Dagen spenderad på väla centrum

 Har varit på väla hela eftermiddag fram tills klockan 6 typ med mamma och mormor. Blev ett par svarta jeans från bikbok som alltid är bra att ha, som matchar det mesta men ändå trendigt. Blev sedan även köpt en blus plus två baslinnen i svart och vit samt en stickad tröja inne på MQ.
Har precis tagit mig en varm dusch och bäddat ner mig under en mysig filt vi osså köpte på väla som ska vara till mitt rum från någon nya butik där, den är skit mysig. Får visa bilder på allt någon annan dag när jag har tid.
ska snart lägga mig och sova om det går, är nämligen skola imorgon igen.
Börjar vid halv nio och går till tre via ordinarie schema som menas att introveckorna nu är över och skolan kör igång på riktigt. Bloggen kanske blir lidande men min skola går i första hand.


nya väla

Studiedag

gårkvällen spenderades inne på the tivoli med lite folk. Hade en härlig kväll som slutade med att ha haft minst 7 händer som tagit på min röv under kvällens gång och en ny kontakt i telefon listan. Men även ont i hela kroppen samt halsen efter att ha sjungt med till alla låtarna typ haha och dansat loss.
Vid 11 tiden på kvällen drog vi oss sen mot knutan och missa tåget så satt oss ist på donken och åt men jag stod dock över. Fick sen ta bussen till rya och bli upphämtad av mamma.

Idag har vi studiedag som tur e, hade inte klarat att vakna upp tidigt imorse och gå till skolan. Blir istället en sväng till nya väla med mamma i eftermiddag så ska nu fixa mig och kanske gå ut med hundarna om inte vigge gör det innan jag tar bussen in till stan.

puss <3


bilder från förra discot

hemma från brännbollen

Är nu hemkommen från brännbollen på norrvalla. Har varit helt okej synd bara att det regnat i mellan åt. Efter att ha vunnit 4 med lite tur då vi haft typ ett poäng mer än det andra laget och förlorat 1 match så gick vi vidare till semi final där vi mötte den nian som var kvar och vann även den matchen med ett poäng.Innan dess var det lite pastasallad till lunch, inget man blir mätt på men det går ju att äta iaf.
Var sen final då vi förlorade mot åttorna. haha har ingen mer kommentar om de.

Men slutade med en helt okej dag och blev sedan upphämtad av mamma som körde mig hem. Ligger nu i sängen med datan i knäet och är helt hes efter allt skrikande.

 


brännboll :(

Godmorgon, idag var det tisdag och jag har precis tagit på mig varma kläder och ätit lite frukost samt tagit på lite mascara.
Som jag nämde igår så är det brännboll men skolan idag utomhus! kommer bli svinigt kallt så får väl försöka hålla värmen.
Ser dock inte fram emot de eftersom jag inte ens kan skjuta ut en boll så ja veti fan inte hur de ska gå.
Men vi ser väl hur dagen har gått när jag kommer hem igen vid tre tiden.

Hoppas ni får en toppen dag och skickar mig några varma kramar<3





training

Efter att ätit en kvällsmat som bestod av fläskfilé,ris och sallad så skulle det så klart börja regna när jag skulle cykla upp till gymmet. Men det skulle inte hindra mig från att träna, utan jag cyklade upp och sket i hur mycket det än regna. När jag väl var framme blev det träning av ben,rumpa,mage och kondition. Var ett krävande pass som gjorde att jag lämnade gymmet helt svett.
Efter att ha tagit mig en varm dusch ligger ja nu under täcker och lyssnar på lite härlig musik samt sms:ar med min saknade ***** som jag saknar så.

ska snart borsta bissarna för att sedan gå och lägga mig.
Är brännboll imon så kommer vara ute hela dagen och hoppas på någorlunda bra väder i alla fall annars kan folket bara drömma om att jag drar dit fast det är ett måste. Men vi hörs imorgon igen, sov nu gott och dröm sött <3


bild lånad från google


efter en skoldag

alla fortfarande vakna ? eller har ni somnat i soffan efter en jobbig dag i skola eller på jobb?

Känner själv att mina ögon är rätt trötta, i alla fall nu när jag ligger här i sängen med datan i knäet och spelar lite lugn musik i bakgrunden.
Kanske blir att man somnar en snabbis innan det är kvällsmat?. Men har man väl somnat ett tag så är man rätt seg sen och det blir svårt o sova inatt ist.
Men ska ju träna ikväll tror jag så skulle kanske behöva vila lite nu innan min lilla mammas goda mat blir serverad.




just be yourself

Till dem som inte ser dig för den du är och dömmer dig från utsidan


kamera:nikon d3100
fotograf:Rebecca malmberg (jag)


Dagens låt

Medan jag är i skolan så bjuder jag på en härlig låt


school

Godmorgon, är alla vakna och taggade inför skola/jobb ?

Trodde minst att det var helg fortfrande när jag vaknade upp halv 7 men nepp den tanken gick åt helvete.
Har sen dess bytat om,tvättat ansiktet,sminkat mig och fixat håret. Fick sen lite brottom till bussen som skulle gå 07.57 men märker att det bara är jag som 9:a som står på bussplatsen så sms runder lite och får sen höra att vi inte börjar förens nio.
Men ska snart ta på mig jacka och skor igen för att stå och vänta på den bussen jag egentligen skulle ta.

hoppas ni får en tipp topp dag, jag slutar inte förens 15.00 idag så är nog inte hemma förens vid 15.45 så gör ett inlägg då

puss <3


nikon d3100

the evening

Efter en lång promenad med lite härlig musik i öronen har jag nu tagit mig en varm dusch och även kletat in en ansiktsmask i huvudet som jag precis dragit av. inte det skönaste men vafan gör man inte för sin hud.
Ligger nu under täcket och kollar på lite tv och sms:ar med söte.
Ska väl snart plocka fram lite kläder tills imon osv sen sova en god nattsömn eftersom det är skoldag imon.


you and me


Guy:

Baby, I hope that you'r okay
Been spending so much time away

Baby, I promise you one day
I'll be home and you'll say hey
It was definitly worth the wait

Baby, Can you hold onto my words
Those three wonderful words
onto anything, anything
To make this work

As long as you are patient as i'm away
I really need to do this, for my own sake

Girl:

Baby, no i'm not okay
You'r spending so much time away

Baby, i'm in that home for you
as you chase your dream
I can't wait here forever but i do
anything For you to come home to me

I'm holding onto your words
Those three wonderful words
If you'll do anything, anything

Please come home, Baby come home





ett långt förväl

Eftersom bloggen inte blev uppdaterad igårkväll så har ja faktiskt en bra anledning som lyder att jag satt barnvakt åt mina kusiner. men det gick väl bra och ingen skada skedd. Skulle sen gå o möta mister x, regnade väldigt mycket så bestämde oss för att gå in ist. Blev sen mys framför en bra film. Kvällen slutade dock att jag hade tuggummi i håret ;o så efter att ha bölat om att ja kommer bli skallig så hade klockan slagit mycket och var tvungen att dra mig hemmåt, blev ett lång hejdå eftersom vi nu inte kommer ses på flera veckor..
Väl hemma så var det bara att klippa av håret där tuggummit satt,inte alls kul om ni frågar mig :(




åska

Vaknade tidigt imorse typ vid 6.30 av ovädret som jag och snutte såg igår som då var i danmark när vi satt vid fortet och kolla ut över havet hade kommit hit. Kunde så klart inte somna om så gick ner till hundarna som var helt uppstissade. Men efter ett tag somnade ja om så klart.
Åskan är fortfarande här men inte alls lika kraftig som då, har precis ätit lite frukost osså och ska väl snart göra ve mig eftersom det blir att passa barn ikväll tror ja

puss <3






pass på gymmet

hej på er, skolan idag var helt okej men skönt med lite helg nu :).
Har precis varit på gymmet en sväng. Blev en uppvärmning på löpbandet då jag gick i lutning i en snabb hastighet. Eftersom jag skulle träna rygg och armar så blev det sedan rygglyft på en ställning med en vikt mot bröstet och sedan 20 gånger 3 på sittande kabelrodd och sedan 20 gånger 3 på en annan maskin.


sittande kabelrodd

Gick sedan över på armarna och gjorde då övningar för att träna mina biceps och triceps.
övningarna jag gjorde:


triceps kickbacks


triceps push downs



biceps curl hantlar

och slutade sedan träningen på crosstrainern med motstyrka på 8 och en hastighet runt 115 i 10 min.
Sitter nu och dricker en gainomax, blir där efter kvällsmat


längtan


Detta är ett tidsinställt inlägg eftersom jag nu är i skolan vilket jag varit sen halv 9 imorse.
Kommer nog vara rätt seg dag fast vi slutar 13.55.

Sen kommer ju söte hem idag osså, saknad som fan. Längtar efter dig. Får bara  hoppas på att vi hinner ses när han kommit hem.





från lägret


har inte små fötter :( ni som har stora


den mysiga läger elden


utsikten

Bilder fotade med min mobil


träningen

Träningen gick väl helt okej, men svettigt och tugnt var de. Eftersom det blev träning av ben och mage. Men körde inte allt för hårt idag med träning eftersom det var ett tag sen sist. Men härligt var de i alla fall att få röra på sig. Har nu tagit mig en varm och lång dusch.

Dagens Tränings look






ursäktar dålig kvalite


Dagen i ord

Jävlar vilken rörig morgon ja fick imorse. För det första så kom ja knappt upp ur sängen,sedan hitta jag inte nycklarna och när jag väl hittat dem råka ja låsa in mitt busskort så slutade med att ja fick springa till bussen och hann precis. Första lektionen var problemlösningar i grupp var helt okej, är ju bättre än ren matte. Fick sen sitta och kolla på harry potter fram tills lunch, vilket var sjukt skönt.Dem två sista lektionerna höll micke i, den bästa läraren som finns på skolan så var chill.
När ja väl skulle hem igen med värsta huvudvärken så kommer inte bussjävlen och fick vänta tills nästa men så klart var den försenad den osså.
Hoppa sen av vid affären och gick o handla samt snacka med Moa. Gick där efter hem och åt lite frallor eftersom jag bara ätit pommes till lunch på max.


mobil bild (ingen dålig kvalite?)



Nästa

nu drar jag till performance gym för lite work out, har ej tränat på länge pga min fot och brist på sömn så blir tufft idag. Har bara sovit 7,5 h på två dygn :S

men skriver mer när jag är hemma igen om dagen osv.


cp bild med bjuder på den så länge

hemma igen

kom hem vid 1 idag efter att ha blivit hemkörd av min kusins pappa. Angående lägret så har det varit bra faktiskt. Varit mitt ute i skogen bland mygger,baggar och andra djur. Och klart att dem ska tugga på mig. Kom ju dit utan sovplats men det fixade sig sen och slutade med att jag sov med cornelia,Alexander,Tim och Anton.¨Har dock inte sovit mycket i det lilla tältet spenderade mesta av natten utomhus.
Har suttit vid lägerelden,gått tipsrunda,snackat o ätit en massa skit.
E nu cp trött och orkar nt göra ett skit hehe mer än att slappa framför tv:n har innan dess tagit mig en varm och go dusch.



Svar på läsar fråga



Medan jag nu antagligen är i skogen så kan jag inte uppdatera bloggen och kommer nt hem förens runt 2 tiden på ondag. Tänkte då svara på en läsar fråga jag fick idag.



svar: Jag brukar tupera lite i hårbotten och sen använder jag volym puder från proffs och hårsray.


och tack för den fina kommentaren :)

svarar gärna på fler frågot så bara att fråga ¨på




skola eller sjuk?

godmorgon, sömntutor. Idag är det onsdag tyvärr och vi bär av för tältning. Jag är inte speciellt tagad och vill egentligen bara stanna hemma. Men antar att ja blir tvingad hur jag än känner för de.
Hade man haft en bättre klass hade jag kanske varit lite mer för de men är helt tvärt emot just nu.
Har i alla fall ätit frukost nu,fixat håret och sminkat mig så är väl bara till att packa klart innn ja åker om jag åker.





pannkakor

har just nu krängt en massa pannkakor till kvällsmat, är proppmätt nu och kan inte röra mig en ända meter.
Dagen i skolan har varit sådär och ont i foten har jag fått av alla trappor.
Var skönt o sitta på bussen hem sen vid 15.19.

Ska snart dra till affan med mamma tror jag och köpa lite kräng inför morgon dagen då det är tältning mitt i ingenstans vid namn hålehall ? fråga mig iinte var det ligger.

puss <3




Bilder på mig genom åren

Eftersom jag nu sitter i skolan och inte har tid o uppdatera bloggen så tänkte jag göra ett tidsinställt inlägg med bilder på mig genom åren.























back to school

har precis tagit mig en varm dusch och har innan dess varit ute och promenerat en runda. Men gick inte så bra eftersom jag haltar fram men gjorde mitt bästa för att komma fram i alla fall. Är rätt trött i det ena benet nu som blir belastat varje gång jag går och i den motsatta foten så klart.
Ska nu snacka klart med folk på msn och ska sen plocka fram lite kläder och packa väskan inför imorgon då det är skolan från typ halv 9 till 3, fett segt.





Mer bloggtrafik?


Vill du ha mer trafik på din blogg? då är http://www.bloggriket.se/ den rätta sidan för dig !



i will miss you

eftersom bloggen typ inte uppdaterades speciellt bra igår pga att vi hade kräftskiva så får ni höra hur kvällen gick idag ist. Den började inte speciellt bra i alla fall :S, när jag stod och fixa håret så skulle jag backa ifrån speglen och visste inte då att min plattång la där på golvet så ställde mig på den, gjorde ont som f*n. Fick sen sitta med ispåse under foten innan vi kladda på någon kylsalva typ som hjälpte lite. Men kunde ju inte gå (vilket jag fortfarande inte kan) så tim fick bära ut mig i uterummet där vi skulle äta lite goda kräftor med alla gästerna. Fick där efter fortsätta kvällen med att hoppa runt på ett ben eller gå på hälen om jag skulle någonstans. Annars var kräftskivan trevlig osv. När folket gått hem skulle jag ut o träffa mister x som han får heta här på bloggen men var ju nt så lätt att gå :/ haltade ju fram, såg kanske lite kul ut men stannade inte ute speciellt länge utan gick sedan hem till han, då vi satt oss och kollade på film. Blev sen ett långt hejdå efter som han nu är två timmar ifrån mig :(.
Efter att ja kommit hem somnade jag rätt snabbt med hörlurarna i öronen med lite bra musik var dock inte meningen o somna men var rätt trött.









flowers









Fotograf: rebecca (jag)
kamera: nikon d3100


kräftskiva











kamera: nikon d3100
fotograf: rebecca malmberg


just nu

har kräftskiva



sent igår

godmorgon solstrålar, idag är det lördag. Hur skönt som helst att veta att man kan ligga o dra sig i sängen hur mycket man vill. Eftersom jag var ute tills sent igår osv.
Sitter nu eller rättare sagt ligger nu i sängen och äter lite frukost. Folk tjatar på mig om att jag bör gå ut o sätta mig i trädgården fast att det är full storm så får väl göra det ett litet tag sen när jag burit ner min tallrik osv. Blir sen en dusch och en massa fix innan gästerna kommer ikväll på kräftskiva.




god kvällsmat

sorry för jag inte uppdaterat bloggen förens nu men har haft ont i huvudet och varit jävligt seg så har inte orkat sitta vid datan. Men nu har i alla fall tim kommit på besök och vi har alla precis ätit en god kvällsmat som bestod av klyftpotatis och något kött. Ska snart rycka upp mig och göra ve mig inför kvällens händelser.

puss



gammal bild



in school (tidsinställt)

Innan jag börjar skriva en massa så tänkte jag bara säga att detta är ett tidsinställt inlägg och att jag antagligen just nu sitter i ett klassrum och tråkar.
Är fredag idag i alla fall och började redan klockan 9 imorse, en helt okej tid. Men slutar inte förens 3 tiden vilket jag själv tycker är lite krydd men antar att tanken om att det äntligen är helg kommer göra att jag klarar mig igenom dagen och kanske med lite bra musik i öronen.

När jag kommer hem blir det nog mest o ta det lugnt sen på kvällen ska jag nog ut o träffa någon men får se vem. Kommer uppdatera er när jag är hemma igen och har antagligen något inplanerat då, men vi får väl helt enkelt se.

Jag önskar er en fortsatt trevlig fredag <3




varm oboy

Blev en sväng upp till gymmet efter att jag ätit kvällsmat. Tränade då ben och mage, alltid lika kul att folk undrar vad övningen jag kör e bra för och ställer en massa frågor om min träning. Tar det inget annat än som en komplimang. 

Efter att jag tagit mig en varm dusch och användt en ansiktsmask från aco spotless, har jag nu landat i sängen med en varm kopp oboy i handen och ska glotta lite på gossip girl.




första dagen som 9:a

Hemma från skolan nu, har faktiskt överlevt. Har mest varit en massa info,papper o penna och även lite om gymnasium val.
Kommer nu ha intro veckor i två hela veckor fram över vilket käns härligt, fast att de kmr vara lite små test ändå tror ja.

Ligger nu helt utmattad i sängen med lite små ont i huvudet, e inte van nu efter hela sommaren med så mycket prat,skrik,flabb osv haha men det får man leva med.
Ska nu äta lite kvällsmat som jag hoppas att få lite energi ifrån





skola

skola idag då, ska ta bussen om några minuter så har inte tid att skriva speciellt mycket.
Men skriver mer om dagen när jag kommit hem igen.
hoppas ni får en toppen dag och hoppas att min blir helt okej fast de e skola :/



skola imon

godkväll, har njutit av sista kvällen med söte innan skolan börjar imon. Har bara myst,glott film,käkat chips o dipp men det räcker för att de ska bli en bra kväll. Kom hem för ett tag sedan och tog mig en härlig och varm dusch, vem vill gå till skolan med skitit hår?


Men ska nu fixa det sista som bör göras innan jag går o lägger mig. Är nt speciellt tagad för morgon dagen men ska försöka att inte deppa ihop helt.

Blir väl att gå upp lagom tidigt imorgon fast att vi inte börjar förens halv 11, men orkar inte stressa osv, så gör ett inlägg innan jag drar mig till bussen imon.
Hoppas på att första dagen inte är för smärtsam kan behöva lite extra stöd av er, bara ja som börjar imon? :(

hoppas ni sover gott i alla fall <3




Bakat

Var sugen på något gott till fika innan idag, så bestämde mig för att göra en kladdkaka och då menar jag KLADDkaka med stora bokstäver. Hihi mums!


lånad bild


1 dag kvar -.-

sista dagen, o shit vad jag ska njuta. Gå och mysa en hel dag. Äta när de behövs osv ;).
Sitter än i kläderna jag sovit i men ska byta om nu och ta ut hundarna för en runda runt huset. Sen äta lite middag och mysa,se på tv, snacka med folk.



bjuder på bilden


out life

tjo, har precis kommit inom dörren. Har varit ute och träffat en vän, snackat lite och gått runder.
Var faktiskt riktigt skönt väder ute, ingen vind och cirka 18 grader. De kan man inte klaga på.
Sitter nu och snackar med min underbara syssling och dricker lite burn och njuter av kvällen. Får se hur länge jag stannar uppe idag men blir sen läggdags i alla fall.




Hundlivet




fotograf: rebecca malmberg (jag)
¨modell: Bella
kamera: nikon d3100


rosor






kamera: nikon d3100
fotograf: rebecca malmberg (jag)


Tisdag

vaknade imorse av att mamma ringde och väckte mig fast att klockan stod på alarm en kvart senare, vilket hon tydligen inte visste om.
Men är nu vaken i alla fall och har drukit ett glas yoghurt till frukost och bytat om.
Solen skiner idag, det är varmt och skönt men så klart blir det mycket svalare när molnen är ivägen.
Så dagen outfit får bli ett par uppkavlade jeans och ett linne från bondelid.

Nu ska jag kolla busstiderna och fixa med lite små saker innan vi tar bussen in till plantan.





Zz..zz.Z

godkväll/natt vet att jag redan borde ligga och sova men tänkte uppdatera er först.
så vid 11.30 stack jag ut och träffa en bra vän till mig, ibland behöver man någon o prata med osv. var dock tvungen och vara hemma igen ett litet tag senare.
Ska nu tvätta bort smink och göra mig klar för sängen. Imorgon blir det att sätta veckaklockan eftersom vi ska till farmor och äta lite god middag med kusinerna.

vi hörs då, sov gott <3


bild i repris

jobbigt träningspass

Är nu hemkommen från ett svettig och jobbigt pass på gymmet.blev uppvärmning som vanligt på crosstrainern sen olika övningar för armar och rygg. Slutade sedan passet med en springtur på löpar bandet.sitter nu och dricker lite activia och ska snart ta mig en varm och härlig dusch innan jag fortsätter min kväll.
vi hörs sen


bild lånad från google

Dagens outfit


jeans- cheap monday, skor- reebook,linne-only,skinnjacka - , halsduk- gt
så klart blev detta för varmt efter som solen sken fram sen bakom molnen så slutade med att jag fick bära på både jacka o halsduk.



ny dag med nya tag

godmorgon. Då var det ny dag igen, har precis ätit en liten frukost och slappat framför tv:n i vardagrummet. ska nu byta om och fixa mig.Brorsan har precis dragit till staden så bara jag hemma alltså, så lär få ta ut hundarna en runda också.




klockan tickar

klockan tickar väl på och det öser ner på andra sidan fönsterrutan. Ska snart dra kabblen och göra mig i ordning till sängen. imorgon e det måndag och det kan bara skita på sig haha en dag närmare skolan vilket e fett segt.
Bara ja o brorsan hemma så får se vad som händer kanske träffa nån eller bara gå o slöa en hel dag xd



kamera:nikon
fotograf: rebecca (jag)

ff + pizza

vid 4 tiden lämna föräldrarna huset och vi hade äntligen ff alltså föräldrafritt. så jävla gött ibland. Synd bara att man inte får ¨någon mat lagad, men inte tänkte vi ställa oss o göra egen för då kan man lika bra ringa ett samtal och 30 min senare sitta och äta god pizza och dricka cola framför tv:n

Sen började det regna och planerna inför kvällen ändrades och fick flyttas fram blev ist en mys kväll med chips och dipp samt lite tv tittande.


sovit länge


obs varnar för ful bild!

sorry för att bloggen inte blivit uppdaterad det är mitt fel.
Men sov änna till halv 1 idag pga att jag var ute till sent igår och sen gick jag inte och lade mig förens klockan slagit 4 inatt.
Har nu bytat om till mini-short och ett linne men ska hitta något annat att ta på mig lite senare. Har även tvättat ansiktet, borstat tänderna och bytat örhängen.

Är nu ensam hemma till klockan 9 ikväll så får se vad man hittar på under denna tiden.


workout

hemma från gymmet nu. värker i både ben och rumpa haha. Och då kanske ni redan listat ut att det var ben och rumpa jag tränade men även magen.
Har nu även fått i mig mellan mål och väntar nu på en god kvällsmat.
Sen blir det en dusch om jag inte bestämmer mig för att göra det innan och sen drar jag ut och träffar en vän.

puss <3





förklaring

Var hos en bra vän till mig igår, drf bloggen inte blev uppdaterad senare på kvällen eftersom ja nt kom förens cirka 2 på natten. Har nu sovit en god natt sömn fram tills klockan 12.30 typ. Ska nu plocka fram lite kläder och senare idag blir det gymmet och kanske träffa en vän till mig



hade inte tackat nej till denna garderoben :O


Eclipse

Har precis suttit och kollat på Eclipse. Har faktiskt aldrig sätt denna innan bara 1:an och 2:an men tyckte att denna var sjukt bra. konstigt att jag inte kollat på den tidigare, kanske för att jag inte orkat se den efter att jag hör alla tjejer skriker edward och att han e så jävla snygg men enligt min åsikt e han långt ifrån snygg haha.
Ändå en film värd att se.

Har innan idag ätit en god kvällsmat med efterrätt till de eftersom det är mamma och pappas bröllopsdag idag.




hemma

blev en tidig uppstigning i morse, åkte med mamma till väla för att fixa lite saker men blev inget shoppat förutom en ny ansikts kräm igen och ett bra läppsyl. Hjälpte sedan mamma med lite stor handling på maxi. Är nu hemma och slappat lite, inte van vid att gå upp så tidigt haha jag kommer dö när skolan börjar igen.



old picture


när mörkret sänker sig



osminkade och nyduschade lilla jag som önskar er en bra nattsömn <3


performance gym

Efter att ha ätit lite god kvällsmat som bestod av potatis,grädde,grönsaker och kall skinka så drog jag och pappa upp till gymmet för lite träning, tur vi hade med vädret att de precis slutat regna när vi tog oss upp dit.
Var rätt mycket folk och fanns ingen crosstrainer ledig till mig så fick gå på löparbandet ist som uppvärmning. Då i cirka 8 lutning och 60 i fart. Sen blev det träning av ryggen och armarna, ungefär tre olika maskiner/hantlar för dem olika och 20 på varje gånger 3. Slutade sedan passet med en springtur på cirka 9 min på bandet tills sko snöret gick upp sen blev det inget mer med de.

Blev sen en cyckel tur hem i regnet och tog sen en varm dusch och en fräsh ansiktsmask. Har sedan dess myst i min onepiece framför gossip girl och 2 1/2 men :)


det som kallas crosstrainer

Svar på läsar fråga

Eftersom jag inte fick någon mail adress eller något annat så får jag svara på denna frågan här ist.




svar: Jeansen kommer från only och kostade runt 400 kr


hundar + regn = blöö

precis kommit in från en runda med hundarna i ösregnet. Gå och hålla två koppel i ena handen med två hundar som drar och ett paraply i den andra är inte det lättaste jag vet. Har innan dess suttit och ätit färdiga pannkakor till frukost som mest smakade smet.
Sitter nu i sängen i myskläder och kollar på lite tv.




mister x

godkväll på er, vet att klockan är mycket och antar att många av er sover redan. Men annars får ni väl läsa detta inlägg imorgon bitti. Har precis kommit hem från en mysig kväll hos mister x. Personen ska bort nu några dagar och kommer sakna dig (mister x) som fan o de vet du om.Men tack för dessa timmar som du gav till mig av din tid innan du åker.

Ska snacka klart med lite personer på msn nu sen ska jag borsta bissarna och lite andra saker som ska göras innan jag kryper till sängs.

sov gott <3


bild från dagen. jag ser cp ut i know




Veckodagarna














fotograf: Rebecca Malmberg
Modell: Linn
Kamera: Nikon d3100


Hej på er

Vaknade av alarmet på mobilen som började vibrera. Har sedan dess ätit liten frukost och duschat samt fixat mig och tagit på mig lite kläder. Ska snart ta hundarna på en runda i i blåsten.

vi hörs sen


inköpt






igga håret xd



Godkväll

Ni har kanske märkt att jag inte varit hemma eftersom bloggen inte blivit uppdaterad. Jag åkte till väla i eftermiddags efter att jag gått ut med hudarna och gjort andra sysslor här i vårt lilla hus. Hittade ett par jeans från only och ett par vantar haha alltså inga varma vantar utan sånna med halva fingrar, som är bra att ha nu till hösten plus några aco spottless produkter från apoteket som jag hoppas ska funka. Sen kom mamma och bjöd oss på mat inne på ikea. Innan vi drog till bussen blev de även köp av varsin glass som vi sedan fick utskällning för när vi kastade sista biten i gräset av en tant för vi inte hitta någon soptunna, men careface? hon vet inte våra namn och kan inte göra ett skit åt saken haha.



söt bild från dagen (solen i ögonen så var svårt att kolla ordentligt)


godnatt

har precis kommit hem från en väldigt bra vän till mig. och håller nu på att hänga in alla kläder som ligger slängda över min data stol. så sitter nu på golvet med datorn i knäet.
Lite tidigare i kväll cyklade ja upp till gymmet för lite träning av ben,mage och kondition. Gick sen till affären för att köpa något och kom ut med en dricka som heter pure natural detoz med smaken lime och citron. avgiftning hm.. ja det låter lite scary men det var faktiskt helt okej god och inte allt för dålig för kroppen som om ja tagit en energidryck.
Men nu måste jag fortsätta städa undan sen ska ja väl borsta bissarna och sova.

sov gott <3



drickan ser ut så här fast jag hade annan smak och den hette nt beauty skin ;)
bild lånad från google

hemma från stan

är hemma nu från stan och har även hunnit äta lite kvällsmat som bestod av lassagne som mamma lagat, var väldigt gott så är propp mätt nu. Hittade inget kul i stan och hade bara shorts och kofta på mig så fick skynda mig hem sen igen efter att jag gått och kollat i alla butiker för då var regnet nästan kommen.
Blir nog en fortsatt lugnt kväll nu med mys framför någon bra film i think eftersom vädret är så tråkigt som de är.


staden?

Godmorgon socker toppar, e ni vakna eller?

själv e ja så klart vaken annars hade jag inte kunnat skriva detta inlägg men var ändå inte så länge sedan jag vaknade upp från en god nattsömn. Har precis varit ute med hundarna en runda, eftersom det bara är jag hemma så blir det min uppgift för dagen. Har även hunnit byta om och fixat mig lite. sitter nu på mitt gollv med datorn i knäet och tänker på om jag orkar ta mig in till staden för lite shopping eller låta det vänta. Man har ju ändå fått månadspeng :O







Norra hamnen

Åkte in till norra hamnen med mamma i eftermiddags och tog en fika på espresso house, samt gick en runda längst hamnen och kolla på båtarna. Gick även bort mot fria bad och tbx igen


Blev en frapino och en liten liten cupcake till fika för min del.



helgen snart slut

hejhej

Då var det en ny dag igen och helgen är snart slut. Hade en mysig och rolig kväll igår spenderad med mister x fram tills klockan 3 på natten typ. Somnade sedan rätt snabbt efter att jag borstat bissarna och tvättat bort sminket. Vaknade idag för cirka 2-3 timmar sedan, har sen dess hunnit äta lite frukost,fixat mig och nördat lite data.
Ska snart iväg med mamma och köra någon stans, är inte planerat vart än men vi får väl helt enkelt se vad som kommer upp.






Dagens låt x 2

 





Molly





datan avstängd

Lite sent för en uppdatering nu men har njutit av det fina vädret idag och sedan fastna jag framför tv:n ett tag. så har alltså inte suttit framför datorn på hela dagen. Har precis käkat lite kvällsmat som bestod av mos och köttbullar men har innan dess också hunnit träna lite på gymmet. Då det blev träning av ryggen,armarna och lite mage.




life
















lax & potatis

Har precis ätit en god kvällsmat med familjen som bestod av varmrökt lax med potatis och sås. sjukt gott om ni frågar mig.




Friday

ja äntligen fredag eller?

blev rätt sent igår men var helt klart värt de. Men vakna dock inte förens klockan slagit 12 i förmiddags. Har nu ätit lite frukost och myst under en filt framför tv:n. Solen skiner inte idag och är alltså mulet.
Har inget speciellt planerat än men lär väl komma upp något.




Love

lyssnade igenom denna låt av rascal flatts som fick mig att tänka på all kärlek, förbjuden,äkta eller fejkad kärlek. Men hur svår den egentligen är. Jag hade gärna berättat om mitt kärleks liv båda om familj,vänner och även mer än vänner för er så vet jag att jag aldrig hade kunnat beskriva den för er och inte heller kunnat visa min uppskattning genom detta. Men jag kan heller inte dela med mig av anledningen som jag egentligen börja skriva en blogg för, när jag nu tänkter efter. För jag hade velat visa mina känslor och berätta om vad som händer samt be om råd av er.Men jag vet också att hade jag gjort de så hade mitt liv blivit mycket mer kompliserat eftersom personer i sin omgivning inte kan hålla sig till sitt liv och inte bry sig om andras, fast att det kanske hjälpt med er vid min sida så vet ja att livet hade sugit lika mycket som det blivit bättre. Denna text kanske gör er förvirrad men lika så är kärlek, Fast att det är de bästa med livet.
Ett förvirrat eller krossat hjärta gör ont men det är krossat på grund av kärlek och hat men hur går de ihop egentligen? ska inte kärlek vara något vi strävar efter?. Om ändå kärlek var enkelt så hade jag haft den ja älskar nu, för alltid och för evigt. Men en sådan person försvinner snabbt bakom dimma i dagens samhälle.
Men i verkliga livet så vill ja att ni lovar mig att inte ge upp och visa era känslor, både bra och dåliga. För jag är själv ett levande bevis på att allt blir bättre fast att ja fortfarande har mycket att leva upp till och fortsätta kämpa för kärleken och livet för att inte ge upp och försvinna bakom dimman som många andra.




by rebecca malmberg



by me









fotograf: rebecca malmberg
Kamera: nikon D3100


godmorgon :)

godmorgon

sitter nu i soffan framför tv:n och kollar på seaven heaven. ska snart äta lite frukost. Verkar som om det blir fint väder idag osså och jag är ensamm hemma så kan inte bli bättre, men tror att jag lägger mig o stekar lite i trädgården. Ska även ut med hundarna sen får vi se vad som händet 



 


direkt från trädgården

god eftermiddag :)

Sitter nu i trädgården och väntar på att solen ska komma fram bakom molnen, musiken spelas i vardagsrummet och ett lagom ljud hörs ut. Hundarna ligger i det mysiga och gröna gräset som svajar med vindens rörelse under ett parasoll som ger dem skugga när solen tittar fram.

Tänkte bara uppdatera er lite eftersom jag inte gjort det på hela dagen fast ja varit vaken sen klockan 9 idag, åt lite lunch för ett tag sedan och har innan dess varit ute med hundarna så dem har fått göra nummer 1 och 2 ;).
hade nu tänkt att njuta av den sista solen för dagen.


1/8 - magnus & Mikael 40 år



















just nu

steekar i trädgården som ja gjort i stort sätt hela dagen fast vid stranden ist, gör ett längre inlägg lite senare och bjuder nu på en bild från gårdagen




blue as the ocean





Sleep tight <3



springtur innan regnet

Hej :)

idag har det varit strålande sol så har varit ute och stekat i trädgården fram tills dem mörka molnen täckte solen, Bytade då om och gav mig ut för en springtur innan regnet kom som nu öser ner utanför.



springoutfit: löpar tights - nike, sport bh - outlet

Har även hunnit gå ut med hundarna och ätit lite pasta, fiskpinnar och grönsaker.. ja,jag vet äcklig kombination men hade inget annat hemma som var ätbart. Tänkte nu kolla på lite gossip girl sen kommer väl resten av familjen hem och de blir slagsmål om duscharna inför kvällen då vi ska fira min mammas tvillingbrödrar som bli 40.

xoxo rebecca





RSS 2.0