höstkyla

glad man blir efter en seg skoldag och loggar in på sin blogg då man ser en massa söta kommentarer. Ni fattar inte hur mycket ni gör min dag :) Ville bara tacka er innan jag skriver vidare på om hur min dag har varit.
Man kände direkt när man vaknade upp imorse att hösten är kommen, kändes som att vakna upp mitt i natten kall och frösen. Hade nog varit enklare att stiga upp om solens strålar skulle skymta in genom parsienerna istället för att man ska bli väckt av att en lampa lyser en rakt i huvudet. Hur mycket jag än hade velat ligga kvar i sängen så visste jag att ja var tvungen att ta mig ur sängen och börja göra mig lite frukost samt leta fram lite kläder som jag kunde ha på idrotten och efter. Min skoldag fortsatte sen efter idrotten med spanska,bild och sv/so fram tills 13.55.

Nu är jag äntligen hemma igen efter att ha stått i ösregnet och väntat på bussen utan luva men som tur var så fick jag sedan plats under ett litet tak vid bussplatsen och kunde då bara sitta o vänta på att bussen skulle komma. Men segt var det eftersom jag tappade bort mina nya hörlurar i skolan någon timme innan och vi ska inte tala om bussresan hem. Kändes som att sitta på en lektion där det var tvunget att vara knäppt tyst Men skönt att jag nu ligger under en filt i vardagsrummet med datan i knäet samtidigt som jag har tänt några varmeljus på bordet som jag hoppas på kan värma lite. Tyvärr e tv:n halft pajad annars hade det varit den jag suttit klistrad framför.
¨



Kommentarer
Postat av: giulia

awwww.....



jag hade en hund och han lämnde mig för himmelriket

2011-10-10 @ 17:33:37
URL: http://secretodeamor.blogg.se/
Postat av: Lizzie

Sv; Hihihihi tack :)

2011-10-10 @ 18:37:49
URL: http://lizzieyao.blogg.se/
Postat av: SANNA

SV: Okej, Ska vi följa varandra? :) Säg till när du har lagt till mig isåfall så lägger jag till dig! :)



Kram

2011-10-10 @ 18:42:25
URL: http://sannaakarin.blogg.se/
Postat av: ttheresebjörkman, :)

svar;

allt är toppen med mig :D

vad hittar du på?:)

2011-10-10 @ 20:06:42
URL: http://ttheresebjorkman.blogg.se/
Postat av: anna

nämen tack ;) desamma!

2011-10-10 @ 20:12:00
URL: http://onlyaanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!