Finally friday

Äntligen är det fredag igen, käns som om veckan gått väldigt snabbt men ändå inte. Men nu är det helg och hoppas på att den blir bättre än den förra i alla fall. Ska snart byta om och tagga till inför gymmet och där efter blir det väl lite fredagskvällsmat. Efter att ja tagit mig en dusch och fixat till mig ska jag nog dra till hyllinge och träffa en kompis om mina planer inte ändras.

Ha en toppen fredag <3


You are so beautiful when you hold my hand and you tell me to never let go





Kamera: nikon d3100
fotograf: Rebecca Malmberg


Rörig dag

bloggen lär inte bli mer uppdaterad idag jag är ledsen men jag är riktigt stressad och har varit upptagen hela kvällen. Ska nu ringa ett par samtal sen plugg osv.
Så vi får helt enkelt höras imon igen

love you guys



ute på en runda med molly i kvällsvädret då allt körde ihop sig, berättar mer imon

when everything seemed perfect..





I det svajande gräset




Fotograf: Rebecca Malmberg
Modell: Linn
Kamera nikon D3100


Pizza kväll

Nu efter en rällativt skön dag i skolan hade jag tänkt att dra upp till gymmet för ett träningspass. Senare där efter när jag är klar blir det pizza kväll med familjen eftersom pappa är bortrest så blir vi lite bortskämda för en gångs skull, men det gillar vi


Länkbyten

Ville bara berätta att jag är öppen för länk byten och då menar jag inte en länk i sidomenyn utan en länk i ett inlägg med en bild och länk till din blogg.
Bara att lämna en kommentar.
Eftersom detta är något vi alla vinner på så är det inte bara ja som tjänar på de.

Men bara hör av er om ni är intresserade så gör jag lika så :)¨



OBS! Inget med bilden o göra


Under kvällens gång

Mellan 4 och 5 tiden i eftermiddags lämnade jag frisören med ett glatt leende på läpparna över att håret blev som det skulle osv. Blev sen en ganska misslyckad kvällsmat men som slutade helt okej då det blev pommes och typ kalkonfilé. Resten av kvällen har ja mest spenderat framför tv:n liksom idol. Men har även blivit tre promenader sammanlagt med hundarna under kvällens gång, låter kanske jobbigt men är sjukt skönt väder men stjärnklar himmel så jag tackade inte nej till att bege mig ut.

Ska snart tvätta bort smink, borsta bissarna och göra mig redo inför en god nattsömn. Men lär väl ändå ta en timme till innan jag är klar med allt som ska göras innan ja kan sova.

Du och jag hörs imorgon igen, ha det gött och sov sött :)




Appen

Jävlar vad glad man blev när man kolla in på blogg.se första sida och ser att dem äntligen fått en app. Men läser även där efter att den bara finns på iphonemarket och ej android -.- så detta hjälpte ju inte mig direkt eftersom jag äger en HTC
Tycker att vi bör protostera lite för så kan det inte vara !



Klippning






Drar direkt efter skolan mot råå för att klippa mig så blir inget inlägg förens senare idag så gör ett tidsinställt nu.
Kommer bli skönt att få bort alla slitna toppar kommer dock sakna mitt långa hår. Men älskar när de får lite volym i det som på bilderna ovan som är tagna efter klippning.


varm oboy + plugg

Sitter nu nyduschad med en varm kopp oboy i handen och en massa papper i knäet inför provet som ja pluggar på


mysigt värre :)


The day

Ligger nu stendöd i sängen med min dator i knäet samtidigt som jag väntar på att min mobil ska ladda klart nån meter bort från sängen, skulle inte förvåna mig om jag får ett sms snart som tvingar mig upp ur sängen för att svara så fort som möjligt.
Dagen idag började tidigt med badminton på ih som jag antar gick helt okej. Där efter hade vi spanska, bild, lunch och sv/so. En helt okej dag faktiskt. Blev dock tvingad att städa på skolan när jag slutat eftersom vi har sån städvecka en gång per termin, fett segt och jävligt äckligt om ni frågar mig. Speciellt när man ska städa toaletterna. uhh!
En halvtimma senare satt jag i den skit varma bussen på väg hem trött som ett svin och taggad som in i av den härliga musiken jag laddade över från datan till mobilen i helgen.

Resten av kvällen blir det Plugg inför no provet, en promenad i det härliga varma höst vädret och lite god kvällsmat. Har dock inte planerat i vilken ordning allt kommer att göras ännu.




when the life suck

I eftermiddags blev det en långpromenad ner mot stranden men musiken som spelades i dem nya hörlurar, där jag kunde samla mina tankar och göra mig stark igen. Medans mamma och lilla Elin som varit på besök under dagen var och lekte på lekplatsen några hundra meter bort.
Från då till nu har jag hunnit med lite plugg till provet och varit ute ännu en runda fast med en vän som fått mig på bättre humör och fått mig att skratta.
Kvällen lider snart mot sitt slut och ja sitter här med mitt blöta hår invirat i en turban och täckt i min mysiga filt som värmer mina ben medans mobilens skärm lyser upp då och då av sms:en som kommer in på ett löpande band.



Morgon dagen hoppas ja på blir bättre när skolan kan få en på helt andra tankar med en massa plugg och vänner. Med blir en tidig morgon då jag redan kommer vara vaken vid 06.15.



Dagens låt

En låt vid namn fight for you från jason derulos nya album


Söndag

En sen söndag morgon blev det för mig eftersom Jag inte somnade förens sent igår. Men är äntligen en ny dag som förhoppningsvis ska bli bättre än gårdagen. Förutom att det kommer bli en hel del pluggande inför No provet som vi har på tisdag. Sen om jag hinner ska jag nog träffa en vän till mig senare idag.


your eyes make me melt



Minnena som sakta bleknar bort





Eftermiddag

Dagen idag började med en god frukost som bestod av två runda mackor med smör och skinka samt ett glas oboy vid sidan om. Kollade där efter på reprisen av idol och väntade på att mamma och pappa skulle komma hem med ett par nya hörlurar till min telefon vilket dem sedan gjorde efter ett tag. Blev sen pannkakor till lunch och har nu precis gått en runda med hundarna i det sköna vädret som tittat förbi.


Friday night

Blev att ja gick ut och gick en runda men träffade även på allt folk jag egentligen skulle träffat, så hälsade bara på dem och snacka lite. Men sen har resten av kvällen varit en mysig hemmakväll. Har kollat lite tv samt chattat med folk på msn och fb.
Vilket jag fortfarande gör men ska snart säga godnatt till folket för ja behöver verkligen sova efter en sån här jobbig vecka med skola. 

 Men vi hörs imon igen när jag vaknat, puss <3




Chilla tungt

Jävlar vad klockan tickar på :O!

Käns inte alls som att de var länge sen jag kom hem från skolan men Var typ fyra timmar sen!. Men har dock hunnit chilla,äta och snackat lite med tim som kom på besök men som precis har åkt igen.
Skulle egentligen dra ut och träffa folk men tror inte jag pallar riktigt. Går kanske en runda ist men blir ju i alla fall ff snart när föräldrarna lämnar huset.

Ha en awesome friday och chilla lugnt<3


dagens outfit - halsduken som jag inte använt men som kanske åker på ikväll


Fucking friday



Kamera: nikon d3100
fotograf: Rebecca Malmberg


Såren läker med åren





Plugg


Outfit


tröja - MQ, Skärp - GT, Jeans - Levis


Gymnastikboll

Idag blev det träning av ben och mage, men hade mycket lite energi till att prestera mitt bästa så fick bli ett lugnt pass men ändå ett bra pass.
Blev vader,fram och baksida av lår som tränades samt lite rumpa. Genom olika maskiner och utfallssteg.
När jag sedan var klar med det började jag med övningar för magen som tex situps på golv och boll. Vridna och vanliga.
Sen ligga i krum och v:et som jag kallar de alltså när man har benen på en gymnastikboll och kroppen rakt med armarna i golvet och sedan rullar upp bollen mot din mage och står i ett V.
Samt en annan övning utfördes.

Ska nu ta en dusch efter att jag ätit upp en banan som alltid är bra att käka efter en träning eller gainomax.
Puss <3


home from school

har varit en relativt skön dag i skolan förutom att jag vaknade upp skit trött imorse så att jag inte haft någon energi till skolan.
Gick sen ner mot knutan efter att skolan var slut med en vän för att bussen ändå inte skulle komma förens om typ 10 min.
Men var skönt att sitta på bussen hem sen förutom att jag inte hade någon musik att lyssna på pga att mina hörlurar är helt pajade.
Men väl hemma så hade mamma köpt lite fika till oss så har precis mumsat klart på de. Ska nu ist plugga på spanska glosor inför morgon dagen. För ikväll blir det träning precis som vanligt.


gammal bild

step by step



step by step i take, longer and longer away from you i am, closer and closer to the end.


Ansiktsbehandling

Efter att vi slutat tre var det dags att städa samtidigt som wordfeud plingade på mobilen och mammas sms om att jag skulle skynda mig störde eftersom jag skulle iväg och få ansiktsbehandling.Men efter ett tag var jag klar och kunde äntligen hoppa in i bilen och köra mot stället där jag skulle få min behandling. Men Var skönt att få skämma bort sig själv lite men gjorde delvis ont.
Var sedan snäll och hjälpte mamma med lite stor handling där efter fast att man såg ut som man gjorde.
Men nu har klockan slagit åtta för länge sen och då är de dags för idol med mys.


1,5 h



Bara en och en halv timme kvar av skolan innan jag får bege mig hem. Om jag inte ska städa vilket jag inte vet än


Fullspäckad kväll

Då var det kväll igen, tiden försvinner fort när man både ska hinna med att äta kvällsmat,gymma,duscha och se på tv på en kväll. Vilket jag gjort, då jag även är väldigt nöjd över dagens träning fast att det blev små avbrott under tiden pga sms och vänner som står utanför gymmet och försöka hålla en konversatation med typ teckenspråk med mig samt ilskan över att den ena hörluren är pajad så att man tappar koncentrationen och stör sig på att ljudet inte funkar som de borde ist för att fokusera på träningen av rygg och armar.

Ligger nu inkröpen under både täcke och filt medans jag har datorn mot mina bara ben då fläkten typ bränner sönder dem av sin varme.
Sista som bör göras innan jag släcker lampan är väl att packa väskan samt borta dem små gaddarna.

Sov nu gott och dröm söta små gulliga drömmar



kroppen börjar ändå ta sig nu men bilden är ej tagen idag utan för en eller två månader sen.

missa bussen

Efter en rätt skön dag i skolan får jag höra att jag ska städa efter skolan -.- och när ja väl var klar och fått godkännande så begav jag mig mot bussen men med några hundra meter ifrån ser jag bussen köra förbi mig. Fick då sitta och vänta i en kvart typ på att nästa buss skulle komma. Är nu hemma vilket käns skönt, blir väl snart lite mat och där efter gymmet tror jag.


Lekstund på stranden


Kamera nikon D3100


medans jag är i skolan



Började dagen tidigt med idrotts lektion kommer där efter ha tre lektioner till som är ämnena spanska,bild och so.
Slutar där efter denna dagen 13.55.
Väl hemma blir det nog en sväng till gymmet och plugg


En sommar dag


Modell: Molly (cocker spaniel)
Fotograf: Rebecca Malmberg (jag)
Kamera nikon D3100


The Evening

Kvällen blev spenderad framför idol och har där efter tagit mig en varm lång dusch.
Ligger nu i sängen nerkrypt under täcket och snackar med min syssling via msn, ska snart borsta bissarna och packa väskan klart inför morgondagen. Sen blir det sova eftersom jag ska upp väldigt tidigt imorgon.


Gainomax

Blev en sväng upp till gymmet då jag träna mage och ben. Började först med en uppvärmning gåendes på springbandet i 7 min, då jag hade 6,3 i hastighet och 9 i lutning cirka.
Där efter var det dags för benen trots min träningsvärk i vaderna som jag då valde att hoppa över. Så blev benpress, insida,utsida och baksida av låren. 20 gånger 3 på varje maskin.
Sen kom vi till mage då jag träna både sidomusklerna och mittenmusklerna av magen genom en massa olika övningar.

Sitter nu och dricker en gainomax recovery med choklad smak för att återhämta mig lite sen träningen


Kamera nikon d3100
fotograf: jag


Lunch

Har nu ätit en god lunch som bestod av mammas hemma lagade köttbullar med potatis och brunsås.


mobil bild


powerwalk

Blev en lång runda med Molly innan regnet kom. Vi var både sjukt trötta när vi väl kom in genom dörren igen och tror att molly fortfarande ligger helt däckad på golvet.




18/9

Vaknade redan vid åtta tiden och hade där efter svårt att somna om igen men tror jag fick en liten blund till men la där efter bara och drog mig i sängen tills Molly (min hund) puttade upp dörren med nosen. Då hon osså ville hoppa upp i sängen och mysa med mig.Men när hon hörde att någon höll på med mat i köket sprang hon genast ner för trapporna och jag lika så några minuter efter.
Jag sitter nu mätt och belåten i sängen med datorn i knäet blev dock bara två mackor och lite oboy som söndags frukost.
Kvällen igår spenderade jag hemma hos mina kusiner då vi åt god mat,tårta,chips osv osv plus en massa cola. Killen har nu fyllt 15 så önskar han en toppen födelsedag. Efter att vi kommit hem och jag fått byta skor så drog jag ut och träffade en vän, blev mest att vi gick runder och sen slutade med att vi var som två små barn på lekplatsen haha.




God eftermiddag

Hej på er folket, jag hoppar ni mår bra :)

Igår blev det en sen kväll så har sovit länge och tungt eftersom det var mycket drama på gång igårkväll. När jag väl vakna upp 12.30 kände jag inte alls för att stiga upp vilket jag fortfarande ångrar att jag gjorde ville bara ligga kvar i sängen hela dagen o skita i allt runt omkring sig men det funkar inte så. Var tvungen att gå upp för att fixa mig osv inför Tims kalas som är ikväll. Får hoppas på att det blir en bra kväll och personer som bara vill förstöra hela ens dag bara kan dra åt skogen.


Thank you for everything !


Goodbye




Färg vs svart & vit






nt på humör

har varit en lång skoldag från 8 till 3 är rätt seg just nu. Solen skiner ute så tänkte gå en runda antigen innan eller före kvällsmat. Men härligt med fredag. Måste även ringa ett par samtal innan klockan blivit för mycket. Får se vad som händer ikväll men är inte riktigt på humör för något.




Tbx till gymmet

Efter lite kvällsmat blev det en runda upp till gymmet då jag även träffade på filip som precis tränat. Blev sedan träning av rygg,biceps och triceps samt lite springning på 15 min. Kan säga att man känner sig rätt seg när man varit sjuk och inte gymmat på två hela veckor.
Imorgon blir det att gå upp 06.15 för att komma iväg till skolan så att man är framme 8.00. Sen är det mentorstid,matte,idrott,lunch,no och engelska. Snacka om en jobbig fredag som slutar vid tre. Och värre blir det eftersom vi ska ha bip test på idrotten, så lär vara helt död efter de. Men önska mig lycka till :)

Innan jag nu ska sova lite så jag vaknar upp pigg imorgon så ska ja plugga klart på mina engelska glosor, Men vi hörs imorgon igen :), puss<3



skolfotografering m.m

Tänkte nt alls på att fixa med några tidsinställda inlägg igår så drf inte bloggen blivit uppdaterad medans jag varit i skolan.
Men har i alla fall haft en helt okej dag men mycket skratt osv. Började dagen halv 9 med fotografering till klassfoto och enskillt men jag blir alltid failad på klassfotona så skulle inte förvåna mig om jag blev det i år igen.
Sen var det en seg matte lektion och där efter spanska som heller inte var speciellt kul men kunde glosorna i alla fall. När klockan slagit 12.00 var det soppa till lunch helt okej men man blir fan o med inte mätt på det, dock tur att vi bara hade syslöjd efter de. Då jag även fick ett grönt kort vilket innebär att ja får köpa ett tyg för skolans pengar och sedan får jag lov att jobba hemma med mitt examens arbeta då jag även kan hoppa över vissa lektioner.


Ny hårfärg

för er som inte sätt min hårfärg ännu




i miss your smile

sitter o pluggar lite glosor nu efter att ha lagat lite fattiga riddare. Men svårt som f*n när ens tankar e fast i dig...
Fattar inte hur saknade kan vara så stor när det bara var ett par dagar sedan vi sågs sist men antar att det blir värre när jag måste vänta två hela veckor för att få känna dina armar omfamna min midja och höra ditt hjärta slå mot mitt bröst igen, veta att du inte vill släppa taget och se dig lee. Höra dina ord viskas i mitt öra medan månen lyser klart på natthimmlen när ett stjärnfall sakta faller ner.



I wait for the last goodbye.. when i know you stay right here with me where you belong


2 1/2 men utan charlie sheen


Det nya introt på 2 1/2 men, kan inget annat göra en flabba åt det haha
Tyckor dock dem borde slutat spela in nya och köra repris på dem gamla ist. Men Alla kommer ju vilja se första avsnittet som kommer få miljoner tittare och spelar ingen roll om det är bra eller ej men alla är vi nyfikna som har följt 2 1/2 men innan.
Serien gör Amerikansk premiär den 19 september och kommer antagligen gå att streema ner om man ej har lust o vänta till den svenska premiären.


godnatt

ville bara säga godnatt innan jag lägger mig




35 min

Kom hem för ett tag sen och sitter nu och kollar på lite tv. Dagen har gått bra liksom skoljoggen. Jag bestämde mig för att spring fast att jag inte var på topp men blev ett par stopp där jag ist gick i rask tackt på grund av att näsan rann och pga hostan. Men kom ändå in på en hyffsad tid som var 35 min på cirka 6 km.
Blir nu fika lite chokkladbollar som är gjorda av mig ;) och ta det lugnt


Skoljoggen

Idag var det dags för skoljoggen, har dock inga skor att springa i och min hälsa är inte på topp. Så jag vet inte hur jag ska göra men jag får väl helt enkelt snacka med min mentor och idrottslärare. Får väl gå rundan i snabbtakt eller något.
Beror på vad min kropp orkar jag har ju ännu inte kommit igång med gymmet heller men hade tänkt att göra det på torsdag möjligtvis fram tills dess blir det snabba promenader.

Skriver när jag är hemma då vi får se hur dagen har gått <3


just nu

sitter och kollar på idol



och ni som tyckte att andré zuniga sjöng bra, såg bra ut eller kanske bara vill se hur hans vardag ser ut så är det bara att kolla in på hans  blogg som ni hittar --> här <--  han har även lagt upp sin egna låt på bloggen så kolla in den nu :)


Hemma tidigt

Glad av att man satt på bussen hem redan vid 13.53, så sjukt härligt o sluta tidigare.
Har haft en helt okej dag i skolan som började klockan åtta med lite teori i idrott.
Sitter nu i soffan och kollar på tv men ska snart ta och ringa upp söte. Där efter kommer väl mamma hem med lite mat för jag dör av hunger just nu men inte så lätt att få den att förrsvinna om maten är slut.




Mina nya skor




When the sun goes down

Kvällen lider mot sitt slut, helgen har gått för jävla fort :O. Fattar inte ens att det är skolan eftersom jag varit sjuk nu i typ en vecka. Men nu tog det roliga slut och man ska tillbaka till helvetet.Käns som om man missat en jävla massa.
Men bara att köra på denna veckan o längta tills det är helg igen.
Har dock värsta huvudvärken just nu och är inte alls taggad på att gå upp 06.15 imon -.-

Men hade gött i skolan på jobb eller om ni är hemma så får ni njuta av det åt mig ;)
puss på er<3





Hundutställning












11 september

Åkte tidigt imorse iväg mot sofiero till hundutställningen för att gå och titta lite osv.
Blev lite saker handlade till hundarna som tex matta,skitpåsar och godis med mera.
Lämnade sedan av mormor och åkte vidare till mio och city gross där det blev handlat hårfärg till mitt hår som jag tänkt att färga idag.
När vi väl var hemma så fastnade alla framför tv:n, 11 september dagen som förändrade världen. Där dem anhöriga skänker en tanke till släkt och vänner som dog för 10 år sedan då det var terrorattack mot world trade center.





Buenas noches



Dags att krypa tills säng imorgon blir det Sofiero och Färgning av hår.





not our last goodbye

Ännu ett långt förväl som får mig att sakna..
Jag vill inte säga hejdå och orkar inte att säga det eftersom jag helst av allt vill ha dig här hos mig, och känna mig trygg i dina armar som omfamnar mig.


home

Har nu kommit hem från väla blev lite ändringar osv så vi var ej framme förens en timme innan dem stängde. Efter mycket strul med bussar osv. Men blev till sist ett par skor köpte som jag visar upp imon eller lite senare ikväll.
SKa nu äta lite klyftpotatis och lövbiff där efter drar jag till mister x.
Vi hörs ikväll <3




Dagens jag


Webbcam bild
Modell:jag


Mot väla centrum

Vaknade rätt tidigt imorse av att jag fick sms. Har sen dess ätit frukost duschat och gjort mig i ordning, väntar nu på ett sms från en vän och där efter åker vi till väla centrum för lite shopping.




Unna dig ett chips eller två



Hemmakväll framför idol med en skål chips och dipp


you make me rise when i fall


Fotograf: rebecca malmberg
kamera: nikon d3100


it's only hurting me




eftermiddags promenad

God eftermiddag :)

Hoppas allt är bra med er, själv är jag fortfarande sjuk så har sovit fram tills klockan 10.30 idag kändes som om de behövdes. Mår dock bättre men hör fortfarande inget på det ena örat.
Har precis varit ute och gått en liten promenad för att få lite frisk luft när man bara legat hemma nu i tre dagar och härligt väder är det osså.

Sitter nu med datan i knäet och försöker få i mig så mycket vatten jag kan, men ska snart stänga datorn och hitta på något.


fotograf: rebecca malmberg (jag)
kamera: nikon d3100


Dairy

Detta är trots allt min dagbok men har inte uppdaterat något alls om min dag idag så tänkte göra det nu.
Vaknade runt 10 tiden men skulle egentligen gått upp halv 7 som vanligt men eftersom jag är sjuk så får jag stanna hemma från skolan så jag kan bli frisk ordentligt annars blir det bara värre igen.
För det mesta av tiden har ja bara gått runt och myst men har även hunnit göra lite mat till mig och brorsan som betod av pannkakor men har även kollat lite på tv och suttit vid datan.
Blir väl kvällsmat lite senare och sen får man väl försöka plugga ´lite matte.


bild på mig och brorsan, man ser dock inte mitt ansikte och har värsta utväxten haha.

hoppas ni haft en bra dag :)


Ny säsong

eyyhh ni har väl inte glömt att det är ny säsong med jersey shore på mtv som nu befinner sig i italien !


Andreas wijk

Dagen låt är med andreas wijk som är en modeinriktad kille som bloggar på kanal5 ni hittar hans blogg ->här<- Han är även med i modelljakten men kenza

Melodin är tagen från wonderchild texten kom han på under tiden rätt skillat om ni frågar mig




Fokiwa

Hittade skit söta plagg på Fokis webbshopp som ni besöker genom att trycka på länken

speciellt detta söta linnet som ja funderar på att köpa men lite tråk att vi går mot vinter tider nu bara och känner att de kanske inte är lönt?




tränings kläder

Eftersom man inte själv kan träna osv så kollar jag nu runder på lite träningskläder som bör inköpas, Älskar better bodies träningkläder! Men sitter även och kollar runder på lite bloggar om träning och fitness som får mig att känna mig peppad inför träning så snart som möjligt.

Här är några plagg från betterbodies som jag antagligen kommer att köpa eller önska mig









ny bil










Dagens jag





sick

Fick stanna hemma idag, kände mig alls pigg eftersom jag fortfarande är sjuk. Får ist jobba ikapp när jag mår bättre.
Har mest tagit det lugnt idag då jag tex har legat under en filt och sappat mellan kanalerna, har sätt på allt från reachel ray till jims värld.
sitter nu i sängen och dricker lite yoggi och lyssnar på lite musik.
Börjar verkligen tröttna på att vara sjuk nu och vill bara bli frisk och komma igång med allt igen och ta tag i träningen som ett exempel.


från i våras


Megan nicole



Bjuder på en morgon låt under tiden jag säkert stressar iväg mot bussen just nu. Det är en bra låt av megan nicole och bra röst hon har osså :)



weak for your love

I find it hard to admit to myself that I am completely in love with you :$


There is nothing better than kissing you under a starlit sky and feel your arms embracing me with all your love.


videoinlägg



Fan vad jag yrar en massa inte meningen men hoppas ni tycker det är kul med lite ändringar så att jag inte bara sitter och skriver samt gömmer mig framför en data utan osså visar vem jag är live.
Ljudet är ganska lågt pga att det är inspelat i webbcamen och ursäktar för min hosta
och är ej fixad eller något så ser förjävlig ut men jag bjuder haha


Come home

Har varit en jobbig dag i skolan då jag började klockan 08.50  fortsatte sedan med en massa långtråkiga lektioner. Sen när man inte hör ett skit på ena örat och inte kan sluta hosta gör det bara värre.
Men har nu tagit näsdroppar och iprem samt en halstablett.
Blir inte att träffa någon idag får bli till helgen ist då jag även ska få träffa söte igen om han inte blivit sjukare än han är för jag har nämligen smittat han osså :$,som jag precis pratat med i tele lite eftersom saknade är enorm. Men kvällen idag blir spenderad framför idol ist med lite choklad var typ flera månader sen jag åt så idag unnar jag mig några bitar av de.


fotograf: linn
modell:jag
kamera: nikon d3100
old picture


skoldag

godmorgon, vaknade runt 6.30 imorse men segt som fan var det och direkt när man reste sig upp kom hostan som jag inte pallar med men vill dock inte ta hostmedecin så får kränga halstabletter ist.
Har precis bytat om och fixat till mig blir black-code idag.

Ska snart springa iväg till bussen som inte väntar för alltid om jag inte har fel sen  går jag i skolan till 3, så är väl hemma runt 4 så vi hörs då <3


efter regn kommer sol

Sen jag kom hem från skolan har ja mest gått runt och hostat haha allvarligt jag kan inte sluta. Hostar minst en gång per minut och det är störigt till och med familjen börjar flippa ut på mig nu.
Men har även hunnit äta lite kvällsmat samt tagit en promenad ut i det härliga vädret som uppstod efter att det regnat hela jävla kvällen.
När jag kommit in var det bara att slänga sig framför tv:n och kolla idol ofc, var en skit het kille me o sjöng och då menar ja skit het haha och tror inte jag var den ända som tyckte det. Han hade kroppen,stilen och facet mer än så behöver man inte


bild i repris av mig fotad med min nikon kamera


Awesome

fucking grym kille med awesome voice!


eller är det bara jag som tycker de?



och singel är han minsann men verkade som om han var små kär i någon tjej redan han verkade dock som en bra kille :)


vakna klockan 6?

ohh jävlar.. att gå upp klockan 6 på en måndag morgon och veta att man nu ska gå upp tidigt i dem 4 kommande dagar osså. Det måste kännas jobbigt.
Och inte nog med att det är tidigt så börjar skoldagen med idrott -.- och man måste ta bussen 07.08 men har ingen aning om jag ska vara med pga min hosta är kanske inte det bästa för min hälsa just nu. Har ju skippat gymmet osså nu några dagar vilket jag ska komma igång med igen nu någon dag denna veckan men inte idag.
Skoldagen varar bara till 14.55 idag så ska nog klara mig igenom den sen får vi se om jag åker hem eller stannar i stan för lär nog vara rätt trött efter denna dagen.


små random bild

kvällens slut

Kvällen lider mot sitt slut och jag har precis borstat tänderna och bäddat sängen så den går att sova i. Har tidigare ikväll duschat då jag även bytat om till sovkläder och tvättat ansiktet så jag slapp göra det nu.
Ska snart stänga av datan och gosa ner mig under täcket och sms med någon som behöver mig. Lär väl somna någon gång där efter men vilket klockslag det är har jag ingen aning om. Men lär väl försöka somna rätt tidigt eftersom jag ska upp vid 06.00 imon cirka så behöver jag sova.


fotograf: Rebecca Malmberg(jag)
Kamera: nikon D3100
får ej kop


Idol

lite tankar kring idol som började idag. Och det första som slog mig var att juryn sög mer eller mindre tycker dock att baggarna e bra men inte nykomlingarna.
Synd att dem tacka nej till ett par som verkligen kunde sjunga men dem som fick biljetter var klart värda det osså som tex han killen på gitarr med fjorre frilla vilket han kunde skippat och troll tjejen i slutet. Älskade rösten och texten men utseendet får hon gärna göra något åt om hon vill gå långt i tävlingen.

Har faktiskt några vänner som är på mig med att jag bör söka nästa år, visst hade det varit kul men man vill ju inte skämma ut sig inför hela sverige :O och tänk så e man inte så bra som folk säger.
Någon av er som har sökt till idol? eller ska?


?

just nu

kollar på idol 2011


you make me rise when i fall

your arms are my castle and your heart is my love





all my love to you


Awake

Är alla sömntutor vakna än?

haha jag har i alla fall tagit mig upp ur sängen för nån timme sedan men har inte haft något internet förens nu.
Har sovit som en stock inatt men vakna tidigt imorse och kunde då inte sluta hosta så somnade inte om igen. Är fint väder ute synd bara att man har denna jävla förkylningen.
Bör egentligen bara vila idag men är så många som vill träffa mig så får se om man överväger att fixa till sig och dra ut för att träffa folk. Men annars blir det en lugn dag för mig.


have a good night sleep

Har precis kommit hem från en bra vän till mig. Trots att jag e sjuk så var jag bara tvungen att träffa denna personen men lär kanske få lida över det imorgon. Det är även då han åker två timmar bort igen.
Men börjar bli van, trodde ju att de skulle dröja flera veckor till innan vi skulle få ses igen men där hade jag fel.
Ska snart stänga datorn och sova lite tänkte bara säga godnatt till er först.

sov nu gott <3


Wow

kul att läsare kan öka så snabbt :)
tack för att ni läser min blogg och jag hoppas att ni fortsätter göra det


renovering

bloggen är för tillfället under renovering och ser alltså väldigt rörig ut !
jag kontaktar er när den e som den ska igen


random











fotograf: jag
kamera: nikon d3100


Good Morning




Vaknade för ett tag sedan och ligger fortfarande kvar i sängen. Molly ville ta hand om den lilla sjuklingen så hon ligger nu här på mina ben och värmer mig med min nya filt som hon gillar så mkt. Hade dock klarat mig utan hennes små söta snarkningar men det e så gulligt och vill nt väcka henne.
Har även hunnit och gå ner för att hämta lilla yoghurt att drika till frukost, inte alls sugen på något.
Ska sen försöka ta det lugnt fram tills jag tröttnar på att liggga stilla i sängen.


Hörs när solen stiger upp igen

Har som sagt inte så mycket att skriva eftersom jag har legat hemma framför tv:n hela dagen eftersom jag inte får lov att gå ut pga att ja är förkyld/sjuk men har ändå haft en mysig dag hemma med efterrätt efter en god kvällsmat och poppisar till kräng framför tv:n.
Hoppas dock att jag mår lite bättre imon för har bara 24 h på mig att få se dig innan du lämnar mig igen. Då bryr jag mig nt hur jag mår,hjärtat kommer styra. Men börjar blir jobbigt att säga förväl men saknaden får mig att njuta mer av tiden jag har med dig.

Men som sagt ja ska borsta tänderna nu och sen ska jag försöka sova lite för att vakna upp och må lite bättre imon. Hoppas ni inte lider allt för mycket att uppdateringen är dålig för jag har inte orkat sitta vid datan med huvudvärken som jag haft.



sov gott så hörs vi när solen stigit upp igen.

 

Sjuk

Somnade tidigt igår i min jumpsuit under min nya filt. Har sen vaknat ett par gånger under natten av att ja varit varm och hostat osv. Så fick stanna hemma från skolan idag. Så har precis druckit ett glas yoghurt till frukost och ligger nu i soffan och kollar på ellen.
blir nog bara att ta de lugnt resten av dagen för att bli av med denna skiten.


början av sjuk?

Är nu hemma från en lång skoldag med huvudvärk käns som om jag håller på att bli sjuk.
Så ska väl bara vila resten av dagen och sms:a runder med lite folk.

orkar inte skriva mer just nu, gör det när jag känner mig lite bättre


RSS 2.0