call of duty- black ops 2

Ni har väl inte missat den nya spelet från call of duty? Perfekt julklapp för alla nördiga killar som älskar sina xbox. Call of duty black ops 2 är den nya spelet alla vill ha.
 
om spelet:
Black ops utspelar sig under det kalla kriget och inleds med ett attentatsförsök mot Fidel Castro. Du är skytten, en elitsoldat i grenen ”black ops”, det vill säga illegala militära operationer på främmande mark. Intrigen stapplar inledningsvis fram, berättad genom huvudpersonens minnesfragment, och det dröjer alltför länge innan den tar fart. Men när jag har kuskat fram och tillbaka mellan Sibirien, Vietnam och Laos några vändor sätter den klorna i mig.
 
 
 
 

Bästa julklappen = Call of duty: Black Ops 2

lång dag i skolan

Sitter i skolan nu och har precis haft min första lektion. Ska gå till sent idag så har inte bestämt något inför dagen men hade egntligen tänkt att träna lite men det beror lite på när jag slutar har nämligen ingen väska med träningskläder idag med mig. Men nu ska jag återgå till att vara social igen.
 
Hoppas ni får en toppen dag 
 
 

friends

ligger i soffan och glor på vänner efter att ja precis ätit lite pasta sallad till kvällsmat. ska snart åka med mamma in till maxi antar ja o köpa ett choklad. resten av kvällen blir bara mys<3





dagens outfit 26/11

 

träning på råå

har varit en seg dag utan någon lärare på en enda lektion. Strax efter att ja suttit av nästan varenda lektion stack jag ner till knutpunkten för att ta bussen mot råå. Väl där gick ja bort till gymmet för att göra mig redo för ett benpass. Kan inte säga att ja var lika taggad som ja brukar vara på grund av lite saker men gick endå ganska bra.
poss hej
 

Hello lördag

godmorgon lördag!
 
Då var det äntligen helg igen, natten till idag blev inte lång då jag kom hem sent och somnade inte förens halv 4 så idag när jag vaknade vid 11 var jag inte så pigg om man säger så. Inte nog med att jag somna sent så väcks jag av min kusin som sitter och spelar spel i rummet bredvid och det enda jag hör är muuuu,kuckeliku,muuuuu osv om och om igen. Ville bara gå ut och slå sönder datan om jag ska vara ärlig men så dum var jag inte. Lite allmänt om idag då, har fram tills nu legat och kollat på tv,duschat och ätit lite frukost och senare mot dagen har jag inte bestämt något än men det dyker säkert upp något e ju typ trots allt ensam hemma ikväll! poos hej !
 
 

11 månader



idag har jag och älskling 11 månader så spenderar kvällen hos jeppe

Svt

lite om vad som hände igår då. Jo jag var som vanligt i skolan till 12 och sen vid lunchen gick jag och astrid till Subway för att köpa oss varsin god macka att ha på tåget till malmö. Skulle nämligen till svt på studiebesök med skolan så efter en lång tripp med klassen var vi äntligen där alla trötta och helt flippade kan man väl säga. Väl inne där gick vi runder lite, fick se hur dem jobbade och hur allt gick till. Men innan de så sprang jag, Josefine,Astrid och Emelie runt och letade efter en gratis toalett runt malmö centralen men ofc hittade vi inte de men hittade ett sött litet troll istället utanför en souvenir butik. (se bild)
 

sov sött

ska gå o lägga mig nu och har haft en händelserik dag men är en lång historia så hade tänkt att berätta om den lite imorgon istället så nu vill jag bara säga godnatt så hör vi imon
 
 

strong is the new skinny

 
Behealthy_large
 
 

minnen

två bilder från när jag var liten 
 

dagens jag






skola + träning

god eftermiddag folket
 
Idag har jag suttit i skolan och haft lektioner hela dagen men gör min nu beredd för den sista innan jag ska iväg och träna. Efter ett pass mage och kondition ska jag hem och ta en varm dusch för att sedan gå ner till älskling.
 
vi hörs <3
 
 

sov time

har varit ute i stort sätt hela dagen och spelat in ett musik video projekt så när ja väl kom hem vid fyra var det bara att byta om till onepiece o gosa ner sig. Men nu efter en lugn hemma kväll så har det blivit dags att sova så hade bara tänkt att säga godnatt till er först så ses hörs vi snart igen!


kväll

nu börjar klockan bli mycket och dags att krypa till sängs. Jag har haft en ganska bra dag trots skoldagen eftersom ja hunnit med både ett härligt pass på gymmet och en massa mys här hemma. imorgon väntas en lång dag då vi ska göra en musikvideo så får se hur de slutar. vi hörs mer imon.
mörk bild men allt ja kan bjuda på

dagens outfit

fick bli en snabb outfit bild bara för att bjuda på något:)



breaking dawn

varit och sätt breaking dawn 2 men moa på bio. Tyckte faktiskt att den var rätt bra med härlig humor osv även om man blev lite sådär lurad då och då i vissa delar av filmen. Tyckte osså att det var ett litet misslyckande med amimeringen på barnet i början, annars får den ett rätt bra betyg av mig
 
 

tid för mig själv

sorry att jag inte uppdaterat er på länge men ibland behöver man lite tid off även om jag vet att jag tappar alla mina läsare. Har tänkt att kanske ta en paus snart och starta allt på nytt men lovar er att det kommer info om det innan några ändringar görs. Men vad har hänt idag då? Jo jag har suttit i skolan från 11 till 14.50 idag ungefär och efter det tog jag bussen till affären och mötta upp jeppe så vi kunde gå och fixa lite mat. Fram tills nu har vi varit hemma hos han och bara myst och snackat lite men nu är det snart dags för sängen så har tagit mig hem och gjort mig i ordning. Imorgon väntar en låååång skoldag + utvecklingssamtal så får se hur de går!
 
poss

rörig bild 

min lördag

sitter hemma hos pojkvännen medans han sitter o spelar. har precis varit hemma och ätit klyftpotatis o typ kyckling file eller något sånt. har annars väl haft en ok lördag har inte gjort så mycket mer än varit med jeppe.

hoppas ni osså haft en någorlunda dag i alla fall :)<3



hörs sen

dags att dra ut snart och träffa jeppe o någon mer så skriver senare ni får ha det så bra ! :)
 

slut på skolveckan

sitter i skolan nu ocvh slutar om cirka 15 min. Ska sedan hem och äta lite så jag klarar mig igenom resten av dagen. Har faktiskt inte bestämt något idag men har lite skol saker som ska hinnas med under helgen också
 
ha en härlig helg 
 
söt gammal bild på mig 

Svar på frågestunden!

 
 
Svar på era frågor hoppas ni e nöjda

svenska lektion

sitter i skolan nu och har svenska hatar verkligen läraren men jag får väl kämpa på ändå. Efter detta har vi en lektion till och slutar vid ungefär 4. Där efter ska jag ta bussen hem till älskling och bara slöa en massa :)
 
detta är typ jag just nu :(
 
btw glöm inte kolla in senare på bloggen och se svaren på frågestunden!

hörs imon

hej hopp på er hoppas ni haft en härlig dag tyvärr börjar den lida mot sitt slut och imorgon är det skola som vanligt.
Efter det ska jag försöka hinna med att svara på era frågor kanske till och med får med min pojkvän att svara på några frågor? ;) annars får de bli på torsdag.
 
godnatt på er
 
 

Pannkakor

Idag har jag faktiskt inte haft ork att sätta mig och skriva ett inlägg här men gör det nu trots mitt trötta huvud. Så idag stannade jag i alla fall hemma igen har gjort lite på mina läxor och sånt. Har även hunnit göra lite lunch till mig själv som bestod av pannkakor. Ska fortsätta försöka komma igång med läxorna men det är så svårt ibland.
 
have a nice day <3

night

dags för mig att gå till sängs nu efter en jobbig dag, mår förhoppningsvis bättre imorgon då det är skola som vanligt.
får försöka göra mitt bästa annars får ja gå hem någon gång under dagen.
 
Ni får sova så gott så uppdaterar jag er mer imorgon :)!
 

Trött tjej

ligger nu i min säng som jag gjort i större delar av dagen och hade tänkt att fortsätta lite på läxorna även om jag får typ panik över dem. senare ikväll ska jag bara ta det lugnt och kanske ta mig en dusch, ska även försöka somna tidigt ikväll eftersom ja knappt sovit något igårnatt.
 

läkarstationen

precis kommit hem från läkarstationen, skulle egentligen varit i skolan men har haft sån värk i magen hela natten så har fixat antibiotika nu så ska förhoppningsvis snart bli frisk igen. Så idag blir det mest att ta hand om mig själv och göra en massa läxor. 
 
hoppas att ni e friska o krya i alla fall :)
 

webbcam vs inlägg?

Tänkte att jag skulle svara på frågorna från frågestunden efter onsdag någon gång och undrar bara hur ni vill att jag ska berätta svaren. Genom en videoblogg så ni slipper läsa eller genom ett vanligt inlägg med svar? :)
 
 
VS
 

fruktsallad med glass

så här kvällstid sitter jag nu och käkar lite hemma gjord fruksallad tillsammans med lite god vanilj glass :)!
 
blir en mobil bild eftersom jag inte har tid att göra det med fancy men ni får ha en fortsatt trevlig kväll !
 
pst.. glöm inte frågestunden häär!

plugg

precis varit ute och gått en runda med molly och ligger nu i sängen med matteboken i högsta hugg. Lite senare ska jag förhoppningvis ut en liten runda igen men annars blir det mest plugg för min del idag.
 
 

sunday 4/11

Godmorgon darlings, idag var det söndag igen och lovet börjar tyvärr lida mot sitt slut. Önskade egentligen att jag skulle njuta till fullo idag men har tyvärr lite skolgrejor som måste bli gjorde men får se om jag kanske kan prega in något annat att göra osså.
 
puss hej <3
 

The night

så kul med lite nya läsare och kommentarer blir verkligen roligare att blogga när det är på det här viset, synd bara att jag inte varit hemma så jag kunnat uppdatera er men ska göra mitt bästa nu istället. Så vad har jag gjort ikväll? Jo jag har varit med min pojkvän och myst en massa. Cyklade även upp till affären 5 minuter innan dem stängde bara för att köpa lite chips o dippa som vi kunde kränga till alla filmer som gått på tv idag. Men vid 1 tiden började jag bli rätt trött och beslöt mig för att gå hem så jag inte skulle somna hos jeppe. Nu är jag hemma och ska efter detta inlägget gå till sängs. så godnatt på er !
 

slö dag

roligt att ni kommer med så många frågor till frågestunden ska svara på dem någon gång nästa vecka när jag får tid men fortsätt till frågor hääär! 
 
Idag vaknade jag runt 11 tiden men valde att ligga kvar och lata mig lite så har inte förens nu gjort mig klar inför dagen. Ska snart ner till Jesper men måste bara låta håret torka lite först.
hoppas ni får en tipp topp dag !
 

Rabbatkod

sugen på att köpa lite fina smycken och väskor ? då tycker jag att du ska gå in på http://www.maisstore.se och kolla runder lite. jag har även fixat lite rabatt till mina underbara läsare så skriv bara in MYFRIENDS så får du 10 % rabatt!
 
Gobi wallet (Black)
 
Serifa
 
 

FRÅGESTUND!

hade tänkt att jag kanske skulle köra igång en frågestund här i bloggen? ni frågar och jag svarar. ställ vilken fråga du än vill så väljer jag ut några stycken och svarar på dem här. 
 
Så låter det intressant så lämna en kommeNtar med en fråga om något du vill veta om mig.
 
 

Lugnt i huset igen

Puust säger bara, äntligen är det lugnt och tyst i huset igen. Släkten har gått hem och mitt huvud får äntligen vila lite. Blir alltid väldigt högljudt när vi är så mycket folk men nu är det över i alla fall. Ska snart sminka av mig och gå till sängs har inget ork för något annat direkt. Imorgon ska jag förhoppnningvis bara ta det lugnt med älskling och kanske plugga lite osså.
 
Tog tyvärr inga bilder ikväll så bjuder på en gammal bild från förra året på lilla iris som leker med lego precis som idag
 
 
 

förberedelser

vaknade för cirka 2 h sedan, kände inte direkt för att gå upp även om klockan var mycket men eftersom vi ska ha gäster idag så hade jag väl inget val än att snällt gå upp och hjälpa till lite. Så nu har jag fixat tårtorna och hållt mamma sällskap i köket. Dags för att göra mig själv i ordning snart men ska bara mysa lite till under täcket och fortsätta att surfa runder lite på nätet.
 
puss 
 
en av tårtorna än så länge ! visst ser det mumsigt ut :)

sleep over

hade en mysig kväll och natt tillsammans med min pojkvän igår. Blev dock att vi somnade rätt sent vilket resulterade till att man varit sjukt trött hela dagen även om vi vaknade sent. När jeppe sedan gått hem vid 2 tiden så  gick jag ut en runda med hundarna och efter det har jag endast plockat undan lite på mitt rum, hjälpt mamma med förberedelser inför imorgon och nu så här i slutet av kvällen har jag tittat lite på tv.
Nu e det dock dags att gå till sängs så vi hörs imorgon igen.
 
bild från förra vintern :)

RSS 2.0