Flowers



nikon D3100


Nature




nikon D3100
Rebecca Malmberg


Helgen <3

godmorgon på er, hoppas ni haft en underbar helg. själv så var jag på port 61 i fredags och dansade loss och avslutade sedan kvällen sovandes i min pojkväns famn. Dagen därpå blev en väldigt lång och seg dag där jag nog sov bort minst halva dagen och sen stannade jag hos pojkvännen fram till klockan två på natten och sedan deckade jag ganska fort i min säng.
Men nu var det då söndag igen och jag har väl inget direkt planerat kanske ska ta en dusch,göra lite läxor och dra ut en runda. Sedan får vi se vad som mer händer

puss <3


bild från i fredags

solning på g

Nu har jag precis kommit hem från skolan och ska snart åka in till Råå för att sola en halvtimme, ha det gött ! :)


stand up strong



- sometimes you have to get knocked down lower than you ever have been,
to stand back up taller than you ever were


In-lines is the shit

har väll haft en så kallad "bloggtorka" dem senaste dagarna och har absolut inte haft något vettigt att skriva om och vet heller inte riktigt om jag har det nu men gör ett inlägg för er skull ändå.
så det blir en liten uppdateringen om dagen och jag alltså varit i skolan idag som vanligt, nog den tråkigaste skoldagen på länge.
Och sen när jag kom hem blev det en god kvällsmat och efter det gick jag ut och åkte rollerblades i cirka en timme. Kan tänka att ni tänker vafan och typ vad barnsligt. Men vare sig det vore barnsligt så är det en sjukt bra träning för både lår,rumpa och rygg. Man bränner också väldigt mycket enligt sidor jag kollat upp. T.ex. säger iform.se att man förbränner cirka 425 kalorier på en halvtimme. Ganska förrvånande eftersom man knappt tänker på att man tränar allls.

så jag säger tummen upp för in-lines




Bortglömda bilder

Här är några bilder som jag hittade från förra skolavslutningen som jag ej lagt upp vad jag kommer ihåg.
Blond var jag i alla fall och solbränd.




bruna ben ;o


Nya skor

Ännu en skoldag har dragit förbi mig dock blev det inte en speciellt lång dag för mig eftersom jag drog hem vid 11 tiden pga att jag hade så sjukt ont i magen. Fett segt att vara tjej ibland. Så jag satt hemma och dega med lite melon tills min pojkvän kom förbi och tog med mig ut på en sväng i lilla rydebäck och tryckte i oss varsin fransk hot dog som vi köpte på macken.
Nu är jag dock hemma igen har har precis varit och hämtat mina skor som jag beställde förra veckan. Är fett nöjd och längtar tills jag kan få använda dem då vädret måste tillåta.


You light up my day

efter dagens sega skolgång mötte jeppe upp mig och sedan gick vi hem till han. La sen och dega i hans säng, tror till och med att jag råkade somna ett par gånger och sedan vid 18.30 stack jag hem för att äta lite mat.
Annars om jag ska säga något om skolgången just nu så kan ja väl inte säga mer än att jag är sjukt trött på allt. Först en massa om första och andra världskriget som jag inte vet ett skit om och ska skriva tre uppsatser sammanlagt i både eng och so. Fett lame om ni frågar mig.
Och sen kommer ju allt på en gång nu i slutet för lärarna förstår inte att man faktiskt kan dela upp de.
Osså att bara gå upp på morgonen för att ta sig in till skolan de går inte, man känner fan inte för att göra något alls då intresset för att sätta sig ner för att göra arbeten ligger väldidgt lågt.
Tur att det finns någon som lyser upp min dag i alla fall och låter mig få se ljuset i den mörka tunneln


<3


kvällens gång

Dagen börjar lida mot sitt slut och jag hade snart tänkt mig att borsta mina små bissar (tänder ^^) och lite sånt.
Jag har haft en helt okej kväll som började med en god kvällsmat och en liten efterrätt till. Där efter såg jag lite på bb 24/7 innan jag drog ner till pojkvännen en timme eller två. Och nu har jag precis avslutat kvällen med dagens avsnitt av bigbrother.
 
Men som sagt det är skola imorgon igen och jag bör väl försöka få mig lite sömn innan dess. Så vi hörs imorgon bitti när jag har tid, puss <3


segis bild, hade ingen ny på lager så får bjuda på en nytagen bild med webben men kan ju inget annat säga än att ja ser förjävlig ut, men allt för er ! :)


Sometimes you have to stop thinking so much and go where your heart takes you

En väldigt fin låt, tycker ni borde kolla in den :) !


Tbx till skolan

nu har ja precis varvat ner efter en lång dag i skolan. så jag har hunnit att trycka i mig lite mat, tända ljus för att hålla värmen osv. Men dagen i helhet har väl varit okej eftersom jag varit med bästa antonia och Cornelia som jag inte sätt på hur länge som helst känns det som. Dock har vi väl inte gjort så mycket vettigt men ändå.
Men nu hade jag i alla fall tänkt att krypa ner under täcket, ta lite påskmust och kolla på det nyaste avsnittet av jersey shore.

puss


bild från gårdagen ! <3


sorry

ursäkta för den usla uppdateringen igår och idag men det är ju trots allt lov och fast jag lovade er en uppdateringen när jag kom hem i lördags så var det nämligen så att jag bara vände i dörren och drog till pojkvännen. Kan väl säga att man nästan rullade fram efter både lax med potatis, kladdkaka och himla massa chips.
Men jag har i alla fall haft en toppen helg tillsammans med min underbara pojkvän trots att vi båda varit smått sjuka fram och tillbaka. så vi har väl mest tagit hand om varandra. Som ni kanske listat ut så har jag sovit hos han så har heller inte haft tillgång till data. Men nu är jag hemma igen och har endast en dag kvar på lovet, fett lame om ni frågar mig :/.


påskmiddag

sovit hos pojkvännen över natten och nu har jag precis kommit hem och hunnit fixa mig lite innan det bär av igen till Farmor för att äta påsk middag, hoppas ni får en bra lördag :)

Jag skriver när jag är tillbaks igen


Byebye

Drar till älskling nu, hörs sen !


Glad påsk

godmorgon läsare, hoppas ni e kvar så att alla inte flugit till blåkulla? skämt o sido
Men ville bara säga Glad Påsk till er och hoppas ni får några stora påskägg fyllda med en massa godis under dagens gång.
Själv har jag endast fått ett som snart är uppätet så jag får helt enkelt vänta tills jag får nästa.
Idag blir det nog en rätt chill dag som kommer spenderas med jeppe och sen även min familj och mormor som jag ska äta en god kvällsmat tillsammans med, nämligen kalkon.
Men nu hade ja tänkt att göra mig i ordning och sen ska jag sticka hem till jeppe så vi hörs sen, puss <3


kamera: nikon D3100


shoppingrunda i stan

hemkommen efter att ha gått en sväng i stan med mamma. Detta var vad jag fick med mig hem







och även dessa är snart på väg hem till mig eftersom dem var slutsålda i min storlek i butiken.

Efter vi handlat klart allt tog vi oss lite fika på fahlmans och där efter åkte vi hem


Ny duschad

Har precis tagit min en uppfriskande dusch och ska snart börja göra mig i ordning. Jag kommer nog sen åka iväg med mamma en sväng och förhoppningsvis köpa ett par vår skor till mig eftesom dem jag har nu är helt slitna och tradiga.

Vi hörs sen <3


Good night beautiful

Nu har jag varit och välkommnat min lilla älskling hem, då jag spenderade två timmar hemma hos han innan mamma ringde och jagade mig.
Är i alla fall hemma nu igen och ska om ett litet tag krypa till sängs så jag är pigg och glad imorgon när ja vaknar.
Vad som händer då berättar jag imorgon, puss på er och sov gott :)


So fkn true..


.. and you know it


Have fun when you can


Fotograf: Rebecca Malmberg
Kamera: Nikon D3100


Ny header (F5)

Nu har jag kommit hem från Farmor efter att ha krängt en massa mat och chips ^^ Känns som om man ska sprängas eller något.
Kusinen Tim var också där så det blev en massa små snack om olika saker.
Men nu är jag som sagt hemma igen och har precis placerat röven min, i sängen med datorn i knäet och väntar på att min pojkvän snart ska höra av sig.
Skulle egentligen träffat folk o åkt till sirocco ikväll men jag e ju som sagt inte frisk ännu så får fortsätta ta de lugnt i alla fall till imorgon.


BTW jag har NY HEADER, om ni inte kan se den så tryck på F5

Plantan

Nu drar jag till bussen med brorsan, vi hörs sen


Sick

hellu folket, ni kanske märkt att uppdateringen här på bloggen inte blivit av? då kan jag berätta att jag har haft fullt upp hela helgen och har ej varit hemma.
På fredags kvällen var jag och träffade lite vänner sen åkte jag hem och mötte upp min pojkvän. Sen spenderade jag dem sista timmarna av den kvällen hemma hos han och sov sedan över där till lördag morgon.
Det blev sen en seg dag eftersom jag började känna mig sjuk så det blev bara några promenader och mys framför tv:n. Sen efter att jeppe lagat mig en god kvällsmat somnade vi båda rätt fort fullt påklädda o allt. Det blev en jobbig natt och jag vaknade nog minst 5 gånger medans jeppe sov som en stock.
Sen på söndags morgonen mådde jag så illa av hunger o förkylningen gjorde de ej bättre så la o spydde i en pappers korg. Stackars pojkvän som fick se de där. Men de blev bättre sen efter att ja fått i mig lite yoggi till frukost.

Vid 2 tiden stack jag hem och sen några minuter senare kom Jeppe med ett stort choklad till mig och halstabletter i hopp om att jag skulle må bättre snart och krya på mig. Sen åkte han till sin skola igen.

Så nu har jag legat hemma och varit sjuk resten av dagarna och har inte pallat göra något.


RSS 2.0