sovmorgon

började inte förens 11.05 idag så fick sova ut lite imorse innan jag skulle till skolan. Skönt att vi endast har en lektion kvar och det ända vi gör är att jobba med photoshop så jag klagar inte (a)
vi hörs när jag kommer hem igen <3
 

iphone skal

Hittade detta coola iphone skalet på nymobil.se , visst var det fräckt?. Skulle jag haft en iphone hade jag kanske varit en av dem som varit ägare till just det här skalet. Du lär sticka ut och vara unik och ja lovar dig att folk kommer bli avundsjuka ;) !
 
vill du hitta just detta skalet så klicka på länken hääär!
 
För att hitta fler skal som den här så går du in på www.nymobil.se

Ny duschad efter ett pass på gymmet

som jag nämde innan så drog jag till gymmet och tränade lite. Blev rygg och biceps idag, det gick faktiskt bra även om jag inte var på topp. Men känner redan att träningsvärken börjar krypa på mig så något bra måste ja gjort i alla fall.
 

träning på g

Blir ett litet pass på gymmet nu trots min onda mage. E snart hemma igen och berättar hur det gick, puss <3
 
 

Godmorgon

Har knappt sovit på hela natten så sitter här i skolan just nu och gäspar för fullt. Ska bli skönt att komma hem sedan och få sova några timmar men har x antal lektioner kvar innan ja får kan gå hem igen. Jag hoppas att ni får en toppen dag trots det tråkiga vädret som vi har här just nu.
 

oufit


Jean levis // Linne Zara // Blus Vera moda// Tröja ? // skor scorett i think//väska accent// skinnjacka Zara
 
 

Längtar ni till hösten?

går o lägger mig nu, e jätte trött efter en dag i skolan. Idag har ja även hunnit med att träffa pojkvännen som jag tidigare nämnde och välkommande då han hem efter hans lilla resa som han har varit på nu i en vecka. Så vi har mest myst och sedan mötte vi upp lite folk,köpte choklad och tände en äld nere på stranden som vi alla satt runt. Synd bara att kylan smyger sig på nu på kvällarna o varnar på att hösten e på väg. Ska bli mysigt men längtar faktiskt nt efter allt regn men alla mysiga outfits och alla fina bilder man kan ta i dem glada färgerna med löv. Längtar du till hösten? 
 

endast en lektion kvar

Sitter nu i klassrummet och har rast. Ska snart fortsätta min svenska lektion som är dagens näst sista lektion innan jag slutar för dagen. Skulle egentligen haft 3 lektioner till men det blev ändrat så kommer sluta 2 h tidigare än vad jag egentligen skulle så just nu är det happy face på mig ^^. Dock ska ja möta upp min pojkvän efter skolan så vet inte när ja gör ett inlägg igen men fram tills dess får ni ha de så bra ! :)
 
 
 
old picture

Skolan

Sitter i skolan just nu och har nu en liten rast till halv. Kommer ha samma lektion änna till halv 5 så kommer nog vara rätt trött i slutet av skoldagen men men. Tog även med mig träningskläderna till skolan så jag kommer att hoppa av ett antal stationer tidigare och träna eftersom det ej blev av igår.
 
Vi hörs när jag kommer hem <3
 

Myspys

Sitter nu i soffan ny duschad och myser i min onepiece samtidigt som jag kollar lite på tv och dricker varm oboy. 
 

A drop in the ocean


Kräftskiva

Hade kräftskiva igår hemma hos oss tillsammans  med familjen delander. Tog några bilder som ja tänkte bjuda på
 

Bilder på inköpen

lite bilder på det jag fick med mig efter shopping rundan igår
 
Datamus till skolan
nya jeans från levis
 
plus lite annat smått o gott !
 
 

love you <3


shoppingtur

Efter skolan åkte jag, min bror och mamma till väla för att shoppa lite nya kläder. Hittade faktiskt lite kläder denna gången som jag kan visa er imorgon. Väl hemma sen blev det lite god fredags kvällsmat med familjen och nu har ja suttit och kollat på filmen "the lucky one" som enligt mig var sjukt bra. Den e värd och se ska jag säga er så har ni inte sätt den, gör de !
 
puss puss :)!
 
 

I skolan

Nu sitter jag i skolan och ska snart ha lektion igen, sista för idag tror jag.Så himla skönt och sedan är det helg.
Får se om ja drar o shoppar eller något idag annar blir det bara mys framför en bra film ikväll med lite tjockt till !
 
Jag skriver när jag är hemma, puss <3
 
gammal bild i repris <3

Huvudvärk !

Efter en dag i skolan med massa lekar osv drog jag hem för att vila huvudet lite. Hade fått en riktig huvudvärk så kunde inte göra något annat än att försöka dricka så  mycket vatten som möjligt och ta en pilla för att sedan lägga mig och vila framför tv:n. Kan ärligt säga att ja inte gjort så mycket mer idag mer än käkat,kollat på film och varit ute en runda men de räcker för mig. Behöver verkligen vila upp mig inför sista dagen i skolan för den här veckan för sedan e det äntligen helg!. Men bäst att ja stänger av datorn snart igen så ja inte får mer ont, ni får ha de så bra <3
 
 
bild från idag, sleten o trött efter en veckas skolgång

trött redan

trött som fan e jag redan efter att bara ha gått i skolan i två dagar. ursäkta för att jag svär men herregud jag har ju fan haft lov i två månader? :S vad är fel på mig egentligen. Aja jag har ju inget val än att fortsätta kämpa fram tills helgen är här då jag antagligen endast kommer ta det lugnt och sova ut ordentligt. 
Men allmänt om skolan så går de väl bra än så länge och får bara hoppas på att de fortsätter så.
 
already

Tidigt i säng

Snart lägg dags för mig trots att klockan är väldigt lite gemfört med när jag brukar lägga mig. Men idag är det annorlunda eftersom jag börjar gymnasiet imorgon. Är lite smått spänd på hur det kommer bli men känner även att jag inte vill att lovet ska vara över. Så lite ångest tankar har jag nog men det kommer nog bli bra, i hope.
Jag skriver när jag är hemma igen efter skolan imorgon och berättar om hur dagen varit. 
 
Vi hörs <3
 

Trött efter igår

Blev sent igår och valde darför bara att gå o lägga mig direkt när jag kom hem. Gjorde inget speciellt mer än var med min pojkvän och hans vänner. Men idag är det i alla fall en ny dag men nya tag. Var lite svårt att komma upp imorse men jag gjorde de och har sen dess både hunnit med att gå en runda tillsammans med mamma och sedan även lämnat en påse med lite saker i till jeppe.
Men har dock inte så mycket mer planerat just nu mer än att de blir grillning ikväll men familjen, puss <3
 
bjuder på en bild

just nu 16/8

Just nu sitter jag och solar lite i trädgården och väntar på att pojkvännen ska bli klar. Alltid ska man få vänta på männen eller hur? ;) Aja under tien får jag fortsätta att jobba på brännan.
 
 Hörs sen
 

Mitt styling tips

Var inne på Bellbox.se och kollade på lite hårvårds produkter och hittade denna håroljan från moroccanoil som jag länge letat efter. Denna oljan reparer ditt skadade och slitna hår. Ni vet t.ex. när man kommer ut från duschen efter att ha tvättar håret och låter det själv torka så kan de lätt bli lite sådär frisigt och håret ligger helt enkelt inte som du vill. Det är då jag rekomenderar att använda en hårolja för att se till att hålla håret mjukt utan att det ser slitet ut. Jag har själv testat olika såna hära oljor innan och tycker att dem funkar utmärkt. Det är som pricken över i i:et .Det avslutar din egna stayling perfekt. Det är vitaminerna, antioxidanterna och proteinet i oljan som är magin. Du kan köpa denna 100 ml flaska för endast 339 kr hos bellbox.se. och jag lovar dig den lär vara värd det. Men tycker ni att den kostar för mycket så finns det så klart billigade varianter på denna produkt hos dem mer vanliga märkena som vi alla känner till.
 
Varför inte testa? :)
 
 
 
 
 
 
 
billigare tips är t.ex denna jag köpte från hm, som ja själv är helt förälskad i

bored

Sitter här hemma nu medans pojkvännen är ute och har kul. Känner mig fett uttråkad här hemma men de finns väl inte så mycket att göra åt saken mer än att lägga sig o vakna upp till en ny dag imorgon. Hoppas att jag får träffa någon vän eller liknande så jag inte flippar ur. Men dagen har väl ändå varit okej antar jag, har trots allt badet i havet, jobbat på solbrännan och tränat till en snyggare kropp.
 
Du och jag hörs imon igen,puss <3

utflykt med pojkvännen

Hade en heldag tillsammans med pojkvännen igår såvi cyklade till ålabodarn och sedan grillade på stranden tills solen hade gått ner. Hade så klart med mig kameran så tänkte bjuda på några härliga bilder!
 

När mörkret ljusnar

I skrivande stund sitter jag nu här vid fönstret och kollar upp mot himlen och känner den kyliga friska luften som sveper in under fönsterkanten. klockan börjar bli mycket och mörkret ljusnar snart igen så darför e de nog dags för mig att gå till sängs snart men tänkte bara säga godnatt till er först innan jag slocknar. Hoppas ni tittar in imorgon med då det för en gångs skull förhoppningsvis kommer hända lite saker. Berättar mer imon, puss<3
 
one year ago
 

my day

Rätt seg dag idag om ni frågar mig.Har inte hänt så mycket här hemma eftersom alla andra jobbar utom jag. Så jag har mest fått glo tv,käka,sitta vid datorn och en massa annat skit. Men nu fram mot kvällen blir det i alla fall lite träning med brorsan även om jag inte är på humör för de men det blir bättre när man väl har tagit sig dit.
 
ni får ha det bra <3
Bild tagen från igår med mobilen

sunshine

även idag har vi haft sol. Sjukt härligt men synd att man snart ska återvända till skolan o sitta inne hela dagarna. Men jag njuter så länge det går. Dock så har det blivit lite kyligare nu mot kvällen så har lyft på röven och satt mig här inne i soffan istället medans jag väntar på lite kvällsmat. Efter de har min pojkvän lovat att träffa mig och mer än så är ej planerat än.  
 
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll ! <3
 
 
mobil bild från igårkväll

Think like a man

Eftersom planer ej var gjorda inför ikväll så valde jag istället att fixa lite gott att äta och dricka. För att sedan gosa ner mig framför en bra film vid namn "think like a man". Jag tyckte faktiskt att den var bra och verkligen värd att se. Dock är den mer än 2 h lång så man får se till att inte ha spring i benen för då lär du nog missa det fina slutet.
 Men nu ska jag snart nanna sängen så ni får ha det så bra så hörs vi imorgon bitti !

butterfly fly away

Nikon D3100 18-55/3,5-5,6 VR 
 

just nu

Nu sitter jag i vår nya utesoffa i trädgården och njuter av det härliga vädret vi har här idag. Har inte gjort så mycket mer än de idag men kanske dyker det upp något fram mot kvällen. Men nu ska jag fortsätta sola, ha det bra !
 
bjuder på några bilder från idag
 

Molly

Nikon D3100
Modell: molly
Fotograf: jag
 

black and white vs. Color


Can't wait!

Nu sitter jag i sängen och väntar på att klockan ska ticka lite fortare så att jag snart kan få trycka i mig en massa kräftor, räkor o sånt gott. Men tyvärr måste jag vänta på att gästerna kommer innan jag får hugga in. Men visst låter det gott med lite vitlöksbröd, kräftor osv!. 
 
 

A beautiful dress

 Gick in på mylovebasket.com   och hittade denna söta bandeauklänning från Elise Ryan. En grå rätt enkel klänning med paljetter över bröstet med ett sidenband nedan för. Dragkedja finns i ryggen för att lätt kunna få den av och på. Själv kan jag knappt motså frestelsen att klicka hem den eftersom den trots allt, för en gångs skull finns i min storlek. Kan säga att det inte är ofta det händer att kläderna har alla storlek med denna har. Så det spelar ingen roll vilken din storlek är för den finns i alla storlekar från och med xs upp till Large.
Till denna bandeauklänning rekomderas handtvätt eftersom överdelen är tillverkad av 100% nylon, Kjoldelen i 97%Bomull och 3% Elastan och fodret i 100% Polyester.  
 
 
 
Ni hittar klänningen här om ni skulle vara intresserade!
http://www.mylovebasket.com/se/redirect?catalog_id=1967218&referer=3574425&rel=link
 
 Elise Ryan - Sequin Bandeau Mesh Dress hos Mylovebasket
 

before i die

 
 

Dagens träning

Har ju som ja säkert nämt tidigare i bloggen provtränat på ett nytt gym nu i veckan. Och idag var inget undantag. Jag och brorsan tog bussen in till gymmet för att göra oss redo inför ett rygg och axel pass. Men började så klart med en uppvärmning på löpbandet först innan vi körde igång med de timmes långa passet. Jag tyckte de funkade bra och lite härlig musik tillsammans med de e ju bara awesome.
 
x antal övningar från dagens träning
dumbbell row
dumbbell shoulder shrug 
cable seated row
pulldown
 

lilla jag

Bilder från idag

senaste inköpt

 
 

Right now

 
 
nu går jag till pojkvännen för att ha en myskväll tillsammans med han, ni får ha det så bra !
 
mjukiskläderna på !

living in a dream

nikon D3100

Hör av mig mer imorgon

Mitt skrivar humör är väl inte riktigt på topp för tillfället men ska göra mitt bästa för att försöka få ihop ett inlägg till er. Började dagen men lite frukost framför tv:n som man får passa på att göra nu när man har lov för snart e det dags att stressa upp för att hinna med bussen på morgonen igen. Där efter gjorde jag mig i ordning för att möta upp min pojkvän på väg till busstationen då vi skulle åka in till stan för att shoppa lite nödvändiga saker. kan visa er imorgon vad ja fick med mig hem. Senare på kvällen blev det lite klyftpotatis och grillad kyckling, sjukt gott om ni frågar mig. Blev även lite jordgubbar till efterrätt och sen dess har ja bara legat i soffan insvept i en filt och kollat på systrar i jeans 2. 
 
Men dags för mig att dra ut nu o träffa lite folk, hör av mig imorgon. puss <3
 
nikon D3100
Rebecca Malmberg
ingen rediigering 
bild får ej kopieras

Testat på ett nytt gym

ligger nu i sängen med datorn i knäet och har precis kollat på en film. Blev även lite cola och popcorn till men skadan blir nog inte så stor på grund av de jobbiga passet jag och min bror innan ikväll hade på gymmet. Eftersom mitt gymkort går ut snart så frågade min bror om jag ville hänga med han och träna på gymmet han tränar på för att se om jag ska byta dit ist eftersom det är mycket större än det jag är medlem på nu. Så jag hängde med och det blev ett pass mage,biceps och triceps i cirka 1,5 h. Gick faktiskt bra och ska nog dit på lördag igen och köra ett riktigt jobbigt benpass med brodern min. Vem vill liksom inte se sin bror bli plågad?, ja vill inte missa chansen i alla fall ;).
 
Men nu börjar kvällen lida mot ett slut och ja ska endast ta de lugnt resten av kvällen. Men imorgon blir det att åka in till staden för att köpa lite nödvändigheter. Hoppas på att kunna dra med pojkvännen osså men annars får ja gå o strossa lite själv.
 
Ha det bra <3
 

the day

Vaknade upp imorse av allt bankade som försegick utanför mitt hus på grund av våra byggare vi har i vår trädgård som håller på att bygga ett nytt förråd till oss. Fett störigt men det blir fint i alla fall och det gammla rucklet är borta för gott. Fast att jag bara hade velat slänga kudden över huvudet så gick inte de då jag redan hade planer inför dagen. Så efter en god frukost framför seaven heaven på tv:n så gick ja ner till pojkvännen för att spendera dagen tillsammans med han o ha lite kvalitetstid. Men nu är jag hemma igen, lika trött som vanligt och planerar inför morgondagen. Berättar mer imon om vad som kommer ske,ha de bra <3
 
En liten målning jag,jeppe och kevin gjorde tsm med gatukritor. Fett snygg ändå ;)?

RSS 2.0