måste säga godnatt nu

kollar just nu på big brother orkar nt göra ett skit men tyvärr så drar mina föräldrar mitt internet så kmr inte kunna uppdatera bloggen mer idag. vi hörs imon när jag vaknat börjar praon halv 11 så vi hörs

puss <3

tidsinställt inlägg

just nu är jag nog i full gång med att jobba så drf är detta ett tidsinställt inlägg som jag gjorde imorse.


dagens look:








videoblogg

nt hungrig :O




Prao 12.30

godmorgon antar att många är i skolan,vissa jobbar och vissa kanske har sportlov själv så ska jag prao nu i två veckor på Röda kvarn börjar inte förens 12.30 idag vilket jag tycker är rätt härligt på en måndag men dock så lär jag nog inte vara hemma förens cirka 17.30 om inget ändras smått jobbigt kanske men vi vet alla hur seg man är på en måndag så jag uppskattar att jag inte börjar förens halv 1.

har precis ätit frukost,bytat om,borstat tänderna ska snart fixa håret och sminket :)

hoppas alla får en bra dag <3






big brother time

kollar på big brother :)

eye














seven hours from here



....

skönt att sova till 14.00

shoo världen :)
Fick äntligen sova ut ordentligt somnade runt 01.15 igår kväll sen sov jag till klockan 14.00 på eftermiddagen så sjukt skönt:)
Men har precis käkat lite fukost ska byta om fixa mig lite sen kanske sätta mig ner och plugga :/ sånt man inte orkar men man måste.

vi hörs senare <3



börjar bli trött

snart dags att sova för lilla Rebecca, börjar bli trött. Så detta blir det sista inlägget för idag vi får höras imorgon

puss puss





Dressyr i svt24

kollar på svt24 där dem just nu visar dressyr från göteborgs horse show. kanske inte många som vet alla jag gillar hästar men nu vet ni ;)


Renovering pågår

renovering pågår här på bloggen blir nog inte klar förens imorgon så ni får leva med att det är lite rörigt i bloggen just nu




omg

haha ni som har varit inne på min blogg och kollat så har ni sätt att den varit helt cp :S råkade paja hela designen typ drf ser den ut som den gör just nu ska fixa det inom kort tid så länge får ni leva med att den ser ut såhär ;)

Hemma från gymmet nu

nu är jag tbx från gymmet,gick helt okej har gått igenom typ alla maskiner och kollat hur dem funkar.sprang lite på rullband/springband vad ni än kallar det gick rätt bra men är ju nt specielt varm men nästa gång så lär vi väl välja vissa maskiner bara för man brukar ju nt träna på alla maskiner men var ju tvungen att kolla hur dem funkade ;)
Är inte specielt varm elr svettig men ska ändån ta en dusch och känna sig lite fräsch.


varmade upp på sånn här :)

godmorgon folket :)

godmorgon folket :)

har bara sovit i knappt 5 timmar i natt :s somnade inte förens klockan 4 på morgonen sen blev jag väckt efter 5 timmar av min mamma pga att jag ska hänga med pappa till gymmet idag asså jag lär vara helt död när denna dagen är slut förstår inte hur jag ska orka träna men blir antagligen bara lite träning idag så jag kanske klarar mig ;)

har inte tid att slöa framför datorn längre för nu ska jag fixa mig lite byta om och sedan drar vi till gymmet hörs sen :)


puss <33



värd 1095?

hittade denna sjukt snygga bikinin på Nelly.com men är den verkligen värd 1095 kr? :o tveksamt men dock var den fett snygg tyckte jag men hittade några andra jag kanske ska köpa när det har blivit lite varmare ;)

tycker ni  att denna är värd 1095 kr?  kunde inte få en bättre bild :s 

Siren Wrap Top Set SEK 1095, Vitamin A Gold - NELLY.COM



O-Bee

omer bhatti om han låt :)



hans låt finns på spotify O-bee - all around the world

michaels jacksons son?

dålig uppdatering sorry folket.
Har suttit och kollat let's dance och sedan kolla jag på skavlan och då kom ''michael jacksons son'' som alla kallar honom jag vet inte om han är det elr inte han vägrar att svara på frågan även i skavlan så vem vet dock var han rätt söt och sjöng fett bra var tydligen en låt som skulle släppas idag men jag hittar inte den.Hette i alla fall all around the world sjukt bra får kanske vänta någon dag innan den finns på youtube och spotify.
Sitter just nu och kollar på big brother blir en tv kväll för mig, är typ inga vänner som är hemma elr som kan träffas osv så då blev det mysigast men en tv kväll :) imorgon blir det gymmet på morgonen i think och sedan träffa Tim om inget ändras.

Nu är pausen slut i big brother så kan inte blogga mer nu, puss <3 




namnet är omer bhatti

fransbröd macka med banan på

godmorgon :)

har precis ätit frukost som bestod av 2 mackor fransbröd med banan på och ett glas mjölk bredvid.
ska snart byta om och fixa mig lite.
senare ikväll blir det varmrökt lax med potatis fett gott elr hur ?

har inget mer att skriva just nu ville bara att ni skulle veta att jag är vaken vaknade för kanske c en timme sedan :$
la och sms med folk hela natten igår nästan så drf jag vakna så här sent ;)

Big brother kväll

bíg brother på tv11 man måste ju bara se på det :)


- du är fantastisk som du är...

''Mamma står just nu och gräddar pannkakor till oss så jäkla gott elr hur?
blir sånn fetto dag idag för min bror har även köpt choklad till mig ,snällt av han :) .
Men tror att jag ska skippa att äta godis och sånt i helgen bara för att jag äter idag man måste ju tänka på vikten''

Detta är en bit av ett inlägg jag gjorde för ett tag sedan.Var en person som hade hittat en bild som också fanns med i detta inlägget som länkade till mig blogg och skrev då en kommentar som lyder :

- ville bara säga att jag hoppas du inte skippar godis och sånt vissa dagar bara för att du ätit det andra dagar, strunta i att tänka på vikt! Du är fantastisk som du är, insidan och ut :)

En kommentar som jag verkligen uppskattar fast att inlägget inte är gjort idag men att det kanske är något jag borde bära med mig.Lär inte sluta tänka på vikten när jag äter sånt tror att alla ändån bör tänka på vad dem stoppar i sig men uppskattar ändån denna kommentaren så jag ville tacka denna anonyma personen som skrev denna kommentar till mig :)








Pannkakor utan mjölk xd

Var planerat att jag skulle göra pannkakor imorse men så vaknade Tim som osså ville ha, men han tål inte mjölk så skulle vi då komma på en lösning så då tog vi vatten istället för mjölk haha smaka seriöst typ sånt bröd man får i kyrkan xd Och sen blev det ingen färg på dem, jag rekomenderar inte detta !!

Här kmr en video på våra lyckade pannkakor elr kanske ska säga olyckade xd



jävla leverans gubbe xd

Hej på er :)
Eftersom jag gick och la mig så sent igår så var min tanke att jag skulle få sova länge idag men nej blev inte så för då kom en gubbe och ringde på vår dörrklocka jag orkade inte gå upp och öppna trodde att någon annan kunde göra det men nej ingen öppnade så jag fick ju gå ner och kolla ut genom fönstret men då stod där ingen men såg ett paket med hundmat ligga utanför dörren. kanske inte så smart att låta det ligga där men jag kan nog inte lyfta det :s får vänta tills mina brödrar har vacknat.
Som sagt så hade jag gärna sovit några timmar till men jag kunde verkligen inte somna om så jag ligger nu under täcket med datorn i knäet.

Vi hörs igen när jag har vaknat till lite mer ;)


jag just nu i webben haha fyfan vad jag flabbar åt mig själv xd
känner att jag inte har något liv alls hahaha

jag är fortfarande vaken

fattar egentligen inte vad jag gör vaken fortfarande klockan är över 01.00 och i vanliga fall skulle jag sova sött just nu men sitter istället och snackar med min lilla Martin på msn som osså egentligen borde sova för han är nt ledig imorgon haha men det är ju hans val jag har inget emot lite sällskap ändå så :).
Men tror inte att jag sitter uppe speciell länge till nu måste ju orka ta mig upp imorgon igen
Tror att bror och victor fortfarande är vakna osså så jag är ju inte den ända i huset.

nu ska jag säga godnatt till alla och stänga ner datorn vi hörs om ungefär 10 timmar igen xd

lev livet när du kan

Min dag har varit helt okej dock har det inte hänt specielt mkt imorgon lär det nog hända lite mer i hope :D
Blir väl sova rätt så länge,duscha,träffa kompis maybe,gymma med pappa kanske,osv osv

sitter just nu och lyssnar på lite musik lär väl inte ha internet specielt länge till så då lär jag väl antigen gå ner till killarna som sitter i vardagsrummet och kollar film elr så går jag och lägger mig vi får se :)

puss på kinden<3


Glee

Har suttit och kollat på tv serien Glee som dem visar på tv 11 klockan 20.00  första gången jag kollar på det men tyckte att det var en rätt så bra serie :)

Någon annan som har sätt på Glee?



träff med praktikledare

kom in till stan ungefär kvart i tre så satt mig inne på knutan eftersom det typ var snöstorm där ute. När klockan var 14.55 gick jag till röda kvarn men där var ingen som öppna så jag ringde till mig praoledare och fick reda på att hon satt på ett cafe lite längre upp i gatan så gick dit,sedan satt vi och snacka ett tag,bestämde schema osv sedan när vi snackat klart gick jag till stadsbibloteket för att möta upp victor och mamma sedan körde vi hem.Nu ligger jag under täcker och fryser jätte mkt :/ kanske borde göra en kopp varm oboy till mig själv ;)

vi hörs lite senare puss <3


idag händer

godmorgon, fattar inte varför jag redan är vaken? är skit trött skulle gärna sova i några timmar till men jag orkar inte försöka somna om igen.
Får väl istället gå ner och fixa lite fukost till mig kanske till och med sätta mig framför tv och mysa men då kmr jag typ aldrig där ifrån.

       Idag händer     

  • Äta frukost
  • Fixa mig
  • gå ut med hundarna
  • äta lunch
  • ta bussen till stan
  • träffa louise bestämma mitt schema
  • vara hemma och slöa

 





snart sovtime

kollar just nu på big brother ska sedan tvätta ansiktet,borsta tändera osv sedan sova imorgon ska jag in till stan för att träffa hon som jag ska prao hos och få några papper påskrivna.

vi hörs imon <3


ojdå :$

glömde helt bort bloggen efter att jag kommit hem från farmor :$ inte meningen men jag gjorde i alla fall något vettigt som att sätta mig ner och plugga ;) de ni, händer inte allt för ofta så jag klara mig.
sen har jag legat under en filt i vardagsrummet och kollat på vänner tills nu.

btw har ju gnällt en massa om byggarna som äntligen har lämnat oss nu haha elr ja dem kmr tbx om typ fyra veckor igen men i alla fall mamma var och köpte handukar och  sånt till vårt nya badrum idag så Tänkte visa er det fina resultatet kanske inte jätte kul och se men i alla fall ;)





frukost framför stylisterna

äter just nu frukost framför stylisterna på kanal5 play. Bara jag som är vaken i huset alla andra sover till och med hundarna x). Tänkte nu välja lite kläder och sedan hoppa in i duschen. ungefär vid 12.30 tar jag,lisette,tim och min bror buss  in till plantan för att äta lunch hos min farmor som gör skit god mat ;)

lär kanske ta ett tag innan jag kmr hem från farmor igen för hon gillar att prata tro mig;) haha
så ni får stå ut tills jag kmr hem igen.

btw äntligen kan man använda toaletterna vi fick ju gå ner till våra kusiner och använda deras igår xD

men nu ska jag snart in i duschen så har inte tid att prata mer puss puss <3


bilderna som finns kvar

bilder som jag har kvar från mitt liv på min dator















jobbig morgon

vaknade halv åtta av våra byggare imorse -.- sedan hade dem inget vatten på så kunde inte gå på toa sedan så byttade dem båda toaletterna och jag behövde verkligen gå på toa så gick till lisette för att låna deras toa sedan stanna jag där ett tag och kolla på film efter det så var ja tvungen att gå hem för att gå ut med hundarna i det skit kalla vädret!
såg sedan att det tod på båda toaletterna får ej andvändas förens imorgon haha x) detta är kris min bror har precis gått ut för att pinka haha x)

har inte tid att skriva mer nu ska nämligen ner till moa
så puss på er <3


just nu

kollar på big brother :)





tråkig helg i know

dålig uppdatering idag men det är bara pga att det inte händer specielt mkt just nu har precis kollat på film med familjen, men bestämde att denna helgen skulle vara slapp helg så att jag kunde orka med den härliga veckan med sportlov som börjar imorgon.




Ha en toppen dag :)

godmorgon på er :)

Har precis tagit mig en varm dusch innan dess blev det frallor till frukost. Har precis bytat om sitter just nu och kollar fb och lyssnar på lite musik ska snart föna håret sen kanske gå ut en sväng eftersom solen är uppe :)

jag hoppas att ni får en toppen dag <3



Eric Saade

så sjukt söt och stolt helsingborgare fan vad gött att Eric Saade gick till final :D

pappa la en kommentar om att han borde ha tjejer i bakgrunden
klart att han inte ska ha det, bara vi tjejer som röstar typ ju klart att man ska snygga killar som dansar istället ;) jag har inget emot det i alla fall (a)

haha nu ska jag fortsätta att kolla på melodifestivalen
puss puss <3



read and feel my lips




feejjk

shit vad jag blir trött på personer som tar min bilder och säger att dem är jag

så klart kanske jag borde ta det lite som en komplimang men kul att hon får komplimanger som jag?

har inget emot om ni går in på hennes bdb och kritiserar henne

fejk =  jojojobabe


@bdb

jobbig natt

God eftermiddag :) Min natt har varit hemsk rent ut sagt somnade vid halv 1 eller något liknande sedan vaknade jag klockan 4 av att jag hade sjukt ont i magen, la kvar i sängen och försökte att somna om men det gick verkligen inte så gick ner och tog iprem sedan satt jag på en film och la mig i sängen igen efter typ en halvtimme var ja så trött att jag somnade mitt i filmen vilket kändes skönt :)
vaknade igen ungefär vid 11 tiden

har precis ätit frukost och borstat tänderna

hörs när jag vaknar igen

orkar inte vara uppe längre nu,har varit en kväll med mkt skratt mellan mig tim och victor x)
blir nog att jag sover länge imorgon jag behöver de !

så vi hörs när jag vaknar igen
puss ♥


just nu

sitter och kollar på let's dance med familjen och äter chips,dricker cola:)




pictures








ha en fortsatt bra fredag :)

tagga lov:D

många av er som kanske undrar hur provet gick? jag hälsar att det gick skit -.- lär få ig.
i vanliga fall skulle jag ha suttit och deppat sönder just nu men måste hålla hakan högt det är ju fan sportlov nu herregud ;) hoppas att det blir ett lyckat och trevligt lov :)

tagga lovet fan haha

matteprov imorgon :/

denna dagen har fortsatt med plugg,plugg och plugg har dock även hunnit duscha också :)

imorgon börjar dagen med idrott på ga klockan 8.30 sedan måste vi typ skynda oss skit mkt för att hinna tbx till skolan för att ha matteprov :S efter det har vi en timme där vi får göra vad vi vill sedan är det lunch.
På eftermiddagen ska jag ha syslöjd i två timmar och sedan är min skoldag slut och det är då äntligen sportlov!! :D

bara jag som längtar ? haha ska bli skönt att få vara ledig en vecka från skolan :p



old pictur


plugg,plugg och mer plugg

efter en fett lång tråkig dag i skolan skulle jag springa till bussen för att hinna med bussen men så klart så släpper hon oss försent alltså missar jag min buss med kanske 30 meter -.-
träffade antonia då jag hade vänt och tänkt sätta mig inne på skolan och vänta på nästa buss, men Antonias mamma var så snäll och gav mig en skjuts hem :p
väl hemma så kom en tanke upp i huvudet ''fan vad skönt att vara hemma'' men då ser jag byggarna -.- åhh nej jag orkar nt !!
aja men dem gick efter ett tag för ännu är vi inte av med dem jag får vänta tills på typ måndag innan jag kan få lugn och ro i huset igen :)
Har precis räcknat matte i en timme eftersom det är matte prov imorgon dagen innan sportlovet :S
aja får hoppas att gud är på min sida och att jag klarar det

nu ska jag snart äta lite kvällsmat efter det så är det plugg som gäller :/

puss<3

sitter i skolan

har just nu sv/so ska fortsätta skriva om George washington. snart kmr läraren och jag har inte tid att sitta här och skriva längre måste ju jobba också så att betygen in dalar helt ;)

vi hörs när jag kmr hem vid typ halv fyra hoppas ni får en fortsatt bra dag mina underbara läsare
pussen <3



godnatt bloggen

dags för mig att stänga va min lilla dator nu kmr sakna den,drömma om den och leva för den haha fan vad jag kan vara dramatisk ibland ;) men vet att ni gillar det :d

ska nu fortsätta att plugga på spanskan det fastnar inte i mitt huvud :/ sen ska jag sova så drf säger jag godnatt nu :)

vi hörs imorgon bitti kanske
puss <3




Ny Dator !!

Sitter nu vid min nya dator och bloggar :D har precis instrallerat msn och spotify inget man kan leva utan ju ;)
Den verkar funka jätte bra :) så fort jag kommit på hur datorn fungerar osv så kmr det så klart kmr in nya bilder osv men det lär nog ta några dagar.

Innan jag skriver klart detta inlägget ville jag bara tacka mamma & pappa för datorn :)

pussen <3






i skolan

inte direkt normalt xD

och shit vad min röst låter mörk :O


Mhmm bakning :D

Började imorse klockan 9 som ni kanske redan vet med idrott men eftersom jag inte mådde specielt bra igår så tyckte jag att det var okej att sitta bredvid idag var nämligen mkt spring osv.
När den lektionen var slut gick jag och Antonia tbx till skolan sedan hade vi matte och no men man fick bestämma själva vad vi skulle göra typ om vi ville träna inför prov elr så men jag och antonia satt och ritade på golvet och på våra fötter ben osv xD
sedan var det lunch och efter det mentorstid där vi inte behövde göra något om man ville så kunde man plugga matte elr något liknande men vi satt bara och pratade :D ingen lärare you know ;)

Har även precis bakat chokladbollar :D fett gott ju ;)



videoklipp från skolan kmr upp lite senare på bloggen :)

så missa inte de !


skola nästa

ska ta bussen halv med miranda till skolan ska ha idrott,matte,no och sist mentorstid till kl 13.45

vi hörs när jag kommit hem igen
puss ♥

texten säger allt <3

 



 

Play the moment..


▌▌ Pause the memories..

Stop the pain..



◄◄ Rewind the happiness



mår halft dåligt :s

Har kollat på stylisterna på kanal5 play precis. Mår inte specielt bra, känner att jag är varm och är smått hängig får hoppas att det blir bättre. Tänkte att jag kanske skulle gå in i duschen ett tag och sedan kolla på en sommar i sverige och efter de se på couger town i think




love story <3


vad fan händer?

vad fan händer med mina läsare :O innan hade jag över 200 nu är det bara några få :/ känner inte alls för att blogga längre om inte läsarna höjs igen.

så klart så lär bloggen vara bättre när jag fått en egen dator men vad fan gör man om den är pajad ? och inte har tillräckligt mkt pengar till att bara köpa en ny sådär samma dag?

aja ska inte gnälla på er mer. Själv sitter man och fryser under en filt i vardagsrummet och kollar på tv.

snart blir det lite mat innan jag svimmar av att jag är så hungrig min mage kurrar hela tiden :(



.... you are so fkn cute ♥

har sv/so

sitter nu och skriver en massa om george washington ska ha rast snart sedan ännu en lektion med sv/so -.- är fett trött och är inte på toppen humör efter sv/so är det lunch sen spanska och no blir bara repition på  no inför provet som kmr snart precis som på matte lektionen imorse.

vi hörs när jag kmr hem <333

min kväll :)

har suttit vid elementet i min stol omvirad av mitt täcke med doft ljuständ,musik i öronen och räknat matte :)
har nämligen suttit och frysigt hela dagen typ :S

sen blev det kycklingsallad till kvällsmat sov bestod av kycklig ofc,pasta,gurka,rödlök,tomat,annanas,sallad,majs,ost sedan med lite vitlökssås på och några kryddor sedan med lite bröd bredvid :), sjukt gott om ni frågar mig och nyttigt :p

fick även en liten alla <3 dag pressent av mamma vid matbordet som bestod av en rätt så tjock tidning som bara handlar om smink,frisyr osv sedan fick jag även lindt choklad praliner sjukt gott blir kanske att jag slukar en och annan ikväll x)

men nu ska jag lämna över datorn till pappa och fortsätta göra matte efter det ska jag nog läsa lite i tidningen och se på tv

puss <3





Glad alla <3 dag

ville bara önska er glad alla hjärtans dag

puss <3

kladdkaka muffins (a)

skulle ju plugga men hade såklart glömt alla böckerna i skolan -.- så drf satte jag igång med  att baka kladdkaka muffins hihi (a' fett gott ju ;)

börjar bli riktigt trött nu väntar på att tiden kan gå lite snabbare så att det snart blir kvällsmat,sen kolla på svt play och vid 8 kolla på no ordinary family elr solsidan.
sen måste jag väl osså duscha ,packa väska och välja kläder inför imorgon <3



idag händer

nämen godmorgon ;) nu är man vaken har precis ätit frukost och borstat tänderna. satt mig nu med datorn i knäet, kunde inte låta bli ;)

Idag händer :




hemma från stan

efter att ha gått en runda på stan med linn är jag nu hemma ni får se bilder på vad jag har köpt lite senare








bilder från staden ;)


drar till stan

tar bussen till stan snart med linn vi hörs sen :)

puss <3

godmorgon sömntutor

godmorgon på er sömntutor !

jag vaknade för c 30 min sedan  har fortfarande inte bytat om fixat mig osv orkar inte stiga upp ur sängen men fick precis ett samtal frånn min söta kusin som undrade om jag ville hänga med till stan med henne kände inte för att tacka nej men visst hade det väl varit skönt att gå hemma i myskläder men det kan jag väl göra ikväll osså?

nej nog pratat nu för nu ska jag gå ner och ta mig lite frukost
vi hörs sedan mina läsare ♥


precis kommit hem

efter att ha ätit kvällsmat körde pappa mg till marcus i det mörka vädret . har varit där tills nu, har inte gjort så mkt mest kollat på tv ;) Har alltså precis kommit hem så sorry för att jag inte uppdaterat bloggen :S

blir bättre uppdatering imon
puss på er <3

ushh vilket väder !

äntligen fredag :D jag som tänkte se bra ut idag med lockat hår osv men så förstörs allt när man kmr ut i snöstormen jävla väder :O någon mer än mig som längtar till sommaren och som är trött på detta vädret?
känner inte alls för att gå ut genom dörren och träffa någon kompis,får sitta hemma under en filt i vardagsrummet och se på let's dance med familjen och kränga chips med några ljus tända elr vad tycker ni ? låter inte det fett mysigt ? :p

blir förresen kräftor,räkor och vitlöksbröd till kvällsmat inget att tacka nej till direkt ;)




låt inte dina misstag förstöra ditt liv

våra misstag som vi gör förföljer oss livet ut vi måste lära oss att leva med dem men även att lära oss av dem.
att erkänna våra misstag för andra kan även göra det lättare för än själv.




by:rebecca malmberg


jävla hamster med skit fula byxor :O

chacha ;)

Denna dagen började med en sväng in till tandläkaren efter det körde mamma mig till skolan och då såg vi på film på so.
Efter en lång skoldag skulle jag ta bussen hem men min lärare i bild är fett seg och gjorde då att jag inte hann med min tidiga buss,hittade inte heller mitt busskort som jag trodde skulle ligga i min ficka så jag sprang runt på skolan som en galning men hittade inte de som tur var så hade jag några mynt i min ficka som räckte till bussresan hem. Men fick stå ute i regnet i typ 10 minuter och vänta på buss skiten. Sen fans där typ inga platser så satt mig bredvid en tjej på 2 platsare och tänkte att det var lugnt men då tar hon upp en påse full med nötter som hon sitter och gnager på i en kvart(nötterna), jag trodde att jag skulle dampa sönder trodde fan att hon var någon jävla hamster :O fick till och med smulor från hennes nötter på mig -.-och på tal om henne så såg hennes byxor förjävliga ut trodde att jag skulle spy på dem :O

men i alla fall efter halva bussresan hoppade hon av som tur var men lukten av hennes jävla nötter var så klart kvar -.- När bussen väl stannar på min bussplats var det bara till att ta på sig luvan och börja gå hemåt där hemma väntade min efterlängtade ring från style by tyra som jag nu har fått byta till en större.
Efter att ha provat ringen osv tvinga mamma mig att ringa ett samtal till en tjej på rödakvarn som jag ska praoa hos gick rätt så bra vi bestämde att jag skulle ta mig dit vecka 8 och snacka med henne om schema osv.


nu orkar jag verkligen inte skriva mer x) vi hörs igen lite senare
puss ♥

dagens lektioner

sitter i skolan har just nu so ska snart ha spanska och glosor i spanska -.- sen är det lunch och efter det engelska och bild.

puss <3


bildbomb på stranden

Här kmr dem otroligt fina bilderna som Linn tog för ett tag sedan på stranden :)

hoppas att ni uppskattar dem :p

















photos by: Linn cervin
do not copy !!

vill osså på semster :(

som jag skrev innan så tog jag bussen in till stan igen för att möta upp filip och för att sedan fika på falmans och snacka lite blev en biskvi och läsk till mig :) efter att ha suttit där ett tag gick vi ner mot stan där mamma hämtade upp mig.Fast hade gärna stannat i stan så att jag hade kunnat hoppa ner i filips resväska han ska nämligen till thailand i 2 veckor nu och bli brun inget jag hade tackat nej till :O

men men han lovade i alla fall att köpa något gulligt till mig (A)

har man tråk på bussen elr? xD ↓


ska till frissan snart :O


är torr i ansiktet pga min nya rengöring till ansiktet

åker igen

har precis varit i skolan varit en rätt så kort dag har hänt en del grejor men tar upp mina tankar om det ikväll för nu ska jag snart iväg igen tar bussen 33 tror jag in till stan sen ska jag fika med filip så vi hörs när jag är tbx igen puss <3

ingen prao plats -.-

precis tagit mig en dusch, har ringt efter prao plats hela eftermiddagen har inte hittat något -.- så drf har jag precis bestämt att jag ska ta en fika med filip imorgon efter skolan kanske ser om vi hittar någon praoplats.
sitter just nu och kollar på sommar i sverige ska snart få kolla på tv där nere sen ska jag sätta på jersey shore (a)

sen är det nog läggdags för mig puss <33

i brevlådan

har varit en lång dag i skolan har darför inte kunnat uppdatera bloggen. Har suttit på bussen hem och lyssnat sönder mina låtar som finns på min ipod måste nog snart fixa några nya dessa börjar bli lita långtråkiga.
När jag kom hem låg där ett brev på bordet som det stod Rebecca på det första jag gör är att riva i sönder brevet och plockar ut det fina armbandet som jag vann för några dagar sedan på joels blogg :) det är lite stort men det funkar :p

Angel wings, silverfärgat

puss <3

stänger av datorn nu

tänkte stänga ner datorn nu och gå ner tvätta av sminket med sminkbortagning sedan ska jag tvätta ansiktet,borsta tänderna,byta om välja kläder och packa väskan inför imorgon

puss <3


just nu

sitter jag och kollar på top model 15




era favorit bilder i repris


















rulltårta nästa :)

har varit hemma nu i nästan två timmar har bara ätit två mackor precis håller just nu på att baka en rulltårta med choklad i :p
fett gott ju om jag lyckas haha.
den lär i alla fall konkurera ut mammas konstiga gryta som hon hade tänkt att göra till kvällsmat x)



orkar nt

har so ska ta reda på fakta om george washington men orkar fan inte ska snart ha engelska sen musik,lunch och so sen slutar jag flr dagen vi hörs när jag har kommit hem igen

puss <3

den ljusa sidan av livet

efter att ha ätit tog jag mig en snabb dusch sen hoppade jag i myskläder har nu kollat klart på mean girls 2 och doft ljusen som är tända har snart brunnit ner ska snart släcka lampan och sig hejdå till denna veckan och vakna upp imorgon pigg och glad inför en ny vecka med nya äventyr.

Denna veckan som har gått har varit sjukt bra den har fått mig till att kolla upp lite mot ljuset och inte bara kolla ner mot det mörka och tänka läxor,skola tråkigt väder osv.

Ville bara tacka er som har fått min vecka och min vardag till att bli lite bättre ni vet säkert vilka ni är.

hoppas ni får en bra start på den nya veckan imorgon <3
puss


ibland måste man se livet från den ljusa sidan




ätit cupcakes gjorda av lisette :)

har precis kommit hem från lisette har ätit hembakade cupcakes gjorde av lisette jätte goda var dem :)
sen har vi mest suttit och snackat.Har precis gått hem i regnet inte specielt mysigt väder om man säger så -.-
Ska snart äta kvällsmat sen ska jag kanske ta mig en dusch och efter det ska jag mysa under täcket och se på tv elr något liknande.

pussen <3




videobloggarna

Har fixat så att ni kan kolla på alla mina videobloggar bara genom att rulla ner lite på min blogg så ligger alla videobloggar i sidan.
under senaste inlägg står där videobloggar sedan är det bara till att trycka på den videobloggen nu vill se på :)

hoppas att ni gillar de :p



      ↑






bloggandet blir som vanligt igen

godmorgon på er har sovit rätt länge idag pga att jag inte somnade förens kl 3 igår. Har precis ätit två rostade mackor med pålägg och ett glas mjölk till.
Ska snart borsta tänderna och ta på mig lite kläder.

btw bloggningen kmr bli som vanligt idag den har varit rätt dålig hela helgen  men det är pga att jag inte varit hemma så mkt :)





kommit hem från fam delander

har precis kommit hem från fam delander har haft en helt okej kväll :) bättre än att sitta hemma ;)
är fett trött just nu så ska nog snart byta om och krypa ner i sängen.
Har inte planerat något inför morgondagen ännu men kmr säkert upp något annars får jag väl plugga ''höhö host''

vi hörs imorgon <3




kan man tro att denna bilden är fottad med en digital kamera? :o




väla <3

har precis varit en på väla med mamma och handlat lite har även varit på ikea lite ;)

köpt:


Bh & trosor från hm


blus från gt


skärp gt

annat som också köptes:
ring
deo
svart kortarmad magtröja

och även pressent till kevin ska duscha nu sen ska jag byta om och fixa mig och sedan bär det av till fam delander ett tag vi hörs senare :p

min kväll <3

efter att ha fikat med Moa var jag hemma och åt kvällsmat sen körde mamma mig till marcus så har spenderat kvällen där :) har precis kommit hem typ värsta stormen ute det blåser som in i och regnar skit mkt :S.
sitter nu med ett glas cola i handen och en lite liten liten chips skål xD
men tror inte att jag klarar av att hålla upp mina ögon länge till så tror att jag går och lägger mig snart imorgon ska jag nog iväg till väla med mamma och köpa pressent till kevin sen på kvällen/eftermiddagen är det 18 års fest :)

pussen <3

HELG ÄNTLIGEN !

har precis haft syslöjd hon släppte oss lite tidigare rätt skönt :)
sitter nu och väntar på att moa ska ta sig in till stan ska snart börja ta på mig och fixa mig lite sen ska jag möta upp Moa nere på knutan och ta en fika med henne i stan :p

jag gör ett inlägg lite senare när jag kommit hem igen hoppas ni haft en bra dag :p

puss ♥

nyduschad

gick in i duschen för ungefär en timme sedan har stått där inne och värmt/tvättat mig i lite mer än en halvtimme kanske så fett skönt har även smörjt in mig i body butter och loution/brun utan sol.
Känns bra att vara fräsch inför den sista skoldagen denna veckan :) ska snart börja packa min väska inför morgondagen och ta fram lite kläder,börjar ju skoldagen med idrott .

slutar inte fören kl 3 imorgon får se om jag gör något inlägg innan jag slutar om jag hinner
vi hörs imorgon igen :)





alla är vi inte perfekta

lång dag i skolan men lyckades ta mig igenom den fast att jag är så sjukt skoltrött,fick alla rätt på glosprovet i spanskan så är rätt nöjd över mig själv :p

har på mig kläderna som jag köpte igår med mamma är nöjd över kläderna men väntar fortfarande på att mamma ska skicka iväg ringen till tyra så jag kan få den bytad till en storlek större hon har sagt att hon ska försöka fixa allt imorgon.




alla är vi inte perfekta



skolan

sitter i skolan killarna har snottat min ipod och försöker slå mitt rekord i ett spel men dem suger ingen kan slå den bästa ;)

ska snart ha engelska och sen bild vi hörs när jag kmr ihem igen svarar på¨era kommentarer då ;9

puss <3

bilder på kläderna <3

känner mig smått rädd för att allt ska gå åt helvete imorgon på spanskan hoppas att det går någorlunda bra i alla fall :/

har bilder på dem nya byxorna och på tröjan som mamma köpte till mig nu














shopping + ont i armen

Har kommit hem från en rätt så kort skol dag och en runda på stan med mamma.
har fett ont i armen efter badmintonen imorse kan inte ens hålla i ett glas utan att min han skakar känner mig som en gammal tant :O samma när jag skulle ta på mig mascara var fett svårt med en skakig hand :o
Men blev ändån en shoppingrunda med mamma efter skolan då jag/mamma köpte ett par jeans ,mag tröja långarmad och trosor från gina tricot. sen köpte jag visibly clear från neutrigena och ett puder från maxfactor inne på kicks.

min snälla söta rara mamma betalade
bilder kmr senare


puss <3


tidsinställt

Eftersom jag antaglligen sitter på en lektion nu och tråkar sönder så kan jag ju inte blogga med er så drf tänkte jag göra ett tidsinställt inlägg.

Dagen började med att jag tog bussen in till ih med Miranda skulle ha badminton.
Har precis haft matte och ska nu ha no sen i eftermiddag ska jag ha klassråd i think brukar inte göra så mkt där blir ofta att vi slutar tidigare för att vi bara sitter och gör typ inget.Sen ska jag ner till stan och träffa mamma sen ska vi försöka att hitta en prao plats till mig och kanske hinner köpa något innan mamma tar sig ner till stan.

vi hörs när jag kmr hem elr innan dess om jag har tid puss på er <3


i continue to go...


ingen länkning

Ingen som gissade rätt så kan tyvärr inte ge ut någon länkning men svaret är alltså en ring jag beställde från style by tyra för några dagar sedan som kom med posten tyvärr var ringen för liten råkade ta fel så ska försöka byta den.Var det korset som jag visade upp för några dagar sedan i bloggen som har två hål i sig för att det är en ring med två ringar som sitter ihopa elr vad jag ska säga och man kan ha på sig den ;)

sorry ;)

Dagens låt

skulle bara vilja somna till hans underbara röst :O





Rebeccas skoldag

Hej alla läsare idag så var den en lång dag i skolan som började med matte sen hade vi so i två timmat rätt jobbigt :/ och efter det hade vi lunch i en timme gjorde typ inget satt i soffan men alla killarna och hade typ tråk xD sen hade jag spanska vilket jag hatar men var helt okej idag flabba som fan med paow haha vi tyckte att vi för en gångs skull var väldigt duktiga ;) sista lektionen hade vi no och vi satt bara och anteckna en massa som vår lärare skrev ner på tavlan.

klockan 15.00 sprang jag och Miranda ner för trapporna och bort till bussen sjukt skönt att vi hann med bussen som gick 15.03,sen satt vi på bussen och snacka lite och nu är jag hemma igen byggarna har precis åkt vilket var väldigt skönt :) Var inne på joels blogg och såg att jag vunnit ett armband värde 149 kr sjukt glad jag blir :D har precis skrivit en kommentar och tackat honom ;)

pussen <3



RSS 2.0