Långrunda

åkte iväg på eftermiddagen för att åka till mormor med mamma och fixa med lite saker inför morgon dagen. Och har nu precis varti ute och gott en lång runda med molly i det fina vädret.





kvällen igår

godmorgon, hoppas ni sovit gott.

hade en härlig kväll igår inne på festivalen. Fast att de börja spöregna helt plötsligt när vi stod och kolla på Eric Saade på den stora scenen. Men inte en chans att vi skulle gå där ifrån fast vi inte hade jackor, men man klarade sig fint under ett paraply.



flippad video vetifan va jag håller på med men antar att ja lever mig in för mycket xd.


Gick sen och åkte spiderman karusellen i ösregn haha fyfan va kul det var, men kanske inte lika kul efter när jeansen satt som klistrat på benen och genom blöta.

Bild

Bild
stannade dock inte länge till efter de då klockan kanske var 11.15 cirka.
Åkte sedan hem till mig med moa och krängde lite poppisar sen stack ja ut för att träffa en bra vän till mig när hon blivit upphämtad, Kom inte hem förens typ 02.45 så somnade rätt snabbt där efter.



hbg festivalen next

Då var man fixad och klar inför sista kvällen av hbg festivalen och är taggad till max. Ha en bra kväll så kanske vi hörs igen när jag kommit hem puss <3


kvällen outfit består av kofta från svea,linne från bondelid och jeans från levis ofc :)


when you look at me

Jag kan simma men jag drunknar i dina ögon




Tack för igår ! :)

Godmorgon :), hoppas ni sovit gott.

Kvällen igår inne på festivalen var toppen, hade verkligen en rolig kväll dock 100 kronor fattigare men lätt värt det, bara ja som hade pengar så fick bjuda lite ;). Denna festivalen slår lätt förras kan man lugnt säga. Men ville bara tacka alla för kvällen igår :)

Kom hem vid typ halv 1 eller något igårkväll men gick ändå upp rätt tidigt idag har dock bara gått o myst samt slappat framför tv:n

Dagen låt:



sjukt bra och heta killar säger man väl inte nej till ;)

gäster om 3

Om typ tre min kommer gästerna och datorn om några sekunder och har darför inte speciellt långt med tid till att blogga men tänkte göra en snabb update. Blir att äta och vara lite social med folket som kommer hit fast att jag inte har folket på en topplista. Men blir sen att dra in till staden för att vara på hbg festivalen och träffa lite folk.

Hoppas ni får en tipp topp kväll :)



flipp bild


hemma från en springtur

hej på er, detta är en genom svett Rebecca som skriver. Efter att jag ätit en frukost och kollat lite på tv gick ja ut och sprang en runda så ni kanske förstår nu varför jag är svett. Ska snart ta mig en härlig dusch ska bara dricka upp först. Sen får jag väl fixa mig och städa upp lite på mitt rum innan gästerna kommer ikväll :).



btw kom inte in på min blogg tidigare idag drf ja inte uppdaterat.


home sweet fkn home

Amen tjenare läsare (duktig jag är som ber innan jag börjar en mening (a) )precis kommit hem från Moa har innan dess varit inne på festivalen, ofc ;) med patricia,anton och Moa fett kul i alla fall på vägen dit o hem. säger inte mer än så haha men blev dock inget köpt för min del men ska ju dit imorgon igen i think så e chill. Har nu plattat håret igen eftersom de regna innan och blåste så håret var lockigt som fan. Ska snart dra ut igen så ni får ha de jädrans bra så hörs vi helt enkelt imorgon när lilla ja har orkat vakna och tagit mig upp ur sängen.

xoxo from me






hbg festivalen

Är ni vakna?, jag är i alla fall och har varit det i mer än två timmar nu :o fast jag inte kom hem förens sent igår kväll. Sitter nu och lyssnar på lite musik ska väl snart ta mig en dusch i think. Sen ikväll kommer små kusinerna hit men ska kanske dra in till hbg festivalen ist så lär nog inte träffa dem så mkt.Men kan ju bli ändrade planer men mkt roligt folk som ska dit så får väl se.
Någon av er som ska dit? eller varit på någon annan festival nu i sommar`? :)



jävlar vilka minnen man får upp i huvudet från dem andra åren det varit festival, har verkligen dem bästa minnena där ifrån. Saknar det verkligen, synd att ja inte har några bilder kvar längre. Men detta är verkligen en sak man ser upp till när det e sommarlov :)



bilden är tagen någon dag innan festivalen förra året :)
visst förändras vi alla någon gång men alla förändringar vi gör stannar som ett minne

videoblogg

mobba inte haha men är rätt flummig xd




varning för stökigt rum ;)


insekter






Morgon

godmorgon på er

är fint väder ute idag också som ja hoppats på, hoppas bara inte att molnen tar över.
Jag vaknde upp för cirka en timma sedan och har nu ätit lite frukost framför tv:n samt borstat mina bissar. Ska nu byta om till något mindre varmare eller kanske till o med till tränings kläder har inte bestämt mig om jag ska upp dit idag igen eller ej.

Men hoppas ni sovit gott och får en härlig dag med fint väder så hörs vi.




night

klockan börjar nu bli mycket och har fått order av mamma att dra internet kabblen så får väl göra det för att sedan krypa ner under täcker och kolla på 2 1/2 men på tv som börjar nu. Är dock rätt trött så lär nog somna snabbt efter det.

Imorgon hoppas vi på lika fint väder som idag orkar seriöst inte mer regn :(.

Men sov gott och dröm sött <3


Molly säger osså godnatt på er


Bilder/shopping






köptes på only i dk


köpdes på veramoda i sv




köptes i dk


home

Är hemma från ett jobbigt tränings pass på gymmet. Blev träning av rygg,armar och lite bröst.Lär nog ha träningsverk i armarna imon.

Har precis tagit mig en dusch och bytat om ska nu fixa sminket samt håret drar där efter till danmark för shopping med mamma.



bild från gymmet
outfit: skor-reebok, tights - nike, linne- gt, träningshandkar - stadium vet inte vilket märke

Träning på gång

Vakna för ett tag sedan och har nu hunnit kränga i mig fyra mackor samt druckit ett glas mjölk. Drar snart upp till gymmet för lite träning och sen i eftermiddag drar jag till danmark.
Men ska nu packa väskan med skor, vattenflaska osv så hörs vi innan ja drar till danmark :) puss på er <3




Långpromenad

har nu varit ute och gått en lång runda i typ en timme om inte mer. Har tänt lite ljus och hade nu tänkt att använda en ansiktsmask samt fila och måla mina naglar framför the real housewives of Beverly hills.
blir sen bara mysa framför tv:n.

Var ju innan på en shoppingrunda med en vän men blev bara ett bluslinne typ, jätte söt från only på vera moda.



shopping

Drar på en shopping runda med en vän nu vi hörs när ja kommit hem <3


inbäddad i täcket

godkväll på er som fortfarande är vakna, ligger just nu i sängen inbäddad i mitt täcke med datorn i knäet som värmer medan tv:n babblar på.
ska väl snart ta och borsta bissarna och tvätta ansiktet. Lär väl gosa ner mig under täcket igen efter det och sappa mellan kanalerna och sms med lite sociallt folk som kan tycka synd om mig att jag fryser som en isglass :(.

men vi hörs igen imorgon då kararna i familjen ska jobba och ja o mamma är hemma, så lär väl hitta på något bara ja och hon.

puss på er och sov gott <3


nikon d3100


Tacos

Nu blir det lite tacos till kvällsmat medans regnet öser ner




Regnväder

godmorgon folket

idag är det söndag och regnet öser ner utanför mitt fönster. fett tråk väder om ni frågar mig, man kan ju nästan tro att det är höst nu.
Förrutom att jag laggar sönder på lite folk just nu så sitter jag här och bloggar i mina mjukis kläder och dunkar musik. Och mer om vrf jag laggar sönder håller jag för mig själv så ingen idé att fråga.
Tvingas snart springa ner till kusinerna och mata lilla madicken/hårbollen, vet inte vad de är för ras men man ser knappt ögonen på henne allt är bara päls ;).


Hif - Mff

Har suttit bänkad framför den spännande hemma matchen för HIF mot MFF och slutade med 2-2 och ett rött kort till hif.
Jag är inte den som älskar fotboll men var en rätt spännande match.
Har även hunnit kränga i mig några nygräddade pannkakor till kvällsmat under matchens gång ;)



hade nu tänkt att ta mig en dusch för har nämligen varit uppe på gymet och tränat innan matchen börja, fast får vänta tills pappa är klar  


Kaninvakt

godmorgon, idag är det lördag och helgen är kommen. Är kaninvakt tills på tisdag på grund av att min kusin har åkt till cypern och ligger antaglien och stekar i solen just nu, så det lär vara en av mina sysslor som jag lär göra idag. Ska också se till att komma iväg till gymmet en sväng idag, fast lär nog inte bli hårdträning direkt.
Men nu har ja inte tid att sitta här och slöa jag måste hitta ett par strumpor för att sedan gå ner till mina kusiner och mata kaninen osv.

puss <3



min kusin, ni hittar hennes blogg här 

just nu



Sitter och kollar på filmen you again, dricker lite cola och mumsar på poppisar men så klart ligger mobilen här bredvid mig med :)


Tegel

Har suttit nere på resturang tegel vid ett bord utomhus och ätit en god grill bufé med familjen








Dagens jag




blus - bondelid, jeans -  levis,klocka - james rocco, kofta - champion


oprah winfrey

Hej på er, idag är det fredag och helgen är snart här. Började morgonen med att göra mig ett par mackor och hälla upp ett glas mjölk för att sedan sätta mig framför tv:n och kolla på Ellen DeGeneres chow samt oprah Winfrey show. Men efter att väl ha ändrat till kanal 3 där dem visa oprah Winfrey show så fastnade jag framför detta spännande avsnitt som handlade om att hon hade en syster som hon aldrig visste om, historian som nådde henne för några månader tidigare sedan de avsnittet spelades in. Hon har ju nu efter 25 år slutat spela in program till oprah winfrey show, och säger förrväl

En bild och replik från det sista avsnittet:

Will smith,oprah och jada pinkett smith

"I want to thank you for the 25 years that you have given us. We have traveled many roads with you. You have enlightened us, you have empowered us and you have taught us how to be," Jada says. "I know you don't have children of your own, but you have mothered millions. And I just want to tell you that right now, Mama, that puts you in the status of a goddess."

"We're here to say goodbye and we're privileged to do so," Jada says. "It ain't going to be easy, but we're going to do it with love."

läs mer här
http://www.oprah.com/oprahshow/Star-Studded-Moments-from-Oprahs-Surprise-Farewell/1#slideshow

Tänkte nu även välja dagens låt som sjungs av Rascal flatts som även gör ett uppträdande i Oprah - the farewell show men hittade inte videon när han är med men hittade låten han sjöng, så lyssna och njut.




älskar låten


hårfärgen





bilderna tagna nu efter att jag färgar håret haha men man ser inte att jag är brunett för sitter vid solen men lovar er en bättre bild någon gång


hej <3

hej på er , ja är faktiskt vaken men har inte haft tid att blogga. har inget direkt att skriva om heller för den delen förutom att jag är sjukt seg idag somna rätt sent igår och vakna tidigt så har missat några timmars sömn.
har faktiskt inte något alls planerat idag, blir kanske mys kväll här hemma elr så åker jag och träffar någon kompis har trots allt slutat regna nu :)



Brunett

jadå, då var man brunett igen :) är nöjd och har verkligen saknat hårfärgen skulle dock blivit lite brunare på vissa ställen men får kanske färga en gång till om någon dag.

kan tyvärr inte visa någon bild nu eftersom det är så mörkt ute och ingen bild får min hårfärg att se rättvis ut ser typ grått ut i kameran men det är de så klart inte ;) men kommer före och efter bilder imorgon.



bjuder på en gammal bild


gymmet

Hemkommen från gymmet nu, blev träning av rygg och armar samt lite kondition. Väntar nu på lite mat som består av klyftpotatis i ugnen och något kött men ska väl innan dess fortsätta skicka över en massa låtar från datorn till min nya mobil.
Sen blir det färgning av håret.

puss <3


bild i repris
fotograf: Rebecca Malmberg (jag)
kamera: nikon d3100

Planerat för dagen

Hej på er, är ni vakna?

Jag är i alla fall och sitter nu framför datorn och surfar runder på internet och kollar på lite bloggar i min nya rosa svea kofta och ett par shorts.
Ska väl snart färga håret.. hm.. ja ni hörde rätt, idag händer det. Vet dock inte om det blir rätt färg men vi håller tummarna för de. För och efter bilder kommer så klart upp lite senare.
Blir kanske även en runda upp till gymmet ikväll.
Resten av dagen är ej planerad men det käns rätt skönt det med att inte behöva stressa för att man ska någon stans.






bränt huet :(

Tjaba tjena folket, har hängt på stranden till klockan 3 idag cirka och har bränt hela fucking huet (ansiktet) fett lame. hade ju smörjt mig och allt men nej nej ist så skulle jag inte bränna mig där jag inte hade smörjt mig, fattar inte ett skit haha. Sen fick jag min nya mobiltelefon som jag nu sitter och leker med lite kan inte låta bli. Men har även hunnit duscha och träffat lite vänner i stan fram tills nu. Kanske blir att jag sticker ut ikväll osså men vet inte än.


hoppas ni har de gött så hörs vi när jag pallar uppdatera bloggen igen :D




stranden next

godmorgon, har nu varit vaken i cirka 1 timma efter det att jag blivit väckt av mamma. Ska snart dra ner till stranden.

ha en fortsatt nice dag så hörs vi <3




eftermiddagen

Har varit i lödde hela eftermiddagen med familjen och shoppat på svedala outlet samt stadiums egna outlet. Hitta dock inget speciellt roligt men blev ändå tre par tjocktröjor eller vad man vill kalla det.
Skulle även fixa med mobilen men dem hade inte den inne så blir lättare att fixa det i helsingborg imorgon ist.
Var iväg en sväng upp till gymet för lite träning för ett tag sedan, Blev träning av ben och mage idag.
Sitter nu på golvet i mina träningskläder. Hade egentligen tänkt att smeta in en ansiktsmask i huet osså men vet inte om jag orkar osv men får se. Blir i alla fall hemmakväll idag kanske mysa under täcket och se på någon bra film tills natten är kommen.

hoppas ni haft en härlig dag <3





Helgens blogg vinnare

vinnaren ser du i videoklippet här nedan:



länk till vinnaren


Godmorgon på er

Var inte hemma igårkväll och kunde då inte lotta ut Helgens blogg vinnare men har nu gjort det och videon håller på att laddas upp.
Jag vaknade för cirka 15 minuter sedan, vädret är inte toppen men regnar gör det inte och solen lyser fram bakom molnen lite då och då. Idag får vi se vad som händer, skulle egentligen fixat sim kort igår men vi behövde lite påskrifter och sånt så kunde inte fixa de då så vet inte om det blir av idag ist. Eller om vi åker till lödde på en outlet. Blir nog även gymet idag och sen kanske även färgning av håret ;).

Nu ska jag gå ner och göra mig lite frukost, helgens blogg kommer upp inom kort så fort den laddats upp




Listen to your heart



obs bilden är ej riktad mot någon speciell person


dagens outfit



jeans - levis, magtröja - hm

bilder från gårdagen

Godmorgon, har sovit länge idag eftersom vi var hos kusinerna till klockan 11 typ och sen halv 1 drog jag till en vän och kom hem vid 02.00 tiden men somnade där efter ganska fort.
Idag regnar det utan för fönstret och man känner inte alls för att gå ut. Blir nog dock en runda till väla i eftermiddag och fixa ett nytt sim kort till mig. Eftersom jag nu lever på mammas mobil men några ynka kronor på.

bilder från gårdagen:








btw glöm inte att anmäla er till Helgens blogg här!  som avslutas ikväll

rörig blogg

sitter nu nere hos kusinerna och har grillat lite god mat samt druckit gott :) och ursäkta för att bloggen ser rörig ut jag ska för´söka fixa det men vet inte hur så håll ut.

hörs när jag kommer hem ´puss på er <3

just nu

sitter i trädgården och busar med Molly


Helgens blogg

Hej på er, sovit gott? Själv har jag knappt kunnat sova alls inatt och somnade nog inte förens klockan var över 5 på morgonen. Så var sjukt trött nu när mamma kom in och hissa upp parsienerna samt bad mig att vakna.

Tänkte starta Helgens blogg nu på morgonen läs reglerna nedan för att se hur du är med och tävlar:

http://www.facebook.com/pages/rebeccamalmbergbloggse/143660459035050



Nu ska jag ner och fixa lite frukost och njuta av det varma vädret
puss <3


Good Night

Har suttit nu i över en timme typ och försökt fixa den nya headern som ni ser att jag har fixat, om n inte kan se den tryck på f5. Har ännu lite finslipningar kvar och är än inte helt klar men tror att jag lägger ner det för idag och fortsätter imorgon igen. Ska nu dricka upp den sista coca colan ur glaset och stänga av datorn för idag ska sedan krypa ner under täcket och sova så jag kan vakna någorlunda pigg imorgon.

Vad tycker ni om den nya headern? :)

Hoppas ni sover gott <3


vill träffa dig med <3


Träning

Blev en runda upp till gymet innan kvällsmaten och blev då uppvärmining på cirka 5 min sen körde jag tre olika maskiner för rygg, cirka 20 gånger 3 på varje. Tränade sen mina triceps och biceps med hantlar och två olika maskiner även där cirka 20 gånger 3 på varje.Fick sedan lite tid över då jag väntade på min pappa så blev även lite träning för magen på mattan där jag körde lite olika. Cyklade sedan hem där maten strax var klar. Har nu även tagit mig en härlig dusch och hoppat i lite mysiga kläder för fortsättningen av denna kväll som jag ska gå och mysa i.




ojdå vad klockan ticka snabbt

Hej på er, sorry för att jag inte uppdaterat bloggen men fastna helt i letandet av olika filter samt objektiv till min kamera med har jävligt svårt för att bestämma mig.
Men är fredag idag vilket är jävligt härligt har dock inte något planerat är trött sen igår och somna inte förens sent eftersom jag inte kom hem förens tyo 20 över 2 igår kväll.
Men sitter just nu i myskläder och känner att jag måste byta om till något annat annars lär jag gå här och se ut som jag vet inte vad hela dagen och inte ett skit lär hända.
så ska nu byta om



vi hörs<3


Just nu

Sitter nu och kollar på dödrelikerna del 2 med familjen



tidsinställt inlägg


Dagens låtar

Låt av Rihanna - California king bed



Cascada-San francisco




Dags att vakna nu kanske?

Godmorgon, Nu är jag vaken och har redan hunnit äta frukost samt borstat bissarna. Ska snart ta mig en dusch och fixa till mig. I eftermiddag blir det att träffa en vän och sen blir det väl hem och proppa i mig någon mat för att sedan dra till Filmstaden inne i stan för att se på Harry Potter och dödrelikerna del 2 som börjar 18.15 har jag för mig.




haha bjuder på flipp bilden

ögonen slocknar

Ligger just nu i sängen med datorn i knäet och surfar runt lite på nätet. Såg nyss att jag haft väldigt många besökare idag som gjorde att jag fick ett leende på läpparna, är alltid kul att se sånt :)
Känner mig lite små trött just nu och ska väl snart gå och fixa till mig inför läggdax. Men eftersom brorsan Tim är här och lanar med Vigge så är internet på extra länge, känner mig då väldigt frestad av att surfa vidare men snart sloknar ögonen så lär inte kunna sitta här så länge till men är väl bäst så, behöver sova lite.




Go brunett igen?



Dagen låt

Dagens låt som just nu spelas i högtalarna

David guetta - Little bad girl


Snart dags för nybakna bullar

Somnade inte förens sent igår efter en mysig kväll. Sov darför till typ 12.30 idag. Har bara gått runt i myskläder hela dagen som består av en vit t-shirt och dem nya joggingbyxorna från Bondelid. Har även ''hjälpt'' mamma med bakningen av kanelsnäckor eller rättare sagt berättat vilka ingredienser hon borde ha i som fyllning. Dem är nu klara och står o svalnar blir väl lite fika av dem när mamma och pappa kommit hem från en promenad med hundarna.




Fullmånen

En full och fin måne skymtar nu fram bakom molnen och en härlig låt av Ron Pope spelas lågt i högtalarna. Jag sitter på min plastiga, hårda och obekväma stol och väntar på att klockan ska slå ett slag. En tröja ligger på sängen och väntar på att få värma mina armar i den mörka natten, när vinden smeker min kropp. Månen lyser upp min väg och jag är snart där.




senaste inköpen






Bilder - Hundar









Modeller: Bella & Molly
Kamera: Nikon D3100
Fotograf: Rebecca Malmberg
Ej redigerade
Får ej Kopieras

Nästa - gymet

Godmorgon sömntutor :)

Vaknade 9.23 av att pappa väcker mig och står och bablar om en massa saker. Går sen ner och äter två mackor till ett glas mjölk. Har nu bytat om och väntar bara på att pappa ska blir klar där efter drar vi upp till gymet och tränar en liten runda. Sen blir det väl hem och duscha av sig och efter det får vi se eftersom vädret inte verkar vara badväder men får väl helt enkelt se.

Men nu måste jag gå, pappa ropar men vi hörs sen <3

ps. missa inte nya foton som kommer in på bloggen i eftermiddag och bilder på det jag köpte igår

kvällspromenad

precis varit ute och gått en runda med Bella. Sitter nu och dricker cola samt snackar med lite folk och lyssnar på musik. Har inte så högt så hoppas inte tanten bredvid börjar gnälla snart för pallar inte med henne just nu.
Imorgon ska jag upp tidigt för pappa ska dra med mig upp på gymet, har dock ont i hela kroppen så får se vad jag väljer att träna imorgon sen om det är fint väder blir det väl ner till stranden efter det.




Dagen

Inte varit hemma i stort sätt på hela dagen. för när jag kommit hem från höganäs så åkte jag och mamma till mormor för att hämta en cykel och sitta och prata lite. Åkte sedan där efter till pizzerian för att köpa lite kvällsmat, pizzerian var så klart fylld med en massa karar,gubbar och killar som skulle se på HIF på tv ;)
Har nu Ätit lite jordgubbar framför Lotta på liseberg med familjen och testat cyklen som jag ska ha fram och tbx från stranden så jag slipper gå.

hoppas ni haft en toppen dag med fint väder precis som här.




samtal från kusinerna

Fick just ett samtal från kusinerna som undrade om jag ville hänga med till lager 157 klart man inte säger nej? fast att det inte var så länge sen jag var där :)

så vi hörs helt enkelt när jag kommit hem igen




just nu

ligger i sängen och kollar på 2 1/2 men på tv samt dricker icas egna ''fanta'' om man kan kalla det så ;)



älskar serien :)


stranden

Har spenderat den soliga och varma dagen nere på stranden och har darför inte kunnat blogga förens nu.
Eftersom jag var borta sent igårkväll så blev det att jag sov länge och fick då brått ner till stranden.
Blir väl snart kvällsmat sen får vi se vad som händer.

puss <3



söt bild på Molly på stranden

Varit i stallet med Moa

kom hem från stranden vid 16.30 tiden ungefär sedan gick jag och träffade Moa sedan gick vi en runda. Hade lilla My med oss. Gick sen hem för att äta lite kvällsmat och bytte om. Där efter hängde jag med Moa till stallet och har då ridit lite på Cozze :) Sen blev det en promenad ner till sommarhagen där en massa minnen kom tillbaka från när man var liten red nämligen där i sommarhagen när jag gick på kvistoftas ridskola. Fick så många bilder och minnen som kom tbx helt plötsligt. Åkte där efter hem. Är nu hemma och sitter fortfarande i mina kläder som jag ridit i men ska byta om nu så vi hörs sen

puss <3



foto på Moa och cozze tagen av Gisela.


drar till stranden

nu drar jag ner till stranden :) ha en bra dag så hörs vi när jag är hemma igen <3




Varning för kärring i området

varför blir man alltid så trött på kärringar ? hmm.. inte så jävla svårt att lista ut eller hur ?
varför ska det vara så svårt för dem att fatta att vi är ungdommar och att vi osså har ett liv?
Min musik är inte hög och inte basen heller för den delen men jag kanske borde höja ännu mer så du blir hörselskadad så lär du inte höra igen :D då kan du vara glad och sluta banka på min fucking vägg :D
Aja hoppas hon flyttar ut snart eller bytar rum och håller käft :D

puss haha


Äntligen

Äntligen spricker solen fram bakom regn molnen. Och lyser igenom regndropparna som har lagt sig på min fönsterruta.




Kläderna

Bilder på det jag köpte igår kommer här nedan:













Kläderna och sakerna är köpta på en sport outlet i höganäs och pålager 157




sov gott

detta blir sista inlägget för idag så tänkte bara säga godnatt innan jag sticker ut.

sov gott så hörs vi imorgon då även kläderna och sakerna ja köpt kommer upp på bloggen.
vi hörs <3




Shopping i höganäs

Sitter nu på träplanket i skuggan och skriver detta inlägg, solen skiner och inte ett moln så långt ögat kan nå typ.
Har spenderat dagen med min familj och mormor i höganäs och har då alltså shoppat. kanske självklart ;).
Har köpt en massa som jag vill visa upp med har inte orkat fota det än med det gick på över 1000 lappen men blev mycket fint köpt :).

Snart blir det lite kvällsmat som består av varmrökt lax och potatis ''mums''. Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll.




Drar till höganäs

hej på er

vakna för ett litet tag sen, men har nu hunnit äta frukost och fixat till mig. Ska snart dra till höganäs ni får se sedan vad jag ska göra där.



bild på mig idag ska kanske byta kläder men ser än så länge ut så här :)

Film & popcorn

sitter nu och äter popcorn och ser på en film i sängen. Har innan dess tagit mig en varm dusch och även rakat benen sen smörjt in mig i body butter oliv. Blev en myskväll för mig och inget gym.

Tänkte säga godnatt nu så hörs vi imorgon och hoppas på lika fint väder som vi haft idag.

btw tack för att ni läser mig blogg, statistiken går uppåt och jag känner mig mer motiverad till att göra ett inlägg. och tack för alla söta kommentarer om min header, mina bilder och om min kropp. Tänkte länka er imon som gjort min dag.

puss <3


Godkväll :)

´godkväll på er :)

Har för det mesta suttit i trädgården idag men har även gott en runda med hundarna. sen gick jag ner till kiosken och köpte mig en glass och gick sedan lite längra bort på stranden där resten av familjen låg samt kusinerna och mormor.
Blir väl snart lite kvällsmat och sen ikväll blir det gymet om inget annat.

pussen <3




Dagens outfit



Bikini överdel - puma, shorts - gina tricot, haha och får ju inte glömma mina björn borg trosor xD


music in my fucking heart

Tänkte göra ett sista inlägg innan jag stänger ner datorn för att gå och lägga mig.
Sitter just nu och lyssnar på lite musik i mina hörlurar som jag kopplade in i datorn för att inte väcka mina föräldrar som redan ligger och sover.Sitter även och knaprar på ett äpple för att sänka hungerna som ja alltid får på kvällarna.

Imorgon hoppas vi på en lika varm och strålande dag som vi haft här idag.Antar att det blir mer tid spenderad i trädgården med lite musik i bakgrunden samt någon bra bok att läsa igenom eller tidning.Blir nog även gymet imorgon om jag pallar osv.




lånad bild

Piren

Åkte in till Råå men Mamma,Pappa och Molly för att köpa oss varsin glass och satt sedan oss vid piren och kolla på utsiken över havet.







flower power






spenderar dagen i solstolen

hej på er

Har legat och stekat i trädgården mesta tiden av dagen men har så klart inte glömt att äta så blev lite potatissallad,gurka och skinka. relativt nyttigt och gott :)
Blev ingen uppdatering på kvällen igår efter att jag kommit hem eftersom jag inte var hemma och inte hade tillgång till dator så hoppas ni förstår.
Hade nu tänkt att sätta mig i solstolen och njuta av dem sista timmarna sol som vi har här i hbg och digga till musiken som spelas i högtalarna.

puss puss <3





Dagens sommar outfit





Linne - bikbok, Tubtopp - gina tricot, shorts - HM, Ring - style by tyra, skärp - gina tricot


gymet nästa

Har nu ätit lite kvällsmat och hungern är borta. Ska nu leta fram lite träningkläder och sen tar jag cyklen upp till gymmet. Men blir nog ett rätt lugnt pass idag eftersom jag känner mig rätt seg. När jag är hemma igen blire väl att ta en dusch och sedan får vi se vad som händer.

ha en fortsatt härlig kväll <3






walking time

Nu ska jag bara leta upp en kofta sen hade jag tänkt att gå ut en runda. Och spela lite musik i hörlurarna från ipoden. Vi hörs när jag är tillbaks :)


städa? :S

Då var man vaken igen,sitter nu i sängen och  myser i min rosa onepiece. Har redan ätit lite frukost samt borstat tänderna.
Idag Blir det väl att plocka undan på mitt stökiga rum och bära ner all disk, jag är rätt slarvig med sånt. står alltid en massa glas här inne, Någon som känner igen sig kanske? ;)
Är ju inte speciellt fint väder ute,  är väldigt molnigt så då kan man ju passa på att städa lite eller hur?
Sen ska ja nog upp till gymmet och fylla på kortet så ja kan börja träna igen var någon vecka sen senast. Låter kanske inte så farligt men man blir så seg när man ska komma igång igen.

ha en toppen dag <3




morgon bild haha jätte söt xd ser ut som jag är pittögd men vill bara göra er säkra på att det är jag inte xd

kvällen är här

Kvällen har dragit in över Helsingborg, dem tunga mörka regnmolnen har dragit över oss och regnet faller ner. Snart dags att ta av sig dem obekväma kläderna och hoppa i något lite mysigare. För att sedan borsta dem små bissarna och tvätta ansiktet. Kryper sedan ner under täcket och sappar mellan tv kanalerna.


Blommor/bär - foto














Just nu



sitter och dricker en festis i det fina vädret :)


vaknade av oljudet

godmorgon

sitter här nu i köket och äter lite frukost framför datorn.
Vaknade innan av det hemska oljudet som hördes utanför mitt fönster som var öppet. Ville egentligen inte gå upp men gick inte att somna om så som dem väsnades och tittade sedan på klockan och såg att den var rätt mycket så då var det lika bra att gå upp.
Idag skiner solen och halva familjen plus hundarna ligger och steker i trädgården, själv ska ja först byta om till något mindre varmt sen joinar jag väl också dem.

Ha en toppen dag <3





efter en grillad kvällsmat

efter lite god grillad kvällsmat stack ja upp till pizzerian för att träffa lite folk. Sen har vi väl mest gått runder men var inte så kul när det börja ösregna och åska haha men det är darför busskurer finns ;).
Är i alla fall hemma nu med lockigt hår blöta kläder och skor :/



xoxo

sorry my blogreaders

sorry för ingen uppdatering men blev sent igår och sov rätt länge idag och har sen dess bara gått och myst. Har precis tagit en dusch ska snart fixa håret och sånt :)
sen ikväll blir det att hänga med lite kompisar

ha en bra dag <3



bild från igår


snart blir det kvällsmat :)

Har precis kommit hem från Moa, blev en liten runda upp till affären innan dem mörka molnen kom. Då vi gick in till henne och satt oss och kollade på film. Har efter det mest suttit och snackat samt bakat rabarberpaj. Men nu skulle dem iväg och ja skulle hem och äta så tog på mig en kofta och traska hemåt.
Blir snart lite räkor,vitlöksbröd och bakadpotatis till fredags kvällsmat :)

Recept: Bakad potatis med räkor och avokado

ha en bra dag :)

Hej på er :)

Har precis gjort i ordning mig, har innan dess ätit en god frukost som bestod av fransbröd mackor med nutella haha tjockt jag vet men fett gott.
Ska nu möta upp Moa och gå en liten runda hade vi tänkt sen får vi se vad som händer.

hoppas ni får en bra dag <3





RSS 2.0