En dag på väla

tidigar idag drog jag till väla med min kära familj. Blev x antaltimmar vandrandes runt i flera lika butiker. Men slutade ändå bara med att jag kom hem med ett nytt skal till min nya mobbe och ett par byxor från solo.
Väl hemma sen var jag helt jävla seg och mådde heller inte speciellt bra så har typ endast legat i soffan resten av dagen.Men nu efter kvällsmat har jag i alla fall flytat röven upp till mitt rum och har precis suttit och kollat på x factor. Men kvällen börjar snart bli sen och jag ska väl snart ta och göra mig i ordning. vi hörs imorgon <3
 
 

Jag idag

Fick bli lite slapp stil idag så har bara satt upp håret i en knut och till kläder har jag ett par tights,ett linne och en mysig kofta.
 
 
 

Morn morn

godmorgon folket, Jag har för ungeför 1,5 h sedan precis vaknat och har sedan dess endast käkat lite frukost framför tv:n och borstat bissarna. Får snart ta tag i livet och göra mig i ordning men tänkte uppdatera er lite först.
Dagens händelser är väl inte riktigt planerade men en sak är säker och det är att älskling lovat att träffa mig idag. Men än så är ej planerat men kanske blir en sväng till väla osså med familjen men där blir ju så mycket folk nu fram mot dagen och brodern min sover fortfarande så vet ej om det blir av.
Men jag önskar er i alla fall en bra dag så hörs vi lite senare idag,puss <3
 
 

Nelly

 
 
 

Kläderna i videon är från Rebecka Simonssons kollektion Rebecka Stella
 
 issue 1.3 - är en klädkollektion på nelly med allt från sexigt till androgynt . Snygga kläder med inspiration  form,färg och konst har det skapats lättburna och snygga plagg som är rätt för varje tillfälle. Kläderna är de senaste nytt och passar tjejer som har koll på det senaste och vill hänga med i mode trenden.
 
bland annat hittar man många av dem djupa ryggarna som är helt rätt i den nya mode trenden
Issue 1.3 - Ginta SweaterIssue 1.3 - Ginta Top
 
Finns även många mysiga tröjor nu inför hösten 
Issue 1.3 - Isa SweaterIssue 1.3 - Lou Long Sweater
Och trenden med att blanda olika material
Issue 1.3 - Simone TopIssue 1.3 - Lou Sweater
Rebecca stella är även ett märke som det finns att köpa väldigt många fina saker hos nelly.com som t.ex denna fina klänningen men en as het urrigning i ryggen som jag tidigare nämde så är det en väldigt stor trend just nu och finns på mång plagg.
 
Rebecca Stella For Nelly - Glitter DressRebecca Stella For Nelly - Glitter Dress
 
En snygg sko finns också att finnas här om du letar efter ett par
 
Rebecca Stella For Nelly - Mika Shoe
 
 
 
 

ice age 4

tog en kväll för mig själv idag, fanns inte riktigt någon ork till något annat även om jag har varit sjukt rastlös stor del av dagen. Så efter en god kvällsmat bytade jag om till myskläder och la mig i sängen med datorn i knäet. Fixade lite chips,dipp och dricka för att sedan sätta igång ice age 4 på datorn. känner mig som ett barn på nytt men kan inget annat göra än att älska humorn i den.
 
 

skola i tre timmar

godmorgon alla morgonpigga människor, idag är det äntligen fredag och snart helg ! :) ska nu sitta och ha digitalskapande i tre timmar fram och vid 12 ska jag bara hem o mysa på grund av det regniga vädret.
 
vi hörs senare idag, puss <3
 
 
 

Mysväder

på grund av det tradiga vädret som varit nu ikväll så har ja endast legat och myst hemma hos jeppe och glott en massa film, kände inte direkt för att springa runt utomhus när det regnar som det gör. Men nu är jag i alla fall hemma igen, fick ju ta mig hem utan paraply så slutademed att jag sprang genom regnet hem. Så ligger nu i sängen och har precis bytat om från dem blöta kläderna till lite myskläder och ska väl snart sova.
Imorgon är det skola från 9-12 och där efter har jag faktiskt inte bestämt något får se vad som händer. är egentligen lan på skolan men känner nog fan inte att dra dit. Är ingen sån människa haha även om ja tycker om att glo på alla andra som sitter och nördar.Får helt enkelt låta dagen bestämma sig själv imorgon, de som händer får hända.
 
'
gammal bild på oss båda tsm <3 
 
 

skolfotografering

har precis käkat lite lunch och ska nu snart ha engelska, so boooring :(. Men i alla fall efter det klockan två blir det fotografering. blir alltid så jävla ful på bild haha men får hoppas på att det går att leva med.
 
old picture

sista inlägget för idag

nu går jag och lägger mig i min pojkväns t-shirt. så mysigt med stora fluffiga tröjor när man ska sova ! (a)

sov gott ! 

Dagens jag


dålig mobil kamera men ni får nöja er med de !
skor-scorett?
jeans- levis
hoddie-bikbok
jacka-zara
 
 

just nu


varm oboy på g

precis duschat och försökt glömma lite skit så att jag nu lättare kan koncentrera mig på de jag ska göra. Så hade tänkt att gå ner och göra mig ett glas varm oboy för att sedan krypa ner under täcket igen och räkna några mattetal.
 

Tired of everything

känner mig lite splittrad för tillfället men kan väl inte riktigt sätta ord på de. Är heller inte på något vidare humör just nu. pojkvän, läxor och allt annat kan snurra till det för en ibland. styrkan är väl de ja saknar i den stora mängden och pallar till slut inte. Det är så många beslut som måste göras.
 

god eftermiddag

nu har klockan slagit 12.30 har precis ätit eller kanske ska säga "ätit" satt liksom och åt lite gurka. mätt man kan bli på de då.aja finns inte så mycket man kan göra men nu har ja inget att göra i alla fall så ska snart börja jobba med msk.
visar sig även att vi slutar en timme tidigare än vanligt så de e nice. efter det ska jag hem och mysa och göra lite matte inför morgondagens prov
 

sov gott

precis borstat tänderna och hoppat i sovkläder. Ska snart sova men tänkte bara göra ett snabbt inlägg här först. 
så ville bara säga godnatt så hörs vi imorgon ! <3
 
 

frusen

ligger nu i soffan och väntar på lite kvällsmat. Är sjukt kallt och fryser typ fötterna av mig men ska ner till älskling sedan så hoppas på att han kan värma mig. vi hörs <3
 
 

radio

har precis varit nere i matan och käkat lite lassange inget annat val men de smackade faktiskt helt okej. När klockan slår 1 är det dags för att fortsätta jobba med det jag gjort resten av dagen alltså radio. Vi kommer då att göra en egen radio kanal typ. Sjukt kul.
Efter skolan vid ungefär 4 ska jag ta bussen hem o möta upp jeppe. Sen blir det väl o glo någon film eller något sånt.
 
vi hörs <3
 

Tired

ligger nu i sängen nyduschad och tittar lite på tv. Blir snart sängen så ja orkar med den långa dagen imon till halv 5. har i alla fall något att längta till efter när jag kommer hem för då ska ja möta upp älskling.
 jag hoppas ni haft en bra dag så hörs vi imorgon :)<3
 

En dag hos J

idag kom ju jeppe hem så efter att ja tryckt i mig lite pannkakor till lunch så stack jag ner till han och spenderade resten av eftermiddagen där. Har mest bara legat och kollat på tv, finns inte så mycket annat att göra när det bara har öst ner utomhus hela dagen. Men nu är ja hemma igen och ska väl snart göra mig i ordning, är trött och behöver min sömn så tänker inte stanna uppe bara för att.
Imorgon är det inget annat bestämt än att ja ska till skolan och sen här hemma blir det lite plugg. Kanske även drar till gymmet om jag orkar men det får vi se då.
 
puss o kram <3
 
 

love <3

 

färgat håret

ligger på en filt på golvet och käkar lite popcorn och dricker cola. har inte allt för mycket att göra ikväll men skönt med sånna kvällar ibland osså. Har dock hunnit med att färga håret nu under kvällens gång osså , blev inte allt för stor skillnad men lite mörkare o mer färg (kolla bild). Men nu ska jag fortsätta mumsa på mina popcorn ha det bra <3
 
 

Lördags morgon

När jag vaknade imorse kände jag inte alls för att gå upp så låg kvar i sängen och myste tills klockan börjat bli halv 11 typ. E sjukt trött sen gårdagen efter födelsedags firandet så idag ska jag bara ta det lugnt och gå runt i myskläder. Har precis snackat lite med älskling över telefon eftersom han är "bortrest" över helgen. Segt men ändå bra så jag kan få gjort lite läxor som måste bli gjorda. Ska även färga håret antingen idag eller imorgon.
Kan visa bild när det är gjort.
 
peace
trött och osminkad tjej

jobbig morgon

godmorgon sunshines! hoppas ni har haft en bra början på dagen gemfört med vissa andra. Själv glömde ja paraplyet på bussen så jag fick springa i regnet till skolan och sedan kom jag även försent. men men de e väl inte världens undergång. kom i alla fall något bra ur denna morgonen ändå så får bara hoppas på att den blir bättre.
efter skolan ska jag träna lite och ikväll blir dett att fira min kusin.
 
puss 

nu engelska

efter en äcklig måltid med lunch så sitter jag nu i b huset som vi kallar det och ska snart ha engelska till halv 3. Där efter får ja äntligen komma hem ska kanske sticka inom gymmet osså får se, puss <3'
 

träning & inspiration

efter skolan drog jag till gymmet och körde ett mag/bröst pass. Egentigen inte meningen att jag skulle blanda dem två men blev ju ingen träning av det sist så fick göra det idag ist. Gick faktiskt bra. Ska försöka att inte tappa allt nu men känns som en förkylning börjar krypa på mig så får ta det lugnt.Så ska krypa till sängs nu och imorgon bitti är det idrott som gäller, puss <3
 
lite inspirations bilder till träning 
 

The dictator

filmen handlar om en diktator vid namn aladeen som ska leva bland det vanliga folket i new york, antar att ni redan hört om filmen från era vänner kanske. Jag har själv nt sätt den än men min broder tyckte i alla fall att den var rolig att e så de e kanske en värdig film att se. Finns på dvd & blu-ray
 
 
 

Här kan filmen köpas: The Dictator
 

Ännu en sjuk lärare

Efter att för en halvtimme sedan kommit till skolan får jag reda på att läraren inte är här dvs att vi inte har någon lektion -.-'. kunde ju lika bra ha haft sovmorgon i så fall för nu har ja inget o göra mer än surfa runder på internet.
Men matte läraren e ju här tyvärr så vi måste stanna till lunch.
gammal bild, så liten jag var !

Tv tittande

Ligger nu och kollar på svenska hollywood fruar, vad trodde ni liksom ;)?. tidigare idag åkte jag till väla som jag tidigare nämde. Blev ett nytt simkort, ett skydd till mobilen och även en as snygg jacka från Zara.
Kan visa er imon men nu ska ja fortsätta glo tv :), puss <3
 

Skoldag

Godmorgon, sitter nu i skolan och har medieproduktion. E typ klar med allt så kan inte göra så mycket. Jag har heller inte någon lärare eftersom han är sjuk så får väl göra små förändringar o lite sånt.
Efter skolan alltså vid 16.30 om vi inte får sluta tidigare ska mamma komma o hämta upp mig och sedan blir det en sväng till Väla för att byta mitt simkort till ett litet ist så de kan passa min nya mobil. Vi ska även köpa ett skal till den om vi hittar något fint.
 
önskar er en bra dag ! :)
 
 

Äntligen min !

Shit vilken kväll det blev. Har varit många händelser,både bra och dåliga. Men tänker välja att inte ta det dåliga som hänt efter om ja endast bara vill gå vidare. Men kvällen topp var väl i alla fall när pappa kom in i vardagrummet och la en låda i mitt knä. Det var en htc one x som jag så länge tjatat om och nu har ja äntligen fått den. Det ända som ska fixas nu är ett skal och ett nytt simkort. Men om vi ska gå vidare och lämna mobilen för ett tag så tänkte jag bara nämna att jag var o tränade idag osså, gick faktiskt bra och mer taggad än vad jag är för tillfället kan jag nog inte bli, för här ska det bli en snygg kropp! puss <3
 
 

1,5 h lektion sedan slut för dagen!

Kom till skolan för en timme sedan och har endast en halvtimme kvar av denna lektionen. Sedan har vi även fått reda  på att engleska läraren är sjuk som är nästa lektion så vi får lov att gå hem och sluta för dagen. Så jag ska hem och laga lite mat och sedan blir det gymmet.
 
ast

Tagit hand om sjuklingen

har varit och tagit hand om min lilla sjukling fram tills kvällsmat då jag var tvungen att gå hem och käka lite. Efter det blev det x- factor till klockan nio och nu sitter jag här framför datorn och surfar runder. Snart dags för sängen så jag säger godnatt till er nu, puss <3
 
Härlig bild från idag !

Hos älskling

ligger i jeppes säng o väntar på att han ska komma med lite ny poppade popcorn sen blir det nog mys framför en film eller något, puss <3
 

Lördag

Märks att skolan börjar tära på en för shit vad trött ja var igår kväll och idag osså för den delen.Så darför har ja inte gjort så mycket idag, inga fester o shit för de pallar ja inte så får ist bli en slapp kväll. tidigare idag har ja endast hunnit duscha och varit hos pojkvännen o hämtat min dator och prata lite.
Får se vad som händer nu men ja önskar i alla fall er en trevlig kväll ! <3
 

Snart helg !

nu efter 1,5 h i skolan sitter jag och har rast. Ska snart fortsätta med min animerade bild på mig själv som jag håller på att göra. sjukt svårt om ni frågar mig, kanske kan visa upp resultatet när den väl blir klar men det lär inte hända idag iaf. Efter skolan är det äntligen helg igen. Ska nog upp och träna lite med brodern så man sedan kan trycka i sig vad man vill ikväll.
vi hörs lite senare <3
 

TÄVLING !

Tänkte att jag skulle dela med mig av en MusikTävling med sony vaio. Vinster av denna tävlingen är den fantastika experia s som ni ser på bilden nedan eller ett par shysta hörlurar som är med i Miike snow videon. Det ända du behöver göra för att ha en chans till att vinna detta är att gå in på deras facebook sida som ni hittar HÄÄR och gilla deras sida! 
 
 
 

sjukt fin låt !

 
 
 
 

Måste orka

sitter och har msk just nu och ska ha det fram till 5 idag. Inte speciellt taggad men vafan gör man.Sen ska ja hem och bara slöa typ. Har inte bestämt något så vi får väl se.
 

Nymobil.se

hittade några fler söta skal från nymobil.se bland annat detta ipone 4 skalet som ska föreställa hello kitty. Finns i flera olika färger. 
ibland önska man att man bara hade en iphone asså ;). Men finns många fina till den nya htc jag vill ha osså men ej till den jag har för tillfället. Om du undrar om det finns något fint skal till just din mobil så e de bara att klicka in på länken nymobil.se så kommer det upp vilka mobiler dem har skal till. Billiga är dem osså och detta här nedanför går finns att köpa för endast 99 kr !
 
Punkt Fakta:
*silikon skal
*3D
*iphone 4 & iphone 4s
*99 kr
* finns på lager

Rast

Sitter i skolan för tillfället och har en timmes rast. Har inte skit och göra så sitter och snackar massa skit med tjejerna. Hoppas på att tiden går fort. vi hörs sen <3
 

Bilder - hundutställning


Nikon D3100


Sofiero - Hundutställning

Tänkte visa en liten sneak peak bild från i lördags då jag och pojkvännen åkte till sofiero. Skulle aldrig få för mig att åka dit en vanlig dag men det var trots allt hundutställning där igår. Så det blev en runda dit. Hade kameran i högsta hugg och fick några fina bilder.Har dock inte blivit klar med alla än eftersom jag inte varit hemma på hela dagen så ni får nöja er med en så länge.
 
vad tycks?
 
Agility på sofiero

3 h i skolan

Efter tre timmar i skolan var det dags att åka hem igen. Skönt med korta dagar ibland !. Väl hemma sen tog jag några mackor o efter det mötte jag upp min pojkvän och gick en runda tillsammans med han. Där efter la vi oss o myste framför tv:n. Men nu är jag hemma igen och har precis ätit lite kvällsmat.
 

Lugn dag

Dags för mig att sova nu, har inte gjort så mycket idag mer än legat framför tv:n. Men magen känns i alla fall bättre nu o blir nog skola imorgon. så länge jag håller mig lugn och äter ordentligt så ska de nog gå.
 
vi hörs<3
 
 

Smärtor

Fick stanna hemma idag från skolan på grund av en smärta jag har i vänster sida av magen. Just nu känns det lite bättre men det kommer och går. Om det ej går bort så får vi ringa upp till läkarstationen men jag hoppas att ja klarar mig utan de. Så jag har haft min pojkvän här hela morgonen som tagit hand om mig, vilket var väldigt gulligt av han, men tyvärr så var han tvungen att gå sen igen. Så ska nu fortsätta att bara ta det lugnt här för mig själv vi hörs <3
 
 
 
 

Myskväll i min onepiece

Precis suttit o kollat på svenska hollywood fruar Så sjukt härlig Maria Montazami är gemfört med dem andra. Kan allvarligt talat bara le när de e hon i bild xd så skön människa. Medans Gunilla persson är tvärt emot och vill egentligen bara byta kanal, men nu e de så att ja e lat o nt orkar gå fram till tv:n för att byta kanal eftersom jag ej har någon tv-dosa.
 
Men nu är det slut och ska snart byta om från in värma onepiece till något lite lättare som går att sova i så man nt dör av värme slag under nattens gång. Sen e det dags för sängen.
 



Timmes rast

efter en timmas rast sitter jag nu i klassrummet och väntar på att nästa lektion ska börja. Ska fortsätta ha medieproduktion som i föregående lektion och kommer att ha det resten av dagen osså fram till 16.35. Sen ska jag äntligen få komma hem och vila huvudet lite. Hoppa i något mys och bara slappa resten av kvällen.
 
 

Träning efter skolan

SItter i skolan nu och väntar på att jag ska ha min sista lektionen. Där efter ska jag skynda mig till bussen som ska ta mig till gymmet där ja ska träna med min broder. Blir antagligen ett benpass om inget ändras. VI hörs sen<3
 
Nikon  D3100
Fotograf: linn C

Laddar inför en ny vecka

ligger nu i sängen o leker lite med photoshop. Ska snart göra mig i ordning och hoppa i säng eftersom det är skola imorgon som vanligt. kommer ha tre lektioner och hoppas på att dem inte kommer vara för tradig då jag endast ska ha svenska,engelska och samhälle. Dock får ja lite sovmorgon imon så ja ska nog klara de. vi hörs då <3
 
dagens jag <3 mobil kamera
 

Söndag

har bara myst hela morgonen framför en film och har nu även hunnit äta lite mat och duschat. Ska väl snart gå ut en runda för att få lite frisk luft och efter det vet jag faktiskt inte riktigt vad som händer. men vi får väl se.
hoppas ni får en fortsatt trevlig dag<3
 
gammal bild <3

Lawless

 Filmen lawless är en drama film på 1 h & 55 min som kommer ut den 14/9 på bio i stockholm. Detta är är den sanna berättelsen om bröderna bondurant under förbudstiden i USA.
 
Åldersgräns: 15
Regissör: John Hillcoat
skådespelare: Shia Labeouf, Jason Clarke, Tom Hardy, Gary Oldman m.m
 

Läs mer om Lawless

RSS 2.0