Pictures by Rebecca Malmberg








Dagens outfit



Magtröja - Bikbok, Shorts - Gina tricot



sorry för oskarpbild


sista solen

Då har man varit på stranden och njutit av den sista soliga dagen, för nu har den gått i moln och regnmolnen är påväg.
Har precis varit med mamma och köpt lite svenska jordgubbar och potatisar på gården men sitter nu i soffan och kollar på lite tv. Man blir rätt seg av detta vädret om man frågar mig.
Vad har ni för tips som man kan hitta på en sån här dag? :)





Godmorgon

godmorgon sötnosar

Dem härliga sommardagarna fortsätter, men vet inte om ja håller mig här hemma idag eller om ja a
tar en sväng ner till stranden fast att det inte ska bli lika fint väder idag.Vi får helt enkelt se.
Ska snart byta om sen väcka brorsan så han kan gå ut med dem små hundarna.

hoppas ni får en varm och underbar dag men mycket skratt :)




Tack

fick en länkning av Emelie för att hon hade veckans blogg och slumpade två men ville även ge mig en länkning :) så ville bara tacka henne så jätte mycket i detta inlägget för de, hon är en riktigt söt tjej och tycker att ni borde besök hennes blogg genom att trycka på hennes namn.




snabb update

Har precis tagit med en riktigt kall dusch och smörjt in mig i body butter och lite after sun. Har nämligen varit ute och sprungit en runda var sjukt skönt väder :) ska nu äta poppisar, dricka lite cider och kolla på life of ryan :)


Ni har väl inte glömt?

Ni har väl inte glömt REAN på Nelly.com ?





SOLBRILLOR?

Har för tillfället inga solglasögon vilka ska man köpa? något tips på var dem har snygga solbrillor? :)



tacksam för hjälpen gillar dessa med spegelglas har dock inte testat dem, får så lång panna i vissa sånna men blir kanske ett par av dessa får se.


svårt o sova inatt

Nu är ja hemma från stranden igen glömde göra ett inlägg imorse eftersom jag råkade fastna framför tv:n och fick helt plötsligt bråttom till stranden. Har sovit väldigt lite inatt har bara känt hur det bränner och gör ont på ryggen. Vaknade först klockan 07.00 och kunde inte somna om för det gjorde så ont, gick då och smörjde ryggen med after sun för att seda försöka somna om på magen igen. Men det var svårt men var så trött så somnade sedan till klockan var cirka 10.00.
Efter ja gått en snabb runda runt huset med hundarna skyndade ja mig ner till stranden med en axelväska med handuk, badkläder osv och sedan en matväska i handen.
Blev några svalkande dopp i havet och sen stekande på stranden.





spenderat dagen med Moa

''ajj !'' fan vad ja ska bränna mig hela tiden, har nämligen lyckats med det idag igen fast ja smörjt mig. Men har i alla fall haft en härlig dag som ja har spenderat med Moa. Gick först till stranden och la där fram tills lunch tid men sen ropade Moas mage på mat så gick hem till henne och åt. Sedan la vi oss och steka lite i solen för att bli varma innan vi hoppa i poolen. Var faktskt skönt men sen började det blåsa så la oss och torka i solen.

Innan ja gick hem gick vi först till rosa kiosken för att köpa oss varsin glass att gå och mumsa på. Är nu hemma och väntar på lite kvällsmat.

hoppas ni haft en underbar dag <3




glöm ej solskyddsfaktor idag ;)

då var man fixad och klar inför stranden ska bara packa klart vad som ska med ner och gå ut med hundarna. sen kommer Moa och då går vi ner till den efterlängtade stranden. Lär antagligen träffa På både Linn och mormor där nere osså :)

ha det gött i värmen :)




dagen liter mot sitt slut

sitter nu i sängen med datorn i knäet som spelar låten when i look at you med miley cyrus och känner hur mitt ansikte stekar, har nämligen råkat bränna mig när jag var på stranden idag (opps?)
Men det hindrar mig inte från att dra dit imorgon igen, hade tänkt gå ner dit med moa på förmiddagen tror ja, sen på kvällen blir det en runda till gymmet.
Hoppas vi får en lika varm och härlig dag imorgon så inte vinden elr molnen kommer och förstör.

sov gott och ha det bra <3





just nu

Grillning :D




steek i solen

Hej på er :)

har legat och stekat samt lyssnat på musik hela dagen på stranden. Mötte upp linn innan ja gick ner dit eftersom hon osså ville till stranden sen la vi oss och steka i sanden vid mormor. Men har så klart badat i det iskalla havet med svanarna som osså flöt runder där, fett läskiga xd.

Gick sen en runda borta till kiosken och köpte varsin glass och mötte då kusinerna som vi hälsade på.
När mamma slutat jobba kom hon osså ner och joina oss i den härliga solen men sen drog vi hemmåt igen, men gick fan inte att ha ett linne på sig så gick i min rosa topp och ett par shorts :)
Ikväll blir det grillning tror ja ska bli härligt för vädret kan ju inte bli bättre just nu.
Men sitter fortfarande och stekar i solen fast i solstolen i trädgården men det blåser ej här så lite varmt kanske.

hoppas ni haft en lika várm och solig dag som vi :)
puss



dagens outfit: topp från gina och även shortsen :)

 btw rösta på mig i detta inlägg genom att skriva en 5:a :) http://louiiiiiiiise.blogg.se/2011/june/bidragen-ni-far-rosta-pa.html#comment


mot beachen

nu har ja packat väskan ska bara koppla hundarna för att sedan gå en runda med dem och hämta upp linn. sen lämna av dem här hemma i det svala huset annars dör dem av värme slag. Sen drar jag och Linn ner till stranden och lägger oss och steker ett tag vi hörs efter beachen :)



lånad bild från google

hoppas på fint väder imon

sista inlägget för idag eftersom föräldrarna drar internetsladden snart, Ska gå ner till köket och fylla på mitt glas med lite dricka sen ska ja lägga mig framför tv:n och slappa sen typ sova. Är sjukt trött så behöver en god nattsömn. Imorgon blir det förhoppningsvis sol och bad, är ensam hemma så blir chill :) hundarna ska dock ut vid något klockslag osså.

sov gott <3




nu kommer molnen

glömde helt bort bloggen, inte meningen. Vaknade runt 1 idag tog då ett glas yoggie som frukost och har inte ätit sen dess är dock inte speciellt hungrig. Sen lämna jag huset och har precis kommit hem igen. Har varit väldigt fint väder sen jag vaknade men nu verkar molnen komma igen darför ja satt mig vid datorn.






Jag idag




Midsommarbilder



















slappa framför mtv.se

godmorgon sötnosar idag är det midsommardagen tror att många är trötta sen gårdagen liksom jag haha. Gick inte och la mig förens klockan slagt runt 04.00 och vakna nu för cirka en timme sedan så jag är rätt trött.
tänkte nu borsta bissarna och sen hoppa i myskläder och kolla på mtv.se som tex life of ryan.
Bilderna kommer upp lite senare fast att det inte blev så många från gårdagen.

ha de gött :)





hoppas ni haft en trevlig midsommar

Godmorgon på er :D, haha nej skoja klockan börjar närma sig 02.00 mina ögon käns lite trötta, har haft folk i huset sen klockan 4 idag till nu typ så man känner sig rätt trött nu efteråt.
Hade dock planerat att åka in till stan för att träffa några kompisar fast så klart så gick inte mamma med på de fast hade väl kul när Carina skulle vaxa benen ist haha gick inte jätte bra ;).
Berättar mer om dagen imorgon för hade nu tänkt att surfa vidare lite på nätet sen ska jag bädda sängen,borsta tänderna och lite sånt men sen ska jag krypa ner under täcket och drömma sött.
Lär nog vakna rätt sent imorgon om jag inte tror helt fel haha.

Hoppas ni haft en bra midsommar och druckit med förstånd :)
puss puss <3



Glad midsommar

Godmorgon idag är det midsommar så ville bara önska er en glad midsommar innan jag fortsätter med min dag.
Har precis ätit några frallor till frukost och ska snart ta en dusch.
vi hörs <3




Ett steg till och jag faller






klurar på några frågor

sorry för ja inte uppdaterat men har varit hos en vän ungefär hela dagen, har haft skit kul så ville bara tacka för idag :).Har precis kommit hem och ätit lite kvällsmat samt jordgubbar till efterrätt :).
Ska nu försöka klura ut några frågor till tipsrundan som vi ska ha imorgon på midsommarafton när våra gäster kommer.Och nu när jag väl snackar om morgondagen så tänkte jag säga att uppdateringen kanske blir rätt kass men jag tror att många kan förstå och ja är nog inte den ända bloggen som får dålig uppdatering då. Men kameran lär hänga runt min hals den mesta tiden av dagen så lär bli många härliga fotton som kommer upp på bloggen sen.
Nu ska jag sätta på lite musik och fortsätta klura på frågorna <3






morgon tv

godmorgon på er

har startat dagen med att kolla på sjunde himmlen största delen av morgonen, älskar programet. Men har även bytat om,ätit frukost, fixat mig osv osv.
Tänkte nu skriva klart detta inlägget sen ska ja gå ner till Moa och hitta på något.
Jag hoppas ni får en toppen dag :)



byebye <3

tecknat lite





den är dock inte riktig klar ska fixa till hals och lite andra små ändringar men ni får ändån gärna tycka till om vad ni tycker och om jag borde fortsätta med att rita?


Nelly.com - rösta här !

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

obs! Ger alla som röstar en gratislänkning


till farmor och äta

godmorgon på er :) sovit gott?

vaknade själv av att jag fick sms imorse lite smått jobbigt men skulle ändå upp inom några minuter. Har precis ätit lite frukost och kollat in vädret som ser härligt ut. Sol,värme och lite moln man kan väl inte klaga för mkt :)
Ska nu leta fram några kläder att ta på mig sen får ja koppla hundarna och gå ut en runda med dem.

vid 12 tiden drar jag och brorsan till bussen där vi möter kusinerna sen ska vi in till farmor och äta lite lunch. Har inte ätit riktig lunch på länge så ska bli gott :)




Vinn en länkning

Sorry för dålig uppdatering men har inte orkat sitta vid datan idag har dock haft musik på så har varit inloggad på msn men har nt snackat med någon. Tänkte att ni skulle få gissa på en sak jag har gjort idag med ledtråd av bilden under. Den som gissar rätt får en länkning :)




godmorgon <3

godmorgon på er, Har precis käkat lite frukost ska snart gå ner och sätta in pålägget i kylen. Sen får ja väl väcka brodern min eftersom det är hans tur att gå ut med hundarna idag och tror att dem vill ut snart. Själv ska ja fixa mig och kanske ta en dusch.

vi hörs lite senare :)





tänkte uppdatera bloggen

Huvudet värket och ligger nu i sängen med datorn i knäet och kollar på lite tv. Ska snart gå ner och ta ett glas dricka men tänkte uppdatera bloggen lite först.
Imorgon är det är ny dag av sommarlovet och inget är planerat men orkar verkligen inte ännu en seg dag till så får se till att något händer ;)

hoppas ni haft en toppen dag och får ännu en bra dag imorgon igen
sov sött <3


old picture

whatcha got - dessie

Stor diss till dessies nysläppte låt whatcha got
kanske borde lära sig sjunga först elr?
och att sjunga om sig själv lär nog inte impa på lyssnarna



eller vad tycker ni?

frukost framför tv:n

godmorgon, någon vaken? jag är i alla fall som ni kanske märker fast att ja är feta trött. Ska snart ta mig ner för trapporna och bort till köket för att fixa lite frukost till mig själv, sätter mig väl sen framför tv:n och äter de under en filt. Lite senare på dagen måste jag ta ut hundarna på en runda eftersom min broder inte lär göra det. Och efter de får vi helt enkelt se vad som händer.

puss på er <3





Jersey shore

Nu blir det jersey shore :)





hoppas ni klarat er ändå

Har varit hos en vän hela eftermiddagen fram tills  nu så har inte kunnat uppdatera bloggen hoppas ni har klarat er ändå ;) Har precis ätit lite potatis,kyckling och brunsås till kvällsmat, blev sjukt mätt så ligger nu i sängen med datorn i knäet.
Vet inte vad som händer next men får väl se kanske ska ut fast att det är fett tråkigt väder men har i alla fall precis slutat regna och sen ikväll blir det jersey shore :D
i love it någon mer som ser på jersey shore? :)

i fall ni inte har mtv så kan ni kolla på avsnitten här !

ha det gött <3



a drop from heaven

Ändrade planer för dagen

Då var man vaken igen, sitter nu och äter lite frukost som består av två limpa mackor och ett glas proviva. Har precis instrallerat skivorna som jag fick med kameran när den köptes, har inte haft tid med det innan darför har det inte blivit av.
Har blivit ändrade planer för dagen och lär darför inte åka in till stan för att träffa en vän. Så får väl helt enkelt se vad som dyker upp och vad som händer idag.
Vädret är jju inte det roligaste i alla fall annars kunde man ju ha spenderat dagen ute.

Nej nu måste jag gå ner med min tallrik och mitt glas till köket, ni får ha det så bra :)




krypa ner till sängs

klockan tickar iväg och ja ska snart krypa ner till sängs. Äntligen ska ja få sova länge det var länge sen, i alla fall fram tills lunch för sen ska ja dra in till stan och träffa en vän :).
Hoppas ni haft en toppen dag och tack för alla söta kommentarer.



blicka inte bakåt

att blicka bakåt på allt dåligt som har hänt gör dig bara olycklig, blicka framåt och lev i nuet. Var glad för det du har, se vilken fin person du är och sluta hitta fel på dig själv.




smink

fick en kommentar för ett tag sedan om ett önskemål att jag skulle göra ett inlägg där ja skrev om vilka smink produkter jag använder.
Tänkte darför göra ett inlägg om detta :)



Foundation från Maybelline


puder från maxfactor


Mascara från Loreal paris


eyeliner från frida (har bara denna så länge min är slut)


ögonskuggor från isadora


ögonbrynspenna från maybelline

dessa är dem vanligaste produkterna jag brukar använda. Jag är nöjd med produkterna och tycker dem funkar bra.

Tänkte ge lite tips & trix någon dag när det gäller sminkning om det uppskattas.

//Rebecca Malmberg

smile bitch :D

Efter att ha haft den i över 2 år är ja glad att den nu är borta förevigt, käns så himmla skönt att äntligen kunna lee utan att oroa sig för hur man ser ut.
Kan inte sluta lee varje gång ja går förbi en spegel,går ej att beskriva känslan.

kan bara säga äntligen,äntligen och äntligen :)


idag händer det

godmorgon sockertoppar, då var man vaken igen. Har sovit bra för en gångs skull förutom att ja blev väckt rätt tidigt. Eftersom jag ska in till tandläkaren snart och ta av min tandställning :) är sjukt taggad. Men måste byta om nu så vi hörs igen när ja kommit hem :)



var en tjej som gissade rätt på vad som skulle hända idag och ja bjuder på på en gratis länkning till dig i detta inlägg :)

besök gärna hennes blogg här


eight lives would have saved you









Rean som lockar

har kommit hem från en runda på väla. Var många Rea plagg som lockade med ville inte slösa pengar på något ja inte behövde.
Men hittade i alla fall några plagg som var användbara ;)


t shirt på bikbok ingen rea


kofta från gt ingen rea

rea på Hm 30 kr per st


trötter

Hjääsp, åhh herregud vad ja är trött haha, har haft Linn här hela natten och blev väckta av mamma för typ en timme sedan fett segt eftersom ja knappt kunnat sova inatt utan precis hade somnat innan mamma kom in och väckte oss -.-.
Har precis ätit lite goda frallor till frukost som mamma har varit och köpt ska snart byta om,fixa håret sminka mig osv för sen bär det av till väla.

Ha en toppen dag gott folk så hörs vi :)



en bild säger mer än tusen ord


just nu

Äter härliga svenska goda jordgubbar med socker och grädde ! mums :p






sun shines today

godmorgon sunshines, idag var det min tur att äntligen få sova ut lite. Men har alltså redan hunnit duscha,äta frukost osv. Tänkte nu släppa ut hundarna i trädgården och sätta mig i en solstol och steka lite.Linn kommer nog på besök lite senare och tar plats i den andra solstolen bredvid mig. Är sjukt härligt och varmt väder ute så tänker inte slösa mer tid på datorn nu. Hoppas ni får en lika varm och härlig dag som mig så hörs vi igen om ett litet tag :)

puss <3



hemkommen från gymmet

precis kommit hem från gymmet har tränat lite mage och ben. Tänkte nu lägga mig och dö framför en bra film med ett glas dricka och en skål med lite popcorn i. nyttigaste valet av ostbågar och chips drf de blev poppisar.

Ha en fortsatt nice kväll och njut av det härliga vädret :D




väckarklockan ringde 09.45

är ni vakna eller? antar att många av er ligger och drar sig i sängen ännu. Men äär ju inget fel på det är ju sommarlov förfan ;)
Själv hade ja ställt klockan på att ringa klockan 09.45 imorse för att ja skulle till tandläkaren. Var tvungen att komma på hur det nya jävla systemet på bussen fungerar haha jag gillar inte det alls man måste ju kunna betala med pengar, att stå där med sitt bankkort är ju bara sjukt lame. Men själv valde jag smsbiljett så fick sms till skånetrafiken osv osv. Men det gick bra de osså förutom att man slösar på pengar att ringa för.

Btw har fått en bra nyhet och på lördag händer det, kan inte vänta :D. Lär inte säga ännu vad som händer, tror inte att ni lär kunna lista ut det men om ni gör det så bjuder jag gärna på en länkning i ett inlägg :)
lycka till !

kmr upp några ledtrådar imorgon :)




sommarlov!

Jag har nu kommit hem från kyrkan. Äntligen sommarlov !! blev smått långtråkigt i  kyrkan när man bara satt där men känslan av att få sommarlov om en en timme eller två övervann allt annars hade ja nog lämnat kyrkan för länge sen.
Blev smått lockigt hår,klänning och vita klackskor.

Men ska nu fixa mig lite sen åker vi in till tågaborg för att fira mormor på hennes dag :) hoppas ni får en härlig kväll <3


helgen i ord & bilder del 2

precis kommit ut ur duschen efter ett jobbigt pass gymmet då många kalorier blev borttränade, haha vetifan vilket ord jag ska använda men i alla fall. Var inte det jag tänkte skriva om nu, eftersom jag tänkte fortsätta på helgens händelser. Hände dock inte mycket på lördagen eftersom det blev sent dagen innan och alla var trötta hoppar drf över denna dagen i min lilla historia ;). Då går vi över till min söndags morgon som började med en runda upp till gymmet blev inte allt för mycket träning om man säger så kanske till och med lite för lite. Gick sen till affären köpte lite gott till bilresan med mamma och Molly. Vi åkte alltså till sölvesborg som är två timmar här ifrån för att åka upp till kenneln där vi köpte Molly. Var en liten återträff eller vad man kan säga. Blev en mysig dag, två timmar hemifrån med hundar runt om sig som får en att lee.Det ända som var tråkigt var ju så klart bilresan upp.




























dem 7 veckor gammla valparna (a)


och mamma siri

Helgen i ord & bilder

hej bloggen nu är ja tbx igen kunde inte vänta tills på onsdag. Har så mycket att berätta om så vet inte vart jag ska börja men antar att ja får ta helgen från början alltså från fredag. Då min bror tog studenten, fick alltså vara ledig från skolan för att hjälpa till här hemma men hann inte göra så mycket innan vi skulle åka in till min brors skola och vänta på att få se dem komma utspringande med studenthattar och lite smått lulliga om man kan säga så. Tog ett tag och inte så lång tid tills dem gick igen då dem skulle springa ner för trapporna vid kärnan fick en bild på hans skyllt i alla fall men svårt att se han när det är hu många andra studenter runt om som helst.Vi åkte sedan hem för att fixa inför gästerna som skulle komma medans brorsan dansa loss på studentflaket till härlig musik. Gästerna kom och det blev en härlig kväll fyld med glädje. Kan inte vänta tills det är min tur att få uppleva denna dag.








skyllten men vart tog vigge vägen?





fortsättning följer..

bloggpause .

kommer ha bloggpause till onsdag om inte mer. jag hinner inte med bloggen och har ingen insperation till att sätta mig och skriva ett inlägg heller.
Men hoppas ni förstår

ha det bra så länge <3

vad som händer

gått och softat i min onepiece hela dagen är helt slut  i kroppen och känns skönt att vara ledig från skolan imon så ja kan få sova lite längre fast att ja har fullt upp resten av dagen med min brorsas student. Ska bli kul och ja lär ha kameran på mig hela tiden och fotta allt. Men lär nog inte uppdatera bloggen imon så ni är förberedda på detta eftersom ja måste hjälpa till här hemma och fixa några saker till victor

 ha det gött <3





just nu...

förbereder inför studenten


6 dagar kvar


 

 

 


Fria bad

Har spenderat dagen på friabad med klassen och tussentals med andra 8:or och 9:or från hbg samt landskrona om ja inte har helt fel. Har spelat beach handboll gick faktiskt bra, vi förlorade två och vann resten, vilket var rätt många matcher ändå.
Stannade sedan kvar ett tag med antonia och några killar på stranden men vi drog sedan till knutan och åt, själv åt jag dock inget. tog sen bussen hem vid halv 3 typ och har bränt mig i både ansikte,på ben och armar inte speciellt kul fast att solen inte varit uppe hela tiden.

pussen <3



senaste timmarna

vet att jag inte uppdaterat på hela dagen men har ej haft något kul att skriva om.
men var i skolan till klockan 3 fett segt om ni frågar mig har varit en fett tråkig dag men sega lärare som är trögare än mig och då e dem dumma i huet. sorry för orden jag använder men blir så jävla arg.
fick mig i alla fall ett gott skratt efter att jag klivit av bussen när några killar satt och kolla ut genom fönstret och vinka på mig haha.
Sen åkte jag med mamma och handlade lite läsk,godis,chips osv inför studenten på fredag.
Och har nu precis varit på gymmet och tränat rygg samt armar lär nog ha ont imorgon vilket inte är allt för bra eftersom vi ska spela beach handboll på stranden hela dagen men ska försöka stretcha så mkt ja kan nu så ja slipper ha ont imon ;).
Ska nu ta en dusch och har inte tid att skriva mer så puss på er och ha de gött folket <3



byebye solen

snart kommer åskan och regnet från malmö in över lilla ryde sista dagen av sol antar ja :( byebye solen och hej skit väder :(

och höll på att glömma byebye till er sovgott <3





dagen spenderad med en vän

Hej folket, mesta av dagen har ja spenderat på stranden med en vän kom sen inte in osv osv xd
Sitter nu i sängen och kollar ppå finalen i bb eftersom ja missa slutet av de igår eftersom jag inte var hemma.
Men ska bara mysa resten av kvällen ska nog kolla på jersey shore och mysa i sängen

ha det gött <3




kan inte fatta

godmorgon, kan ej fatta att jag redan är vaken. Men har faktiskt gått upp rätt så tidigt alla dagar så är väl något jag börjat vänja mig vid.
Ska snart gå ner och göra mig lite frukost innan ja ska byta om osv. Blir nog stranden lite senare men en vän om inte så går ja själv ;)

ha en toppen dag <3




missa chansen att få färg?

har helt glömt bort bloggen idag, har legat och stekat på stranden nästan hela dagen. Vem vill missa chansen att få lite färg innan solen går och gömmer sig då molnen kommer fram? inte jag i alla fall.
Var nere och matade min kusins kanin också för ett litet tag sedan har gått i en våt bikini med min shorts äver mysigt va xd Men har nu bytat om till torra kläder. Ska nog träffa någon  om ett tag så vet nt hur det blir med uppdateringen.

puss <3




sommar

ätligen får vi lite sommarvärme här kmr en bild på dagens outfit som består av väldigt lite kläder

sommaroutfit:



btw vad tycker ni om va paow gör på sin blogg visar upp tjejers kroppar för att krossa idealen? själv tycker jag att detta gör så man trivs mer i sin kropp. Jag har själv saker ja skulle vilja ändra med på min kropp men man måste bara börja se dem fina delarna av sin kropp ist för att bara så allt dåligt för vi är alla på vårt eget vis och det finns inget som ser ut som du så försök inte likna någon annan än dig själv

varmt !

legat och stekat i trädgården hela dagen är verligen toppen väder. ska nu plocka ihop lite saker och dra ner till stranden går seriöst inte att sitta i trädgården.

men vi hörs sen så svarar även på kommentarer lite senare

ha det gött <3


ridning i paddocken

bilder från dagen - Moa rider





















tyvärr inga bilder på när jag rider eftersom jag bara skritta av han lite barbacka

anledningen

anledningen till att det inte blivit några inlägg idag är pga att jag spenderat mesta av dagen i stallet.
När jag stigit ur sängen fixa jag lite frukost att satt i mig den härliga sommar/vår varmen. Åkte sedan till stallet med Moa och mockade o sånt. Tog sedan en liten ridtur barbacka på cozze efter att Moa ridit honom eftersom jag inte hade några ridbyxor. Har sedan spenderat resten av dagen hemma hos Moa och på stranden.
Har precis ätit lite lax och potatis mums :) blir sedan jordgubbar

hoppas ni haft en toppen dag med mycket sol

btw bilder kmr upp lite senare från dagen <3


underbart väder

shit vilket väder :o sjukt skönt väder och inte en ända vindpust fast att klockan snart närmar sig 23.00. Men har inte varit mycket sol idag men ska bli bättre imorgon.
Gick en sväng ner till stranden med hundarna lite tidigare ikväll, satt och kolla ut över havet och myste med bella medans Molly sprang runder efter bollen som jag hade tagit hemifrån. Gick sedan upp längs vägen och hem igen.
Har precis kollat klart på jersey shore via internet bara älskar det programmet och kan inte låta bli att kolla på de.
Har även krängt en liten skål med popcorn, inte meningen men var jätte sugen.Men den är slut nu som tur är ;)
Men i det stora hela har dagen varit rätt så slapp har spenderat den mesta tiden hos farmor efter som hon fyllde år, blev bjödna på en massa kakor och godis var dock duktig som inte tog speciellt mycket.

önskar er en fortsatt trevlig kväll så hörs vi igen <3



dagens face



btw har ny header den ska fixas lite till och är inte klar än får fixa det när jag kommit hem från farmor ha det gött <3

dagens ord


Loosing love is like organ damage
It's like dying
The only difference is
Death ends
























beside you one day



never stop breathing without me because i'm beside you one day and i want to hear your heartbeats one more time<3

lediga i 5 dagar

sista skoldagen och är nu ledig typ i fem dagar vilket jag antar att vi alla är känns fett skönt. ska verkligen njuta av dessa dagarna och träffa en massa folk

bloggen kanske inte blir uppdaterad lika mycket men får se.

hoppas ni får ett bra ''lov''

puss <3




RSS 2.0