Lugn dag

Är nu hemma från en kort och skön skoldag. Har bara haft 4 lektioner där två var svenska/so, no och sista lektionen var musik. Alltid skönt att ha musik sista lektionen då man är som tröttast.
satt sen på bussen hem och har nu precis fikat lite lussekatter med mamma och farmor.


be yourself





Sjukt duktig kille synd bara att han inte kan vara sig själv utan istället försöker vara som justin bieber. jag tror att han kunnat lyckas fast att han var sig själv för jag tror inte att folk vill ha två likadana kändisar i världen som är som kopier.

långt samtal

Efter att jag kommit hem från skolan så har ja typ suttit och snackat telefon fram tills nu fråga mig inte hur det går till men saknar man någon så är det väl det ända man kan göra om man nt kan träffa personen Face to Face. Men har i alla fall avslutat samtalet nu och sitter ist i köket och väntar på lite mat.


Hemmagjord smoothie

Har precis varit och tränat rygg,armar och lite kondition på gymmet. Gcik rätt bra faktiskt men ibland svårt att koncentrera sig när där är så mycket folk o speciellt killar för man skäms smått.
Nu sitter jag i sängen och har precis druckit upp mig hemmagjorda smothie som bestod av yoghurt,hallon och banan. har genast fått tbx lite energi från träningspasset och ska nu ta mig en varm dusch innan det är dags för mig att sova.

puss på er<3


nyttig kvällsmat

Har precis ätit lite kvällsmat som bestod av sallad med kräftskärtat i, gott gott dock blir jag inte mätt på sånt så har även pregat i mig lite mandarinklyftor och en mannafrutti.
Nu är det bara att vänta på pappa och sedan drar jag upp till gymmet för träning.
Resten av dagen har väl i alla fall varit bra fast att vi hade prov och börja klockan 8.


Bilder från i fredags

Tre bilder från i fredags när jag var på idol. Ingen bra kvalite eftersom det var mörkt och hade bara mobilen med mig. Men bättre än inget  :)

image description
image description




vinden viner utanför fönstret

shit vad det blåser ute. Är enligt tidningar osv en storm i klass 3. Men kanske bra på ett sätt eftersom den fått mig att stanna hemma och plugga ist för att sticka ut och ha kul. Men har även hunnit med mys med familjen framför den senaste harry potter filmen och med lite god fika som bestod av nybakade lussekatter och ett glas julmust till de under tiden stormens vindar tog tag i huset så att ett mörkt don lät då och då. Medans Varmeljusens låga lyste upp rummet och värmde oss.


bild från google redigering av mig



1 advent

Det har ni inte missat väl? det hade inte mina föräldrar i alla fall när dem kom in och väckte mig klockan 10 imorse för att vi skulle äta advents frukost tsm. dock hade dem redan ätit så jag,victor och tim fick ha en egen liten frukost tsm med frallor,nutella,oboy osv (a) visst låter det gott :).
Nu har ja försökt få över lite bilder från i fredags osså men det vill inte som jag vill men ska försöka lägga upp dem snart.


idol i Malmö

Nu drar jag till malmö för att kolla på idol live !

ha en bra fortsättning på denna fredag och festa lugnt :)


Skola,sola,kompis,träna

Dagen idag har varit fullbokad och har inte haft tid att sätta min framför datorn förens nu.
Min dag började i alla fall halv 7 då mamma kom in och väckte mig och satt sedan 1,5 h senare på bussen mot skolan. Var i skolan hela tiden fram tills klockan 15.00 och några minuter senare satt jag på bussen hem.
Hemma väntade mamma på mig eftersom vi skulle åka in och sola tsm (mor & dotter tid). Blev 20 min solning för mig och e glad att jag inte bränt mig men lite färg har ja allt fått.
Efter att ha kommit hem drog jag ut igen och träffade en vän och har nu precis varit uppe på gymmet och tränat rygg,armar och lite axlar.


och nu hade jag tänkt mig att ta mig en dusch. väntar sedan på ett telefonsamtal och en fortsatt mysig kväll.


trött och seg

sorry att ja inte uppdaterat idag. Men eftter att ha gått till skolan till klockan 2 så åkte jag hem gjorde vee mig sen drog ja ut o träffa en kompis. har mest gått runder, köpt dricka och typ glott tv.
sen råkade jag somna framför datorn och var sedan tvungen att ta mig upp ur sängen och duscha.
nu sitter ja i mjukiskläder under täcket och snackar telefon.


good night my darlings

dags att gå och lägga sig nudå. vi hörs helt enkelt imorgon bitti igen.
sov gott med er! :)



Molly hälsar osså godnatt !


skillade? not

har varit en okej dag dag i skolan och har väl inte dirket någon kommentar på dagen men än att de gick så där med att lödda med antonia på tekniken xd vi faila typ totalt och vet nt hur många gånger hon råka bränna sig men glad att ja nt gjorde i alla fall. Och sedan till lunch blev det köp av två birkabullar men alla vill ju ha så slutade med att ja typ bara hade en kvar till mig själv.
Efter cirka 6 h skola så kom jag äntligen hem till mitt härliga hem. Jag slängde mig direkt i vår fottölj med utfällbart stöd för benen och svepte min gosiga filt runt om mig,tände ett ljus och fick ett samtal av ni vet vem. or not. samtidigt som ja surfade runder lite på internet.
Har nu precis ätit och ska snart ta mig en varm dusch.


Autumn love


we heart it


kvällen i chock!

Efter att kommit hem från en kall dag ute i skogen slog jag på lite bra musik i högtalarna och började fixa till mig och bytade om osv. Mötte sedan upp Moa och tog bussen  in mot knutan för att plocka ut lite pengar och äta kvällsmat. Fast vet inte om man kan kalla det för de, vi åt liksom pommed doppade i mjukglass? xd men gott var de i alla fall.
Vi tog sedan bussen mot bion, köpte popcorn o läsk och gick sedan in i salongen för att kolla på breaking dawn.
Filmen enligt mina åsikter var bra men känner mig dock väldigt tvingad till att se del 2 osså eftersom man bara måste se fortsättningen.
Men väl börjat gå mot utgången efter filmen känner jag som en knuff mot min ena sida av kroppen och märker nt mer en så förens jag vänder mig om och ser en tjej i cirka 11 års åldern ligga på golvet med en fanta burk i handen och mobilen i den andra. Där lade hon med uppspärrade ögon och alla blev helt chokade, var ingen som gjorde något. Ja tror att hennes familj eller något gått före ut för de var ingen som reagera o jag var ju så chokad att ja nt ens rörde mig ur fläcken men kom sen en äldre kille som kolla hennes puls och drog upp henne från golvet. Men sedan lämnade jag men hoppas att allt gick bra men snacka om att man blev rädd ja satt typ o böla i bilen hem efter chocken. Man e ju inte van vid en sån händelse direkt efter en film som skrämt upp en smått om man säger så.

1314630409176_f_large


Eran favorit i repris


har inte mycket att säga om denna videon än att det var på den gammla goda tiden xd
fjortis året ! haha
dock ej fullt seriösa om ni trodde de ;)


Love me when I last deserve it because thats when I really need it


i watch the night turn light blue ..


.. but it's not the same without you


skogen imorgon?

Precis tagit mig en varm dusch och har nu fått baby len hud efter en ansiktsmask. Har precis lagt mig ihopkrupen under täcket och kollar på 2 1/2 men på tv medans doften av äpple sprider sig i rummet från dem tre doft ljusen som jag precis tänt :). Lär väl inte bli en direkt sen kväll eftersom det är skola imon. Men vi ska vara i någon skog ist för att vara i skolan o göra pinnbröd,gå tips runda osv i hela 4 h UTOMHUS! kommer bli kallt men hoppas på att vädret håller sig stabilt. Men vi börjar inte förens vid 10 tiden ist för 8 så ska bli skönt att slippa gå upp klockan 6 imorgon bitti som jag brukar göra.
men hoppas att dagen blir bra imorgon i alla fall och hoppas på det bästa. För sedan på kvällen bär det ju av in till stan för att gå på bio med en vän.


Hollister






skit söta toppar från Hollister, är helt förrälskad visst är dem söta?
dock dyra så man får väl nöja sig med en av dem men ändå jag måste bara ha (a)
synd bara att dera butik ligger i stockholm.


Träning

oh shit vad man känner sig utmattad nudå :o! har precis varit en sväng uppe på gymmet. Men redan när jag började min uppvärmning på crossen så tog det inte mer än cirka två minuter innan jag var trött. Men det gick sakta uppåt under träningens gång. Var dock en störig unge som tvunget skulle ta alla "redskap" som tex mattorna,bollar osv och la dem över hela stället gick knappt att komma fram. Ibland börjar man undra asså. Men var i alla fall skönt att komma igång med träningen igen nu efter cirka tre veckors vila

dagens träning:
uppvärmning på crosstrainern cirka 5 min
vader 20 reps - 3 set
Benpress 20 reps - 3 set (framsida lår, baksida lår och sätesmusklen)
utfallssteg 4 längor (benen och sätesmusklen)
baksida lår 15 reps - 3 set
utsida lår 10 reps - 2 set
insida lår 15 reps - 3 set
situps på pilatesboll 20 reps - 3 set
vridna situps på pilatesboll 15 reps - 2 set
Mage på maskin 20 reps - 2 set (raka och snea magmusklerna)
och till sist stretching så klart

1196741-10-1315340703617





Linn - länkbyte

jag har precis ätit lite frukost och ska snart göra mig i ordning men innan dess hade jag tänkt att länka min söta kusins blogg som jag tycker att ni ska kolla in på via länken i bilden nedan.

klicka på bilden för att komma till hennes blogg för att få läsa om vardag,kompisar,friidrott och mycket mer samt kolla in hennes bilder som hon tagit!


Godmorgon?

godmorgon sockertoppar, ni kanske tycker att det är lite sent för att säga godmorgon men min har nästan precis börjat. Jag hoppas ni hade en trevlig fredags kväll igår precis som jag. Gjorde egentligen nt så mkt mer än kolla på idol och tittade på en film tsm med en vän men det räcker för att ge mig en bra fredagskväll.

Idag har jag bara hunnit äta lite frukost och fixat två billjetter till breaking dawn på bio. Skulle egentligen varit i skolan på öppethus men fixade ledighet ist.

Men nu får ja väl ta tag i livet o göra något anatar jag typ som att ta mig en dusch och göre ve mig för att sedan fortsätta dagen.


Fredag kväll

Den långa dagen i skolan är nu över, så jävla skönt och det är äntligen helg!
Har dock fortsatt lite på mitt examens arbete till syslöjden efter hemkosten men käns inte som skola direkt.
Nu ska jag snart springa ner och äta lite lax med potatis för att få en bra start på fredags kvällen. Drar sedan hem till en vän ikväll så vi hörs när jag har tid igen.
puss


cp bild i know

lång skoldag i väntan inför helg

tidig skoldag som redan börjar klockan åtta på morgonen med mentorstid och sedan med följd av matte,idrott,no och engelska. segaste dagen på hela veckan som håller på till tre. Men sen är det helg vilket ska bli skönt.
vi hörs när jag är hemma efter halv 4 tiden.


lugn kväll

Efter att ha kommit hem från skolan fram tills nu har ja mest bara tagit det lugnt, snackat telefon, druckit varm oboy och lite sånt smått o gott. Men ibland e det skönt o bara ha sånna dagar osså. Plus att jag behöver de.
Men kvällen har nu tyvärr lidit mot ett slut och ja ska nu krypa ner under täcket och vila upp mig inför morgondagen. Nu e de bara o kämpa sista dagen sen e det äntligen helg !:)

sov gott

den osminkade sanningen


one day left



seg dag

idag väntar mig en lång och seg dag, och jag snackar då om skolan för det första så suger dem flesta lektionerna förutom syslöjd men de kan vara lite små segt ibland osså. Men ännu mera maten, så blir att äta ute idag.
Förhoppningsvis klarar ja mig igenom hela dagen fast att ja mår sådär för tillfället men ska bli skkönt att komma hem sen och lägga sig o glo film under en varm filt med några doft ljust tända osv (a)


random bild


Twilight premiär

Ni har väl inte missat att den fjärde filmen av twilight har premiär ikväll?
Själv är ja väldigt nyfiken på den och hoppas att den är bra men får se när jag har tid och se den för de lär nt bli än på ett tag i alla fall.

Har ni sätt den ikväll eller ska se den någon dag snart? :)


väla efter skolan

Dagen i skolan med ord har väl varit helt okej inget direkt o klaga på förutom maten men så är det alltid. Och som jag nämde i ett inlägg längre ner så åkte jag sedan med mamma till väla. Hitta dock inget speciellt som jag fastna för, de är ju många butiker som ska flyttas osv så allt är mest rörigt för tillfället och inga nya kläder inkomna.
Men åkte i alla fall hem med ett par tights och tre par spets boxer från hm.
Resten av kvällen har varit lugn och har inte gjort allt för mycket mer än att jag precis tagit mig en riktigt varm dusch.



Sometimes the heart sees what is invisible to the eye


Om du inte kan förstå min tystnad hur ska du då kunna förstå mina ord


tidsinställt

sitter nu antagligen och äter lite frukost och ska väl snart göra ve mig och packa väskan inför en skoldag från halv 9 fram tills klockan två, kommer bli en rätt lugn daag så har inget o klaga på. Men som ni märkt så e detta tidsinställt eftersom ja nt har tid att sätta mig vid datan på morgonen, och sen ska jag iväg med mamma till väla efter skolan så kommer inte heller då ha tid.
Men bara så ni vet vart ja håller hus i alla fall men så klart úppdaterar ja igen när jag väl är hemma.


it's the inside of a person that matters


your hand in mine


Hesitate

Börjar tröttna på att sakna, tröttna på att tveka och inbilla mig saker. Alltid är det samma visa om och om igen.
Men jag lägger min tro i dina händer och ger dig en bit av mitt hjärta, hoppas du är varsam och inte krossar de. Att inte inbilla sig e svårt när jag inte vet, men jag gör mitt bästa för att ge all min tro till dig. Och hoppas på att tiden du lagt på mig är ett bevis för trogenhet.

 




  

 


1 year ago


Recept på världens godaste oboy

För att göra världens godaste oboy behöver du:

1 sked pulver oboy
2 munnar
1 halvfull mun med mjölk
och till slut en puss
för ett plus i kanten så behöver man två personer som gillar varandra


OBS! är ej verklighets testat men visst verkar det gott (a)





Back on track

härligt att vara hemma nu efter första dagen på två veckor som man varit i skolan. Har varit en rätt chill dag med långa raster, helt okej lektioner och tider.Men ändå skönt att vara hemma.
Ska nu skriva klart på en uppsats som sedan ska mailas in till min lärare så ni kanske förstår att jag inte har tid att uppdater er mer nu. jag gör de ikväll ist.

puss


(inget som har med inlägget att göra men
bruna ben och klänning shit vad man saknar :o)


lördags kväll utan mat

kvällen har varit spenderad hemma hos en vän och glottat film samt tv eftersom filmen pajade efteer halva typ. Men ja är nu hemma igen och huset e fullt med folk eller ja vi är 5 pers + 2 hundar. Lördagen har med andra ord varit bra förutom att jag nt ätit något på hela kvällen och dör snart av hunger.
Sitter nu i telefon som blivit lite av en rutin under kvällarna, tur att de nt e ja som betalar ;)
Men ska snart sova men först ska jag se till o äta något.


Sen kväll

kvällen igår började med att jag satt fast klistrad framför idol men tyckte inte att någon var speciellt bra. Fortsatte sedan kvällen pratandes i telefon och krängde popcorn. Blev ju typ ett rekord på mer än 2 h men var sen tvungen o lägga på då klockan blivit mycket¨så bestämde mig för att borsta tänderna och sånt för att sedan gå o lägga mig.
Ligger nu i sängen med molly i mitt knä som kände sig ensam på nedervåningen. Men ska snart gå ner o göra mig lite frukost.

vi hörs


bak i tiden



en mysig fredags morgon

skönt det var att äntligen få sova ut till klockan 11 imorse. Mobilen var dock rätt spammad med sms när jag väl vakna men det får man väl leva med när man väljer att sova länge. Men efter att jag tagit tag o svarat på alla sms:en gick jag ner och åt lite nybakat fransbröd med smör och skinka samt ett glas oboy till. Sen har jag suttit i telefon resten av morgonen och typ dampat på mitt internet som inte funkat som det ska. Sitter nu nyduschad i sängen ombytt och ska snart torka mitt hår. Hade sen tänkt mig att ta mig ut en runda för att få lite frisk luft. Var länge sen jag kände lite frisk luft eftersom jag nu suttit hemma i en vecka o varit sjuk. Men solen står högt på himmlen så vill bara ut,ut, ut. Kan dock vara rätt kallt i luften men jag får väl ta på mig ordentligt så jag inte fryser.




inget liv är perfekt

ursäktar att jag inte gjort ett inlägg under hela dagen men ibland måste man koppla bort tekniken för att få leva i sin egna riktiga värld. Veta att ens liv inte är så perfekt som det kan visa sig i en blogg, för så är det aldrig.
ingen är perfekt och det är något som ofta inte kommer fram i större kändare bloggars bloggar. Dem visar bara sin bra sida och får oss att se på oss själva och tycka att det är något fel på oss för vi inte har lika perfekta liv som dem. Fast att sanningen är annorlunda.
Det ända vi kan göra är att se till att göra det bästa av saken och inte ge upp för att fortsätta kämpa för något du brinner för.
Mitt live är inte perfekt och kommer aldrig att vara, synd bara att vi inte kan acceptera det bara.


livet är inte lika perfekt som i en bok


25/11

Jaha då har man precis bokat biljetter så den 25 november drar jag till malmö arena för att kolla på idol live ! :)


searching for happiness



just be strong and let the love come to you, don't chase it


Svar på fråga

anonym: vart har du köpt joggingbyxorna?:)
skit snygga <3

sv: Jag har köpt dem på lagar 157 och dem är från märket bondelid:)





fortfarande sjuk

Vaknade upp i min underbara säng för cirka en halvtimme sedan jag har dock varit vaken innan de osså. Men näsan rinner,halsen gör ont och huvudet känns fortfarande tungt så ingen förbättring på den vägen i alla fall.
Men idag ska jag ingen stans så kan bara ligga hemma och vila samt försöka göra några läxor om huvudet orkar med.

Men ska först gå ner och göra mig lite frukost och kolla lite på tv under mitt tjocka,varma och mysiga täcke.
Vi hörs


bild från igår


Utvecklingssamtal

godmorgon folket, jag ringde för ett tag sedan till mitt prao ställe  och sa att jag fortfarande var sjuk. Så jag stannar alltså hemma idag osså. Men jag kan tyvärr inte bara ligga här hemma och vila upp mig idag pga att jag måste på utvecklingssamtal på skolan. Jag hoppas att allt kommer gå bra för det är illa nog att sitta på skolan i samtal när man e sjuk.

Jag ligger nu under täcket och ska snart gå ner o göra mig lite frukost och kolla på seaven heaven som är på tv


when nothing goes right... go left

har knappt sovit något natten från igår till idag. Har varit varm och sedan ena stunden kall osv. När ja väl vaknade upp vid 8 tiden så mådde jag inte alls bra så fick ringa min prao och skola för att sjukanmäla mig så jag kunde stanna hemma och vila. Dagen har nu snabbt gått förbi och ja mår minst lika dåligt fortfarande.
Men får väl fortsätta min kväll med att vila och glo lite tv.


Sometimes we put up walls. Not to keep people out, but to see who cares enough to knock them down


seg och hängig

dagen igår slutade bra men tror inte att jag sov förens vid 3 tiden då mamma precis kommit och sagt till mig att sova eftersom vi skulle ha gäster idag.
Jag vaknade i alla fall upp redan vid 10 tiden imorse av värsta halsonten och kände hur jag bara ville springa ut naken och svalka av mig, bokstavligt talat. Men tur att jag kunde hejda mig själv från att de skulle hända.
Men som ni kanske förstått så var det en seg start på dagen som har fortsatt fram tills nu. Fast att vi haft gäster här under dagen har mitt huvud bara bultat och varit varmt. När väl huset blev tomt på gäster gick jag o bytte om för att sedan krypa ner under täcket för att bara ta det lugnt framför crazy, stupid, love jag har ännu inte sätt klart hela för att mitt internet segar och jag har inget tålamod.


Bloggtorka på ingång?

Godkväll på er :) är ledsen att jag inte uppdaterat bloggen något idag men har inte haft något direkt att skriva om, känns lite som en bloggtorka.

Dagen idag började runt tio tiden då jag väcktes av solens strålar. Tog mig sedan en varm dusch efter att jag ätit lite frukost. När håret torkat valde jag att gå en sväng ut i det fina höstvädret och få andas in lite frisk luft. Man blir så trött om man bara sitter inne en hel dag, eller vad tycker ni?
Har sedan dess bara myst framför tv:n och glottat på hif som vann sin hemma match på olympia med 3-1.
Jag sitter nu och väntar på lite kvällsmat med hals ont. Men trots halsont hindrar de nt mig från att dra ut ikväll.
vi hörs möjligtvis när jag kommit hem igen.
puss


Fb blir hackat?

Ligger nu ihopkrupen i sängen och surfar runder lite på intetnetet. Har märkt att fb är proppat med folk som skriver om att sidan är hackad osv. Enligt olika källor så tror dem i alla fall att fb kmr tbx efter några dagar igen om nu det overkliga händer vilket vi inte hoppas på. Men har även sätt på twitter att dem nt ska hacka fb så mina tankar e rätt blandade nu. Dock kmr ju halva mitt liv att försvinna om fb går bort så e det bara men kan även tänka mig hur mycket tid över jag hade fått till annat.
Man lär väl i alla fall märka imorgon när man loggar in om hur allt står till. men vi hoppas på det bästa.

Nu ska jag borsta tänderna och sedan gå och lägga mig. vi hörs imon <3


 


walk away


Friday

Dagen igår var fullspäckad och satt inte vid datorn en ända gång förens klockan 2 på natten men orkade då inte göra ett inlägg. Men dagen började i alla fall med lite kris då jag förrsovit mig plus typ dubbelbokat. Så fick lösa det på bästa sätt och följde då med Moa till stallet för fixa med cozze, där efter körde vi till viarp. Då jag mest satt o glotta under tiden Moa red. Väl hemma, frusen som en isbjörn fick jag trycka i mig lite mat och göra ve mig innan jag begav mig in mot staden. Kvällen slutade med en kvällspromenad med två stöttande vänner.

Jag har nu precis vaknat och känner inte alls för att lyfta röven från sängen, så trött som jag är. Men är ju bara en tidsfråga innan min mage kommer börja skrika efter mat.

Dagen idag är ej planerad till fullo. Men vet att jag har några arbeten jag måste skriva på som är till skolan. Och sen kanske det blir en runda träning för att få ut alla arga tankar inom mig. Kvällen är just nu blank men finns hopp att det blir en runda in mot staden annars får jag väl mysa framför en film här hemma.




nyfiken fast rädd :o

godkväll på er, eller ni kanske inte kallar detta kväll? Aja vad ni än tycker så är detta kväll för mig i alla fall.
Men kvällen har i alla fall varit spenderad hemma hos en vän då vi sätt skräckis :( vilket jag hatar så har mest suttit och blundat mig igenom filmen haha. Hoppas på att man kan få sig en blund inatt  för fast att ja blunda så var ja så nyfiken att ja tvunget skulle småkika och såg det som ja inte ville se.
Jag är nu hemma i alla fall och hade nu tänkt att tvätta bort mitt smink och gå o lägga mig.

Imorgon blir det nog ännu en fullspäckad dag som det sur ut i nuläget i alla fall, har mycket planerat som jag ska hinna med så får se hur det blir med uppdateringen men ska göra mitt bästa.

men nu ska jag inte hålla er vakna längre för antar att många bör sova snart så vi hörs imon ist.


Gårdagen

Blev ingen mer uppdatering igår. Men var i alla fall på gymmet en sväng och träna armar,rygg och lite axlar. Sedan blev det en cyckel tur hem och väl hemma blev det lite god kvällsmat. Tog mig sen en varm dusch och skyndade sedan mig ut efter att jag torkat håret och satt upp det i en slarvig knut. Väl ute träffade jag en vän till mig, då vi mest gick runder och snacka lite men kvällen slutade med att vi satt och glodde på bad teacher på min dator.

Idag är det onsdag och planerna idag är att hinna med o fixa mig samt gå ut med hundarna innan bussen går in mot plantan där det blir lite god lunch med kusinerna hemma hos farmor.
Kmr nog sen träffa någon e dock inte helt bestämt vem osv.

 

 

 


Morgonen

Dagen började tidigt då en vän till mig kommer över och glodde lite tv med mig men var sedan tvungen att sticka in mot staden efter att jag tryckt i mig två mackor och sagt hejdå till min vän. När jag väl var framme i stan gick jag till mitt prao ställe och fick ett par papper påskriva osv.
Gick sedan snabbt in i några affärer innan jag skulle ta bussen hem igen. Men så klart så hade jag inga pengar med mig.

Blir snart lite träning men ska väl först hälsa på mormor som precis kom in genom dörren

puss


första dagen över

första dagen på lovet som varit helt okej är nu redan över. Har hunnit med att träffa min kusin lite och även varit hos en vän och kollat film med lite folk. Men har nu precis avslutat kvällen med en kvällsrunda med en nära vän och ska snart lägga mig ner o sova. Berättar om morgondagens planer imorgon när jag har tid.

vi hörs


hoppar i mjukis byxor och gosar ner mig under täcket och pratar det sista med några vänner över sms


RSS 2.0