dagens outfit

dålig mobil bild :s 

Redo inför dagen

Precis gjort mig klar för dagen och ska snart dra med hundarna ut på en runda så dem får göra sina behov innan jag ska åka in till min kära farmor. Där inne blir det sedan lite käk för mig och min bror sedan ska mamma hämta upp mig då vi ska köra en sväng till ikea. Behöver nämligen köpa lite nya saker till mitt rum nu när jag fått in en ny säng här.
Lite senare ikväll har älskling lovat att komma över till mig och mysa här sedan blir det nog även att han sover här i hope.
 

grattis min bror

bloggar imon mår inte speciellt bra idag. Har endast gått i myskläder hela dagen och firat min broder som idag blivit 20. Vi hörs mer imorgon när jag förhoppningsvis mår lite bättre.
 
20 år nu, grattis !

egen domän

Klart att man vill ha ett unikt namn på sin blogg utan att ha en hemsidas namn med eller hur? Varför då inte gå med på hemsidan www.one.com. Från 12 kr i månden kan du få flera unik besökare än du någonsin haft och allting blir mer flexibelt, lättare har det aldrig varit. Välj hur stort utrymme du behöver och betala kostnaden där efter. Något annat som också brukar uppskattas av oss bloggare är ju att designa sidan precis hur det vill och det kan du göra här och du får mer frihet än någon annanstans. Bloggen eller sidan du väljer att skapa är också fri från reklam så länge du själv inte lägger in någon.
På one.com kan du alltså göra en egen sida med antigen bildspel, webbshopp eller något annat kul.
 
Gör som storbloggarna kissie,kenza och foki och skaffa en egen domänamn och bli unik
 
klicka in på länken nedan för att bli medlem :)
 
domännamn
 

Höstlov !

Godmorgon på er ! jag börjar höstlovet idag med en sväng in till stan för att möta upp en vän då vi ska göra ve naglarna (dock inte jag) och sen efter det ska vi fika på något mysigt ställe. Har inte bestämt så mycket mer idag men ibland är det skönt att ha det så osså. 
 
Önskar er en trevlig dag :)!
 
 
 

Gårdagen

vaknade upp trött och rätt seg från gårdagen. Jag och jeppe var nämligen hos en vän som hade typ fest igår eller vad man ska säga men det var rätt lugnt ändå. Hade kul i alla fall men det blev rätt sent och kom inte hem förens efter 2 något. Idag har jag endast tagit det lugnt. Har varit ute och gått, käkat på primo och nu har jag precis ätit lite kvällsmat. Ska snart ner till jeppe igen, blir väl endast att ta det lugnt se på film, mysa osv där efter ska jag hem och sova, känns som om jag verkligen behöver de.
 
 

Pictures - höst

Nikon D3100 55-200 mm objektiv med VR

Utmattad

Känner mig väldigt utmattad från gårdagen över allt skit. Hoppas på en bättre dag idag. Hade tänkt mig att gå ut och fota lite nu kanske och sedan förhoppningsvis så ska jag möta upp jeppe.
 

skolan till 12

SItter i myskläder i skolan och har medie skit gör inget speciellt just nu. Ska snart åka hem och slöa, har inte bestämt mig om vad jag ska göra sen med det får vi se.
 

myser medans de haglar ute

ligger i sängen och myser med molly,kollar lite på tv och sms:ar. Har inget speciellt att göra idag mer än de som redan är gjort och känner inte för de heller riktigt så ska väl snart lägga mig o sova.
 
 
 

skola sen gym

Sitter och ska ha en lektion nu med läraren e sjuk så vi får lov att jobba med vad vi vill nästan. Efter skolan blir det träning en liten stund och sen hem och träffa jeppe ett litet tag i think.
 
puss
jätte gammal bild 

snart hem till älsk

god eftermiddag folket. Idag är det onsdag och jag ska snart ha svenska. Efter det ska jag hålla ett tal om dem mänskliga rättigheterna sedan får jag äntligen komma hem. Har bestämt att möta upp älskling efter de och ska även göra klart en sista läxa.
 
puss hej <3
 
så söt ! 

homework makes me sick

Precis kommit hem från jeppe och har även hunnit äta lite kvällsmat. Dags nu för att starta med läxorna så vi hörs senare. puss <3
 

10 månader !

Har 10 månader idag tillsammans med älskling ! kan inte förklara hur mycket denna tiden betytt för mig. Jag hoppas att det är du och ja i fortsättningen också, älskar dig ! <3
 
 
 

sov sött ! <3

läggdags snart, hoppas ni haft en bra dag ! <3
 
 

magpass

varit och tränat på gymmet då det blev ett pass mage. Körde lite olika övningar som situps på pilatesboll den ena när man sitter uppe på den och en när man ligger på golvet och har benen uppe på bollen. Tränade även dem snea magmusklerna som e viktiga att inte glömma.
 
 
några av övningarna om ni ville ha lite tips ! :)

skola

Idag var det måndag igen och börjar dagen med svenska. Efter svenskan ska jag ha engelska redosvisning och efter lunch ska vi ha msk, Inte så intressant så väljer att inte berätta mer. Efter skolan ska Jag hem och packa träningsväskan för att sedan åka och träna med min bror. Blir det inte av ska jag bara ta det lugnt och börja på lite läxor som måste bli gjorda.
 
Ha en bra dag <3
 
 

efter en jobbig kväll

Efter en kväll som jag bara vill glömma idag så har jag inga krafter kvar idag. somnade inte förens kvart över 4 eller något efter jag varit ute i någon halvtimme. Så idag vaknade jag inte förens vid två eller något liknande efter att få ha sovit på en madrass på golvet i mitt rum. Det är nämligen så att man säng är såld så idag har vi satt upp den nya. Har även tagit bort, flyttat på en massa saker osv. Så nu ligger ja helt död i sängen och kollar lite på tv. blir nog tidigt i säng ikväll om ja ska orka med skolveckan. Jag som trodde att jag skulle få sova ut denna helgen men det får vänta tills lovet efter fredag.
 

20/10

knappt varit hemma på hela helgen så säger förlåt för det dåliga uppdateringen. Igår var jag i alla fall och såg filmen ted på bio som ja nämde här tidigare. Sov sedan över hos jeppe och har leget och myst med han hela morgonen idag. När ja väl kom hem sedan följde jag med mamma och pappa till ikea för att hitta en ny säng till mig men det visar sig att den inte går in i bilen så i natt sover jag utan en säng tyvärr får väl ligga på en madrass eller något liknande.
Men nu ska jag ner till jeppe igen och hämta lite saker. stannar nog där lite mer men det blir nog tidigt i säng idag.
Hoppas ni haft en bra dag, puss <3


 
ska man fixa denna hårfägen igen? :O

ted

Nu har ja varit o sätt bio med älsklingen och kollat på filmen Ted.
Nu e ju hemma hos pojkvännen och ska mysa och sova över här i natt. Vi får höras när ja har tid igen, puss.

hem och lägga sig igen?

Idag var det onsdag och som vanligt blir det en lång dag i skolan till klockan 5. I eftermiddag ska jag hem och boka biljetter till filmen ted som jag ska gå och se med pojkvännen och efter det blir det att kolla igenom lite papper till skolan. Där efter blir det nog att jag lägger mig framför tv:n eller något för shit vad jag e trött idag. Kunde knappt stiga upp imorse. Har ingen aning vad det är med mig men förhoppningsvis så får jag vila ut i helgen.
 
puss hej<3'
 
 
 

bed time!

När jag väl kom hem från skolan var jag så sjukt trött så  slängde bara ihop lite kvällsmat och efter det gick jag hem till pojkvännen och la mig i hans säng. Kanske en av dem bästa sakerna med att ha pojkvän, att få ligga i hans famn o mysa. Men när klockan sedan slog 10 efter att svenka hollywood fruar var slut så var det dags att gå hem. så nu ska jag bara byta om och lite sånt, sedan e det dags för sängen.
 
 myser i pojkvännens tröja <3

starwars

Ännu en dag i skolan. Trodde att vi skulle jobba klart med radio saken men istället blir det starwars maraton fram till halv 5. yey jag som redan e as trött kommer fan somna plus att jag måste skriva om filmen så går ju inte att sova. Efter skolan ska jag hem o slöa, var trots allt och gymmade igår efter skolan så förtjänar att ta det lugnt idag.
 
puss
 

SCHOOL

god eftermiddag!. hoppas ni haft en bra dag. själv har jag bara suttit och i skolan och tråkat. Efter skolan vid 3 ska jag hem och packa väskan och sedan blir det antagligen en sväng mot gymmet. Där efter ska jag bara ta det lugnt och njuta av att jag inte har några läxor. puss<3
 
 

Sunday

Nu ligger jag i sängen med datorn i knäet i mina myskläder. Har även innan detta hunnit med att käka lite frukost och borstat tänderna. Känner mig inte speciellt pigg idag med kan nog bara bero på det här jävla tråkiga vädret. Det bara regnar och regnar. Men jag får väl göra det bästa med det så idag blir det mest mys här hemma, ska även se till att göra klart läxorna och träna på dem. 
webbcam

Nallen

varit hemma hos mormor precis och kollat in hennes nya hus som hon flyttat till idag. Innan det var jag på gymmet och tränade lite. Har precis letat fram min gamla nalle som jag ska skriva om till skolan men vetifan om man vågar ta med den pga av skicket den är i. Snart blir det kvällsmat och sedan fortsätter kvällen med mys.
 
puss hej<3
 
 

En sittarhemma dag

godmorgon folket. Idag är det lördag och regnet smattrar utan för fönstret. Det är verkligen en sittarhemma dag idag, tur då att jag inte planerat något förutom att jag kanske ska åka o träna någon timme eller så, även om jag inte känner för det när jag tittar ut. 
 
Hoppas ni får en toppen dag 
Nikon D3100
 
 

mys

ligger o myser under täcket, har tänt lite ljus och glor på Georgia rule på 3:an. detta blir antagligen det sista jag gör idag o sen blir det sängen



Fredags kvällen

Precis suttit och käkat lite med familjen. Innan det har jag varit nere en sväng hos älskling och tagit hand om han. Ikväll blir det väl att kolla på x factor och mysa. Blir väl sängen ganska tidigt idag osså antar jag eftersom att jag är så sjukt trött efter denna veckan.
 
En bild jag gjorde i skolan, vad tycks

tips på bra magövningar

här kommer tre olika klipp med några bra övningar till magen. vissa av övningarna ska göras saktare men eftersom jag skulle ladda upp dem på videofy så ville jag inte göra dem för långa.
 
Ha fötterna i luften och lyft en bit från golvet med din kropp. Rotera sedan från sida till sida.
20x3
 
En av övningarna som bör göras lite saktare. Men eftersom det är en väldigt jobbig övning så kan det var lite svårt.sträck ut magen på vägen tbx och dra in mot magen igen i lagom takt.
10x3
 
 
tänk på att det är sidan av magen du tränar och försök dra med den ist för med något annat.
 20x3
 

Friday

godmorgon. Nu var det äntligen fredag igen och efter skolan slutar vid 12 så ska jag åka och sola lite med mamma. Där efter ska jag nog hem och träffa jeppe om inget annat kommer ivägen.
 
Ha en bra dag 
 
 

videoinlägg med tips?

Direkt efter skolan idag blev det ett pass på gymmet. Var först inte säker på om jag skulle dra dit eftersom jag hade haft innebandy på morgonen men jag övertalade mig själv och gjorde det ändå. Så det blev ett pass mage och lite axlar. Tänkte att jag skulle lägga upp några bra övningar här på bloggen snart. möjligtvis imorgon? :). Spelade nämligen in några klipp idag på bra övningar.
väl hemma sen tog jag mig en dusch och sedan blev det käk. Kände sen för att gå ut så jag gick en runda och nu har ja varit och snackat lite med jeppe.
 
 

slut på dagen

Dags för sängen strax för det har varit en lång dag så ska bli skönt att få sova. puss

Alpro soya

Dagens tips till er som vill välja det nyttiga alternativet före det dåliga alpro soya är en produkt som kan användas istället för grädde. Passar perfekt till din matlagning dvs soppor, såser m.m. Varför är då Alpro bättre än gräde? jo för det innehåller 45 procent mindre fett och blir då alltså nyttigare. Men tänker dock inte sänka den hederliga grädden men för er som vill bli av med hullet på magen?. kanske lönt att ge det ett försök.
 

Alpro alternativ till grädde
 
ge det ett försök :) kan bli din väg till nyttigare vardag men glöm inte gott folk, er träning är minst lika viktig för att hålla vikten under kontroll

trött som ett as

Då var det en ny dag igen. Kände inte alls för att gå upp imorse och ångrar att jag gjorde. Är helt jävla död och orkar inte göra ett skit. När jag kommer hem efter denna långa dagen ska jag bara byta om till myskläder och dö resten av dagen. Tänkter inte anstränga mig mer för idag än vad jag redan kommer göra.
 
puss
 
 

inspiration

skulle ju visat upp min outfit för några dagar sen men nt fått över bilden så visar bilden nu ist men ni kan se det som lite inspiration istället. synd bara att de går mot vinter nu ist.



skola,gym och pojkvännen

Efter en lång och seg dag i skolan bestämde jag mig för att sticka direkt upp till gymmet. Gick ganska bra fakitskt även om det inte var världens mest ansträngaste pass vi haft.Där efter åkte jag hem, fixa lite käk och tog mig en dusch för att sedan springa ner till älsk för att mysa med honom några timmar.
Men nu är jag hemma igen och känns som om jag kommer somna tidigt ikväll, men de är bara bra.
 puss
dem börjar växa :)

dags att sova

nu efter en hård dag med extremt mycket plugg så går ja nu till sängs. e sjukt stolt över mig själv till de ja presterat och känner äntligen en lättnad över att fått iväg över tre läxor idag. har även fått tbx ett betyg på en uppgift där jag fick b som resulterar till nästan mvg. känns så bra och innan något nu händer som går fel så ska ja gå o lägga mig så ja äntligen kan få somna med ett leende på läpparna


molly som också ville hjälpa till att plugga idag

ny skolvecka

Då har den nya skolveckan startat och jag sitter nu i klassrummet utan lärare och skriver lite på engelskan. Känns som att man ligger back i allt men får göra mitt bästa för att komma frammåt.
Visar sig att läraren efter lunchen också är borta så vetifan hur det blir med de men ska väl hem sen i alla fall och antagligen blir det ett pass på gymmet. Där efter blir det plugg och kanske träffa någon.
 
puss
 

 

dröm sött

har precis stått och borstat bissarna och har nu hunnit krypa ner under täcket. imorgon är det en ny vecka igen och ska försöka bli klar och komma ikapp med så mycket läxor och saker som möjligt. hade gärna velat dra o shoppa någon dag osså men måste trots allt spara på Mina pengar så får se hur de blir med den saken. ska annars försöka komma igång med träningen igen nu som vanligt efter helgen och möjligtvis sola någon dag.
godnatt på er




En omvänd helg

Lördags morgonen igår startade rätt segt men blev sen bättre fram mot dagen. Stack hem till jeppe och spenderade kvällen hos han, så vi stack upp till affären och skaffade lite choklad och dricka. Där efter blev det mys framför tv:n. Blev även att jag somnade hos han och valde att sova där över natten så har nästan precis kommit hem nu. Har haft en jätte mysig helg trots allt som hänt är bara lite trött men det klagar jag inte på.
 
hoppas ni själva haft en bra helg !
min älskade gangster ! <3
 

dra mig till sängs

dags för mig att dra mig till sängs. Har varit en jobbig dag på många sätt och ska bli skönt att äntligen få lägga sig och vakna upp till en ny dag.
På grund av det regniga vädret idag så blev det inga bilder men ska fixa det under helgens gång. Har även lite läxor och grejor som ska hinnas med. Men har inget annat bestämt just nu.
 
hoppas ni haft en mys dag  så får ni sova so gott!
 
 
 

the sun

Nikon D3100 18-55 mm objektiv
Rebecca Malmberg
 

Fredag

Äntligen fredag igen och väntar nu bara på att skoldagen ska ta slut. Efter det ska jag hem och dra ut och fota lite möjligtvis. Där efter ska jag bara njuta av att helgen äntligen är här. Har faktiskt inte bestämt något än.
 

sovdags

precis kommit hem från Jeppe och ska nu gå och lägga mig så vi hörs imorgon igen, puss<3

hem till älskling

god eftermiddag nu sitter jag i skolan och ska snart ha engelska. Efter det kanske det blir gymmet och efter det hem till älskling. vi hörs
 

Grey's anatomy

Ännu en lång dag i skolan har passerat mig och är så glad att den äntligen är över. Ska snart starta tv:n och bänka mig framför grey's anatomy, efter som det är idag den nya säsongen börjar. Har själv inte varit jätte stort fan av de men har kollat några avsnitt och ska se början idag osså. Efter det blir det väl sängen så jag kan klara av morgon dagen också.
 

hem o sova

sitter i en av skolans lokaler och kollar på någon film. ska göra det i cirka en timme till och sedan är det mer vanlig lektion till halv fem. Segt när man vet att hela familjen är hemma innan än själv. men finns inget jag kan göra åt det. Men när jag väl kommer hem ska jag bara slänga mig i sängen och slöa resten av dagen.
 

gymmet med brodern

Efter skolan drog jag och gymmade med brodern min. Blev ett pass med rygg och biceps. Väl hemma sen fixade jag lite att käka och där efter gick jag in i duschen så ligger nu i sängen med blött hår som jag snart ska föna. Ska även hinna med att smita över till älskling om ett litet tag när han kommit hem.
 
puss<3
 
gammal bild men ni får nöja er med de så länge. har inte fotat på evigheter och får inte över mobilens bilder till datorn än så ni får ha tålamod.

The morning

Godmorgon folket, hoppas ni haft en bra morgon so far. Själv har ja suttit i skolan och kollat på skönheten och odjuret, kul kul eller inte. Ska nu vid 11 ha lektion igen då jag ska skriva om filmen. Senare efter lunch ska vi ha radio och förhoppningsvis kommer vi sluta tidigare än väntat.
 
Ni får ha en bra dag 

bjuder på en gammal goding bild, tycker att den e så fin :)

En dag i lugn

har haft en seg dag här hemma och har inte gjort speciellt mycket. Men har i alla fall fått vara ute och gå en runda med hundarna och efter det gick ja hem till älskling för att prata lite med han. Har fortfarande ont i magen men smärtan har börjat lätta. förhoppningsvis blir det skola imorgon men vi får se.
Har en outfit bild på mobilen men får tyvärr inte det att funka så får försöka fixa de imorgon.
 
Tills dess får ni ha de så bra <3
kamera: nikon D3100
 

Smärtor i magen

ligger i sängen nu när jag egentligen vid denna tiden skulle varit i skolan men vaknade upp med smärta i vänster sida av magen igen precis som för några veckor sedan. Vet ej vad detta kan bero på men hoppas på att de kan gå över snabbt. Så idag ska jag bara ta det lugnt och försöka bli "frisk". 
 
Kamera: nikon D3100
Fotograf: jag 

RSS 2.0