♥


Let's dance

sitter just nu och kollar på let's dance har tyvärr inga chips elr något liknande hemma sjukt tråkigt haha.
Aja får väl hitta något annat att mumsa på ;)

Som vissa kanske märker så har jag tagit bort så att inte alla på min facebook kan se att jag har gjort ett inlägg på bloggen längre.


dåliga nyheter

Blit tyvärr inte att jag kmr färga håret idag -.- men hoppas att det blir i helgen i alla fall.
Föresten godmorgon på er haha jag vaknade för ett tag sedan och jag sitter fortfarande i myskläder ska väl snart byta om.

puss ♥


YESS :D

mamma och pappa var så snälla som lät mig vara inne på internet i några timmar till (a)
sjukt nice men ska väl ändån upp innan middags tid imorgon ska nämligen följa med mamma och handla på grund av att vi ska köpa hårfärg till mig är inte säker på vilken färg ännu och jag vet inte om jag ska färga eller om jag ska slinga.
Men jag lovar att ni ska få reda på det senare.

Tycker ni att jag ska lägga in före och efter bilder? på håret?

ni väljer själva men nu ska jag fortsätta att ta det lugnt ha det :) ♥


jersey shore ikväll

har tränat lite på wii fit innan idag och jag har precis ätit lite bara för att jag inte har ätit något mer än frukost på hela dagen men ska väl snart äta riktig kvällsmat också.

Sen ikväll vet jag inte riktigt ännu vade jag ska hitta på har haft många vänner som har velat träffa mig osv men jag har inte orkat idag men jag ska i alla fall se på jersey shore på mtw kl 20.55 ikväll. Får se vad som händer innan dess.






gårdagen

Hade en rolig kväll/dag hemma hos lisette igår med twister,tv tittande och popcorn ätande.
Efter att ha kollat klart på scorpion king 2 tror jag det var som gick på tv så gick jag hem i det kalla snövädret.
sen gick jag och la mig men somnade inte förens kl 3.00 på natten :/

Har precis ätit frukost och borstat tänderna jag sitter nu i mjukis kläder framför datorn och tar det lugnt medans mamma och pappa tar bort allt julpynt vi har i huset.





hos lisette

precis kommit hem från stan har suttit och ätit på subway har precis kommit hem till lisette

vi hörs senare


frukost

sitter i köket och käkar frukost kunde inte låta bli att ta med mig datorn ner till köket.
Lite senare idag ska jag ta bussen med lisette in till stan och ta en fika med henne sen åker vi antagligen hem till mig elr henne vi får se.

hoppas ni får en bra dag ♥


Dagens jag

Dagens outfit:
Blåa jeans från levis 
svart långarmad tröja från gina tricot

Dagens face:









godeftermiddag

äntligen victors tur att gå ut med hundarna så jag slapp idag, har precis plattat håret ska snart sminka mig.
Musiken dunkar i högtalarna ofc, ibland kan ja tycka lite synd om grannarna men dem får leva med det.

tryck på länken här nedanför för att komma till min spotify lista

music 


mee

fick ett samtal från min morbror innan idag och han ville att jag skulle mata deras kaniner medans dem är i göteborg så före kvällsmat gick jag ner med musik i öronen och ficklampan i handen för det var så jäkla mörkt så jag såg nt ett skit, folk trodde nog att jag var någon slags inbrotts tjuv elr något x)
Sen blev det kyckling och ris till kvällsmat.





jag idag

Pressentkort

Fick ett pressentkort av mormor hos en nagelstudio så ska dit någon dag och få fixat mina naglar. Har en liten aning om vad jag vill ha men får se vad dem har där :)

Men har aldrig fixat mina naglar på ett sånt ställe så ska bli kul





dagen

Efter att jag vaknat klockan 10.45 gick jag och åt frukost sen gick jag in i duschen och tvättade håret och nu har jag precis kommit hem från en lång runda med hundarna, eftersom min bror inte är hemma.
Ska snart äta något när jag börjar bli hungrig sen ska jag kanske sätta igång mitt wii.
Och till slut så är väl hela familjen hemma igen.

hoppas ni får en bra dag ♥


the last song

har kollar på the last song så sjukt bra film jag höll på att börja böla x)

Den får ♥♥♥♥♥ av 5



osminkad

har gått osminkad,håret uppsatt i en knut och i joggingbyxor hela dagen rätt mysigt :)
Runt 3 tiden tog jag på mig min vita vinter jacka och mina converse skor och gick ner till stranden eller ja man kan nästan säga att jag åkte skridskor ner haha så halt som här är jag höll på att trilla någon gång men jag klarade mig.Jag kände bara för att gå en sväng så blev en parfekt runda ner till stranden,det var rätt kallt men fint när solen gick ner.



en bild jag tog

saknar..

fan vad jag saknar när jag hade färgat håret brunt efter sommaren.




mobba nt den bilden haha x)



godmorgon på er

vaknade för ett tag sedan,har ätit frkost och kollat klart på filmen som jag såg på igår.

Dagens outfit:
vitt linne
svarta joggingbyxor


blev ingen slapp dag

trodde att det skulle bli en lugn dag men nja det kan man väl inte kalla det. Till slut blev det att jag träffade Linn ett tag vi har bara fottat lite och bakat kladdmuffins ;)
tyvärr så gick det så segt att föra över bilder från hennes msn till min så vi hann bara föra över 3 bilder.


min nya kofta btw


molly

1 januari

hoppas det blir en bra start på det nya året och jag hoppas att detta året blir bättre än förra.
jag vaknade kl 2 idag typ var cp trött sen igår så rätt skönt att sova av mig lite.

Har sätt en massa kommentarer från en kille som kallar sig själv beundrare sjukt gulligt. Vet där emot inte om du är fejk eller att du verkligen menar det du skriver.

puss på er ♥


Gott nytt år :)

Gott nytt år :)


RSS 2.0