Pink

Var tvungen att testa något nytt så rosa toppar here we go !

en förmiddag i höganäs

igår var jag i höganäs med mamma och shoppade lite kläder på lager 157 i regnet som bara öste ner. hittade inte så värst mycket men i slutändan åkte jag ändå hem med ett jogginställ och ett par byxor. Vi körde även inom sportoutleten men hittade inget där. När vi väl var hemma hade det äntligen blivit uppehåll och istället började man nästan svettas. Jag åt sedan en god kvällsmat som bestod av lax och potatis och efter det spenderade jag resten av kvällen med min kära pojkvän.
 
Här är några bilder på de jag köpte, det  blev mycket blått

Gårdagen i solsken

igår var jag ute hela dagen och kom inte hem förens vid halv 2 tiden på natten så kände inte direkt för att starta datan då men tänkte göra ett inlägg nu istället. Gårdagen var bra och började med grillning på en mysig plats med pojkvännen och kabbe. Där käkade vi lite flinta stek,potatissallad,godis och drack en massa cola. 
Efter de blev det en cykel tur in mot råå och sedan satt vi oss på stranden ett tag.
 
 

Våfflor

nu sitter jag mätt och belåten efter att ha krängt en massa våfflor som jag och mamma gjort. Man blev snabbt mätt så orkade inte äta speciellt många.
 
Men snart ha maten lagt sig och ja ska väl föna håret, sminka mig och lite sånt. Där efter blir det förhoppningsvis ett besök hos pojkvännen. 
 

Morgon

Svårt att gå upp imorse men jag tog mig upp och har precis varit ute med hundarna en liten runda. innan de tryckte jag i mig en liten frukost och jag har även hunnit sitta o kolla lite på tv serien, so little time.
Men nu kan jag inte ligga här slöa mycket längre även om jag ej fått tillräckligt med sömn i natt så borde jag nog  se till att ta en dusch och sen byta om till lite finare kläder än dem jag går i nu. 
så vi hörs lite senare, puss <3

svar till nyfikenheten

just nu ligger jag i sängen med datorn i knäet och dricker lite cola. Men ska väl snart göra mig i ordning inför läggdags. Morgon dagens schema är just nu tomt och har inget direkt planerat men än att ja ska ta en dusch på morgonen. Jag kommer även fortsätta med min medicinering av antibiotika som jag ska göra fram tills på torsdag morgon. Märkt att ni e lite nyfikna över varför ja går på de och har väl inte direkt någon anledning till att berätta ut hela historien mer än att ja e sjuk, vilket gör att min träning för tillfället är nerlagd. Själv bara längtar ja tills jag kan börja med min träning igen och ut o springa i det härliga vädret som jag snart hoppas på att komma. Det börjar trots allt bli segt nu att ha gått hemma i snart över två veckor och att bara ha hört regnet ösa ner utanför fönstret. Dock så kollade jag på min telefon lite tidigare idag och såg att solen i alla fall skulle titta fram imorgon och på torsdag så man får väl inte klaga men lägger inte förrhöga förväntningar ännu.
 
 
bild från skolavslutningen 

Antibiotika

imorse väcktes jag av mamma klockan åtta för att ta min antibiotika som det snart börjar bli dags att gå ner och ta igen. sen efter det ska ja väl göra mig i ordning lite sen kanske jag drar ut och går en runda eftersom jag ej kan träna. förhoppningsvis dyker något annat upp under dagens gång också men har inget annat planerat just nu.
 
 ni får ha det så bra, xoxo <3
 
 

natthumor

 på hög nivå! :)

bildbomb - stranden
Kamera: nikon D3100


växtriketKamera: nikon D3100, 55mm objektiv 10+ close up


bilder från gårdagen
glad att det inte var jag som skulle käka denna korven

Kamera: Mobil


The perfect day

dagen som nu sprungit förbi mig har varit toppen. Har träffat en massa folk tsm med pojkvännen, ätit på pizzerian och åkt linbana samt visat upp min fina bollskräck. sedan avslutades kvällen med mys på stranden tsm med jeppe ( min pojkvän) och kabbe där vi grillade lite kvällsmat, snackade lite skit o myste i sanden.
Men nu var dagen över och ja ska strax hoppa i sängs med hopp att dagen imorgon blir lika awesome och att solen visar sig :)

Har även några bilder som ja tänkt lägga upp imorgon om ja hinner, har en himla massa från dem senaste dagarna men tyvärr så har ja nt hunnit lägga över dem ännu.
Dock har ja en bild från gårdagen som ja bjuder på.


tagen med mobilen


Avslutningsmiddagen


grundaskolan är äntligen över !

idag är det äntligen över. Dagen man suktat efter i flera år. grundskole åren har tagit slut och endast tre år återstår stderande på ett gymnasium.
Skolavslutning är här och sommarlovet kan snart börja!.


nu drar jag till skolavslutningen om cirka 25 min så vi hörs lite senare när ja kommit hem !


grundaskolan är äntligen över !

idag är det äntligen över. Dagen man suktat efter i flera år. grundskoleåren har tagit slut och endast tre år återstår studerande på ett gymnasium.
Skolavslutning är här och sommarlovet kan snart börja!.


nu drar jag till skolavslutningen om cirka 25 min så vi hörs lite senare när ja kommit hem !


innan avslutningmiddagen igårnikon D3100


myspys dagen lång

hejsan på er folket

hoppas ni haft en bra och trevlig söndag. Själv har jag inte hunnit göra så mycket mer än att ligga o mysa i pojkvännens säng och ätit lite kvällsmat.
Sen har de nt blivit någon träning nu på länge osv så jag tänkte att jag skulle ut o gå en liten kvällspromenad nu innan det blir sängen.

Och innan jag nu glömmer berätta så har jag inte alls färgat mitt hår rött men hade dock gärna velat, istället blev det bara en lite brunare färg.

men ni får ha en fortsatt trevlig kväll, puss haj<3


gammal bild


mina kära föräldrarstudentfirande

kamera: nikon D3100


I stand up for myselfRebecca Malmberg
Kamera: nikon D3100


förändringar på g

Då var det dags att färga håret, kommer kanske upp en bild på det sedan om det nu blir lyckat ;)


säger väl inte mer än så :)


4/6-12

Just nu sitter jag bänkad framför datorn och har gjort det ett tag. Men har snart kollat igenom alla hemsidor osv så ska väl byta om till myspys kläder och lägga mig under täcket. Förhoppningsvis blir dagen imon en mer händelserik dag om man gemför med idag eftersom jag mest segat. Men jag har även hunnit gå en långrunda och varit i skolan ofc.

Hoppas ni haft en underbar dag <3


Boost


lite motivation till er som har det svårt att ta sig upp till gymmet


RSS 2.0