strand - bildbomb




























missa ej

ska nu borsta bissarna sen är det dags att sova kommer upp en bildbomb imorgon när ja kommit hem från skolan så missa inte de

hoppas ni sover gott så hörs vi imon när ni vaknat <3



fixat naglarna

hej på er

kort dag som inte bestod av något plugg alls i skolan så kändes gött ;) så tog sedan bussen hem vid 13.53, men tog bussen in igen en timme senare till tågaborg för att möta upp mamma och mormor. Vi gick sen till en ''nagelstudio'' där ja fick gjort mina naglar kommer kanske bild sen.
Väntar nu på lite kvällsmat ska sedan träna inför redovisningen imorgon.

Är även ett fett skönt väder så gick till parken på rasten, la i solen och stekte och solen står fortfarande högt. Härligt när vi får lite sol då och då.


hoppas ni haft en bra dag

ska duscha nu sen ska ja sitta och plugga fram tills bigbrother börjar. Skola imorgon och är cp trött så lär nog somna gott ikväll.
hoppas ni haft en toppen dag <3





morsdag !

klart man e vaken? elr...
Är rätt så trött om ja ska vara ärlig´, vaknade för någon timme sedan har ätit frallor till frukost eftersom det är morsdag  har faktisktinte glömt de ;)
Har bytat om och hämtat ett glas med lite dricka i, ska nu sätta mig och plugga inför musik provet hoppas ni får en härlig söndag med inte allt för tråkigt väder.

pussen <3




det blir alltid bättre

Va dig själv, våga stå för din åsikt men våga även säga förlåt och erkänna dina misstag.
Låt ingen dömma dig för din utsida innan dem vet vilken person du är på insidan.
det är okej att fälla en tår men inte okej att låta någon göra så du fäller denna tår.
Vi har många dagar kvar att leva än och det är för tidigt att välja fel väg under din livsstid när livet är som en bergochdalbana för livet kanske är nere i backen men då är det dax att ta sig upp för backen igen och klättra upp för den där jävla stegen, det är aldrig rätt att ge upp. allt du behöver göra är att kämpa.






uppfräschande dusch

godmorgon på er

vaknade rätt sent idag, var verkligen skönt att sova ut. Vaknade men värsta träningsvärken sen igår så tänkte gå in i duschen nu och fräscha upp mig lite. Är fortfarande trött men hoppas att en dusch kan få mig att vakna till.
Resten av dagen är ej planerad ännu så får ta dagen som den kommer men ska i alla fall plugga lite inför musik provet som ja verkligen vill klara.

Blev en frukost som bestod av smothie gjort av yoghurt,hallon och blåbär. mums !



lånad bild

kvällen spenderad i stan

drog till gymmet en snabbis med pappa, åkte sedan in till stan för att träffa ´lilla antonia. Lite random kväll men vafan de får väl funka de med ;) fett tråk väder ute bara. Men ändå nice kväll.
Sitter nu i sängen och myser samt kränger lite popcorn men är fett trött så ska snart lägga mig i sängen inte lönt att försöka vara vaken när man har hela helgen på sig att ha kul ;)

jag lever mitt liv precis som ja vill

slaffs dag ?

jobbigt att vakna imorse -.- ingen som håller med mig?
Har verkligen kört slut på mig denna veckan och känner att jag verkligen behöver denna helgen till att vila ut mig men tror inte att den lär bli så lugnt ändå xd
Ska snart byta om sen drar jag till gymmet med pappa sen ska ja ta en dusch göra veh mig för att sedan åka in till staden tror ja elr så stannar ja i ryde och träffar en kompis här, är nt bestämt än så får se hur det blir.

Hoppas ni haft en tipp topp dag så hörs vi igen <3



bjuder på bilden

balen

har varit en jobbig dag och inte nog med det så känner ja mig orolig över matteprovet som jag gjorde är inte säker på att jag klara de.

Promenerade till sundstorget efter skolan och mötte upp min mamma, är ju bal idag så har varit med och fottat lite så fick sedan gå runt och leta reda på min broder i röran med folk. Men hittade han till slut men fick inte jätte många bilder.


brodern min


andreas




Hoppas att du får en härlig kväll/natt brorsan och drick nt för mkt så du kan komma ihåg vad som hänt ;)
puss <3

Fotograf för dagen

Chacha

haha inte direkt en seriös rubrik men i alla fall. Har just nu svenska/so och ska ha det i en timme till. Ska sedan se film på spanskan vilket känns chill :)
Efter sista lektionen vid tre ska jag snacka med min matte lärare och se om ja kan göra ett av matteproven idag så ja blir av med det.
Sen blir jag hämtad av mamma i stan, eftersom min broder ska på studentbal idag så kommer vara fotograf för dagen och fotta.

Ska nu fortsätta jobba men ville bara varna att det lär bli dålig uppdatering under dagen.

hold my hand forever, don't let go..

Hej på er pussgurkor <3

Har varit en konstig dag går nt ens att berätta med ord Bryr mig dock inte ett skit.
Men för min del är det ingen skillnad från innan så jag lever vidare precis som vanligt. Tog bussen 13.53 med philip och calle sen börja några små ungar som var typ 10 att störa sig cp mycket, fyfan vad ja blev irriterad men det bästa man kan göra då är väl att skruva upp musiken på ipoden och stänga sig ute från omvärlden.
Ska snart leta fram matteböckerna, jag vet jag låter som värsta pluggisen men nja kan ja väl inte kalla mig för då ska ni se mina betyg. Hoppas dock att höja mig i matte innan det är sommarlov darför ja pluggar skiten ur mig varje dag nu fram tills provet.
¨
Har dock två matte prov,ett musik,en inlämning,en redovisning och en bokrecension som ska göras och egentligen även ett spanska prov men skiter kanske i de elr så får ja göra de imon efter skolan.
Har väldigt mycket dessa två veckor har sedan inget alls efter nästa vecka, vilket känns fett härligt :)





pigga & vakna?

godmorgon folket, hoppas ni är pigga och vakna. själv är jag typ helt död orkar inte göra ett skit idag men man kan ju inte undvika skolan elr hur? Så ska snart ta bussen in till skolan för att ha idrott sen har vi matte i 2 timmar sen har vi bara en lektion kvar då vi har mentorsstid men har ingen lärare så vet nt vad vi ska ha ist :S

men vi hörs i eftermiddag, hoppas ni får en tipp topp dag :)



old fjortis bild xd

Dagens låt

Bara för ikväll med hugo rosas ft glidish




hissar denna om man gemför me sture-p

pluggar matte

har varit en lång men helt okej dag i skolan,folket gör min dag ´hade fan inte klarat av skolan om inte folket i min omgivning haft sånn humor.
Sitter nu på golvet (fråga ej varför xd) och pluggar matte men tog en liten paus precis eftersom ja behöver en linjal vilket jag inte hittar.
Men blir bara plugg hela kvällen tror ja, har precis spöregnat och haglat men börjar att spricka upp lite nu men blir inte vädret bättre stannat ja hemma och pluggar skiten ur mig ist ;)

vi hörs lite senare pussen <3


gammal bild på mig innan jul typ

sov gott <3

Blev en runda upp till gymmet och träna skiten ur mig gick sedan in i duschen. Har både tröttat ut kroppen och hjärnan idag så lär nog sova gott vilket jag ska ta och göra snart ska bara borsta tänderna först. blir en lång skoldag imon rätt segt men man får väl leva med de.
Hoppas ni sover gott så hörs vi imorgon :)


bjuder få gammal egopic

dålig uppdatering pga plugg

kort dag i skolan och sitter nu och pluggar vilket jag nog lär göra i stort sätt hela dagen 
så blir nog inte så bra uppdatering. men blir bättre efter denna veckan <3

hoppas ni haft en toppen dag 

 


om shoppingen

Kom hem från väla cirka 17.30 fick handlat två ''bh:ar '' från gina, ett linne från bikbok och även en väska från accent. Men hittade också en fett snygg tjocktröja från bikbok som jag tänkte köpa men inte hade pengarna i plånboken till så lade undan tröja till mamma så hon kan åka och köpa ut den imorgon efter jobb :). Har precis skrivit på en bokrecension och ska nu in i duschen blir sen big brother :)

ha det gött folket<3



bild på linnet och ''bh''

Morgonen

Godmorgon :)

Vaknde upp i min säng av att väckaklockan på mobilen går på som jag satt på igår. Men vem kunde vara säker på att vi ens skulle vakna upp idag? jorden skulle ju gått under inatt. Men jag märker ingen skillnad. Dem har ju internet här uppe bland molnen och allt ser lika dant ut så för mig spelar det ingen roll vart ja är ;)
Har nu precis ätit lite frukost och chillat framför datorn. Ska snart fixa mig lite och sen i eftermiddag drar jag nog till väla. Eftersom vädret inte är lika fint som det var igår men är dock ändån helt okej väder :)







Vad tycks om denna ritningen som jag gjort på två dagar? :)


trying to convince myself



When i say i don't care, i'm not trying to convince you, i'm trying to convince myself.


Dagen i ord & bilder

Sov till halv 1 idag, var rätt skönt om ni frågar mig ;)
Sen har jag spenderat det mesta av min dag ute i trädgården, Eftersom det har varit toppen väder så får man inte missa sin chans att få lite färg. Men har även varit på gymmet och använt mina nya träningshandskar samt min nya vattenflaska och träningstights.
Följde även med mamma ner till stranden med hundarna på eftermiddagen.

Dagen i bilder:











¨











brb

Har haft en härlig dag och berättar lite mer om den sedan med ord och bilder men ska nu först byta om och sedan dra upp till gymmet :)




Shoppingen



bikini


Hårinpackning & sos pen


Träninghandkskar


vattenflaska



ljusa jeans shorts



mörja jeans shorts


tränigs tights

svarar gärna på kommentarer om vad jag köpt, bara till att fråga på :)


allmänt om dagen

vet inte om jag nämt det i bloggen innan men tar i alla fall upp det nu, att dagen började med simning och som jag sa igår så var ja och shoppa så hittade en bikini jag kunde ha på simningen med klassen. Trodde att det skulle bli fett tråk att simma 40 längder fram och tbx med helt okej när man har sin knäppa klass runt om än.

ingen god mat i skolan så gick med tjejerna till ett konditori och köpte birka dock hade jag inga pengar med mig och orka inte slösa några för den delen heller. Men satt oss sedan i stadsparken för att njuta av vårvärmen som kommit tbx.
Sista lektionen innan vi sluta var syslöjd, gjorde klart mitt arbete igår som skulle vara inlämnat idag vilket kändes chill.

Är nu hemma och har ätit fransbröd mackor som skulle ta bort min hunger ska snart fixa mig lite och platta håret efter som vi ska ner till fam. cervin och fira Linns födelsedag.


modell: linn c
fotgraf: Rebecca Malmberg
kamera: nikon D3100


enda uppdateringen idag

jag är jätte ledsen att jag inte har hunnit uppdatera bloggen idag men var en lång skoldag till klockan tre och efter det fick jag och annika städa på torget, men det tog inte så lång tid eftersom vi e bäst på att sammarbete ;)
Efter det satt jag mig på bussen mellan fyra killar som tog upp all plats men fick leva med det.
Åkte sedan till väla med mamma för att handla bikini men blev mer än så kommer visa upp vad som köptes.
och efter det har jag suttit och pluggat skitet av mig men är klar och känns bra att vara färdig.
ska snart lägga mig.

hoppas ni haft en toppen dag :) blir bättre uppdatering imon <3


älsklingen försvann



Hahaha ja vad ska jag säga? Min mobil betyder allt för mig, elr rättaresagt dens insida (alla kontakter,bilder,sms osv) som betyder något för själva mobilen är bara till att skrota.
Märkte när jag kom inom dörren att min mobil var borta, kollade alla mina fickor men hitta den ej. Trodde då att ja hade glömt den på bussen så gick till stationen för att se om den var på bussen som kom, frågade buss chaffören som ej kunde någon svenska typ men fick inget bra svar gick darför till sittplatsen jag suttit på och hittade min älskling (mobilen) så nu är allt bra igen ;)



sovit gott?

Godmorgon, hoppas ni sovit gott. Själv har jag knappt sovit något alls och det kändes darför tufft att gå upp från sängen imorse men jag klarade det ;)
Har ätit lite frukost,sminkat mig och fixat håret och är snart redo för att ta bussen in mot staden.
Hoppas ni får en bra start på dagen, pussar<3

Dagens face:







belöna sig själv

Tyckte jag var duktig som gjort en engelska bokrecension klar så gick en och tog en varm dusch, smörjde in mig i body butter oliv och hoppade i min onepiece.
Snart börjar big brother tänkte först ta en liten skål men en liten portion glass med varma hallon på.
Imorgon är det en kort dag i skolan och om ja inte mins fel så är ja reserv imorgon så slipper stå i disk/mat
men kan ju ha fel elr så är någon sjuk så ja får hoppa in som reserv :/.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig tisdagkväll och plugga inte ihjäl er, puss <3



By: Rebecca Malmberg


snart lasagne

Har varit en helt okej dag i skolan var min tur att stå i maten hade faktiskt en rolig tid och det kändes inte allt för jobbigt idag. Blev en mys outfit som bestod av svarta joggingbyxor, vit långarmad tröja med knappar svårt att förklara men aja.
Blir snart lite lasagne till kvällsmat, mums :)

fick även en kommentar från en läsare om att jag har namnsdag idag hade själv ingen aning om de men thanks :)




borde man bli brunett igen? elr gå blondare?


Water







Photo by Rebecca Malmberg
Do not copy

valde att ta bussen hem

har maten denna veckan vilket betyder att vi antigen får servera mat elr diska och idag var det min tur att ha disken så klart var ja inte ensam men mådde seriöst skit dåligt och kunde inte stanna kvar valde drf att sätta mig på bussen hem.
Har legat i sängen och kollat på jersey shore precis, får se vad som händer next.

puss på er <3




mys

har suttit och pluggat nästan hela dagen,har precis ätit lite kvällsmat ligger nu under en filt i myskläder i soffan och bara myser mår nt toppen och känner inte alls för skola imorgon. Men får glömma det för stunden, vill inte förstöra hela kvällen så ska snart ta en härligt varm dusch för att sedan gosa ner mig i min onepiece under täcket och kolla på big brother live med möjligtvis en liten skål ostbågar bredvid eller en kopp varm oboy och sen blir de jersey shore.




sen kväll

spenderade kvällen med ''c'' igår, följde sedan han till tågstationen vid tolv tiden typ. Var skönt väder ute så gjorde inget. Gick sedan hem med tim och victor sdom följt med för att se till att jag inte gick hem helt ensam i mörkret.
Stannade sedan vaken till typ 3 och vaknade idag vid 11 typ av att en hund står och skäller nedanför trappen :/

ligger nu i soffan och kollar på tv,har precis ätit lite frukost och ska snart borsta bissarna och byta om.

puss på er



photo by rebecca malmberg
do not copy

hinner inte

blir inget mer bloggande idag tror jag är ledsen för att ja inte skrivit elr gjort något inlägg idag men jag hinner inte vaknade rätt sent och har duschat,fixat mig och lite sånt. ska snart ta bussen in till stan för att träffa chrille så hoppas ni får en toppen lördagskväll trots det tråkiga vädret ;)

puss <3



regn
foto tagen av: rebecca malmberg
do not copy


om dagen

hej folket :) kom hem vid 3 ungefär från heden, gick rätt bra fast var inte direkt taggad till att springa 200 m osv men ja gjorde det i alla fall ;) Var härligt när solen stod på och stekte men blev snabbt kallt när den försvann bakom molnen och blåsten kom. Hade bara shorts på mig vilket var smått kallt men ja klarade mig igenom dagen i alla fall det är väl de viktigaste.
Nu är jag hemma och sitter framför tv och ser på hockey blir snart mat och sen får vi se vad som händer :)

btw kul med läsare från andra länder som ja inte visste att jag hade men alltid kul :)




tillbringar dagen på heden

Nu är jag vaknen, står och fixar mig lite inför dagen. ska inte ta bussen förens halv 10 så rätt så chill behöver bara hitta en väska eftersom jag råkade paja min igår xd
Som ja nämde i något tidigare inlägg så ska jag befinna mig på heden typ hela dagen fram till klockan 2 cirka så kommer inte kunna blogga med er förens vid tre typ eftersom ja måste ta mig hem osså :)

men jag hoppas ni får en underbar dag så hörs vi :)




go eric!

har kommit hem från gymmet precis, gick väldigt bra blev dock inte speciellt hårt pass eftersom jag träna igår osså.
Sitter nu och kollar på eurovision väntar på att få se på eric saade hoppas det kmr gå bra för han vilket jag tror det kmr göra osså mycket hänger nog på hans utseende.
Men den blir det att checka big brother och duscha ska jag osså göra men kanske gör det imorgon bitti ist :)

ha det gött heja nu på eric :)




jobbigaste skoldagen avklarad

är hemma från skolan och den värsta skoldagen i veckan är avklarad. Imorgon ska vi till heden för att ha fridrott hela dagen så slipper skolan vilket betyder att det ej är några  läxor tills morgon dagen, känns fett skönt att ha det av axlarna.
Sitter nu på golvet med datorn i knäet och chattar med macke fråga ej vrf jag sitter på det obekvämaste ställer som finns i mitt rum xd




varit upptagen

blir inga fler inlägg för dagen har varit upptagen och haft skit stressigt ungefär hela dagen drf det inte kommit upp några inlägg direkt.
ska snart krypa ner under täcket, brukar ligga och sms med folk men har slut på sms nu så fett tråk :/

kmr några enstaka bilder som är tagna idag som jag tänkte dela med mig av







bussen paja

efter en kort och härlig dag i skolan var det bara att sätta sig på bussen hem men kom inte längre än 2 stationer innan bussen paja då vi fick hoppa av och vänta på nästa som skulle komma om cirka 20 min typ -.- så satt mig i gräset och snacka lite med amelie och calle som osså varit på bussen, satt och flabba åt två äldre killar som tyckte det var skönt att slippa jobbet ;) men sen kom en annan buss som vi fick gå på som kunde ta oss hem.
har lite plugg idag som måste göras och även gymmet som väntar.




strand bilder

Blev ingen träning på gymmet idag så gick ut för att gå en runda men mamma och hundarna i det sköna vädret.
tog även några bilder, vad tycks? :)






















btw imorgon kmr det upp två videoklipp och även bilder från en blöt händelse glöm inte att kolla då och se vad ja menar med detta.

stadsparken med tjejerna

är hemma igen, blir snart lite mat hoppas jag för min lilla mage kurrar och skriker efter mat.
Var ingen god mat i skolan så åt typ inget utan stack till stadsparken med tjejerna och la oss och sola lite i den varma hettan som det var innan idag.Har dock kommit en massa moln nu så är nt speciellt varmt längre.
Får se om det blir gymmer ikväll har inte helt bestämt mig ännu.







seg dag

ska ha svenska nu i två timmar fett segt men sen är det lunch. är smått seg idag och vetifan hur ja ska orka dagen. Slutar inte förens  3 idag väldigt sorgligt :(
men sen blir det gymmet ska nog träna ben och armar idag, får se vad ja orkar.
Men nu måste jag jobba visare ha det gött folket



fottad med ipod
bild tagen av rebecca malmberg
modell rebecca malmberg

Tappade mobilen

Gick ut med Molly en runda medans solen var på väg ner hade så klart kameran med mig men blev inte så många bilder med anledning av att jag såg att jag tappat bort min mobil under tiden vi gått en runda. Så blev att jag gick och leta efter mobilen i en halvtimme som tur var så hittade jag min älskade mobil som jag älskar till döden. Elr ja inte själva mobilen som ja älskar utan innehållet :D har bara en gammal sony eriksson men är personerna och kontakterna på den som räknas :)
Efter den långa sökningen efter mobil på hela 30 min bestämde ja mig för att gå in i duschen och ta en varm härlig dusch.
sitter nu och myser med datorn i knäet och ska snart kolla på big brother







09-05-11 dagens oufit



jeans shorts - gt
tröja - gt
klocka- ur och penn
ring - gt


sitter i skolan

sitter i skolan just nu har svenska/so och sitter bredvid filip.
ska väl snart ha rast och efter det engelska, tur jag har som blev klar med läxan som jag hade tills idag :)
slutar kl 13.45 idag tar väl bussen 53 tror jag så är väl hemma runt halv 3.
Blir väl tvingad att ta ut hundarna och gå en runda med dem, hoppas på att vädret håller i sig ser ju i alla fall fint ut fortfarande.
Lägger upp dagens outfit när jag kommit hem igen.

Ha det gött folket :)

 btw något som lagga med min blogg igår så inläggen kom ej upp på bloggen. såg dock att dem kommit upp nu så allt ska nog bli bra igen



Hemma från gymmet

Är tbx från gymmet nu, blev träning av mage,rygg och kondition.
förlorat minst 170 kalorier, känns alltid bra att man kan komma hem och äta vad man vill sen ;)
Men klockan börjar bli mycket nu och är snart dags för lite grillad kvällsmat så tänkte gå in i duschen först så får vi höras sen igen :)



Obs ! inlägget är försenat !!!
observera att bilden ej är tagen idag

drar snart upp till gymmet

Drar snart upp till gymmet, ska använda min nya hållare elr vad man ska kalla det till ipoden (bilden nedan)som jag fick i födelsedagspressent av fam roslund :)




idag är ingen vanlig dag för de är MIN födelsedag

Idag är ingen vanlig dag för de är Rebeccas födelsedag hurra hurra hurra !




Onepiece

sitter och myser i min nya onepiece jag fick igår av min söta mormor :)











lite cp bilder men ni får leva med de man kan inte alltid vara seriös ;)

Hund bilder - nikon systemkamera


















Nu är jag tbx !!

tack för alla söta kommentar osv som jag fått under tiden jag varit borta, kände att jag behövde en paus från bloggen. Kändes jobbigt att inte kunna öppna sig i bloggen om hur ja mår osv drf var det bäst att hålla sig borta från bloggen ett tag. Har varit skönt på ett sätt men har även saknat att skriva här, men som jag sa innan så ska jag inte låta bloggen komma för långt in på mitt privatliv.
Men jag är i alla fall tbx och humöret är på topp firade min födelsedag igår, blev en härlig kväll med släkten.
Har fått en systemkamera så nu kan ni förvänta er lite fina bilder ska komma upp på bloggen har redan hunnit ta en massa.
Kommer ett inlägg om allt jag fått inom kort.

hoppas ni uppskattar att jag är tbx med nya ideer,nytt leende på läpparna och humöret på topp vi hörs <3








RSS 2.0