Svenskt silver

Dagen har varit lugn och jag har väl inte gjort så mycket. Men det har i alla fall blivit en runda med Molly runt lunch tid innan jag och victor ställde oss och gjorde pannkakor. Ett tag efter det kom mamma hem och vi bänkade oss båda framför tv:n där det var os i hoppning. Kul att det gick så bra för Sara Algotsson och Wega som tog silvermedalj.
Snart blir det kvällsmat med familjen och där efter en myskväll tillsammans med pojkvännen.
 
Ha en fortsatt bra dag <3
 
 

En dag i liv

Nu har ja äntligen kommit igång med träningen igen. Då jag nu inte tränat på länge pga att jag varit sjuk.
Men cyklade upp till gymmet idag tillsammans med min pappa och körde lite rygg,mage och axlar. Där efter blev det tacos till kvällsmat med familjen.
Efter att maten smällt och regnet hade slutat ösa ner så bestämde jag mig för att springa en runda medans solen sakta gick ned. snacka om att jag kommer ha ont i kroppen  imorgon men trots de kanske jag ändå sticker upp och tränar, vem vet. Något som e säkert i alla fall är att jag ska lägga in alla nytvättade kläder som bara läggs på hög utanför mitt rum, snart välter allt så mycket där e. Så får nog fixa det så mamma inte blir sur.
 
Men nu ska jag ringa och säga godnatt till min älskade pojkvän och efter de ska jag gå och lägga mig, puss<3
 
bild från idag. Färgat håret som vissa av er kanske redan vet via fb, kan visa bättre bild imorgon

utomhusbilder

nikon D3100
Rebecca Malmberg

sol,bad & fire

Nu har äntligen varmen kommit hit och jag njuter nere på stranden varenda dag från morgon till natt kan man väl i stort sätt säga. Dock så har ja bränt mig idag så får vara lite mer förstiktig imorgon. Men får ändå passa på att njuta eftersom snart kommer regn igen. Men ska snart ta tag i bloggen igen men  har varit upptagen dem senaste dagarna. Men när jag väl har tid så ska ja lägga upp ett par härliga bilder som jag tagit för någon dag sedan. ni får ha de bäst!
 
 
 

a lot of fire

klockan börjar bli mkt nu ser jag och ska väl snart krypa mig till sängs. Jag har haft en mysig dag som började med lite bakning av choklad bollar och solandes i trädgården under tiden resten av familjen rev vårt förråd. Där efter drog jag till pojkvännen och spenderade resten av dagen med han och lite annat folk. Har även blivit mycket grillning  under dagens gång pga de fina vädret som tittat förbi lilla skåne idag. Så först blev det grillning med famijen i trädgården och sedan hemma hos kevin tsm med min pojkvän och nu i slutet av kvällen stack vi ner till en grillplats och gjorde upp en brasa som vi alla satt och mös runt.
 
en synvinkel från där jag satt och solade medans alla andra slet som djur.
 
 
 
 

Restaurang Tegel

Precis kommit hem från restaurang tegel. Där jag ätit en god grillbufé med familjen. Kunde knappt gå efter det och sitter än och känner mig proppmätt så får låta maten smälta lite och efter det ska jag ner till pojkvännen.
 
bilder från kvällen

blev sotade ögon, en stram uppsatt hästsvans, en enkel outfit med silvriga accesoarer
glömde helt bort att fota när vi väl var de men bjuder i alla fall på en lite slaffsig bild på min goda efterrätt som jag lyckades få på bild innan vi skulle lämna.
 
 
 

Höganäs med familjen

har haft fullt upp med mitt privata liv under dagarna som gått utan bloggning.Men tänkte berätta lite om här om dagen då jag var i höganäs med familjen. Var mest meningen att vi skulle komma ut ur huset så vi bestämde oss för att shoppa lite på lager 157 och sportoutleten som finns där. Men det ända jag kom hem med var en tröja. Så höjdpunten var egentligen när vi satt och åt i pannkaksladan. haha ja ni hör nog på namnet vad ja åt. Fast det var ändå djuren utanför som var roligast. Tog några bilder på alpackorna,åsnorna osv som ja tänkte bjuda på 

Du är värd så mycket mer

Ibland tar livet svängar där man själv inte ens hänger med. Gånger då du ej kan förklara vad som egentligen precis hände och varför. Du kommer inte förstå förens du själv är tillbaka i verkligheten med båda fötterna stadigt på jorden. Vi måste själva stanna upp för att verkligen se folket vi har omkring oss. Dåliga som bra personer, stå upp för dig själv och låt inte en annan person få dig att ha timmar,minutrar och sekunder då du endast bara vill dra dig tillbaka och kliva tillbaka in i ditt skal där allting påstås vara bra. Sök istället lyckan av att ses som den du är,behandlas som du förtjänar och tycks om för den du själv är. Även om den människan heller inte är perfekt så kommer fler timmar,minutrar och sekunder vara bättre än dem dåliga som du en gång i tiden hade. Så varför samla smärta inom dig som bildas till tårar. Varför känna att du håller allt inom dig och inte är den du är. Släpp ut bomben med tårar och känn smärtan försvinna bort. Personen som tycker om dig för den du är stannar ändå och kommer alltid finnas där no matter what.
Du är värd så mycket mer. 
 
 
 

A day with my boyfriend

ligger här i sängen som vanligt i min onepiece och nördar lite. Dagen har än bara börjat för mig då jag endast hunnit äta lite frukost. Men ska väl ta mig en dusch nu och göra mig i ordning inför dagen som jag kommer spendera med min pojkvän.
 
ha en bra dag! 

inspiration

-Träning gör skillnad
 

hörs imorgon

går och lägger mig nu, orkar inte stanna vaken längre på grund av min hemska huvudvärk. Så vi får höras imorgon då uppdateringen antagligen kommer bli som normal igen. För jag har nämligen inte haft något alls att skriva om idag och har inte mått så bra. men imorgon lovar jag er. kanske tar jag med kamera dit jag nu ska och fotar lite.. hmm vi får se :)
 
bjuder på en gammal bild i mitt blonda hår

mysmorgon

godmorgon, nu sitter jag här och myser i min onepiece och har precis ätit lite frukost. Ska väl snart göra mig i ordning för att se vad dagen har att bjuda på. förhoppningsvis håller vädret i sig så man kan vara ute och få lite frisk luft.
 
Hoppas ni får en bra dag så hörs vi när jag har lite mer och skriva, puss
 
bjuder på en liten fegis bild på mig som blev tagen precis
här sitter jag och har de mysigt (a)

shopping bilder

låter bilderna tala för sig själva
'
 
 

Godmorgon !

Då var det äntligen fredag, kan väl inte direkt säga att man känner att det är helg nu osv när man redan har lov dygnet runt men ändå. Idag kommer det bli en sväng upp till läkarstationen med mamma och hoppas på att allt kommer gå bra. men innan dess ska jag väl ta mig en dusch och göra mig i ordning. Sedan fram mot eftermiddagen kvällen så har jag inget direkt planerat men förhoppningsvis så blir det mys med pojkvännen så jag kan få använda min nya onepiece. Jag ska även fota sakerna jag köpte igår och lägga upp dem här på bloggen, men de får bli av när jag har lite mer tid.
puss
 
kamera: nikon D3100
Fotograf: Rebecca Malmberg (jag)

Regn

Godkväll på er mina kära läsare, jag hoppas att ni haft en toppen kväll vart ni än har befunnit er. Själv har jag varit i regniga skåne men pojkvännen och några av hans polare. Vi har väl inte gjort mycket mer än gått runder och käkat massa mat på pizzerian. Men till sist blev vädret så dåligt att vi bestämde oss för att dra in. Då slutade det med att alla hade hittat varsin bekväm plats där dem slått sig ner för att sedan sitta och glo på massa tv-serier.
Dock väldigt skönt att vara hemma nu igen. Det har varit en lång dag så bäst att jag går o fixar mig inför läggdags.
 
vi hörs imon, puss hej leverpastej!
 
 
ritade denna lilla filuren här om dagen när jag satt vid bordet och tråka. Hittade en penna och post it- lappar, so why not use them ? ^^

shopping i lödde

Idag blev det en sväng till lödde tillsammans med mamma för att shoppa lite nödvändiga saker. Men kanske blev det mer än så och mindre än så;). Det slutade i alla fall med att jag kom hem med ett par rosa och då menar jag verkligen rosa löparskor, ett par snygga jeans från vera moda och till sist en onepiece.
 
här är bild på skorna och jeansen, visar bättre bilder inom kort. puss <3
 
 

be strong


When you need to think

gick ner till stranden en stund för att tänka lite. tog även dessa bilderna när jag väl var där. Tycker synd om er som ej bor nära stranden, jag hade själv inte klarat av de.

porträtt bilder


sunset

en bild på mig, Jesper (min pojkvän), Rasmus och jocke från i söndags. Vi stod ute på bryggan och bara myste tills solen gick ner.
 
 

när han tror att han äger vägen

 
måste bara ses xd fett fail

waiting for you to come home

Detta är en låt jag skrivit med egna ord och ackord. Men ännu är den inte riktigt klar då den saknar refräng.Men hoppas ni tycker om den, lägg gärna en kommentar om vad du tyckte trots att ja vet mina små missar som jag gör ibland och den dammiga gitarren.
 
hoppas ni tycker om den  :)
 
 

Segis dag

Tyvärr så har jag ej kunnat uppdatera på hela dagen eftersom jag ej varit hemma. Men gårdagen blev väl i alla fall lyckad ändå då vi först köpte en feta påse med lösgodis som vi sedan skulle ha till en film. Så vi satt bara och kollade på en massa filmer och myste hela kvällen igår tills vi somnade. Dock blev det väldigt sent innan vi väl somnade så vi gick nog inte upp från sängen förens vid 2 - halv 3 i eftermiddags tyvärr. Där efter gick vi upp till affären med hundarna för att köpa oss varsin färdigrätt som vi sedan kunde kränga.
Men nu är jag hemma igen och vet ej om jag kommer dra ner dit någon mer timme ikväll men vi får väl se. Fram tills  dess ska jag bara ligga här i sängen o dega.
 
puss <3
 
dålig mobil bild men den får duga :) 

Pictures from yesterday

några bilder från igår, kanske lägger upp fler imon men nu ska jag ner till pojkvännen. Jag kommer även sova där så gör ett inlägg imorgon, puss <3

oväntat väder

Godmorgon sötnosar! Idag var det måndag igen och början på en ny vecka. Jag har väl inga stora planer för dagen på grund av vädret, hade egentligen bestämt att cykla in mot råå och spela lite minigolf med pojkvännen och äta varsin god glass och bara mysa men detta får vi ta någon annan dag när vädret tillåter de. Så istället får vi komma på något annat att hitta på, kanske blir det bio eller bara mys hemma hos pojkvännen. Vi får helt enkelt se.
 
önskar er i alla fall en bra dag, så hörs vi ! <3
 
En bild från gårdagen, kommer lägga upp några fler lite senare idag ! :)

sommar och sol

idag har vädret varit hur skönt som helst. Vi har över 22 grader och jag kan helt enkelt inte slita mig från solstolen. Jag får återkomma till er lite senare för nu måste jag fortsätta att jobba på brännan. Ha de bra !
 

Bjuder på en bild

Har inte gjort så mycket idag mer än typ gjort mig i ordning och kollat tv. Men nu ska jag i alla fall snart äta lite kvällsmat och sedan ska jag antagligen möta upp min pojkvän någonstans.
 
Men eftersom dagen varit seg så har jag inte så mycket mer att bjuda på än denna bilden som jag hittade på min mobil ;)
kanske behövs lite botox i pannan ändå;)

Just girly things

so true 

Myskväll framför en film

Har precis varit ute och gått en runda med brorsan, Blev även att vi besökte affären på vägen och köpte med oss Läsk,chips och varsin dippa. Så nu sitter jag här i min säng i myskläder trots den fuktiga värmen som vi har idag, men datorn i knäet och väntar på att filmen " A thousand words" så blir färdig laddad. Sen ska jag kränga chips och mysa framför filmen.
 
Ha de bra !
 

A beautiful day


Sketching

Så här blev resultatet av kvällens ritande, den är inte helt klar än men börjar närma mig slutresultatet.
Vad tycks?
 
 
 
 

A3

Nu hade jag tänkt att sätta mig ner och skissa/rita lite. Får se om de blir något bra eller bara en massa kladd. Men till det blir det i alla fall lite choklad,läsk och bra musik.
 

Tips !

Tänkte ge er ett shoppingtips och det är dessa extremt sköna jeansen från levis. Jag kan själv inget annat göra än att älska dem ! Jag har haft mina i över två år snart och dem har hållt sig i ett bra skick skulle dock behöva ett par nya nu pga slitningar som blivit efter att jag använt dem så pass mycket. Dessa gör verkligen så att dina vackra kurvor kommer fram och det finns olika passformer så att dem ska passa alla.
 
Såg att nelly har rea på dessa som jag har på mig på bilden under, kanske ska man köpa ett par nya?
Ni hittar dem här !
 
 
 

Calzone till kvällsmat

Dagen har varit allmänt seg idag och jag inte direkt gjort något vettigt. Jag har mest suttit vid datorn och kollat film.
Men nu har jag också krängt i mig en kalzone som jag och min bror var och köpte på pizzerian. Tänkte snart kanske dra ut för att få lite frisk luft annars har jag inget annat speciellt planerat. Så får se om något annat kanske dyker upp under kvällens gång.
 

Stranddag !

Dagen börjar nu lida mot sitt slut och jag ska väl gå och lägga mig snart. Men dagen har varit bra. Och jag har typ legat på stranden hela dagen med hela gänget. Dock blev det inget badande för min del men det blev en massa solande som nu straffat sig. Får se till att ta med solkräm nästa gång. Sen nu på kvällen så har vi grillat och bara myst nere vid stranden tills solen gick ner och efter det drog jag hem. Så här sitter jag och tänkte nu gå in och borsta tänderna innan jag släcker ner och kryper ner till sängs.
 
Hoppas ni haft en bra dag <3

sol och värme !

idag har äntligen värmen och solen tittat förbi. Så jag sitter så klart i solen och stekar i trädgården. Solglasögon, kallt vatten, musik, bikini och en solstol är allt som behövs. Men nu kan jag inte missa mer av solen vi får höras sen, puss hej :)
 

The boy


Bra start på dagen

idag fick jag tillbaka min anökan som jag gjort till gymnasiet och kan glädjas över att jag fick en plats på mitt första val. Efter de tog jag mig en dusch och gick ut med molly en sväng ner till stranden. Var jätte skönt i både luften och i vattnet men ångrar att jag tog så mycket kläder på mig för jag var ju minst lika svettig när jag kom tillbaks hem igen.
kan man starta dagen på ett bättre vis än så här eller?.Nu e de dock bara att vänta och hoppas på att resten av dagen blir lika njutfull som den startat.
 
ni får ha en toppen dag så hörs vi snart igen!
 

Kvällspromenad

blev en 50 minuters promenad tillsammans med molly lite tidigare ikväll. Kände mig själv rätt uttråkad och fortfarande kan jag ju ej träna så darför får de bli lite promenader då och då istället. Plus att resten av familjen ligger hemma och är sjuka så något får man väl göra för att hjälpa till. Hoppas dock att jag klarar mig utan att bli smittad då jag redan har hundra andra problem just nu som också innehåller att jag är sjuk på ett annat vis, det ända jag väntar på e en tid hos en läkare som verkar vara så svårt att få. Men men nya tag imorgon och jag hoppas att allt går bättre då. Och nu blir det sängen efter att jag borstat bissarna, puss haj leverpastej!
 
bild från molly och min "lilla" promenad
 

Me vs kissie !

Är det nu man ska kasta sin bikini i soporna eller?
 
 

RSS 2.0