sovit gott?

Godmorgon mina vänner jag hoppas att ni har sovit gott.
Jag har själv för en gångs skull fått lite sömn och kände mig betydligt piggare imorse när jag vaknade upp men hostan lär jag inte bli av med på ett bra tag verkar det som. Men kan inte sitta och deppa för de, så nu ska jag gå in och ta mig en varm dusch.

vi hörs lite senare


hosta

går nu och lägger mig efter lugn hemma kväll och hoppas på att vakna upp lite piggare imorgon.
Men mår jag inte bättre så får det bli lugnt med nyårs firandet. Har dock redan en plan som är spikad vid tolv slaget som inte kommer att ändras hur jag än mår.


bild från ett år tillbaks, lite förändring har där blivit, possitivt som negativt


laddar inför det nya året

Godkväll på er :)!

eftersom jag inte uppdaterat bloggen idag så kanske ni undrar vad jag gjort hela dagen men har egentligen inte gjort något vettigt alls och har bara varit hemma. Men eftersom jag har värsta hostan så kände jag att jag kunde behöva en lugn dag eftersom det är nyår imorgon som ska firas och jag har trots allt träffat folk varenda dag nu sen lovet började.
Men ska fortsätta kvällen med mys framför en film tror jag och kanske ska fixa naglarna och lite sånt inför morgondagen :)

Hur ska ni fira det nya året? :)


we can make it

Klockan 11.30 ringde alarmet på mobilen som signalerade att det var dags att ta sig upp ur sängen. Jag tog på mig ett par joggingbyxor och trädde över mig en varm tjocktröja innan jag gick ner till köket för att göra mig lite frukost. Men vet inte om man kan kalla det frukost om det bara består av en halv äten macka och ett glas mjölk.
Sedan fick jag ta ut hundarna på en promenad eftersom det bara var jag hemma. Väl hemma sen efter en promenad i det blåsiga vädret kom mamma hem och tog med mig till elgiganten så jag fick köpt en kamera väska och ett filter.
Där efter körde vi bort bilen till väla och parkerade där för att gå in om telia så jag kunde få lämnat in min mobil på lagning och fortsatte sedan vidare in i några butiker men hittade inget roligt mer än ett par örhängen och en ear cuff inne på india där det var 20 procent rea på alla varor i butiken.


jag vet att vi löser detta, slutet är inte ens nära


Vad händer nu?

Min dag började med en frukost som bestod av två mackor och ett glas oboy , gjorde mig sedan i ordning och mötte upp en kompis och gick en runda innan solen gick ner. blev sen lite playstation spelande jag spela dock inte men i alla fall, tv tittande o mys.
Nu är jag hemma och är hur uttråkad som helst och vet inte vad jag ska hitta på fast att ja kanske egentligen bör känna mig trött.


Julmiddag

Nu drar jag på julmiddag hos kusinerna, vi hörs sen :)


Julhelgen

förlåt för att jag inte uppdaterat bloggen men julen handlar ju ändå om att vara med sina nära och kära och jag har darför knappt hunnit sitta vad datorn över lag.
Men min julhelg har varit bra och har inget och klaga på, hade tänkt att lägga upp bild på det jag fått när jag får tid över.

Men här kommer i alla fall några bilder som jag hunnit med att ta under helgens gång 








GOD JUL

Vill bara skicka en julhälsning till er så här på morgonen så GOD JUL på er mina kära läsare ! :)


Julen på ingång

verkligen svårt att hinna med bloggen nu så här intill julafton men jag ska försöka uppdatera bloggen som jag gör nu.
Men igår var en lugn dag med lite julstädning och sedan lite senare på kvällen kom en vän hem till mig då vi åt lite julmat som mamma fixat o kollade på lite film som visades på tv. Vi somnade sedan runt 4 tiden och vaknade imorse upp av att telefonen ringde. Låg sedan kvar och drog oss till klockan 1 och några minuter senare var jag själv igen.

Nu har jag precis varit i affären med mamma och har innan dess varit hos mina kusiner och fikat lite.



2 dagar kvar

tragiskt nog så är detta morgon för mig haha. Jag behövde tydligen sova eftersom jag vaknade 13.30 av att mobilen ringde. Men tur var väl de eftersom jag helt glömt bort att hundarna osså behövde gå ut. Så fick slänga på mig en tjocktröja o ett par mjukis byxor sedan bar jag mig ut för att gå en runda med dem. Kallt var det och hundarna bara drog en massa.

Men väl hemma efter en lagom lång runda hade mamma kommit hem efter att hon varit o handlat mat. Så fick nybakat fransbröd till frukost med leverpastej och ättiksgurka på.


alla julklappar handlade

Efter skolan var slut och vi äntligen fått lov drog jag hem bytad jacka o lite sånt Sedan kom Moa.
Vi tog då bussen till knutan tsm och bytade sedan buss till 22 för att åka till väla o köpa lite julklappar.
Själv köpte jag bara en julklapp och är nu klar med allt nästan och det blev en blus till mig osså från MQ, Kan visa upp den imorgon.
Känns skönt att allt är klappat och klart inför jul så jag inte behöver stressa nu dessa dagarna innan jul


julavslutning

nu har jag precis fixat klart och fick lite tid över till att blogga eftersom bussen inte går förens 10.37 så det som händer idag i skolan är ju julavslutning som ska bli så himmla chill.
Så ska först åka in till skolan och få mina betyg, där efter kommer vi gå till GA för att ha julavslutning där tsm och sedan slutar vi för dagen.

Drar nog sedan till stan för att köpa dem sista julklapparna bland allt annat folk som osså  är ute i sista minuten.


Det högsta är inte att falla,utan att resa sig igen efter varje fall

Dagen idag började med lite städ i mentorsgruppen som sedan fortsatte med lite chips, godis, läsk, pepparkakor osv. Där efter var det dags för mat men var inte speciellt hungrig då längre efter allt jag krängt in mig så strunta i att äta något eftersom det ändå var äckligt.
Slutade sedan på Ga efter att vi suttit och kollat på niorna möter lärarna på vår skola. Jag valde dock själv att inte vara med.
Väl hoppat av min buss som tog mig hem mötte jag upp "j" då vi hade bestämt att gå en runda tsm men var så kallt så vi drog in sen.
Vid åtta tíden kom jag hem och åt maten som blivit över till mig och drog sedan ut igen.

Men nu är jag här hemma igen i mitt värma rum och ska snart byta om och krypa ner under täcket.
vi hörs


Just nu

Nu drar jag till bussen för att åka in till skolan

hörs sen

 


my day in words

Dagen började på kärnpunkten som vanligt för att ha lite lektioner och har sedan där efter följt vårt schema. Men våra hjärnor har knappt varit ansträngda eftersom vi mest ritat eller kollat film.
När jag väl sitter på bussen och ska hoppa av glömmer jag att trycka på stopp knappen men kanske lika bra de eftersom jag skulle möta upp en vän som ändå befann sig där i området så löste allt sig. Blev en liten promenad i det kalla vädret sedan in och glo tv medans man försökte få upp kroppstemperaturen. Sedan ringde mamma o de var dags för lite mat så jag fick dra mig hemmåt. Har nu avslutat kvällen med ännu en promenad ute i det kalla o kyliga vädret.


jul insperation



4 advent

då var det söndag igen och bara 6 dagar kvar till julafton. Shit vad jag börjar längta efter att få komma i lite julstämning och få vara lite ledig från skolan. Vaknade imorse av att molly puttade upp min dörr med nosen, hoppade upp i min säng och lade sig sedan på mina fötter. Gick sedan upp och tog mig lite frukost och ska nu göra mig i ordning.

¨


firande

har precis varit på 18 års firande av min "bror" och även firat hans mamma som fyllde år igår (lördag).
Har haft en trevlig stund med både god mat,dricka och trevligt folk.

Sitter nu igen som vanligt i min varma goa säng som blivit mitt nya skrivbord eftersom jag inte ens äger ett.
Ska snart borsta tänderna och tvätta av sminket sedan hoppa i sovkläder,säga godnatt till mina nära och kära för att sedan sova.


fam. Delander


tidigt träningspass

Vaknade rätt sent imorse eftersom jag ej var hemma igår kväll och kom då hem sent. Men blev en snabb frukost och sedan cyklade jag upp till gymmet för att träna och få tbx mitt gymkort. Tydligen så såg han som äger stället direkt att det var jag på bilden som jag har på mitt id eftersom han kom fram till mig och gav mig det i handen när jag precis kommit inom dörren.

Blev sedan ett pass för ryggen där jag körde cirka tre olika övningar med 3 set på varje. Körde även biceps och triceps i tre olika övningar med 3 set. Avslutade sedan träningspasset med 20 min på crossen i motstånd 8.
svettig tog jag mig hem igen, åt ett äpple för att få tbx ork och sitter nu här framför datorn.

Dock ropar mamma nu och jag ska äta lite lunch som består av pyttipanna, rödbetor och två ägg. perfekt efter träning. 

ha det så bra <3

ny dag, nya händelser

efter att jag kommit hem igår satt jag o snacka i tele fram till kvart i åtta då jag cyklade upp till gymmet för att träna lite kände mig dock väldigt seg så blev ett lugnt pass. Väl hemma får jag en kommenatar på min blogg där en äldre man skriver att han hittat mitt gymkort samt id kort nästan utanför gymmet. Chockad jag blev när ja fick kommentaren eftersom jag inte ens visste att jag tappat de. Men mycket riktigt så lade dem inte i fickan.
Men som tur var så skulle han lämna in de till gymmet idag så jag kunde komma upp och hämta de.

Men nu är det en ny dag och ja har precis vaknat, har egentligen skola som alla andra men vi var klara med vårt arbete så bestämde oss för att stanna hemma idag men jag ska in dit sen ett litet tag för att lämna ett papper och där efter åker nog jag o mamma till väla.

nu ska jag gå ner och göra mig lite frukost vi hörs sen <3




no life i skolan

godkväll på er folket, idag har det varit en lång dag i skolan med två besök på stattena, käk av två paket cookies, rotande i soporna efter en flaska saft, ett arbete har blivit klart, en reklam film har blivit inspelad och har även varit både fotograf och filmare idag av olika produkter.
Kan ni förstå hur skönt det var o komma hem sen? o äntligen få sitta på bussen. Men väl hemma blev det att ja åt lite sen sms:a alle o fråga om ja kunde komma ut. så jag har suttit ute i det kalla vädret med lite folk o bara typ snackat men nu är jag hemma igen. Skönt med lite värme om man säger så.


Bild när vi är i action


våra älskade coockies som vi redan ätit upp tre paket av under veckans gång

första meningen är så jävla sann ;) killar jag hoppas ni tar åt er haha


Memories


förändras för varje sekund som går
ibland åt det bättre men även ibland åt det sämre
men på insidan är jag alltid den samma person som för tre år sen



True love does not come by finding the perfect person,


but by learning to see an imperfect person perfectly


no internet

förlåt för att jag inte uppdaterat något idag men har inte haft tillgång till internet på hela dagen eftersom jag antigen varit upptagen med FP eller så har internet inte funkat. Men nu äntligen funkar det som de ska.
Blev en rätt kort dag i skolan idag osså som slutade redan vid 12. åt alltså inget i skolan och har nu precis ätit lite pannkakor.

Resten av kvällen blir lugn och jag kommer antagligen inte göra så mycket heller för den delen.
dock väntar ja även på ett samtal så något blir lite roligare i alla fall


Myskväll

Ska nu ta mig en varm dusch,hoppa i myskläder och smeta in en ansiktsmask i ansiktet och skölja av den. Sedan tända några ljus och krypa ner under täcket och kolla på någon bra film :)




Details of the day



kamera :nikon D3100
fotograf: jag


Dagens outfit


Dagens outfit: Jeans - bikbok, Tröja - MQ, topp - Lindex, skärp, armband, halsband, ring - gt


Regnväder

Blev en kort dag i skolan eftersom det inte finns så mycket att göra. Men antar att dagen imorgon kommer bli en längre. Men skönt att vara hemma nu igen i alla fall.



Sitter nu och fikar saffranskaka och dricker sprite medans regnet öser ner utanför mitt fönster och dem kraftiga vindarna tar tag i huset.



Framtidspiloterna

Imorse fick jag en haltimmes längre sovmorgon än vad jag brukar ha på måndagar. Kändes rätt skönt förutom att ja stör mig som in i på skånetrafikens ändrade tider på dem olika bussarna som gör att man får vänta ännu längre på skolan innnan ens lektion ska börja. Men tur att ja i alla fall kommit ihåg att det vara ändrade tider annars hade ja antagligen missat bussen och kommit för sent.
När skoldagen sedan var igång så hade lärarna ett litet möte med alla niorna om FP, där efter drog jag och min grupp till bibblan för att fixa med det sista innan vi drog på intervju.
Efter en timmes frågeställning med mycket skratt så drog vi till väla för att äta lite lunch och fixa med det sista.

Redan vid halv två tiden kom jag hem igen, så himmla skönt fast att hemfärden var jobbig pga av en grupp tjejer som bara flabba o skratta hela tiden.

Men nu har ja precis fikat nybakad saffrans kaka och har precis tänt lite ljus samt satt igång smurfarna. har aldrig sätt den förr. och hoppas på att den är bra, man känner sig som ett barn igen!


Veckans slut

Dagens slut närmar sig med stormsteg och imorgon är det en ny vecka.
Har varit en rätt skön dag som började med en promenad ut i kylan i den friska luften. Efter det kom farmor på lite fika av lussebullar/katter. Och för ett tag sedan var jag uppe på gymmet och tränade rygg samt armar.
Jag har precis tagit mig en varm dusch och ligger nu under täcket och kollar på "2 1/2 men" på kanal 6 samtidigt som jag surfar runder lite på internet.

Imorgon är det en ny dag som börjar redan vid halv 7 så jag ska fixa och göra mig i ordning, där efter drar jag till skolan för att lyssna på när några lärare ska snacka lite och sedan drar vi vidare till stattena för att gå på en intervju (jag och 5 andra).


Kamera: Nikon D3100
Fotograf: Marie (min mamma)
redigering: Rebecca Malmberg


3 advent

Gårdagen spenderades hos en vän då vi typ satt o kolla på film och kom väl inte hem förens vid halv två tiden då jag somnade rätt fort i min varma och mysiga säng. Var ju svinkallt ute och de var typ värsta stormen ute.
Idag vaknade jag för cirka en timme sedan och har precis ätit nyköpte frallor med smör och banan på och druckit ett glas oboy.
Nu ska jag göra ve mig inför dagen och sedan får vi se vad som händer, kanske bör ta sig ut och gå en runda eler något liknande


kamera: nikon D3100
fotograf: Rebecca Malmberg


julstämning

Godeftermiddag på er :)! Hoppas ni hade en härlig fredags kväll igår och sovit gott precis som jag.
Själv vaknade jag rätt sent eftersom det har varit en jobbig vecka och det tar på ens krafter så har varit så skönt att få sovit lite. Men fram tills nu har jag även hunnit äta lite frukost framför en mysig julfilm. Är ju trots allt 3 advent imorgon så lite julstämningen måste man komma i fast att snön inte är kommen än.
Nu ska jag hoppa i lite kläder och sedan sätta min och sy lite på en julklapp och efter det får jag se.


Fred claus som fick stå för filmunderhållningen idag ! :)


slut på läxor, äntligen!

Äntligen är det fredag och slut på läxor för detta året.
Jag har själv haft en helt okej dag i skolan och hoppas på att ni också haft det. Efter att jag kommit hem blev det solning i 30 min och sedan körda jag o mamma in och köpte hem lite varmrökt lax till kvällsmat som vi precis ätit tsm med lite potatis.
Har även hunnit ta mig en dusch och gjort ve mig eftersom jag nu ska dra ut och träffa en vän.

Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi


Inte tillräckligt mycket med tid

svårt o hinna med bloggen ibland men lovar att uppdateringen kmr bli bättre efter imorgon då jag inte kmr ha en ända läxa till (a) så man kan typ säga att vi nästan går på lov nu efter imorgon för vi kommer nt ha några fler lektioner förens några chill på måndagen vecka 51.
Så nu ska jag göra klart det sista inför imorgon så hörs vi igen

puss


trött och frusen

efter att jag kommit hem från skolan fick jag ta ut hundarna och gå en runda med dem eftersom brodern min är sjuk, men snacka om att det var kallt :S. Men fick sedan komma in i värmen och gick då upp på mitt rum, tänder några ljus och kröp ner under täcket med datan i knäet och började skriva på mitt syslöjdsarbete men tog inte lång tid innan jag slumrade till och råkade somna. Inte meningen och förstår inte riktigt varför eftersom jag egentligen bara haft en riktig lektion i skolan. Eftersom vi var på stattena i typ två timmar för att snacka ite med hemköp osv. sedan var det teknik och efter de hade vi musik då vi körde små tävlingar gruppvis.

Men nu har jag fått i mig lite mat och ska fortsätta med mitt skrivna arbete innan jag somnar igen.
vi hörs sen<3

btw bara min sida på blogg.se som är cp? jag kan inte ens se halva sidan där man skriver när man ska göra ett inlägg, fett segt att inte kunna se om man råkar göra något misstag.


be strong

Hade egentligen tänkt prata lite om min dag men jag kan inte göra det när jag blivit så berörd av en blogg som jag precis blivit.

Jag gick in på julias blogg som jag såg var med på aktiva listan på blogg.se och det första jag såg var att hon förlorat tre av sina familjemedlemmar.. tycker så sjukt synd om tjejen som bara är 13 ynka år gammal.
Hon berättar om att hennes syster dog i en bilolycka när hon och hennes kompis satt i en bil som körde rakt in i en annan och dem båda dog. Sen berättar hon även i bloggen att hennes pappa varit alkoholist och till sist orkade inte hans hjärta mer. Och inte nog med det så dog hennes mamma för inte så jätte länge sedan av cancer och allt gick väldigt fort.

Läs mer på hennes blogg häär om hur hon kämpar!

hennes blogg är värd o läsa och får en att förstå att man har det bra och egentligen nt har något o gnälla över


you are beautiful !

sara: Vaa fin du är! :O berätta din hemlighet!! hur kan man vaa så fin som du! :)

svar:
Det finns ingen hemlighet till att vara fin. var dig själv och se ut som du vill, ha din egen stil och härma inte alla andra i utseendet. Vi är alla fina på vårt egna vis och det finns alltid minst en som gillar en för den man är och den stil man har. Synd bara att vi tjejer alltid ska ha komplex över hur vi ser ut osv eftersom all data teknik gör att vi får större krav och i detta menar jag egentligen alla modeller vi ser i tidningar osv som allt för ofta är fotoshoppade för att se så bra ut som det går och får oss att tro att man verkligen kan se ut så. Då kanske ni förstått att vi ställer ett krav som inte ens finns. Och om vi nu måste ändra på oss så är det bara kosten,träningen och sova som finns för att göra det bättre för dig ibland men även ha kul och äta gott osv. inte plåga sig själv allt för mycket. Och kolla dig i speglen och hitta delar på din kropp som du verkligen älskar och låta dem glänsa över delar av dig som du är mindre nöjd med.
Men tro mig där finns alltid någon för alla det är bara vi som måste tycka om oss själva lite mer. och banta aldrig för att någon tycker du e tjock o låt inte din hjärna fucka ditt tänkade o få dig att gå till överdrift. För du är fin ! det vet du innerst inne men man måste hitta det först.

Tror på er tjejer där ute
och bara för att du har ett komplex så är du inte ful eller annorlunda för det har vi alla!




 




 


brr

nu efter att ha lagat lite mat till mig själv som bestod av fattiga riddare så ligger jag nu i sängen men böckerna uppe och försöker plugga lite. Resten av dagen idag har jag faktiskt spenderat i skolan, haha låter lite som om att jag skolkar rätt ofta men nej inte alls så jag mena. Fick även reda på mitt idrotts prov där jag fick vg+ hade dock hoppats på ett mvg, men jag är inte långt ifrån så ska kämpa på nästa termin för att höja betyget ett snäpp till eftersom det är de jag strävar efter.
Skönt att vara hemma nu i alla fall så man kan hoppa i mys kläder och burra in sig i en filt under tiden man väntar på att värmeljusen ska börja ge någon effekt eftersom det har blivit så pass kallt ute nu. Har ju till och med snöat lite idag, årets första snö om man inte räknar med januari i början av året.


 picture of the day


thanks for the beautiful gift


leva sig bort

har precis suttit och plinkat lite på min gitarr men kände nu bara för att dra på bästa musiken i mina högtalare och höja basen försöka bara drömma mig bort och skita i verkligheten


don't have the time

jag märker att jag verkligen är jätte dålig på detta, men hinner knappt starta datan logga in på bloggen och skriva ett nytt inlägg innan något annat dyker upp.
Men om jag ska berätta lite om gårdagen så kan jag väl berätta att den startade med att jag missade bussen och kom försent men det var dock inget viktigt som jag missat. Jag fortsatte denna dagen i skolan med en massa olika lektioner som tex matte,idrott,eng osv. klockan 15.19 satt jag på bussen hem och han sen inte mer än in genom dörren,ta ett äpple och åka igen. Efter att ha satt mig i bilen åkte jag och mamma in till solhuset på råå och solade lite vilket kanske är självklart.
Sen var det hem,äta,ta mig en dusch, fixa mig och dra vidare till en vän som jag spenderade min kväll hos. såg lite julfilm och sånt :), alltid lika mysigt att komma i julstämning är ju trots allt bara 21 dagar kvar.

Nu har jag precis ätit lite frukost och ligger nu i sängen helt död eftersom jag inte somnade förens vid 5 tiden igårkväll. Ska väl fortsätta att gå i myskläder en stund till sedan ska jag göra mig i ordning inför kvällen då vi ska till min kusin och fira hennes 19 års dag (som egentligen var i onsdags). Blir möjligtvis lite plugg och sånt nu på förmiddagen osså.

vi hörs igen <3


bjuder på en riktigt gammal bild har ingen aning om hur gammal men kan säkert tänka mig att den är mer än 4 år gammal.


one day at school

denna dagen började redan halv 7 imorse då jag sprang runt som en yr höna för att hinna med allt innan bussen lämnade stationen. Som tur var så han jag med bussen och satt sedan en halvtimme senare inne på lektion. När klockan slagit 12 har vi precis haft spanska och skulle äta, dock var det ej ätbart mer än en liten bulle som gick ner. Så slutade med att ja o cornelia hamna inne på finess och krängde i oss något som i alla fall var lite mer ätbart. Efter att sedan ha haft syslöjd i två timmar satt jag på bussen hem.


gammal fjorre bild


RSS 2.0