Höst











Kamera: Nikon D3100
Fotografer: Jag och Linn


Tjockisdagen?

Aa det kan man väl lugnt säga att det varit. Först blev det våfflor till lunch och sedan pizza med mamma,victor och mormor till kvällsmat eftersom det var victors födelsedag. gott men tjockt, eller hur man ska säga.
Dock blev det gymmet vid 2 tiden så har ju nt bara lagt på mig en massa. Har både tränat ben,rumpa och mage.
Sen nu har ja precis kommit hem från en vän som jag haft en trevlig kväll med.

Ska nu snart sova eftersom jag inte kan sova bort dagen imorgon även om jag hade velat.
skriver med då för nu måste jag gå o borsta bissarna, vi hörs


Vintertid

Shit vad dagarna springer förbi, helt sjukt att det bara är några veckor kvar tills det är jul :o.
Man börjar ju märka att det blir kallare och mörkare för varje dag som går och även nu när man ställt tillbaka klockan en timme eftersom det har blivit vintertid igen.

idag vaknade Jag redan vid 11 tiden och såg hur mobilen var total spammad med sms och kände min tvingad till att svara och kunde sedan inte somna om igen. Så det var bara att pallra sig upp för sängen och ner för trapan mot köket för att göra mig själv lite frukost. 

Har nu lagt mig i sängen igen och orkar inte lyfta på röven min igen. Men lär väl bli tvingad till det någon gång men kanske inte just nu.

Shit jag höll på att glömma, idag är det ju min brors 19 års dag :) önskar han en bra dag och grattar han till dem 19 åren han levt på jorden. 

Grattis brodern min !<3

 


glöm och ta nya tag

har haft en awesome kväll e dock väldigt trött nu. Ska bli skönt att snart få krypa ner under täcket och få sova lite.
Nu laddar vi om inför en ny dag och säger förväl till denna dagens dåliga saker och kmr ihåg dem bra för att ist börja på nytt. Hoppas er kväll varit bra och att ni sover gott

puss!




19 års kalas






Sen morgon

Godmorgon sömntutor :)
eller bör jag kanske kalla mig själv de? har ju trots allt sovit till 12 då jag vaknade av att en person försökte nå mig via mobilen. Men det är heller inte så konstigt att jag sov så länge eftersom det var en fullspäckad dag i går som fortsatte in mot kvällen/natten. Kom inte hem förens klockan slagit 02.00 och sen efter att ha borstat tänderna,tvättat bort sminket osv så hade klockan nästan slagit tre.
Var i alla fall skönt att äntligen få sova ut lite och ångrar mig inte en sekund. Dock har en del av denna dagen redan flugit förbi mig. Men sakerna som sker idag lär ändå inte hända förens senare fram mot kvällen då de blir en sväng upp till gymmet om jag har orken och sedan dra till en kompis.


Morgon bild


en av höstens stressiga dagar

Idag blir en fullspäckad dag då jag både ska hinna vara i  skolan från 8 till 3 sen vänta på bussen för att åka hem och byta om samt packa om väskan och tömma den med skolböcker så att ja får plats med mina träningssaker. Eftersom det blir en runda träning på gymmet.
När jag väl tränat blir de hem och duscha samt göra ve mig inför gästerna som kommer vid 18.30 för att fira min bror, med mig o resten av familjen eftersom han trots allt blir 19.
sen blir det väl att umgås med folket och äta gott. Men ja drar sedan där efter även vidare till en vän och avslutar antagligen kvällen genom att ligga utmattad i min varma goa säng.


I wish people would listen as much as they talk


Weheartit


stand up for something, even if it means standing ALONE


let the pictures speak










Kamera: Nikon d3100
Fotograf: Jag


Sista plugg dagen

skolan idag har varit seg som fan pga tex spanska prov, äcklig mat och lång dag. Skönt att dagen är över i alla fall men gissar på att dagen imon kmr vara minst lika seg.
Men snacka om att man kände sig trött på att plugga skiten ur sig när man kom hem så jag bestämde mig istället för att baka mig en god kladdig kaka :) och satt ist o plugga under tiden kakan var i ugnen. Men även efter att ja krängt i mig så mycket jag orkade.¨
Nu har ja precis ätit lite kvällsmat och ska plugga det sista inför morgon dagen. Kmr väl sen fastna framför tv:n.




Nördigt värre

vet att uppdateringen av bloggen verkligen har sugit dem senaste dagarna men som jag sa i början av veckan så har jag fullt upp med en massa plugg och hinner varken blogga eller sitta vid datan. Men snart är det helg + lov så jag lovar att uppdateringen inom kort kommer bli som normal igen.
Men som jag suttit och gjort alla andra dagar så sitter jag även idag och pluggar. Har ju spanska prov imorgon och ska försöka klara mig och det gör jag inte utan en massa plugg. Visst känner man sig lite nördig men vafan gör man liksom?

Men ja ska faktiskt inte sitta hela dagen och plugga förhoppningsvis utan jag hoppas på att komma ifrån huset efter att jag ätit kvällsmat. Om det nu ens blir någon mat för mig till kvällsmat eftersom både mamma o victor e på väla så dem lär väl äta där och pappa jobbar länge + äter annan mat än mig.


plugg

Är nu hemkommen från en lång dag i skolan och sitter nu med lite plugg som måste göras. Dagen har väl varit okej och inte allt för jobbigt. har även fått reda på lite resultat på prov osv som ja e glad över så nu måste jag bara fortsätta kämpa till skolveckans slut.



oj gammal bild eller? :O
men fina minnen den väcker, saknar den tiden


Ny duschad

Efter att ätit en god kvällsmat som bestod av tacos så cyklade jag upp mot gymmet. Blev en uppvärmning på crosstrainern och sedan övningar för ryggen. Fick även hjälp av pappa av några nya övningar till axlarna och avslutade sedan med träning för triceps och biceps.
Jag sitter nu nyduschad på mitt rum och glor tv.



Frusen

Skönt att få vara hemma från skolan nu fast att det varit en kort dag men trött är ja ändå. Sitter nu frusen som en isbit under täcket i sängen och kollar på one tree hill. Men nu kom mamma hem med en massa mat så får väl gå ner och hjälpa henne att packa upp men sen skajag plugga lite.

Vi hörs sen


Copy



så kan du gå när man alltid ska löjla sig i webben. För är man inte på vakt så är det alltid någon som fångar dig på bild när du ser som löjligast ut.


laddad för en ny vecka

Just nu sitter jag nyduschad i min säng och kollar på 2 1/2 men. Har även hunnit kleta in ansiktet i en ansiktsmask och känner mig fräsh och redo för en ny vecka med massa plugg.Är ju sen höstlov så bara att ge skiten nu och sen är det lov.

Men ska nu fortsätta mysa framför tv:n och ta det lugnt tills de är dags o sova.

vi hörs imorgon <3




i just let the days go by





promenad till stranden

Efter att jag vaknde upp med andan i halsen imorse på grund av en mardröm bestämde jag mig för att fixa till mig för att sedan dra ut och gå en runda i det fina höstvädret. Så tog med kameran och Molly eftersom mamma bett mig ta med henne. Det blev en runda ner till stranden där molly bara sprungit efter pinnar och typ druckit ur bäcken fast hon inte fick osv.
Ska snart ta lite fika och börja med lite plugg eftersom jag har mycket som ska hinnas med denna veckan.


Kamera: Nikon D3100
Fotograf: Rebecca Malmberg (jag)
på bilden: Molly


Virrig dag på väla

Imorse när jag steg upp från sängen så hade klockan redan hunnit slå 12, man märker att man är sleten efter en jobbig vecka i skolan. Jag åt sen en liten frukost och satt mig framför tv:n och glodde på oprah winfrey show 25 år. Men efter någon halvtimme fick jag sms från en vän till mig som undrade om jag kunde hänga med till väla och vem säger nej till de liksom ;). Men fick då brottom och slängde mig in i duschen och börja fixa till mig.
Väl framme på väla blev det en bh och tröja handla men tog inte lång tid innan min väska var borta. gick runt i en timme men sen var det stägningsdags och ännu  ingen väska funnen. SÅ fick spärra kontot och åka hem utan pengar :(



Kvällen


Bild tagen idag

Orkade inte dra någon stanns ikväll så har blivit en mysig hemma kväll framför idol och jersey shore som nu fortsätter med att snacka lite med folk och lyssna på grym musik :)




En dag i skolan

Blev en tidig uppstigning imorse redan vid 06.15, gjorde sedan i ve mig och gick mot bussen i det kalla och mörka morgonvädret. Som tur var så tog den inte lång tid innan bussen kom och fick sen även en plats på bussen att att placera min röv på, Haha inte ofta det händer halv 8 på morgonen jag brukar alltid få stå men idag hade jag tur.
Klockan 8 satt jag på mentorstid och pluggade lite inför matten som jag skulle ha lektionen efter. Innan lunch tid gick vi mot simhallen och jag som inte var med fick sitta som en febrig person och kolla på eftersom det var 29 grader på badhuset.
Sen hade vi lunch som smacka skit och där efter lade jag bara i soffan och typ sov samt väntade på att nästa lektion skulle börja då vi hade no. Har nu precis suttit på bussen hem och hade innan de en lektion med engelska som var ganska chill förutom en sak.

Ska nu sätta mig och skriva lite på min uppsats om egen lektion som ska vara inlämnad om en vecka. lika bra att börja redan nu.




Önska mig lycka till :S?

Tog för ett litet tag sedan mig en varm dusch och sitter nu nerkröpen under täcket. Jag har precis kollat det sista på matten och jag hoppas nu verkligen att jag klarar de imorgon när vi har prov.
Ska nu fortsätta att mysa under täcker o surfa runder på internetet tills det är dags o sova eftersom jag måste till skolan imorgon eftersom det är prov.

Men tänkte säga godnatt nu i alla fall, hoppas ni sover gott och drömmer sött <3



pussen <3


SOLO

Glad man blir när man har en tråkig dag hemma och mamma kommer hem med en ny tidning från SOLO på 36 sidor om mode,stil och skönhet.

Men för att inte vara för onyttig fick det bli ett äpple till som snacks, funkar ju de osså men hade inte tackat nej till lite choklad (a) men man måste ju tänka på hyn ibland osså och inte bara propa i sig en massa skit.





Sång + iphone

Under tiden man sitter här och pluggar matte måste man ju ha lite musik i bakgrunden och hittade då detta gänget som spelar på sina iphones och hon sjunger. Dem är rätt grymma eller hur?


Hemma plugg

Ingen skola för mig idag då det är darför jag kan uppdatera bloggen nu annars hade jag nu suttit på lektion och pluggat röven av mig men jag mådde inte bra så fick stanna hemma. Kommer dock bli en hel del plugg här hemma idag eftersom det är prov imorgon.
Men ja sitter just nu i myskläder i min säng och lyssnar på lite musik men ska snart ta lite dricka och plocka fram matteböckerna.


Movietime

När skolan var slut för dagen blev det en busstur hem och där efter lite mat eftersom jag knappt åt något i matan.
Med lite mat i magen var det dags att plocka fram matte böckerna och börja plugga. Väl klar med det bytade jag om och cyklade upp till gymmet och tränade mina ben samt magen. Var dock inte jätte taggad men fick göra mitt bästa ändå. När jag kom hem genom blöt efter att ha cyklat hem i regnet blev det kvällsmat.
Jag har nu precis tagit mig en varm dusch och har innan de suttit och snckat samt webbat med en saknad person. Var skönt att både få se och prata med personen igen eftersom det var länge sen sist. Men nu ska jag krypa ner under täcket och kolla vidare på filmen Dear john som jag började att se igår.

vi hörs



skit fin film som jag rekomenderar så här långt i alla fall.

in school

Är ni vakna eller?
Tyvärr kan jag inte säga att jag inte är eftersom jag sitter i skolan occh ska snart redan ha min andra lektion i svenska. Som tur är så blir det en kort dag i skolan som slutar klockan 13.55, alltså så har jag bara tre lektioner kvar och en timmes lunchrast.
Men nu ska jag checka fb osså lite innan nästa lektion börjar så vi hörs sen.
Jag skriver igen när jag har tid


Seg kväll

Jaha då har man slösat halva kvällen på att försöka få i gång tv:n i vardagsrummet men inget har funkat så nu gav ja och mamma upp. Ligger nu och fryser som en nakenhund under täcket och väntar på att få svar på sms.

Dagen idag har väl varit helt okej men trött är jag och skönt att det bara är halva skolveckan kvar imorgon. Och väntar på den härliga helgen ska komma som jag hoppas på att få.

Men ska nu fortsätta att bara mysa under täcket, ha det bra :)


Vinter jackan fram

Godmorgon sunshines, Hoppas ni är pigga och vakna inför lite skola nu då precis som jag eller nt -.-!
Men vad gör man när det är ett måste? antar att de ända man kan göra är att göra allt lite bättre med ett leende på läpparna.
Dock har jag en lång dag framför mig och mycket plugg som ska göras så bara att kämpa på.
Ett inlägg kommer när jag har tid, puss <3

Mysigt att ha plockat fram vinter jackan igen så man slipper frysa har ni
gjort samma sak? :)


Slut på krafter

Klockan börjar nu bli mycket och känner för varje minut att det blir svårare att hålla ögonen öppna fast att klockan bara är 11. Men antar att all träning har tagit slut på mina krafter eftersom det var gym igår sen MMA på idrotten klockan 8 imorse på idrotten sen nu ännu ett träningspass så ska bli skönt med lite go natt sömn nu.
Men måste först borsta tänder och sen säga godnatt till alla söta små vänner.

Ska försöka att få en bättre uppdatering imorgon men är svårt när man både ska hinna med plugg och läxor samt hålla sig i form.

Men ni får sova gott så hörs vi imorgon igen <3

en bild från lite tidigare idag då jag var ute och gick en runda
(mobba ej bilden haha)

Svårt att hinna med

Har varit i skolan idag så har darför inte kunnat uppdatera och sen har jag varit ute och gått en lång runda samt varit en sväng uppe på gymmet och tränat.
Jag är nu hemma i alla fall och är helt slut i armarna som har fått sig lite träning samt ryggen.
Ska nu mest ta det lugnt resten av kvällen och ta mig en dusch.

Vi hörs


godnatt min skatt

Jag har ej kunnat komma in på min blogg dem senaste timmarna så har darför inte kunnat uppdatera min blogg men funkade nu äntligen så tänkte göra ett sista inlägg innan jag ska sova.

Min kväll har varit ganska lugn och jag har mest gjort saker som varit nödvändiga som tex packat väskan,plockat fram kläder, duschat, käkat kvällsmat och letat fakta till skolan imorgon.
Men jag har även hunnit med att ta det lugnt och snacka med folk.
Nu ska jag snart bädda om sängen och gå o lägga mig eftersom det är en ny skolvecka imorgon som redan börjar 08.00 men ska ju upp 06.15 så jag tror att ja bör sova snart om jag ska orka med, eller vad säger ni?



Pictures




Fotograf: Jag
Kamera: Nikon d3100


Träning + bakning

I förmiddags cyklade jag upp mot gymmet för lite träning. Började uppvärming på crosstrainern som vanligt där efter blev det träning för ben och sedan även träning för magen.  Tyckte att träningen gick bra och är nöjd över min pressentation.
Jag sitter nu och väntar på att min kladdkaka som jag har bakat ska bli färdig gräddad i ugnen för att sedan ta en liten bit och mumsa på. Man måste unna sig något ibland ju.

men nu e de dags att plocka ut den ur ugnen


gammal  bild

helgen flyger förbi

Nu  var det söndag igen då, helt sjukt så fort helgerna går.
Kvällen igår spenderades med en vän och där efter kom jag hem vid 12.30 så fortsatte jag min kväll med att snacka i telefon tills jag kände att jag var så trött att jag behövde lägga mig.
Sjukt att jag är vaken så här tidigt men är kanske inte så konstig när man vaknar av att en fjäril flyger runder på ens rum. Tro mig det var inte roligt sätt att vakna upp på.
Nu ska jag bära ner all disk och sen får vi helt enkelt se vad som händer här next.


Ny design

Nu har jag laddat upp den nya designen , om ni inte kan se den tryck på f5

Ska dock ändra header igen någon dag men det får blir denna så länge.

Men vad tycker ni?


saturday morning

Så skönt att vakna upp utvilade och känna solensstrålar nå än. Höra fåglarnas kvitter från trädgården där hundarna leker i det gröna sköna gräset. Glömma gårdagens problem och börja om från början.

Jag sitter nu i sängen med datorn i knäet och lyssnar på några grymma killar på youtube och ska även snart byta om.


fast att dem tappar bort sig ibland


Ny design på gång

Jag har haft en mysig fredags kväll som för en gångs skull blivit spenderad hemma eftersom jag inte orkade dra ut och träffa någon. Men ibland är det härligt att bara sitta med familjen och äta gott samt glo på idol tsm.
Har dock missat vem som åkte ut :S, något som vet?

Men nu sitter jag i alla fall o myser på mitt rum och försöker fixa till en ny design till bloggen eftersom jag börjat tröttna på den jag har nu. Men lär nog ta ett tag innan dem kommer upp här men håll utkik. Hade tänkt att fortsätta med den nu men ska bara tvätta ansiktet och sånt först.

Så jag säger godnatt till er nu så hörs vi imorgon på lördag förmiddag


favorit i repris

Mardrömmar inatt?

Hoppas ni haft en trevlig start på er fredag kväll själv har ja bara suttit och oroat mig över hur det gått på engelska provet som vi hade sista lektionen och kollat på drag me to hell med victor och tim. Men kan väl säga att jag missa det mesta eftersom händerna täckte över mina ögon varje gång bakgrundmusiken börja låta läskig dock är ja ju så himmla nyfiken så tyvärr hann ja se några saker jag ångrar nu. Jag hatar skräckfilmer och kommer antaglien få mardrömmer inatt. Men tur att vi inte såg hela för de hade jag nt pallat.



Tränings pass

Kvart över 7 blev det en cykel tur upp till gymmet i det kalla höstvädret. Där uppe blev det en lätt uppvärmning på crossen för att få upp kroppstemperaturen lite och där efter körde jag igång med lite träning för ryggen. Blev de vanliga övningarna och sen där efter blev det träning av biceps och triceps. Fick dock en stor smärta i min högra handled efter ett tag så fick mjuka handleden lite men den gjorde fortfarande ont så fick bli en mildare träning resten av tiden. Jag är nu hemma i alla fall har precis tagit mig en varm dusch och rakat benen eftersom vi ska simma imorgon med skolan fast att jag gärna hade avstått. Innan jag ska gå och lägga mig så får jag väl ta och borsta tänderna lite samt bädda sängen så att den går att sova i

sov gott <3


gammal bild men hade nästan samma outfit förutom att linnet idag var svart ist för vitt.


Molly










Fotograf: Jag
Kamera: Nikon d3100
Modell: Molly


En promenad i höstvädret

Då var man hemma igen efter en runda med hunden efter att jag suttit och pluggat lite engelska. Tog även med kameran ut idag och har tagit några fina bilder som kommer upp på bloggen lite senare men är några små saker som ska fixas till först. Väntar nu På lite kvällsmat eftersom jag typ dör av hunger och där efter blir det träning med pappa och mer plugg.
Så vi hörs sen

puss<3


End of the day

 
Godkväll på er, Hoppas ni haft en trevlig kväll. Jag ska nu efter mycket tv tittande bära ner all disk och borsta tänderna innan jag hade tänkt att gå och lägga mig eftersom kvällen lider mot sitt slut. Är trött och måste få lite sömn om jag ska orka med den långa dagen i skolan imorgon.


Me



where are you





Tandläkaren next

Godmorgon på er hoppas ni sovit gott.
Själv somna Jag rätt fort igår och har sovit gott fram tills klockan 9 imorse. La då kvar och sms med lite folk med tog mig sedan upp och gjorde mig lite god frukost. Har nu bytat om och ska fixa de sista innan jag sätter mig på bussen in mot tandläkaren och möta upp mamma. Tror sedan även att det blir en sväng till väla där efter så får se när jag har tid att göra ett inlägg igen. Men nu måste jag sminka klart mig och dra mig mot bussen

puss hej<3


bild i repris

Dagen imon

sitter nu och kollar på lite tv och planerar vad som ska ske imorgon då vi har studiedag och är då alltså lediga.

Listan så här långt:



+ sova och ta det lugnt


Höstbilder











Dagens jag


School life

Dagen börjar med att man får en stressig morgon för att hinna i tid till första lektionen (matte) vilket jag gjorde som tur var. Hade sedan svenska och no innan det var dags för äcklig lunch som bestod av fisk med hundratals av ben i och potatis som smakade skit. Så slutade med att jag gjort av med 20 kr ist på birka bullar. Efter att Lunchrasten tagit slut var det dags för redovisning i so vilket gick helt okej och där efter blev man överraskad över ett oförberätt prov i engelska som inte var alls kul! jag hoppas verklilgen att jag klarade provet.
När skoldagens slut var nådd alltså vid klockan tre gick jag till bussen och stod ute i höstkylan och väntade på den förrsenade bussen.

Är nu hemma och har precis fikat lite kanelbullar.
Ska nu möjligtvis gå ut en runda och kanske tar med min kamera om den laddat klart. Vi hörs lite senare framot kvällen.


nyduschad

Efter ett träningspass uppe på performance gym för ben och mage så tog jag mig en varm dusch och ligger nu i sängen under en filt med en varm kopp oboy i handen.




Prao plats?

Börjar känna ångesten som kommer över att jag ej hittat någon prao plats ännu och har inga ideér om vart jag skulle vilja proa. Hade ju varit kul om man hade kunnat få ett sommarjobb till sommaren osså. Men har ni några tips på bra och roliga ställen man kan vara på? Inom helsingborg?

Hade varit tacksam för några tips :) eftersom det hade varit skönt att kryssa av det från ''vad som måste göras'' listan



höstkyla

glad man blir efter en seg skoldag och loggar in på sin blogg då man ser en massa söta kommentarer. Ni fattar inte hur mycket ni gör min dag :) Ville bara tacka er innan jag skriver vidare på om hur min dag har varit.
Man kände direkt när man vaknade upp imorse att hösten är kommen, kändes som att vakna upp mitt i natten kall och frösen. Hade nog varit enklare att stiga upp om solens strålar skulle skymta in genom parsienerna istället för att man ska bli väckt av att en lampa lyser en rakt i huvudet. Hur mycket jag än hade velat ligga kvar i sängen så visste jag att ja var tvungen att ta mig ur sängen och börja göra mig lite frukost samt leta fram lite kläder som jag kunde ha på idrotten och efter. Min skoldag fortsatte sen efter idrotten med spanska,bild och sv/so fram tills 13.55.

Nu är jag äntligen hemma igen efter att ha stått i ösregnet och väntat på bussen utan luva men som tur var så fick jag sedan plats under ett litet tak vid bussplatsen och kunde då bara sitta o vänta på att bussen skulle komma. Men segt var det eftersom jag tappade bort mina nya hörlurar i skolan någon timme innan och vi ska inte tala om bussresan hem. Kändes som att sitta på en lektion där det var tvunget att vara knäppt tyst Men skönt att jag nu ligger under en filt i vardagsrummet med datan i knäet samtidigt som jag har tänt några varmeljus på bordet som jag hoppas på kan värma lite. Tyvärr e tv:n halft pajad annars hade det varit den jag suttit klistrad framför.
¨



sov gott

ska nu gå och lägga mig så ni får sova sött och vakna upp pigga och glada imorgon bitti redo för jobb/skola


söndag


Kamera: Nikon d3100
Modell:Linn
Fotograf: jag


Söndag morgon

Redan klockan 8.30 började jag vakna till imorse men hade inga tankar på att gå upp så har legat och dragit mig lite idag igen tills klockan slagit 11.
Har precis borstat bissarna och ska snart byta om för att sedan gå en runda i det mysiga vädret som vi har idag. Hoppas sen på att mammas kanelbullar ska vara färdig gräddade i ugnen så att vi kan fika lite tsm.
Vad som mer sker under dagen är nt helt spikat förutom att jag måste plugga. Tror även att jag ska träffa en kompis under dagens gång.


the meaning of live




Livet är inget problem som ska lösas utan en verklighet som ska upplevas


saknar


Hittade denna bilden i mitt arkiv och ville direkt hoppa tbx i tiden.
bara jag som saknar att vara neger? :O vill bli solbränd igen :(
men man får väl fuska lite med solarium men än så länge känner jag mig nt jätte blek men ändå.


En kväll borta

Blev att jag åkte iväg, orkade inte stanna hemma en lördag kväll liksom.
Har haft det trevligt men synd att det varit så kallt ute. Skulle egentligen ta min vinter jacka men mamma hade precis tvättat den så den var fortfarade blöt och hängde på tork.
Som tur va som var vi inte uta hela tiden


Sömnig

Gordmorgon på er :), hoppas ni hade en trevlig kväll igår precis som jag. Då jag var hos en vän och kollade på lite film samt åt chips & dipp. Kom hem vid 1 tiden på kvällen och kände mig som ett levande lik så jag somnade rätt snabbt där efter att jag borstat tänderna osv.

Vaknade vid 12 tiden i förmiddags och ville inget hellre än att ligga kvar och dra mig lite i sängen. Men nu har jag tagit mig upp och ätit lite frukost.
Ska väl snart ta mig en dusch och fixa till mig lite eftersom jag antagligen ska bort ikväll igen till e annan vän men är ej helt säker än men om det inte blir av så får de bli en mysig hemma kväll ist.

Ha en fortsatt trevlig dag nu så hörs vi igen :)




Helg

Äntligen är skolveckan slut och börjar ladda om inför en toppen helg som är förväntningarna.
Har varit en lång med chill dag i skolan och jag klagar inte allt för mycket men ändå skönt att få vara hemma nu.
Ska snart gå ut en runda möjligtvis fast att det är svina kallt ute. Men finns ju inget dåligt väder ju eller? haha nej bara att ta på sig lite mer kläder så går allt.
Sen blir det kyckling, potatis och sås till kvällsmat. Luktar jätte gott i  hela huset och längtar tills mamma ropar mat.

Men hoppas ni får en trevlig fredag kväll och drick nt för mycket :) kramar becky




one,two or three?

Efter ett tungt träningspass för armarna och lite lättare för ryggen så tog jag mig en varm,skön och härlig dusch. Hoppade sedan i myskläder och mötte upp en vän, då vi bara suttit och snackat.
Är skönt att vara hemma nu igen i värmen.
Ska snart städa upp lite på mitt rum (hänga in alla kläder som ligger slängda över stolar och bord) och där efter packa väskan och göra mig redo inför lite nattsömn.


från himmel till mark

ligger nu i sängen under täcket med en varm kopp oboy i handen, lyssnar på lite lugn musik och sms:ar med lite folk.
Har varit en lugn men lång dag i skolan men trött man blir av att bara kolla ut genom fönstret och se hur regnet faller från himmel till mark.
Hoppas på att snart känna doften från lagad mat i köket eftersom magen kurar. Senare ikväll blir den en cyckel tur upp till gymmet och väl där uppe träning för rygg och armar.




summer in the garden



Kamera: nikon D3100
fotograf: Rebecca Malmberg (jag)
Modell: Molly


Family means the most


You or you?


New shoes




Mätt och belåten

Sitter nu mätt och belåten på min matta bredvid sängen samtidigt som jag väntar på att mobilen ska laddas klart.
Jag har haft en relativt bra dag, inget har varit dåligt och inget för bra heller. Men trött är jag i mina ögon och bara längtar tills det är helg så jag äntligen kan få sova ut från den förra helgen som var.
Snart lämnar föräldrarna huset och jag ska väl gå ut en runda och ta lite frisk luft innan mörkret drar in över lilla helsingborg. Bör egentligen träna idag men har absolut ingen ork och vilja, men jag får helt enkelt se vad som händer. Är ju trots allt lite plugg som osså bör göras inför morgondagen.


Kanelbullens dag

Höll ju nästan på att glömma att det är kanelbullens dag. Jag har faktiskt själv inte ätit någon vilket är fett synd :O men är ju helt klart ett nyttigare val att inte göra de


Natti natti sov gotti gotti

Då var man hemma igen från hyllinge. Har haft en trevlig kväll och hade gärna stannat längre men är ju skola imorgon. Ska i alla fall bädda sängen och lite sånt nu innan jag deckar i sängen. Är sjukt trött och skulle verkligen behöva sova lite men är så mycket som måste göras innan man kan lägga sig ner och sova :(

Sov gott så hörs vi imorgon <3



två stationer bort

Varit en lång och seg dag i skolan skulle egentligen gjort ett inlägg imorse men det gick inte att ladda upp så är ledsen för de.
Efter att ha slutat vid tre gick jag ner och mötte upp anton som stod och vänta på mig utanför skolan då vi sedan gick ner mot knutan och snacka lite. Tog sen bussen hem men så klart ska killarna retas och håller kvar mig så att ja ej kan gå av när bussen stannar vid min hållplats och åker då två stationer för långt och får gå hem.
Har pluggat fram tills nu och ätit eftersom jag ej ätit sen imorse.
Ska nu dra till hllinge vi hörs sen <3




Goodnight


Kusinerna


ursäktar

sorry att bloggen ej blivit uppdaterad idag men lämnade huset tidigt imorse och han darför inte skriva ett inlägg då. Sen när jag väl kom hem från skolan vid halv 3 tiden har jag haft annat att göra som tex gå en runda,plugga och äta så att jag inte skulle dö av svält eftersom jag ej åt i skolan typ.
Sitter fortfarande med plugg och går väl sådär om jag ska vara ärlig men man gör ju sitt bästa.
Får se vad som händer resten av kvällen om jag stannar hemma och myser framför tv:n och tar en dusch eller träffar nån.


Be yourself and then you can go far




The studio

Har varit en dag spenderad för det mesta i malmö, då jag varit på the studio och blivit fotad med min kusin. Blir dock aldrig bra på bild. Där efter drog vi och åt lite mat på center syd och blev även köpt ett par snygga skor som jag kan visa imorgon i ett inlägg :)

Bilden nedan är en av dem 10 bilderna som vi köpte plus två gemensamma.







Mot gymmet




På väg mot

Malmö för fotografering





Natti natti

Är hemma från hålan hyllinge nu har haft en trevlig stund men några vänner. Är dock mega trött nu så ska borsta bissarna osv innan jag deckar här på golvet.
Imorgon är det upp tidigt för att jag ska iväg till malmö för fotografering så vi hörs inte förens lite senare på dagen imon.

Sov gott allihopa, puss <3



Kvällsmat

Sitter nu nyduschad i soffan och glor på fotboll med pappa. Blir snart lite kvällsmat som består av lax och potatis samt en hemmagjord ''sås''. Ska sen fixa till mig lite och drar antagligen iväg till Hyllinge.




Trötter

Blev ändå en sen kväll igår, alltså inte som förväntat. Ångra inte mig då men nu gör jag, är cp trött och vill bara sova fast att klockan redan slagit halv 3. Men glöm att jag sover bort en lördag, jag får ist gå och vara lite trött eller gå till affären och köpa mig lite energidryck så jag vaknar till.
Ska snart fixa till mig och kanske ta en dusch sen får vi se vad som mer händer under dagen förutom lite plugg.
Då eftersom kvällen redan är planerad.


Hemkommen

Nu är jag hemkommen från lilla hyllinge, har haft en bra kväll inget och klaga på direkt mer än att de var kallt.
Sitter nu i sängen på mitt rum med datorn i knäet och dricker lite cola samt kränger lite chips, är ju trots allt fredag eller hur?
Blir nog att jag lägger mig rätt tidigt idag pga att jag är så jävla trött efter en lång dag som denna men kan också hända att ja fastnar framför datan ett tag till.

btw sorry för den dåliga uppdateringen men har fått nytt internet så har ej kunnat surfa runder eftersom vi ej haft någon internetuppkopling under eftermiddagen, men nu är det bytat och klart så de ska funka som det ska





RSS 2.0