the end

jag lägger ner bloggen nu och allt som har med det att göra tills vidare. kommer ha kvar den bara för att komma ihåg alla minnen men det Kmr inte fortsätta vara mitt ställe att skriva min dagbok på. men när ja väl känner för de igen och har bestämt mig för hur ja vill ha den så skriver ja en länk till er här eller på min facebook sida rebeccamalmberg.blogg.se så håll utkik där isf. Hoppas ni njutit av de åren som jag hållt igång denna bloggen på och hoppas att ni förlåter mig för att jag lägger ner den nu.

ville bara säga tack för att ni varit trogna läsare och hoppas att vi kanske möts på nytt.

bye<3

Hej igen

vet att jag inte uppdaterat på länge men ibland är det bäst så. Som ni vet så har jag ju planer på att börja om på nytt med en speciell inriktning på bloggen men har än inte bestämt mig osv så de lär dröja lite till. 
 
Imorgon är det äntligen sista dagen på skolveckan ska bli så jäkla skönt att äntligen få lite helg igen. 
Vet inte riktigt vad som händer där efter kanske blir det väla eller gymmet och sen på kvällen kanske träffa någon. Som ni märker så är inget spikat någonstans så kanske bara blir en seg hemma kväll men vi får helt enkelt se.
 
Ha en fortsatt trevlig kväll !
 
en väldigt väldigt dålig bild i dåligt ljus från idag men har inget annat att bjuda på så ni får nöja er :)
 

första snön

från början var den stora inriktiningen på bloggen fotografering men sedan har jag inte varit och fotat på länge. Men här om dagen var ja ute o fotade i årets första snö så tänkte visa några bilder
 

RSS 2.0