solarium

nu har jag varit o solat och fått lite fina linjer här och där. Fett skönt med värme och lite fin bränna. Väl hemma sen så tog jag med ut molly bara en lång runda och var nog ute lite mindre än en timme, fett skönt väder så de e bara o njuta för snart kommer kanske rusk o regn.


plugg

efter ännu en dag i skolan så sätter jag mig nu och börjar skriva på ett arbete som ska vara klart imorgon. Saker och ting kommer fram i skolan, sånt som man totalt förträngt. Men det e bara att se glad ut för det måste ju göras :)
Och sen om en stund så åker jag och mamma in till råå för att sola så det är ändå chill, puss puss




Dagen

efter en sjukt lång o seg dag i skolan drog jag hem och tryckte i mig lite mat innan jag cyklade upp till gymmet.
Tränade sedan rygg,biceps och triceps. Efter lite mer än 1 h var jag hemma igen och käkade lite potatis med köttfärslimpa.

 Nu sitter jag och kollar på Bb och jag har innan dess duschat och bäddat rent i min säng.


härlig sommarbild visst börjar man längta :)


you don't say ;o


varenda minut spelar roll

sitter nu här proppmätt framför min dator efter att jag ätit fattiga riddare som jag själv gjort Och har precis suttit i telefon och snackat med jeppe. Men blev nu uttråkad så bestämde mig för att göra ett litet inlägg fast att jag inte har så mycket att säga. Dock så bör jag nog sätta mig o skriva på en uppgift till skolan snart och där efter blir det väl lite kvällmat och mys framför en film.


haha så klockren ju :)


Ett långsamt förväl

Nu har jag Kysst och sagt förväl till min älskade pojkvän som åkt upp till blekinge igen. Vi har haft ett underbart lov tillsammans och jag längtar redan efter att få se han igen.

Jag har även hunnit och hämta några produkter hos mina kusiner och ätit lite god kvällsmat, snart blir det att kolla över läxorna för att sedan njuta resten av kvällen av att jag är ledig imorgon osså.



Länkbyte !


Gå in och kolla på madeleines fina blogg gemon att klicka på hennes namn :)


Late

igår kom några gäster hit till oss så mamma gjorde lite god mat och bjöd på efterrätt. Där efter gick jag till min pojkvän och spenderade resten av kvällen hos han.

Blev sent så jag vaknade inte förens runt halv 11 idag, så nu har ja precis ätit frukost och borstat tänderna och har bara kläder samt smink o hår kvar.


Länkbyte


ett länkbyte med simona, klicka på hennes namn för att komma till hennes söta blogg :) !

ps. om du också är sugen på att göra ett länkbyte så är det bara att lägga en kommentar så fixar vi de


drowning in your eyes


kamera: nikon D3100
fotograf: Rebecca malmberg


Gårdagens shopping

efter att jag o mamma var på polisstationen igår bestämde vi oss för att gå en sväng inom väla

detta var vad ja fick med mig





plus lite annat smått o gott :)



Frukost

sitter här i pojkvännens tröja som jag råkade få med mig igår och bara myser. Men snart dax att gå o äta lite frukost för att sedan ta mig en varm dusch.
Resten av dagen är inte riktigt planerad mer än att ja antagligen ska åka in till polishuset en sväng men vi får väl se, puss <3


sov gott !

Dags att gå o lägga sig nu efter en dag tillsammans med älskling. puss på er :)


haha en gullig bild på mig från idag när jag fick låna min pojkväns hörlurar, men som vanligt så ska ja alltid få för mig att göra något konstigt men munnen så tyvärr så får ni inte se den.


look of the day



upptagen

godmorgon på er, idag är det tredje dagen på sportlovet och ja vet att bloggningen har varit sådär.
Men igår så kom pojkvännen hit på morgonen och myste lite sen fick vi ta ut hundarna på en promenad då våra magar började kurra, så vi skrapade ihop lite pengar och ringde pizzerian. Sen efter en promenad dit och hem satt vi o krängde varsin vesuvio tsm. Jag fortsatte sedan dryga resten av dagen hemma hos min pojkvän fram tills klockan tolv på natten då det var dags att gå hem. Darför har ja alltså inte haft tid att göra något inlägg.

Nu är det dock en ny dag och jag vaknade redan klockan 9, som vanligt av att en telefon som ringer dock kan ja inte låta bli att vara glad ändå fast att ja helst av allt egentligen bara ville slänga mobilen i väggen när den började ringa. Jag har nu krängt lite frukost och borstat mina små bissar och det är nu bara en varm dusch som väntar sedan ska jag ut med hundarna och sätta mig på bussen in mot plantan för att äta lite god mat hemma hos min famor med mina kusiner.


Sportlov !

Då var det lov, skönt att äntligen få sova lite men dock så vaknade jag under tiden jag hade en mardröm så de var inte så kul :(.
Men jag steg sedan upp och gjorde mig själv lite frukost och jag har nu hissat upp persiennerna och öppnat för att vädra här lite. Ser ut att vara rätt skönt väder ute med sol och allt, men jag lär väl märka det sen när jag ska ut med hundarna. Men först ska jag in och ta mig en dusch, så vi hörs sen :)


Tar de lugnt

Imorse vaknade ja upp av att mobilen ringde, lite smått segt men blev lite gladare när jag hörde vem det var på andra sidan luren.
Jag ligger nu i sängen och kollar på lite tv, kanske dax att fixa  sig snart men har så sjukt ont i magen så pallar nt resa på mig.


Det var någon som undrade över vad jag heter på skype så här har ni det
Malmberghh


dagarna går

igår var alla nior från skolan lediga så jag passade på att sova länge sedan åkte jag och mamma in och solade på råå. Där efter var jag snäll och hängde med till maxi. På kvällen lyssnade jag på lite musik, snackade med folk och kollade på film samt åt chips o dipp.

Men nu är det en ny dag igen och det regnar utanför mitt fönster så ist för att gå ut o göra något så tog jag mig en varm dusch istället och sitter nu och surfar lite på nätet.
Hoppas sedan på att få spendera kvällen med min pojkvän.


skitig spegel :s


Memories 1





tears


Plugg dag

har i stort sätt pluggat hela dagen inför ett prov som jag ska ha imorgon. Fast att mitt huvud dunkar så har jag inte haft något val. Men det blír att nu läsa igenom det en sista gång och sedan ska ja gå o lägga mig så jag får vila huvudet lite osså eftersom vilan är minst lika viktigt för att man ska kunna prestera som att plugga.


sov gott, vi hörs imorgon


söt liten kattunge

var inne på nevnarien.se och såg detta urgulliga videoklipp på hennes katt när den bara var 12 veckor gammal


Glad alla <3 dag

Hoppas ni får en fortsatt glad alla hjärtans dag och får spendera dagen med någon ni tycker om ! :)


mina alla hjärtans dag pressenter som jag fick av mamma imorse :)


vinter del ll







nikon D3100
Rebecca Malmberg
får ej kop!


vinter del l





kamera:nikon D3100
inte dem bästa bilderna direkt men här var kanske någon ni tyckte om !


när man vaknar...

... så kan det helt plötsligt vara vinter igen :o




nikon D3100
Rebecca Malmberg


in your arms

efter skolans slut igår blev jag övervädigad över att det äntligen var helg. Jag åkte hem lämnade min väska och sedan bar det av till solhuset på råå, det är alltid härligt att få lite färg och värme i denna vinteryla.
När jag sedan kom hem tog jag mig en varm lång dusch och smörje in mig i body butter innan det blev en god kvällsmat med familjen som min kära mamma lagat.
Lite senare  på kvällen snabbade jag mig ut för att möta upp min älskade pojkvän som nu varit borta i två veckor, var så skönt att äntligen få vara nära han igen.
Jag spenderade sedan resten av kvällen liggandes i hans famn och glodde tv.


stressig dag

ligger nu i min säng som värsta liket. Är as trött efter en lång och krävande dag där vi först suttit och haft nationella i 3 h vilket gick bra och sedan tog vi oss upp till stattena för att hämta lite grejor inför framtispiloterna.
innan vi sedan skulle ha hemkunskap stack vi inom donken för att köpa med oss lite mat som vi kunde äta på bussen innan lektionen skulle börja.
men även under hk så var lagningen av mat under tidspress vilket har tagit på mina krafter väldigt mycket. Men ska inte gnälla vi hade en kul stund men mycket skratt och prat. kanske var vi alla lite smått övertrötta om man säger så.


mästerkokarnas verk :)
visst är vi duktiga haha


frusen

morgonen idag började kasst då jag mådde så illa att jag trodde jag skulle spy. Ingen rolig känsla direkt men som tur var blev det bättre under dagen då vi haft två svenska lektioner, en No och sista lektionen var musik då vi spelade på min låt jag skrivit. Idag fick vi även en nykomling till vår grupp så för tillfället är vi 6 pers med mig men det ska nog bli bra.

När jag väl kommit hem blev det en promenad med hundarna och har nu tänt ljus och burrat ner mig under täcket med en kopp varm oboy till.


natti natti

Dags att stänga ner datorn nu då och borsta dem små bissarna. sen ska jag bädde sängen och säga godnatt till pojkvännen min.


Nationella sv

I skolan idag hade vi nationella i sv precis som alla andra nior. Det kändes ändå bra och jag satt ut hela tiden som var två timmar med provet i handen för att inte göra några missar.
Man kan ju bara hoppas på det bästa right och lämna detta bakom sig nu och tagga till nästa nationella på torsdag och göra så bra ifrån sig som möjligt.


bild lånad från google


the ocean



kamera; nikon D3100
fotograf: L.C
ursäktar kvalitén på bilderna men det var mörkt ute och ingen blixt var påslagen men bakgrunder är as fin <3


where is the time?

Hej bloggen jag ursäktar att jag inte uppdaterat något idag men jag har varit i skolan som vilken annan tonåring som helst och sedan där efter var jag och träna och nu har jag precis duschat. Så där har ni svaret till varför jag ej uppdaterat idag. Men jag ska försöka bli bättre på de hädan efter! jag lovar 

 


Rundade kanter

fick en fråga från cajsa och beda som undrar hur jag får kanterna rundade på mina bilder.
och tänkte svara på den frågan här i bloggen för ja tror att det finns fler som kanske är intresserade över den frågan. Men innan ja svarar så tänkte jag bara säga att ja fixar det förhand alltså bild för bild. Det finns säkert någon kod eller något du kan lägga in på bloggen som gör att varenda bild får rundade kanter men så gör inte jag i alla fall.

Men i alla fall jag fixar mina bilder i ett program sm heter picnik.com som ser ut såhär
tyvärr ska dem dock lägga ner sidan snart vilket är sorgligt men än så länge så funkar sidan


sen trycker du ladda upp ett foto och sedan när du gjort det så ser sidan ut såhär



du ska nu gå in på det som heter effects och väljer effekten 1960's och på fade ska du ändra så att den står på hundra procent så att du inte får någon effekt på bilden och sedan trycket apply. och tills slut gå in på save & share och sparar bilden


men du kan också i stället för att gå in på effekter trycka dig in på det som heter frames alltså ramar och välj den effekt med rundade kanter och trycker apply, du kan även ändra hur mycket rundade dem kan vara här men jag vill gärna få samma rundade kant på alla mina bilder det är darför jag väljer en effekt istället.

glöm sen inte att spara bilder som jag berättade i det förra inlägget




hoppas ni förstod :)


coca cola



nikonD3100
Rebecca Malmberg


Dagens låt




crazy - Daughtry


sunday

Då vad det söndag igen, känns segt att veta att det är skola imorgon men samtidigt är jag glad eftersom det endast är 5 dagar kvar så på ett sätt längtar ja tills imorgon får då är jag en dag närmre.
vad jag menar med de får ni lista ut själva  men idag ska jag i alla fall försöka göra något som kanske träna, kolla över läxorna och möjligtvis hänga med mamma och handla lite. Men nu först ska ja fixa till mig och lite sånt.


no matter where you are in the world...


.. The moon is never bigger than your thumb


fotograf: Rebecca Malmberg
kamera: nikon D3100
citat : From the movie "Dear john"


When the ice is like a blanket over the ocean

 






summer


fotograf: Rebecca Malmberg
modell: linn cervin
kamera: Nikon D3100


have a good weekend!


jag önskar er en härlig helg medans jag själv startat min med en skål popcorn tillsammans med ett glas fyllt med seven up. Vi hörs :)


I'm in love

jag har precis kommit ut från badrummet då jag tagit mig en varm dusch på grund av att jag tidigare ikväll har varit och tränat på gymmet. Och det gick väl  bra förutom att gubbarna alltid ska slåss om att ha alla maskinerna men som tjej får man fan stå på sig o säga att jag har två set till jag ska göra så back off eller be dem köra emellan ist.

Men nu börjar faktiskt klockan bli mycket och jag ska ju trots allt upp klockan 6 imorgon :S. och sen gå i skolan till 3 så jag behöver all energi jag kan få så nu ska jag gå och borsta mina bissar och till slut säga godnatt till min underbara pojkvän.

vi hörs :)




bara för att jag älskar dig mamma


.. så mycket :)


hemma kväll

Blev en hemma kväll idag, var länge sen sist. Rätt skönt men har inte hunnit ta det lugnt än känns det som.
Har mest suttit och snackat med pojkvännen och spelat lite på min låt som jag skrivit.
Men nu sitter jag och kollar på livet blir bättre och dricker lite varm choklad som min mamma gjort.

samtidigt som jag innan satt och spelade in min låt kunde jag inte låta bli att fula mig o vara i lite ego i camen. så titta o njut ;)




 





svar på fråga


svar: eftersom du inte skrev ner din mail eller något så har jag inget annat val än att svara på din fråga här på bloggen. Men jag har aldrig träffat killen förr men fick en vänförfrågan av han på fb som jag haft ett tag fast att jag inte acca den. Men någon speciell anledning till att du fråga eller? :)


RSS 2.0