promenad vid solnedgången









kamera: nikon D3100
Fotograf: rebecca M
Modell: Molly ( cocker spaniel)


stranden med Molly

Idag efter skolan var jag så sjukt trött så somnade några minuter efter att jag hade plockat upp datan. Tiden gick och sedan ropades det att maten var klar då det blev kall skinka,potatis med grädde och en massa grönsaker till. Där efter packade jag ner kameran i min kamerväska och kopplade Molly, sedan gick vi ner mot havet och busade lite på stranden tills solen sakta började gå ner då det var dags att vända hem.
Men det var inte alls lätt att få med den lilla skiten hem så som hon stortrivs på stranden.


Home from school

Helgen har ja spenderat hemma hos pojkvännen och har darför ej haft tillgång till en data. Men nu är jag tbx igen som vanligt och efter en seg dag i skolan med prov osv så är jag äntligen hemma.
Har precis krängt lite melon och ska nog snart byta om inför ett träningspass eller vad säger ni?, jag har inte riktigt bestämt mig än.  Är rätt slö men ja vet osså att det ändras när man väl kommer upp dit.


 bild från idag


spring







vårkänslor med kameran Nikon D3100


Hand i hand

sorry för att jag inte gjorde något inlägg igår men hade ingen inspiration till att sätta mig ner och skriva. Vet inte om jag har det idag heller men jag försöker i alla fall få ihop ett inlägg till er så ni inte tröttnar helt.
Men idag har jag i alla fall varit i skolan som vanligt igen från klockan 8 imorse till klockan 3 på eftermiddagen. Där efter satt jag mig på bussen med Miranda hem. Kändes konstigt att låta bussen köra förbi ens station utan att den stannade och släppte av mig. Men till sist ville inte busschauffören köra mig längre så jag fick väl vänligt stiga av bussen några stationer bort. Men det kunde jag ju inte deppa över eftersom jag hörde ett tåg rulla in på stationen. Då visste jag att äntligen var han hemma igen.
Hand i hand och steg för steg gick vi. X antal minuter senare hade vi placerat varsin röv i den slarvigt bäddade sängen. Och återigen fick jag det där leendet som brukar smyga sig på när all lycka bara sprudlar inom mig.¨


inspiration #1


made by me


Laughing out loud


in the garden

Har varit fint väder hela dagen och solen står högt på vår klarblåa himmel.
Så tog ut hundarna i trädgården och satt o bara njöt av att känna lite värme trots vindpustarna som kom ibland



Två bilder från idag på min lilla busa Molly
Fotade med min kamera Nikon D3100


Tisdag

Vid 15.45 var jag hemma efter en lång och seg dag i skolan. Jag var ju som sagt sjuk igår men tvingades till skolan idag så har gått med värsta huvudvärken och en väldigt bekvämlig bränna i halsen -.-. Men jag klarade mig igen hela dagen och det är de som räknas.
Innan jag stack hem fick jag med mig mina betyg och är ändå ganska nöjd men klart att jag kan bättre i vissa ämnen men ibland visar man bara inte vad man egentligen går för eftersom man inte orkar.

Men nu har jag o hela familjen ätit lite kvällsmat som bestod av kycklingfilé, potatis och en sallad av tomat,gurka,sallad,lök och melon som jag tillagade.

Nu blir det chill och kanske lite pluggande, är trots allt ledig imorgon så ska bara njuta.


gammal bild från när jag startade denna bloggen


modell


Random bilder






Nikon D3100
VR af-s nikkor 55-200mm DX


home

godmorgon på er, hoppas ni sovit gott inatt.
För mig var detta den ända natten som jag fått sova några timmar eftersom jag varit upp till 6 på natten hela helgen så var skönt att få sova lite men ändå så väcktes jag klockan 6 imorse alltså samma tid som ja gått o lagt mig resten av dagarna.
Egentligen skulle jag suttit i skolan nu och väntat på att min lektion skulle börja men mådde inte speciellt bra när jag vaknade så stannade hemma idag ist.


old times..


webbcam


Don't give up


sitter och tråkar på mitt rum och har precis fikat lite sockerkaka som mamma gjort.
Väntar nu på att pojkvännen ska komma hem och ta hand om mig men fram tills dess ska jag fortsätta att dunka lite musik i högtalarna, så ni får ha det så bra :)


Lördag

har inte kunnat göra ett inlägg igår eftersom jag njöt av att min pojkvän änligen kommit hem, så har sovit hos han i natt och vaknade upp hos han imorse.
Nu är jag dock hemma igen och ska fräscha upp mig lite.




only one day left

jaha då har ännu en skoldag dragit förbi så sjukt jävla skönt. Dock så lär jag inte orka göra så mycket mer idag heller mer än att slöa o ta det lugnt.
Vill bara att denna dagen ska dra förbi och att det ska bli fredag för då kommer min underbara pojkvän hem.
Hade tänkt möta upp han vid stationen när han hoppar av och sedan ska vi spendera resten av dagen tillsammans men först innan jag får se han blir det ytterligare än lång dag i skolan från 8 till 3.
Men jag har ju i alla fall något att längta efter så jag ska nog få tiden till att gå fort ändå.


Vårkänslor

förlåt för uppdateringen dem senaste dagarna. Har haft nationella att plugga till så har inte direkt haft tid att göra något inlägg. Men nu är det över, känns sjukt skönt. Slippa gå och oroa sig. Men jag hoppas att det gick bra fast att det var väldigt svårt.
Vid 11.45 slutade vi för dagen så då stack jag hem och tog ut hundarna en runda. Där efter satt jag mig i trädgården och släppte ut hundarna och bara njöt av vårvädret som äntligen har tagit sig hit.
Klockan två var jag och mamma inne på råå för att sola en halvtimma för att sedan dra in till stan där vi gick och lullade lite och kollade i affärer. Blev ett par söta trosor och ett skärp till mig men inte mycket mer än så.
Snart blir det gymmet och lite kvällsmat för att sedan ligga o slappa framför BB ikväll.

puss <3


nikon D3100
Fotograf: Rebecca Malmberg

Rygg, Axlar och Triceps

vid 5 drog jag upp på gymmet och tog ett pass då jag tränade rygg,axlar och triceps. Sen efter ett tag kom pappa så gick lite på springbandet för att vänta på att han skulle bli klar. 1,5 timmar senare var vi hemma igen så jag fick vara lite fiffig med maten för mamma hade glömt mig. så fick mamma att steka några ägg, vågar inte göra det själv för dem smäller och smattrar så mycket haha. sen tog jag massa sallad till de. Och vid sidan om blev det en macka med mackrill på kan ju inte bli bättre eller hur? :)


nu ska jag ( alltså biffen på bilden) gå in i duschen :)
sen blir det bb och glass (a)


21.00 BB live

Går in och duschar nu och sen blir det Bb live klockan 21.00 på 11


21.00 BB live

Går in och duschar nu och sen blir det Bb live klockan 21.00 på 11


Ny dag

efter att jag och tontan krängt varsin pizza så drog vi hem och såg finalen på melodifestivalen. För en gångs skull så lär vi inte skämma ut sverige.
Sedan sprang kvällen förbi och vi han inte göra så mycket mer än att sätta oss framför peranomal activity som vi hade laddat ner dock så missade ja rätt mycket eftersom jag e så jävla rädd för skräckfilmer xd får typ damp på det och gömmer ansiktet i mina händer. Vi avlsutade sedan med att kolla bb 24/7 och kollade på lite kläder, typiskt tjejer.

Men idag är det en ny dag och antonia drog för ett tag sedan hem efter att vi varit ute och gått en runda. Nu blir det nog mest slapp för mig och kanske kolla över lite saker inför veckan som kommer.


käka ute :)

har haft en lugn dag fram till nu och snart kommer antonia hit då e de inte lär vara lugnt längre men de gör inget ;)
Sen drar vi o käkar och efter det får vi se

puss :)


glädje och sorg (livet ur ett perspektiv)



en vecka i både glädje och sorg har dragit förbi mig, har gått från ett leende till tårar som runnit ner för mina ros färgade kinder. Jag har längtat och ännu inte fått sluta längta, de har tagit på mina krafter och till slut kunde jag bara inte hålla allt inom mig, inte ens under skoltid. Men antar att de var all jävla press från skolan osså som lades över mina axlar, tunga stenar som bara blev tyngre för varje dag som gick. Samtidigt som man själv stressar upp sig och vill presstera så bra som möjligt fast att man någonstans utåt alltid säger jag bryr mig inte, de går som de går eller t.ex. fuck de, skolan e inte mitt liv. Dock så e är ju inte skolan något liv utan kanske snarare en läran om kunskaper men att all tid försvinner från nyfiket barn som vill upptäcka världen till en ung kvinna eller man. Bör man inte ibland tänka att man måste göra något med sitt liv osså , leva de och ha kul. Vara sig själv och släppa lite på tyglarna.
för även om du bestämmer dig för att ha lite kul så betyder de inte att din framtid är förstörd utan kanske snarare räddad för du får goda minnen och härliga vänner. Man kan tänka tillbaka och se att man inte bara plugga,plugga,plugga utan hade roligt och faktiskt gjorde något som man själv vill göra osså.
Och nu säger jag inte att det är fel o plugga för det måste man ju om man vill leva livet när man är äldre och kanske få jobba med något som man verkligen älskar men jag tänker alltid att tänk så är du borta om en månad? eller kanske skadar du dig så du blir rullstolsburen. hur känns de då om man missat massa roliga saker man kunde göra i livet men inte gjort. Bara spring en runda och var glad för att du har två ben att stödja upp ditt liv och din kropp med.


I miss you..


...a lot ! <3


plugg på g

jag har inte tid med någon data tid idag pga att ja har fullt upp med att plugga till alla prov så vi får höras en snabbis imon kanske eller på fredag !



the end of the day

då börjar denna dagen också ta slut lika så med både min kropp och mitt huvud så kanske är lika bra.Men först ska jag borsta bissarna och lägga allt till rätta i sängen. Där efter hoppas jag på ett godnatt från min älskling och sedan ska jag faktiskt sova lite granna hade jag tänkt.
Imorgon är det skola igen men börjar lite senare än idag men dock så går jag längre men jag ska nog klara mig.

ni får sova så gott


- Dröm om morgondagen,minns gårdagen och lev idag


solen står högt på himlen

jaha då var den nya veckan igång och jag kom hem från skolan för cirka 35 minuter sedan. Solen skiner ute men det är dock lite kallt i vinden men bara de att solen står högt på himlen får än på bättre humör och man känner sig mycket piggare.
själv har jag haft en helt okej dag i skolan och har även fått sluta tidigare synd bara att jag hade städ på skolan så var tvungen o göra det osså innan jag stack hem.

Nu har jag precis gjort några bagetter i ugnen som jag ska mumsa i mig sedan ska jag cykla upp till gymmet och träna ett pass.

puss


ny vecka väntar på oss

nu går jag och lägger mig och taggar inför en ny vecka... or not. önska istället att jag bara kunde spola förbi denna veckan, synd bara att man inte kan trolla.

Men vi hörs snart igen, puss


bild från gårdagen, så jävla skönt att skippa vinter jacka under dagtid


saying goodbye

kan ju inte riktigt säga att det blev någon bättre uppdateríng här på bloggen nu i helgen än i veckan. Men ja har i stort sätt varit iväg hela tiden och har endast tillbringat några få timmar hemma.
Ännu är jag inte hemma utan jag sitter vid pojkvännens data medans han e och hittar på något fråga mig inte vad men jag sitter i alla fall här själv på hans rum. Har nämligen sovit här inatt så har ej haft tillgång till datorn men vi har haft det mysigt och tjockat oss med en massa gott.

Dock e det snart dax att dra sig hem och säga förväl till jeppe innan han åker igen. Smått jobbigt men sånt e livet.


Skola går först?

sorry för att ja inte uppdaterat er med något på den sista tiden men som jag förklarat innan så går alltid skolan i första hand fast att jag önska att det inte var så.  Men har haft as mycket plugg och har helt enkelt inte hunnit skriva något inlägg.

Men nu är det helg och jag kommer vara tbx som vanligt igen och uppdatera er med lite smått o gott :)
så jag har i alla fall nu precis kommit hem efter att ha mött pojkvännen på tågstationen och ska snart göra mig i ordning inför ikväll då det blir att umgås med lite folk.


måste köpa ny keps denna blev pajad någon gång för ett tag sen, e fan ett måste att köpa en ny right? :)

RSS 2.0